Nytt treff med Joakim

Denne novellen er vist 3595 ganger.

(Oppfølger fra ”Realisert på Kieltur” og” Mannen fra Kiel turen”).

Det har nå gått et par år siden vi traff Joakim. Livet, og årene, har forsvunnet bak oss, og alt går stort sett i god, gammel – og triviell vane. Det er vel i vårt liv, som jo de fleste andres, lite spennende som skjer til vanlig. Som jeg fortalte i mine 2 tidligere fortellinger så er min kone ganske sjenert, og tar sjelden til ordre for de store og spennende utfordringen. Selv om vi jo begge vet at de opplevelsene hun hadde med Joakim, både på Kielbåten, og etter et tilfeldig treff på byen etter det, var noe hun virkelig nøt – når det skjedde.
Og jeg har vel en mistanke om at hun egentlig har lyst på nye opplevelser, men det sitter langt inne for henne å ta dette opp. Jeg har heller ikke funnet den rette anledningen til å bringe nye eventyr – med henne i sentrum – på banen.

Etter siste møte med Joakim var det klart at han mer enn gjerne besøkte oss igjen hvis vi hadde lyst til det. Vi var også klar over at han levde sitt liv, det var ikke han som eventuelt tok kontakt med oss.

Vi har anskaffet oss hytte ved sjøen. Hytta ligger en plass på Sørlandet, og forholdsvis usjenert. Denne blir flittig brukt, både i helger og i ferier. Et lite paradis der vi trives godt.
I området er det en del andre hytter, og her er det også som regel alltid folk. Og når været er fint, så benytter man jo anledningen til å sole seg.
En flott solskinnsdag gikk vi forbi en av hyttene hvor det lå to menn og solte seg. Begge var noe mørke i huden. De lå på rygg, kun iført en liten badebukse. Og konturene viste at de varmer enn godt nok utrustet fra naturens side.

Dette satte fantasien i gang hos meg, og jeg fleipet med min kone og sa at hadde nok noe godt å tilby, og som kunne gitt henne himmelske gleder. Hun sparket borti meg, rødmet og sa at de kanskje kunne høre hva jeg sa. Men, når vi kom litt lengre bort innrømmet hun at jeg nok ikke tok helt feil.

Dette satte i gang fantasier hos meg, og jeg fikk reisning umiddelbart når jeg tenkte på min kone som tilfredsstilles av disse to.
Min tanke dro seg nå noe tilbake i tid, og jeg kom til å tenke på Joakim. På begge tidligere møter hvor han hadde tatt min kone opp til høyder jeg ikke viste hun kunne bestige. Jeg var mer enn klar for å fornye bekjentskapet med ham.

Telefonnummeret til Joakim hadde jeg, og jeg veide for og imot om jeg skulle ta kontakt. Hvis jeg gjorde det måtte jeg gjøre dette uten å spørre min kone først. Hun ville, slik jeg kjenner henne, ikke gitt sin tilslutning. Mest fordi hun er sjenert, og har litt dårlig selvbilde, og tror at hun ikke vil være interessant for ham.
Jeg måtte nok ta første kontakt uten at hun var klar over det, og deretter komme med forslag om å invitere ham til oss. Og fortelle at jeg hadde vært i kontakt med ham.

Og det gjorde jeg. Han var både oppriktig glad og overrasket over at jeg tok kontakt, og ville mer enn gjerne møte oss på vår hytte. Samtidig fortalte han at han hadde en kamerat boende hos seg, og at han hadde lyst å ta ham med. Dette syntes jeg var en god idé, og sa at vi hadde god plass til begge.
Avtalen var at de skulle komme helgen 3 uker frem i tid, og at vi kunne se på lengden av besøket etter at de var kommet.

Jeg fortalte ikke noe til min kone om min samtale med Joakim. Ikke de første 14 dagene. Derimot passet jeg på at vi gikk mange turer forbi hytten der de 2 velutstyrte mennene nøt sine soltimer. Og ”varmet” henne opp med å plante tanker om hvordan de kunne bruke sine utstyr til å tilfredsstille henne.
Jeg merket at hun ble riktig kåt og opphisset av dette, og at hun var mer interessert i sex enn vanlig.

Ca 1 uke før Joakim og kameraten skulle komme fortalte jeg henne om min kontakt med ham, og hvilken avtale vi hadde gjort. Fortalte jeg om kameraten? Det glemte jeg.
Hun ble himmelfallen, overrasket og litt sint for at jeg hadde gjort avtalen bak hennes rygg. Hun var innledningsvis også kledelig avvisende, og mente at vi burde avlyse avtalen. Etter en del diskusjon, over 3-4 gode glass med hvitvin, aksepterte hun likevel at ham kunne komme. Men, hun kunne ikke love at det ble noen repetisjon av tidligere aktiviteter. Det var tross alt lenge siden hun hadde blitt oppvartet, tatt og pult etter alle kunstens regler. Og at det var opphissende minner som hun ikke hadde tenkt seg repriser på.
Jeg tenkte med meg selv at du allerede ved å akseptere at Joakim kommer gleder deg til å kaste klærne.
Men det sa jeg ikke.

Frem mot kvelden de skulle komme gjorde vi nødvendige innkjøp, og ryddet og innredet gjesterommet slik at det var klart for besøk. Jeg la også merke til at min kone på sitt vis gjorde seg klar til besøk. Hun fikset håret, hun barberte seg og gjorde seg presentabel for det som måtte komme. Dette var heller ikke noe jeg kommenterte.

Dagen de skulle komme opprant, og litt utpå ettermiddagen så vi bilen nærme seg hytta. Kona var spent, og gikk og småryddet hele tiden. Og jeg var spent på hvordan hun ville reagere når det plutselig var 2 mannfolk som kom på besøk.
Joakim kom ut av bilen med et stort smil, og takket for sist. Han ga min kone en god klem, en som varte et par sekunder lengre enn en vanlig velkomstklem. Bildøren på motsatt side åpnet seg, og ut kom hans kamerat. Like høy og slank som Joakim, og mørk i huden. Min kones reaksjon da hun så kameraten avslørte at jeg ikke hadde fortalt om ham. Dette oppfattet Joakim, og sa unnskyld for at han uten forvarsel hadde tatt med Peter, men håpet det var greit. Dette aksepterte vi jo, det var jo ikke mulig å be Peter om å dra.

Bagasjen ble tatt inn i hytta, og de besøkende innlosjerte seg på gjesterommet. Deretter ble det grilling, og et par timer med inntak av mat. Og drikke.

Når mørket senket seg den første kvelden satt vi alle 4 ute på terrassen og nøt sommerens varme. Inntaket var ulike typer alkoholholdige drikkevarer foregikk i rolige, men kontinuerlige former. Samtlige var sommerlig kledd, hvilken betyr shorts for gutta, og lett kjole for kona.
Jeg la merke til at hver gang Joakim passerte min kone, så strøk han på henne. Enten lett på ryggen, eller et klapp eller på låret. Uten at dette hadde en åpenbar effekt på min kone.
Etter en stund gikk jeg på toalettet, og min kone fulgte etter meg. Hun var svært usikker på opplegget, og om det i det hele tatt ville skje noe i løpet av tiden de skulle være hos oss. Hennes hovedgrunn var at hun var overrasket over at Peter var med, og så ikke hvordan hans tilstedeværelse kunne medføre at noe skjedde.
Jeg ba henne om å ta alt som det kommer, og at ikke noe som hun ikke ønsket ville skje.

Litt lengre utpå kvelden spilte vi musikk, og danset litt på terrassen. Min kone var selvfølgelig i vinden, og i tillegg var hun litt brisen. Peter og jeg sørget for at hun i hovedsak danset med Joakim. Og vi var spente på hvordan kvelden utviklet seg. Mens de danset tett sammen så vi at Joakim strøk min kone over ryggen, og nedover på rumpen. Og at han samtidig trykket underlivet sitt mot min kones. Jeg er sikker på at han hadde reisning, og at min kone mer enn kjente at akkurat det hadde han. Hun gjorde absolutt ingenting for å hindre Joakim i det han gjorde. Tvert imot så vi at hun også trykket underlivet mot Joakim.

Etter dansene så satt de to seg ved siden av hverandre. Joakim la en hånd på min kones lår, og strøk henne oppetter låret men vi fire pratet sammen. At han av og til kom litt langt opp på låret så vi av visse rykk i min kones kropp.
Peter og jeg hadde funnet felles interesse i fotball, og var supportere av samme lag i England. Så vi hadde vår diskusjon gående mens min kone og Joakim var opptatt av sine felles interesser.
Jeg tittet under bordet, og der så jeg at min kones kjole var dratt opp, og at hennes truse lå på gulvet. Og at Joakim var flittig med sine fingre i hennes skritt. Samtidig så jeg at min kone hadde tatt ut hans pikk, og at hun runket alle hans 24 centimeter. Jeg smilte for meg selv, og fortsatte samtalen med Peter.
Noe senere reiste min kone og Joakim seg og gikk inn i hytta. I første omgang lot vi dem være, men etter en del minutter gikk også Peter og jeg inn.
De var ikke i stua, men vi hørte tydelige lyder fra vårt soverom. Og der sto døren på gløtt.
Peter og jeg stilte oss i dørsprekken for å fange opp hva som skjedde. Og der lå min kone kliss naken på sengen, med lett skrevende ben, og en ivrig tunge som slikket henne i skrittet. Det var tydelig at han slikket rundt clitoris, at han ikke ga den oppmerksomhet. Min kone stønnet og vred på seg, og var nok i en himmel som ikke vi var i. Nå så vi at Joakim førte 2 fingre inn i fitta på min kone, og at han tydeligvis hadde funnet frem til G-punktet. For nå begynte min kone å stønne og småhyle, og var tydeligvis på vei. Samtidig som han masserte G-punket tok han seg av clitoris med munn og tunge. Dette ble nok tungen på vektskålen, for plutselig fikk min kone en orgasme så hun buktet seg som en ål, samtidige som hun utstøtte lyder av høy og ulik karakter.
Joakim trakk seg litt vekk slik at hun fikk komme til hektene igjen. Han var drivende bløt i ansiktet, så hennes orgasme var av den våte sortren.
Etter et par minutters opphenting så ville min kone kose med Joakims pikk. Hun tok den i munnen, og slikket og sugde, samtidig som hun viste med hele kroppsspråket at hun likte dette. Det gjorde Joakim også. Av erfaring viste min kone at Joakim kunne få flere utløsninger etter hverandre uten å miste ståpikken. Det så ut som hun hadde som mål at han skulle gi fra seg sædlading nr 1 i munnen hennes.

Det vi så mens vi sto og betraktet dem i dørsprekken gjorde at også Peter og jeg fikk reisning. Og vi tok frem våre kuker og begynte å smårunke. Jeg smugtittet over på Peters ståkuk, og ble noe perpleks. Selv om Joakim med sine 24 cm hadde en litt lengre kuk enn Peter, så var den mer enn lang nok. Men omkretsen? Det er nok noe av det mest brutale jeg har sett, også på film.

Nå hørte vi at Joakim begynte å nærme seg, og med et godt grynt tømte han sin første ladning i min kones munn. Hun svelget det som kom i hennes seg, og det som lurte seg unna på utsiden fanget hun opp med fingrene og fikk det inn i munnen.
Så hørte vi henne si:
”Jeg gleder meg, gleder meg til å kjenne kuken din langt oppi fitta, jokkende inn og ut til jeg skriker”.
Joakims pikk sto like herlig, og han var mer enn klar til å innfri min kones gleder. Hun la seg på rygg, med bena i været, og skrevet så langt ut som hun kunne. Han festet hennes knehaser i sine albuledd, og løftet hennes underliv opp. Fitta var åpen, og det glinset glatt og vått.
”Kom med kuken – inn i fitta med den”, ropte min kone.
Joakim la kukhodet i åpningen, presset litt på, og la overkroppen sin over min kones. Hendene hans presset min kones bryst mot hverandre, og han bøyde seg frem og slikket på dem. Alt mens han holdt kukhodet rolig i fittas munning. Han slapp brystene med munnen, og begynte å kysse min kone. De startet et heftig kyss, og mens de gjorde det presset Joakim kuken inn i henne. Den forsvant halvveis inn, og fylte henne helt. Hun rev munnen løs og skrek rett ut. Nå trakk han kuken nesten helt ut, og på ny presset han den inn. Litt brutalt, og helt i bunn. Igjen skrek og stønnet min kone, og nå satte Joakim opp et herlig tempo der han varierte på både hurtighet og hvor langt inn han kjørte kuken. Min kone ropte at dette hadde hun lengtet etter siden han sist var på besøk, og at ingen andre hadde klart å bringe frem slike lyster og orgasmer i henne. Hun lå og smårykket hele veien, og hadde ufattelig mange mindre orgasmer.
Etter ca 20 minutter, uten at det hadde gått for Joakim, så tok de en liten pause. Kun for at hun skulle kunne snu seg og få pikken inn i favorittstillingen, bakfra. Og derifra og noen minutter framover var det som skulle til for at hun fikk dagens heftigste orgasme. Og at Joakim kom og tømte seg i henne.
Etterpå ble de liggende å stryke på hverandre, og min kone sa at de gjenre måtte ble noen dager.

Peter og jeg ble stående med våre harde pikker, og klarte begge to å unngå at det gikk for oss.
Min kone sovnet, og Joakim kom ut til oss andre. Han var også sliten, og gikk inn på gjesterommet og la seg.
Jeg gikk inn til min sovende kone, og la meg i sengen. Jeg kjente med hånden på fitta, den var glatt, vått, klissen – og voldsomt åpen. Hun fikk ligge i fred denne natten.
Nå var isen brutt, og alle viste hva dagene ville bringe. Vi var stilltiende enige om at så lenge vi hadde besøk, så ble det ikke fitte på meg. Den var forbeholdt besøkende. Spesielt siden jeg ikke er videre interessert i nærkontakt med menn på denne måten.
Jeg ville få mitt når vi en gang igjen ble alene.

Neste dag våknet min kone og jeg samtidig. Hun var litt usikker på hvordan hun skulle starte en samtale etter det som skjedde kvelden før. Men, jeg ønsket henne god morgen, og sa at det som skjedde kvelden før var slik det var planlagt hos oss begge. Om ikke vi hadde sagt det rett ut, så var det slik vi inne i våre hoder hadde planlagt og bestemt at ting skulle utvikle seg. I de kommende dagene måtte hun bare gjøre det hun hadde lyst til, og gripe muligheter og anledning når den først var her. Jeg minnet henne om at det var flere år siden sist, og det kunne glatt bli flere år til neste gang. Så mulighetsvinduet var nå.
Hun så på meg, ga meg et kyss, smilte og sa takk.

Joakim og Peter hadde også stått opp, og alle takket hverandre for en hyggelig stund kvelden før. Spesielt var det når Joakim så på min kone og uttrykte en spesiell takk.

Neste dag var det igjen nydelig vær. Etter frokost gikk Joakim og Peter ned til stranden for å ta seg et sjøbad. Min kone og jeg ble igjen en liten time for å forberede ettermiddagen og kveldens måltider. Samtidig fikk vi pratet litt sammen. Hun innrømmet at hun hadde lyst på flere heftige knullstunder, men akkurat nå kjente hun at det hadde vært store saker i fitta kvelden før. Igjen ble vi enige om å ta ting som det kommer, og at ingen kommer til å bli presset til noe de ikke vil.
Litt senere gikk også min kone og jeg ned på stranden. Da passerte vi hytta hvor de 2 mørkhudede også i dag lå og solte seg. Og jeg takket dem i mitt stille sinn for at de hadde vært inspirasjon til mitt initiativ ovenfor Joakim.

I mine tanker hadde jeg selvfølgelig pikken til Peter, og tykkelsen som var på den. Jeg tenkte at anledningen var nå til å la min kone prøve nå så utrolig stort. Om hun maktet å ta den inn i fitta var jeg usikker på. Men, sikker er du først når resultatet er klart.
Jeg ville ikke ta opp temaet med min kone om at også Peter kunne delta i hennes selvtilfredsstillende aktiviteter. Min enkle plan var å ta opp med Joakim om han hadde noe imot at også Peter fikk sitt. Og hadde han ikke det, så skulle han ved anledning spørre min kone om de også skulle invitere inn Peter.
Joakim var selvfølgelig helt med på dette. Han flirte og sa at det selvfølgelig hadde vært hans målsetting når han tok Peter med til oss.

Etter timer på stranden var det tid for å dra tilbake til hytta. Tid for mat. Igjen fikk jeg anledning til å takke de to som var intetanende om at de hadde vært inspirasjonskilder for meg.

Etter at alle hadde tatt en rask dusj satt vi oss til bords, og inntok et lettere måltid. Stemningen var god, maten var god, og alkoholinntaket var redusert atskillig fra kvelden før. Isen var brutt, alle viste hva som ventet, alkohol var ikke nødvendig for å sette stemningen.
Ved bordet satt Joakim ved siden av min kone. Han strøk henne igjen oppetter lårene og spurte rett ut om hun hadde det godt kvelden før. Hun rødmet kledelig, og svarte absolutt ja.
Noen minutter etter sa Joakim til meg at jeg tror din kone er kåt igjen. Hun er god og glatt i skrittet. Og hun småjokker mot hendene mine. Min kone bare smilte.
Joakim så på min kone og så at det er vel på tide at de to andre får ta del i vår lek. Min kone så litt undrende på ham. Han sier at han har lyst til å knulle henne på terrassen, over rekkverket, mens Peter og jeg ser på. Jeg ser på min kone at hun ikke vet hva hun skal si, men det oppfatter også Joakim. Og han vet hva han skal gjøre.
Han trekket henne opp av stolen, tar henne med bort til rekkverket, bretter opp kjolen, og trekker hennes truse av. Først nå ser jeg at hun er helt barbert. Ikke et hårstrå på fitta. Joakim trekker hennes bakdel litt bakover, og presser hennes overkropp forsiktig over rekkverket. Og skyver hennes ben fra hverandre. Hennes bakdel, og hennes fitte, ligger blottlagt i dagen, og klar til bruk.
Joakim finner frem sin knallharde erigerte pikk, og legger den mot fitta. Han drar den opp og ned i revnen, opp mot clitoris, mot den bakre hullet, og mot fitta igjen. Min kone ser over mot meg liksom for å innhente godkjennelse. Jeg bare smiler og nikker.
Peter og jeg sitter med store øyne og ser på når Joakim begynner å skyve pikken inn i fitta. Det butter litt imot, fitta utvider seg, og pikken glir inn. Dypt. Min kone glir glassaktig i blikket, og begynner å bevege seg mot Joakim hver gang han støter inn. Han veksler igjen på hurtighet, kraft og dybde. Og mannen har utholdenhet. Etter er par minutter biter min kone seg i leppa, og kommer med et dempet skrik. Joakim bare fortsetter å pule på, og kona får smånytelser hele veien. Til slutt går det for Joakim, og han tømmer seg i hennes indre. Selv om pikken står like herlig, så putter han pikken i buksa etter at han har fått utløsning. Min kone blir hengende over rekkverket et par minutter for å hente seg inn. Der får vi innsyn til en fitte som er godt utvidet, og som det renner ulike væsker ut av. Klokken er nå ca 1800 på kvelden, kvelden er ung, og jeg lurer på om hun orker mer i dag.
Både Joakim og min kone går på badet og fikser seg etter anstrengelsen. Min kone kommer først ut på terrassen igjen, kledelig rødmende. Rett etter kommer Joakim, han gir henne et kyss på kinnet, sier takk, og sier videre at det er mer av samme sorten i vente.
Igjen rødmer min kone. Hun vet at Joakim klarer mer, men er vel usikker på seg selv.

Resten av sen ettermiddag og kveld gikk med til trivielle ting som tur i området, avslapping, og et godt kveldsmåltid.
Når det nærmet seg de senere kveldstimer, så jeg at min kone og Joakim satt og småpratet. Joakim sa at han fortsatt var kåt, og hadde lyst på henne igjen. Hun svarte at hun lett ble klar når hun tenkte på den gode pikken han hadde.
Min kone så på meg og så hun tok med seg Joakim inn på soverommet for litt privat tid. Og inn på soverommet gikk de. Igjen lot de døren være litt åpen slik at det var lett å følge med på aktiviteten der inne.
Egentlig var det utrolig stille, så ette noe tid gikk jeg bort og så inn på soverommet. Det lå de på sengen, begge nakne, i lett omfavnelse, og kysset og tok på hverandre. Min kones bryster fikk stor oppmerksomhet, og Joakim pikk fikk en håndstrekning.
Plutselig reiste min kone seg opp, og la seg oppå Joakim, i 69-stilling. Når ble det slikket vel og lenge, og så ville Joakim at min kone skulle sette seg på ham. Han satte seg opp, tok tak i pikken, rettet den opp, og plasserte den i åpningen. Deretter begynte hun å presse seg ned på pikken, litt etter litt. Etter en del tidligere omganger var det likevel greit å få inn Joakim store pikk. Min kone startet et solid ritt, der pikken bunnet henne hver gang hun satte seg ned. Og hver gang kom det lyder fra hennes munn. Etter noen minutter fikk hun førte orgasme, og gikk av pikken. Det hadde ikke gått for Joakim. De begynte å prate sammen uten at jeg kunne høre hva de snakket om. Men jeg så at min kone reagerte, og ristet litt på hodet. Etter ytterligere samtale nikket hun svak, og sa noe som lignet på OK.
Joakim satte seg ved sengens hodeende, min kone gikk opp på alle fire og sto med enden i været. Hun bøyde seg ned mot Joakim og begynte å suge pikken hans igjen.
Fotenden av sengen står mot døren, og jeg kan se rett inn i min kones edlere deler.
Etter litt suging fra min kones side, kommer overraskelsen. Da hører jeg at Joakim roper på Peter. Og når jeg ser på Peter skjønner jeg at dette er avtalt mellom dem. Peter er naken, og han står med et kolossal tykt brød struttende ut fra sitt underliv. Og nå skjønner jeg også samtalen mellom min kone og Joakim. Han har spurt om Peter kan delta, noe hun først var negativ til, senere aksepterte.
Men, hun aner ikke hva hun har sagt ja til.
Peter går inn på soverommet hvor min kone fremdeles har Joakims pikk i munnen. Peter går opp i sengen, tar tak i min kones kjønnslepper, trekker dem til side, og begynner å slikke hennes fitte. Hun stopper et øyeblikk opp å sutte pikk, og slipper ut et stønn. Deretter suger hun på pikken til Joakim igjen, samtidig som hun starter hoftebevegelser for å få maksimal kontakt mellom fitta og Peters ivrige tunge. Det tar ikke lang tid før hun igjen stønner i orgasme.
Mens hun enda er i sin orgasmebølge setter Peter seg opp, og setter sin enormt tykke pikk mot hennes gapende hull.
Peter presser litt på, og hun trykker på mot Peter. Men det stopper opp. Min kone slutter å suge på Joakims pikk, og ser forundret ut. Hun lurer på hva som skal inn i henne, og sier at dette aldri vil klare å komme inn. Like fullt trykker Peter på, og hun presser litt til bakover. Og plutselig glir Peters enorme pikk et stykke inn i fitta.
«Dette går ikke, jeg sprenges», sier kona. Men, etter noen forsiktig trykk glir pikken lengre og lengre inn, og konas stønn blir høyere og høyere. Hun har nå glemt Joakims pikk, og er fullt konsentrert om den som herjer i fitta. Peter knuller henne i taktfast tempo, og hun kommer i en orgasme som gir gjenklang i hytta. Rett etter kommer Peter med et brøl, og tømmer seg i kona.
Han trekker seg ut, og nå er hennes fitte som et stort gapende krater. Joakim går nå bak henne og putter pikken i fitta. Han har ikke fått utløsning, og knuller på til det også går for ham.
Totalt utkjørt går hun inn i drømmeland. Og Peter og Joakim går også fornøyd til sengs.

Joakim og Peter ble hos oss i 4 dager til. Men i de tre neste dagene ble det ikke noe puling. Til det var min kone for utkjørt og sår.
Men, siste kvelden var det tid for avskjedsknull, og hun ble knullet fra tidlig kveld til tidlig morgen av både Joakim og Peter.

Min kone var særdeles fornøyd med besøket. Og jeg vet at Joakim nok kommer tilbake hvis han blir invitert. Men, som tidligere fortalt, så har det gått år mellom besøkene, og det er mest sannsynlig at det vil gå godt med tid før neste besøk. For jeg vet at det igjen er jeg som må finne sted, tid og anledning – og få det til å skje. Min kone er fortsatt for sjenert, og mangler nødvendig mot da hun tror at hun ikke er attraktiv nok. Totalt feilaktig.