Nytt og spennende bekjentskap

Denne novellen er vist 19776 ganger.

Etter alt for mange måneder med oppussing av utleieleilighet, var den endelig innflyttingsklar. Lise, som er min kone, var veldig klar på kriteriene til vår neste leietaker (enslig, rolig, ikke-røyker, ingen husdyr).
Valget vårt falt til slutt på Jonas. Han var helikopterpilot, i begynnelsen av 30-årene, som min kone og meg, og singel.
En perfekt leietaker i våre øyne, da han var mye på reise.
For å bli bedre kjent med Jonas, inviterte vi han med på en liten sammenkomst med meg og Lise’s venner. Ungene var allerede levert til barnevakten, så nå hadde vi en etterlengtet lørdagskveld med god mat og drikke foran oss.
Klokken begynte å nærme seg midnatt, så taxier ble bestilt, for å fortsette festen på byen.
Jonas måtte dessverre ta en tidlig kveld, siden han skulle ut og fly på søndag. Han takket for en hyggelig aften, og gledet seg til fortsettelsen av vårt nye bekjentskap.
I det vi skulle låse døra og sette oss i taxien, ble Lise plutselig uvel.
«Bli med de andre til byen du, Petter, så får du heller vekke meg når du kommer hjem».
Som sagt, så gjort. Vi andre holdt det gående til utestedet stengte, og etter litt nattmat, spaserte jeg som vanlig hjem.
Etter en halvtimes tid sto jeg utenfor huset vårt. Alle lys i både første og andre etasje var slukket, så Lise hadde nok lagt seg.
Første etasje er inndelt i utleieleiligheten for seg selv, og soverom/bad/boder i den andre delen.
Jeg listet meg forsiktig inn på soverommet, ville ikke vekke Lise dersom ho fortsatt var uvel. Til min store overraskelse, var ho ikke i senga, og heller ikke på badet. Sannsynligvis hadde ho sovnet på sofaen eller et av soverommene i andre etasje.
Usikkerheten kom da ho ikke var å finne i hele huset, og mobilen hennes lå på stuebordet.
Jeg gikk ned på soverommet vårt igjen, og til min store overraskelse, lå ho i senga vår under dyna. Dette kunne da ikke stemme.. jeg hadde nesten ikke drukket alkohol i hele kveld. Vel, ingen skade skjedd.
Kåtskapen kom raskt da jeg så den fuktige stringtrusen til Lise på badegulvet. Kuken min, som er over gjennomsnittet lang, sto som et spett, av lukten av saftene hennes.
Jeg snek meg forsiktig under dyna, og kysset Lise som lå på rygg, oppover beina. Tunga mi hadde knapt nok nådd opp til knærne hennes, før Lise presset lårene sammen. «Er du våken, kjære?» Lise svarte ikke, så dette var nok bare en refleks i søvne. Jeg la en hånd på hvert av knærne hennes, og presset de forsiktig fra hverandre samtidig som tunga mi fortsatte oppover mot den deilige musa.
Tusen tanker gikk gjennom hodet mitt etter å først ha presset tunga langt inni fitta, for så å trekke den ut igjen, og kjenne spermrester på både tunge og lepper.
Jeg så opp på de sjokkerte og usikre øynene til Lise, ho var tydeligvis både våken og frisk. Uten å tenke mer over det, la jeg meg over Lise, og kysset henne lidenskapelig. Kuken var fortsatt knallhard, og om mulig enda litt tykkere og lenger. Overrasket over min egen reaksjon på det hele, la jeg meg på rygg og dro underlivet til Lise over ansiktet mitt. Utfra måten ho satt over meg nå, åpnet visst kranen for fullt. Mengder av fittesaft og sæd rant ut og fylte munnen min. At jeg skulle bli kåt av dette, kom som et sjokk, men en jente som Lise kan få en til å gjøre nesten hva som helst.
Jeg slikket begjærlig i meg alle restene før vi snudde oss rundt i misjonærstillingen og kuken skled på plass i henne.
«Så, kjære.. har du noe å fortelle meg?»
«Petter, det bare skjedde.. etter et par glass vin ble jeg bare så fryktelig kåt. Jonas kom tilfeldigvis inn på badet til meg under festen. Han åpnet beltet og smekken, og gikk på do rett foran meg, som om det var helt normalt. Blikket mitt festet seg raskt på den digre pølsa hans, et sånt beist hadde jeg kun sett på film. Vi avtalte å møtes i leiligheten straks dere tok taxi til byen. Den erigerte kuken som møtte meg har brent seg fast på minnet. Jeg satt meg ned på kne, og begynte å suge/slikke på kukhodet. Den var for stor for min munn, så det ble med slikking og runking.. kåtskapen tok helt overhånd, og plutselig tok jeg meg selv i å brette ut rompeballene hans, og «tungeknulle» han analt.. Etter hvert slikket han musa mi, orgasmene veltet over meg, og jeg var klar til å ta imot beistet.
Bare kukhodet, dynket i glidemiddel, tok noen minutter å få inn i fitta mi. Følelsen var ubeskrivelig. Det kjentes ut som fitta skulle revne, men samtidig kriblet det overalt. Enda flere orgasmer kom på løpende bånd, uten at Jonas engang hadde begynt å kjøre på inni meg. Jeg ble tatt i alle mulige stillinger, tror vi knulla «non stop» fra dere gikk, til vi plutselig hørte deg komme hjem igjen. Da du gikk opp trappa, hvisket Jonas at han kom. Og han kom!! Trodde aldri at det skulle ta slutt. Jeg kunne kjenne hver eneste stråle som pumpet ut av han. Hva gjør vi nå? Jeg måtte snike meg ut av leiligheten og inn på soverommet vårt uten å bli oppdaget. Kjente fitta holdt på å renne over, men skulle klare å holde meg til du hadde sovnet. Men slik gikk det jo ikke. Er du sint på meg, Petter?»
«Lise, jeg kommer aldri til å bli sint på deg for noe sånt, trodde bare vi hadde blitt enig om å gjøre det sammen. Vi har jo snakket mye om å fylle deg opp i flere hull samtidig, at du har flere hender og lepper over hele kroppen din.. Gå inn og hent Jonas, så fortsetter vi!»
Synet som møtte meg var fantastisk. En kliss naken Lise med et godt grep om kuken til Jonas, entret soverommet vårt. Jeg var klar for alt. Fylle opp fitta, rumpa og munnen til Lise, ligge under min kjære og slikke klitoris mens Jonas pumper kuken inn og ut, slikke i meg flere rester, selv bli tatt bak- om den får plass, kåtskapen som ligger i lufta har ingen begrensninger i natt…

Legg igjen en kommentar