Min modell

Denne novellen er vist 15193 ganger.

Du har sagt at du gjerne vi ha en helfigur tegning av deg selv, og du vil stille opp som modell slik at jeg kan tegne deg, og du sa deg villig til å gjøre det naken, når du kommer til meg og skal være modell ser du tydelig nervøs ut, jeg spør deg om du vil hoppe idet eller skal vi ta det langsomt?
Du svarer at jeg tror vi snakker litt først, jeg henter to glass og tar med en flaske vin fra kjøleskapet, vi får sette oss i sofaen der borte da sier jeg. Vi går bort og setter oss, vi blir sittende I hver vår ende av sofaen, jeg gir deg et glass med hvitvin.
Du ser litt nervøs ut, jeg prøver å ikke vise at det er jeg og, har aldri hatt kjangsen til å tegne en vakker naken kvinne Vi drikker litt av glasset og snakker om vær og vind, kommer etter hvert innpå hvorfor du vil ha en helfigur tegning, du vil gjerne ha en over senga sier du, og rødmer litt, og der kommer det et fantastisk smil og det glitrer i øynene din.e
Da spør jeg om jeg kan tegne noen skisser mens vi sitter her, og snakker, greit svarer du, jeg tenker at da blir du vant til å være her og hvordan jeg studerer deg, vi fortsetter å snakke om alt mulig, får frem smilet og klarer å lage noen raske skisser av det.
Etter hvert blir du litt varmere i trøya, og da drister jeg meg til å spørre om du ikke kan kneppe opp blusen.
Du bare knepper opp 2 knapper .
Vi drikker litt mens jeg skisser, og jeg spør kan du ta blusen av? Du rødmer litt men tar den av, frem kommer de flotteste brystene jeg har sett, jeg skisser for harde livet, fyller på glassene igjen, og nå spør jeg om du er klar til å ta skjøtet av, nå rødmer du skikkelig, men reiser deg opp og tar det av, og nå forstår jeg hvorfor du rødmet slik du er truseløs, en vakker nybarbert mus får jeg se.
Jeg flytter salong bordet litt vekk og ber deg om å posere i forskjellige stillinger, og av og til må jeg hjelpe til med hendene og vise hvordan jeg vil at du skal posere, jeg spør om jeg kan ta bilder i stedet for å lage skisser, for jeg kan tegne fra bildene.
Og da slipper du å være så lenge i hver posering. Du nikker, jeg har utstyret klart så jeg begynner med en gang, er oftere borte og hjelper deg. Ser at det å hjelpe deg med poseringene påvirker deg på samme måte som meg. Ser at det er vått og litt hovent mellom benene dine, du begynner selv å vise dristigere og dristigere stillinger, jeg tror at kuken skal sprenges, og er så kåt at jeg vet snart ikke frem og bak på kameraet.
Du har nå blitt så kåt at du har en hånd nede mellom benene, det er et fantastisk blikk i øynene dine, jeg tar bilder for alt i verden, det er det mest erotiske jeg har opplevd, og det før vi har befølt hverandre i nærheten av, erogene soner, det er blitt en erotisk stemning som nesten dirrer i luften, og det lukter kjønnsdrifter.
Det blir mer og mer nærbilder av ansiktet av brystene og av fitta, der er det nå er to hender den ene hvirvler over kliten og den andre er på veg inn i fitta 3 fingre ser ut til å gli lett inn.  Da klarer jeg ikke å holde meg lenger, og spør deg om jeg kan få lov til å smake på deg? Du bare skrever enda mer og viser meg på plass, det er så innbydende vått og lett hovent og litt åpent, slikker langs fitte leppene forsiktig for å erte litt roterer lett rundt kliten, da får jeg beskjed om å gjøre det skikkelig, suger kliten inn hardt og hvirvler rundt med tunga på den, stikker 3 fingre inn i musa, og kiler forsiktig på rosetten lenger bak.
Massere musa innvendig slikker på klitoris med spiss tunge henter fitte safter med de fingrene du skal få inn bak, du behandler brystene dine med begge hender, nesten hardhendt, drar I vortene, vi stønner og nesten klynker til hverandre, nå må jeg få kuken ut i det fri, sliter av buksen og t skjorten, det går ikke ett sekund før du har slukt kuken. Jeg blir nesten sjokkert, så fort gikk det, du klemmer begge rumpe ballene Jeg spør om kan vi ikke legge oss i senga?
Vi stormer inn på soverommet og havner rett i en 69 er det er bare drifter og følelser som driver begge nå.
Du tar kuken veldig langt inn I munnen og setter en finger mot anus lar den gli litt inn, jeg suger forsiktig på kliten mens jeg skriver alfabetet med tunga på kliten din det renner nesten fitte safter ut av deg, gir deg 4 fingre i begge hullene helt forsiktig presser jeg dem inn.
Nå er nesten stønnene blitt til små skrik, fingrene går fortere og dypere inn i deg suger på kliten er snart ferdig med alfabetet, munnen din sluker kuken og tunga di er over alt på den, du har 3 fingre i rumpa mi og masserer prostata, jeg klarer ikke å holde igjen lenger og spruter i munnen din, og du svelger for harde livet, for det kommer mye.
Kjenner at det begynner å bli stramt rundt fingrene mine og om mulig enda våtere, du kommer .
Du kommer så kraftig at det kommer en liten sprut ut av musa, det kommer noen etter kramper, kysser musa di og snur meg slik at vi kan kysse og holde rundt hverandre.
Ligger slik en stund, jeg spør om du vil ha noe å drikke, du svarer ja, jeg henter glassene våre og en ny falske, vi setter oss opp i senga og holder rundt hverandre og snakker litt og sutter på vinen, bare koser oss

Legg igjen en kommentar