Opus I, Fjerde Sats

Denne novellen er vist 42703 ganger.

Som alle hytteeiere bor vi mer på hytta enn hjemme så lenge det er ferie, hvilket betyr alle helger før og etter selve sommerferien, som selvfølgelig også tilbringes der. Vi liker å ha gjester, og sommeren pleier å være ett langt gjestebud avbrutt av noen dager mellom besøkene for å komme seg og pleie kropp, sinn, sex og tosomheten. Disse inneklemte dagene går med til bading og soling både ved hytta og på en øy i den lokale skjærgården. Dagen jeg tenker på nå, begynte grytidlig med at vi våknet av lydene fra folk på stien nedenfor hytta, de var på vei til brygga. Etter å ha spist frokost, dro vi samme vei. Det tegnet til å bli en fantastisk norsk sommerdag, og vi hadde pakket niste og utstyr for en hel dag på sjøen og vår vanlige plass på ute på øya. I tillegg var det debut for min nye bikini, en liten eksklusiv sak kjøpt på nettet og ment som en overraskelse for min mann. Lavt sittende over skambenet og smal, krevde den en runde med høvel og skum for å bli maksimalt delikat. Nå er vi i slutten av 30-årene, men vi liker å holde oss i form. Jeg har registrert at flere yngre menn ser på meg med blanke øyne og bul i buksa, særlig virker det som om kløften mellom brystene mine har en positiv effekt. Ikke at de er falske, men store og lett hengende som de er, vet jeg at de er mange menns drømmestørrelse, og sammen med ett lett overdimensjonert akterspeil, har jeg vel en klassisk timeglassform. Min mann er normalt bygget , høy uten tegn til hengemage og med full hårvekst på toppen. I tillegg er han velsignet med den beste pikken jeg har hatt tilgang til og han vet heldigvis også hvordan den skal brukes.
 
Vel nede i båten og på vei ut viken fra bryggen tok jeg av meg skjørt og t-shirt, noe som ga min mann ett smil om munnen. Han sverger til bermudashorts, men selv disse ble nå trange, i hvert fall måtte han justere og dra i tøyet mens han kjørte båten bak solskjermen på skjærgårdsjeepen. Etter å ha smurt faktor 20 der jeg kom til, fikk jeg assistanse til det samme på ryggen, og dermed forsvant bikinitoppen. Brystene fikk samme behandling som resten av kroppen, skjønt jeg var noe mer nøye ved brystvortene som nå takket være vinden fra kjøringen og min egen massasje stod som vardene på holmene vi suste forbi. Etter som vi nærmet oss en pitstop på bybryggen for innkjøp av ferske skalldyr, kom t- shirt og skjørt på, men vi var ikke langt ut i fjorden før jeg dro dem av igjen, denne gangen sammen med bikinitrusen. Haken til mannen min nede på brystet hans fortalte meg at han likte min helt glatte mus, og når man i tillegg vet at jeg ikke pleier å frisere meg fullstendig nedentil og at dette er noe han er mer enn opptatt av, forstår man at dette i hans øyne tegnet til å bli en høydare av en dag. Om han bare visste. I løpet av de første feriedagene pleier jeg å få tilbake overskuddet og med det kåtskapen og nå, godt ute i ferien, slo det til i full blomst. Noe av utstyret som var pakket med for dagens ekskursjon var som det pleier; Mat, vin, solkrem, mp3-spiller og badeutstyr. I tillegg hadde jeg med et par nyanskaffelser; En Clearstone dildo, rikelig med glidemiddel og en babyplug vibrator, bare det å pakke det ned hadde startet den velkjente kriblingen i skrittet og den tung-lette følelsen i mellomgulvet.
 
Vi la båten i en liten vik og fortøyde med både feste til en påle på land og med anker akterut. Deretter gikk vi langs sjøen inntil vi kom frem til et lett skrånende svaberg i en liten vik som er et perfekt sted å tilbringe late og kåte dager; Man må runde en odde for å i det hele tatt se at det er en vik her og den tette skogen bak skåner for innsyn fra land. Jeg hadde hele tiden gått naken, og benyttet alle anledninger til å bøye meg fremover, helst med lett spredte ben, for å sikre skikkelig innsyn for min mann til fitta mi som nå var velsmurt av både egne safter og solkrem. Han hadde på sin side forlengs gitt opp å skjule ståpikken sin i shortsen, og vel fremme var den det første som ble pakket ut. Den er ganske lang og tykk ved roten for så å smalne av ved hodet, noe som er perfekt ved penetrering av alle typer hull. Barberte baller med en liten dusk med hår fra navlen og ned fikk om mulig saftene mine til å renne enda kraftigere, jeg kan heldigvis alltid regne med min mann når det gjelder å være velstelt.

Han satte seg ned for å blåse opp bademadrassen, og jeg satte meg ned bak ham, mens jeg gned mine nysmurte bryster mot ryggen hans. Deretter smøg jeg armene mine under armene hans, grep tak i ståpikken med ett godt tak og runket ham i noen langsomme og kraftige drag jeg vet han liker så godt. Han sluttet straks å blåse, men etter at jeg sa at han måtte fortsette om han ville at jeg skulle fortsette, blåste han som en hval. Jeg gned musa mi mot nedre del av ryggen hans, men takket være mine egne safter og svetten fra ham, det ble for liten friksjon. Jeg grep etter baggen og fisket ut Clearstone, og etter å ha trykket den på plass med sugekoppen mot rygghuden til min mann, ga fukten på huden tilstrekkelig tetning til at dildoen satt fast. Vi la den uoppblåste bademadrassen under oss, og med rikelig med glidekrem på dildoen, i fitta mi og på rumpeballene mine, kunne jeg skli på rumpa mot dildoen mens jeg spredte fitteleppene og tredde meg på. Vi ble sittende slik, jeg med mine hender på pikken hans hvor den ene kjælte og masserte de nybarberte ballene, mens den andre runket ham med lange drag slik at forhuden gled over ollonet. I lengden ble det litt ukomfortabelt å sitte slik, men en rask ordre fra meg om å stå på alle fire fikk min mann til å adlyde umiddelbart. Dermed stod dildoen rett til værs, og jeg kunne på ny la meg penetrere av den. Denne gangen vendte jeg meg med ansiktet vekk fra ham, og jeg kunne da gripe etter pikken mellom bena hans og satte deretter i gang med en skikkelig rytme. Med fritt innsyn og tilgang til bakporten hans, ble denne for fristende, og en forsiktig massasje rundt denne og i mellomkjøttet for litt prostatastimulering med den andre hånden ga raskt resultater. Takket være dette og oppdemmet kåtskap tok det ikke lang tid før mannen min kom med flere velkjente grynt og sædspruten stod med ett par klask i bakken. Med det kjente jeg begynnelsen på de etterlengtede sammentrekningene i underlivet, og siden jeg nå kunne konsentrere meg om min egen orgasme, spredte jeg fitteleppene med den ene hånden, skled opp og ned på dildoen i stadig raskere tempo mens klitoris fikk en etterlengtet og kraftig behandling med den andre hånden. Dermed varte det ikke lenge før også jeg fikk min første orgasme, i det jeg rett og falt fremover mens dildoen spratt ut med ett svupp og jeg hylte ut at jeg kom.

Etter å ha hentet oss inn fra de overraskende kraftige orgasmene, fikk vi oss ett lite bad. Deretter fulgte det nøye innsmurning med solkrem, hvor områdene som ikke pleide å få så mye sol fikk ekstra nøye og kraftig behandling. Før formiddagens første hvitvin ble åpnet, konstaterte jeg at jeg fremdeles var kåt. Vi skulle akkurat til å spise skalldyr, da vi ble klar over noen lyder bak oss. Vi grep etter hvert vårt badehåndkle, vi hadde aldri tidligere blitt forstyrret i vår faste lille bukt. Rett etter at vi hadde dekket oss til, kom det to jenter gjennom skogen. Mens de gikk mot der vi satt, spurte de om alt var ok. De forklart at de hadde hørt noen som ropte og de var urolige for at noen hadde problemer. Vi svarte at alt var vel og at vi ikke hadde hørt noe. Jeg ble med ett klar over at dildoen, glidemiddelet og den ubrukte vibratoren lå på solteppet vårt, og selv om jentene ikke sa noe, forstod jeg på et blikk de sendte hverandre at de var registrert, selv om jeg så uberørt som mulig flyttet på en bag for å dekke dem til.
 Anna og Linn, som jentene het, hadde også kommet med egen båt til øya. De var fra området, men bodde ikke her lenger. Som studiner var de hjemme i ferien, og hadde nettopp avsluttet sommerens jobbing. Jeg ble sittende å observere mannen min i samtale med jentene, og ble med ett klar over at han flørtet med dem. Mine egne safter strømmet etter solkrembehandlingen noen øyeblikk tidligere, og synet av dette sommermøtet fikk om mulig opp farten på de og på mine forhåpninger. Med unntak av en episode på ett nachspiel for noen år tilbake, hadde jeg aldri hatt skikkelig sex med en jente, kun litt småkosing. Siden jentene nå snakket med mannen min, fikk jeg mulighet til å observere dem nærmere. Anna var lys med langt hår. Hun hadde ett par deilige, store, bryster i en blåblomstrede bikinitopp og en liten, lysblå og tettsittende shorts rundt en fast liten rumpe. Brun i huden uten synlig skille. Linn var mørkere, omtrent like høy som Anna, men med større bryster og kraftigere rundt lårene hvor jeg kunne se ett par celuilitter og med en deilig, lett dissende, rumpe. Hun var kledt i en hvit og kort t-shirt. Jeg kunne ikke se tegn til BH eller bikinitopp. Et anheng i en navlepiercing pekte i retning av omrisset av ett fyldig venusberg skjult av ett tynt miniskjørt. De var begge 28 år. Når jeg koblet inn lyden igjen, hørte jeg mannen min invitere dem til lunsj sammen med oss, noe de takket ja til. Mens de pakket ut fra baggene sine, så jeg på mannen min og han blunket lurt til meg i det han kastet håndkledet og annonserte at vi var naturister men at jentene fikk gjøre som de ville. Etter at jeg også hadde blottet meg, så de på hverandre med lure blikk og kledde av seg på overkroppen, men beholdt bikinitrusene. Jeg kastet stjålne blikk på puppene til jentene og registrerte at brystvortene til Linn avtegnet seg store og mørke med en kraftig knopp i midten. Annas var mer ungpikeyppige med lysere farge på vortene og med en veldig sensuell duving. Jeg  kjente at jeg tanken på å få boltre meg med dem fikk mine egne brystvorter til å stå ekstra ut.

Jentene ville begynne med en dukkert etter turen gjennom skogen, og de gikk ned til vannet, en 20 meter lenger nedenfor der vi satt. Når de var i vannet, la jeg meg på siden vendt mot mannen min. Deretter strakk jeg meg etter pikken hans og ga ham noen gode drag med hånden. En svak stønning fra ham førte til at jeg akte meg nedover og gapte over pikken mens jeg hadde en hånd på hans velsmurte, glatte baller. Han lå med lukkede øyne og nøt behandlingen jeg ga ham med munnen rundt skaftet, tungen rundt hodet, og ballemassasjen. Jeg vekslet med noen kraftige runketak mens jeg slikket han over hodet og den lille åpningen, før jeg gikk over til å munnpule ham igjen. Jeg hørte at pusten hans ble kortere og mer intens, og med ett kjente jeg at munnen ble full av sæd. Jeg skiftet til hard runking mens han sprutet meg i ansiktet og på brystene. Med ett kjente jeg en iskald dråpe i korsryggen, og forstod umiddelbart at vi i kampens hete ikke hadde registrert at jentene var ferdige med å bade. Når jeg snudde meg, så jeg dem, denne gangen helt nakne med unntak av solbriller, for som de sa, man kan få blærekatarr av vått badetøy.  Jeg la merke til at mens Linn var glattbarbert som meg, hadde Anna en liten blond dusk igjen. Linn hadde ganske riktig et fyldig kjønn med et par kjønnslepper som nå gapte i friluft siden hun nå stod med spredte ben. Anna var slank med et kjønn som bøyde skrått ned fra venusberget og den flate magen og så ut til å fortsette i det uendelige ned mellom bena. Dusken var som sagt kortklipt i en sexy V-form hvor spissen pekte som en pil ned mot klitoris. Den var nøye frisert med en helt jevn kant. Hun så nå glupsk på pikken til mannen min, slikket seg om munnen og sa at det var uhøflig å ikke vente på gjestene når man inviterer på lunsj. Jeg slikket i meg litt sæd fra overleppen og ba henne om å forsyne seg mens jeg smilte. Dermed la hun seg ned på den andre siden av mannen min, mens hun grep etter den slappe pikken hans. Linn skrittet over og senket seg med fitta ned mot munnen til min mann med en kort ordre til ham om å slikke. Han adlød umiddelbart, og jeg kunne se at han traff med tungespissen på klitten før han tungepulte henne. Dette ga noen lette, sexy stønn fra Linn som nå satte seg til rette for full understellsbehandling. Hun grep rumpeballer og de ytre kjønnsleppene med en hånd fra hver side og åpnet seg skikkelig slik at klitoris ble skikkelig eksponert og tungen til min mann kunne komme ordentlig til. Selv var jeg først og fremst forundret over mangelen på sjalusi og den overveldende kåtheten jeg nå følte. Første tiltak for meg selv ble derfor å sette meg opp og bare observere det hele mens jeg gned meg over klitoris; Øynene mine gikk først til Annas glupske munn som rett og slett pumpet den nå harde pikken til min mann inn og ut av sin egen munn mens hun knadde ballene betydelig mer kraftig enn jeg hadde gjort for ett øyeblikk siden. Linn satt skrevs over ansiktet hans, han hadde overtatt sprikingen av hennes kjønn og hun satt nå og jukket lett over munnen hans mens hun med spytt på fingrene masserte sine egne fyldige brystvorter som stod ut som små umodne kirsebær. Anna avbrøt sin egen suging med noen ronketak mens hun gned inn pikkhodet med spytt, men jeg kom henne til unnsetning med glidekremen vi hadde tatt med. Jeg grep samtidig dildoen og vibratoren, og bevæpnet med disse la jeg meg med hodet under Annas skrevende ben og kunne se rett opp i en lekker dåse. Jeg begynte med lett slikking av hele åpningen, liksom for å få ett overblikk over situasjonen. Den var at Anna var sørpevåt i skrittet, utsondret en noe skarpere lukt enn meg selv og som sagt var lekkert frisert med helt glatte kjønnslepper under stripen på toppen. De indre kjønnsleppene var noe mørkere enn huden for øvrig og hun var tydelig hoven av kåthet. Jeg gned dildoen frem og tilbake i åpningen noen ganger før jeg med en rask bevegelse bånnet henne med den. Responsen uteble ikke i det hun støtte mot hånden min og tydelig signaliserte at hun ville tas hardt med den. Jeg tenkte jeg skulle erte henne litt, så jeg lot den sitte mens jeg skrudde på vibratoren og brukte den på klitoris. Deretter dildopulte jeg henne med noen rolige tak før jeg etter hvert økte takten. Plutselig kom det en hånd ned og trakk ut dildoen, i det samme kom en liten sprut med væske parallelt med det deiligste orgasmeropet jeg noensinne hadde hørt. Den klare væsken traff meg i ansiktet og duften og smaken av denne gjorde at jeg tente ytterligere. Anna rullet seg tungpusten over til siden av mannen min, noe som frigjorde pikkplassen. Mannen min hadde allerede tenkt på fortsettelsen og nærmest løftet Linn ned og la henne på rygg mens han selv reiste seg opp. Han tok noen runketak med høyrehånden før han med ett tak rundt hver av anklene hennes skilte bena hennes og la de på skuldrene sine. Han justerte høyden på bekkenet hennes ved å legge to håndklær under baken hennes, og deretter grep han en skinke med hver hånd og åpnet musa hennes. Hun kom ham i møte ved at hun grep begjærlig om pikken hans med begge hender og guidet ham inn i seg selv. Han hadde jo hatt to utløsninger besørget av meg, og tredje gang pleier han å holde lenge, men dette var jo nytt kjøtt, så sikker kunne vi ikke være. I det han penetrerte henne stønnet de begge vellystig og han kommenterte hvor deilig, trang og våt hun var. Hun sa at det var lenge siden hun hadde fått kuk og at hun derfor sikkert kunne virke litt trang i begynnelsen før hun ble ordentlig vant med den tykke pikken til mannen min. Jeg stilte meg ved hodet til Linn og kysset henne, hvorpå det straks kom en tunge inn i min munn. Jeg tenkte at den kunne gjøre bedre nytte ett annet sted, og satte meg på huk over hennes munn. Med ett lett drag fra mine egne fingre på venusberget mitt stod klitoris ut i fri luft og det ble lettere for Linn å slikke meg. Ganske riktig, tungen hennes traff klitorisen min gjentatte ganger, og hver gang kom jeg nærmere min orgasme. Nå begynte Anna og røre på seg, og ikke før hadde hun kommet seg til bakenden min, før jeg kjente Clearstone i den fremre åpningen min. Jeg knelte ned og la knærne på hver side av overkroppen til Linn for å gi Anna fri tilgang til hullene mine. Saftene fra meg og en ekstra dose glidemiddel gjorde at dildoen nærmest ramlet inn i musa mi, så vid og ventende var jeg. Deretter ble det satt opp ett skikkelig dildoritt som sammen med Linns suging av min klitoris gjorde at jeg i løpet av ett par minutter kom med en orgasme som varte og rakk i det den bølget til og fra i det som virket som en evighet. Jeg kjente hvordan hele fitta mi melket skaftet til plastpikken og for hver sammentrekning gjorde rillene på skaftet at jeg nådde en ny orgasme. Med den ene hånden betjente jeg klitten til Linn mens pikken til min mann jog inn og ut. Det var tydelig at hun satte pris på dette, for jeg kjente hvordan hun la leppene sine rundt min klitoris og dannet vekselvis undertrykk og overtrykk, hvilket fortalte meg at det var tydelig at hun hadde slikket jentekjønn tidligere. Underveis åpnet jeg øynene og så rett inn i min manns før vi møttes i ett saftig og dypt tungekyss som sammen med den pågående behandling av min fitte og klitoris, samt at jeg knadde brystvortene mine med min andre hånd, gjorde at jeg endelig nådde klimaks i en orgasmerekke det var lenge siden jeg hadde hatt. Straks etter trakk mannen min seg ut av Linn, og tømte tredje satsen over hennes mage og opp på mine bryster, som jeg så masserte Linns bryster med.

Verken musa til Anna eller meg hadde foreløpig fått så mye som en centimeter av pikken til min mann, Linn forklarte at hun hadde hatt flere orgasmer under min manns og min egen jokking, og at om hun bare fikk en skikkelig runde med dildoen skulle hun si seg fornøyd inntil videre. Vi tok en pause, drakk godt med kald vin fra kjølebagen og fikk oss en dukkert. Under badingen klengte vi oss sammen og kilte og knadde på alle stedene det kjennes godt. Min mann var fremdeles slapp, men sa at en skikkelig jentesexseanse nok skulle få i gang pikken igjen. Vi fant frem solkremen og begynte å smøre hverandre på alle de stedene man ikke kommer til og etterpå alle andre steder også. Vi skiftet nå på å suge og runke min mann som litt etter litt ble hard igjen, samtidig som vi befølte hverandre. Anna hadde plassert dildoen i sitt eget kjønn, og Linn og jeg passet på å føre den inn og ut i en rolig rytme. Linn og Anna hadde etter denne behandlingen skinnende våte fitter, Anna med fittesaft rennende nedover innsiden av det venstre låret. De la seg i en 69 mens de sugde på hverandres klitoriser og Anna brukte fingrene det hun kunne mens Linn jog dildoen inn og ut av musa til Anna. Jeg sprikte mine egne fittelepper og fikk med den andre hånden vibratoren på klitten. Jeg så bort på mannen min som stod og smårunket og masserte de glatte ballene for å holde ereksjonen oppe. Hele tiden sauset han den inn med glidekrem. Jeg satte meg på knærne ved ham, gapte opp og grep pikken hans med begge hendene. Med langsomme, velkjente bevegelser sugde jeg ham mens jeg hadde hendene på rumpeballene hans, jeg passet på at det ikke ble for kraftig så han kom, men bare vedlikeholdt ståpikken til senere.  Han beordret meg så bort til de to jentene, og jeg la meg derfor ned ved siden av jentene midt på det store solteppet vårt, og skrevet det jeg klarte. Med den høyre hånden kjørte jeg to og snart tre fingre opp i fitta mens den venstre styrte vibratoren durende på klitoris. Jeg ble liggende ansikt til ansikt med Anna, og bestemte meg for at jeg for første gang i mitt liv skulle få smake på ett helt glattbarbert kvinnekjønn. Jeg signaliserte til Anna og hun vred seg sideveis ut fra skrevet til Linn, det siste jeg så var at hodet hennes dukket ned mellom mine egne ben, og bekreftelsen kom i form av at en hånd tok over vibratoren, og mine fingre ble byttet ut med hennes. Vi lå dermed i en deilig jentetrekant med hver vår mus til disposisjon og med full behandling av vår eget kjønn. Som med fitta til Anna slikket jeg forsiktig på de ytre leppene til Linn, før jeg kjørte to fingre opp i henne og prøvde å nå G-punktet hennes. Når jeg kjente det lett knudrete området på fremre vegg, stimulerte jeg dette med fingertuppene samtidig som jeg slikket som besatt på klitorisen hennes. Hun begynte med lett jokking samtidig som det kom noen halvkvalte stønn fra henne nede mellom bena til Anna. Deretter byttet vi plass, så jeg fikk smake på Anna igjen. Linn hadde på sin side fått tak i dildoen og igjen var den på vei inn i fitta mi, men nå ville jeg ha pikk av kjøtt og blod. Dette sa jeg til mannen min og han reiste seg nå, stadig runkende med ståpikken i hånden og ett lurt smil om munnen, og gikk mot oss. Siden jeg lå på siden, var begge hull blottlagt, og siden det fremre var opptatt med å bli alvorlig penetrert av Clairstone, kjente jeg at han i stedet sauset inn analen min. Jeg kunne ikke annet enn å slikke som besatt på klitten til Anna. Mannen min tok det rolig, først med en finger deretter to, som han bare holdt inne til knoken lett sprikende. Mellom fingrene tømte han inn glidemidel, før han rettet seg opp, trakk fingrene ut. Han løftet opp den ene rumpeballen og blottla anus før han la pikken klar mot lukkemuskelen. Jeg kjente at han var knallhard, og selv om vi ved flere anledninger hadde hatt analsex, var det lenge siden nå. Allikevel var jeg så opphisset, jeg slikket ett deilig kvinnekjønn, hadde en dildo i musa og en kvinnetunge med avløsning av vibrator på klitten, at det for meg var det eneste stedet den pikken skulle være nå. Slik tenkte tydeligvis mannen min og, for han la ett forsiktig press på åpningen, og fikk først hodet innenfor, deretter skaftet. Med en dildo rasende inn og ut av fitta, følte jeg meg nå ubeskrivelig fylt, og mellomkjøttet ble kraftig massert av denne dobbeltpenetreringen. Dermed kom jeg med et gutturalt hyl mens spruten stod av musa mi i det Linn trakk dildoen ut. Mannen min fortsatte inn og ut av rompa mi i ett rolig tempo, men selv var jeg som en klump av leire; Jeg kunne knas i alle mulige former, og når mannen min ikke lenger fikk noen respons fra meg, trakk han seg ut. Han kastet ett blikk på Anna som hadde sett på det hele med et sultent blikk og nå sa at hun krevde å bli knullet av en pikk. Mannen min sa at siden han hadde den eneste tilgjengelige pikken her, skulle hun saktens få en skikkelig omgang om hun ville. Det var hun klar for sa hun og med ett spett av en pikk reiste han seg for å skylle den av. Han var lenge nok borte til at jeg fikk summet meg og begynt å suge på klitten til Anna som viftende med rumpa i været ventet utålmodig på pikk. Min mann flyttet seg derfor opp til munnen min og fitta til Anna. Jeg sugde ham for å få pikken glatt før jeg puttet den på plass i den ventende musa til Anna.  I begynnelsen bare sank han til bunns i Anna og hun utstøtte ett gledesstønn idet hodet passerte fitteleppene. Igjen kommenterte han at hun var deilig trang, mens hun på sin side gledesstrålende sa at det var den største pikken hun hadde hatt siden hun var blitt knullet av en neger på språkreise i England ti år tidligere. Jeg benyttet sjansen til å putte de glatte ballene hans i munnen etter tur og gi dem en varsom behandling med tungen. Jeg så at han reagerte på behandlingen med en lett sammenrekning av pungskinnet. Ganske snart begynte han å støte inn og ut i ett stadig raskere tempo. Jeg hadde en hånd på ballene hans og en på klitten til Anna. Det begynte for hvert tak å dryppe små dråper av fittesaft fra Anna ned i ansiktet mitt, og jeg kunne se at hun nå virket videre enn i starten. Min mann sa at det ble for glatt med all fittesausen og glidemiddelet. Løsningen ble at han for hvert 8-10 tak stoppet opp, trakk seg ut og lot meg suge av ham fukten for om mulig å få større friksjon i Annas mus, og med denne behandlingen kom han i løpet av noen minutter, i det den fjerde satsen ble sendt rett i dypet av Annas mus. Det var tydelig at mitt håndarbeid og pikken til min mann ga Anna opptil flere orgasmer, for rett før min mann kom, fikk hun noen kraftige skjelvinger i hele kroppen. Med ansiktet bare centimetre fra fitteåpningen, kunne jeg med stor detaljrikdom se pikken til min mann der den jaget inn og ut av en deilig ungpikefitte, samtidig som de vakre, rytmiske sammentrekningene i fitta melket skaftet og var tydelig bevis på hennes gjentatte orgasmer. Hvit skum samlet seg opp rundt pikken i fitteåpningen for hvert tak og når min mann endelig trakk seg ut, slikket jeg ham ren før musa til Anna fikk samme behandling.
 Vi ble liggende i en haug på teppet etterpå mens vi gjenvant pust og fatning. Etter ett bad og under en ordenlig lunsj, med skaldyr denne gang, kunne jentene fortelle at de akkurat var ferdig med sommerens jobbing, og Anna ventet på at samboeren også skulle begynne sin ferie noen dager senere. Vi avtalte der og da at de alle tre skulle komme på middag hos oss for å bli bedre kjent, både med oss og våre leketøy.

Legg igjen en kommentar