Virkelig fantasi

Denne novellen er vist 41375 ganger.

Jeg er veldig fornøyd med mannen min Harald og med sexlivet vårt. Vi tilfredstiller hverandre ofte, vi kjenner hverandres behov, vi kommuniserer og varierer . Vi har vært sammen lenge, men føler likevel at vi fortsatt når stadig nye høyder. Vi liker å prøve nye ting og liker å fortelle hverandre om fantasier vi har. De er det mange av, og noen er kun det; fantasier, men vi prøver også ut noen av de på ordentlig. Mellom oss to er det få ting som ikke er prøvd ut, men den siste tida har vi begynt å leke med tanken på å gjøre det med andre også.

 

 Jeg har flere ganger flørtet med andre jenter og et par ganger har jeg tatt de med meg hjem, en gang med Harald som tilskuer og en gang fikk han også være med litt. Det falt veldig i smak for oss begge, og dette er noe vi vil gjøre mer av. Til nå har fokuset vært mest på meg og den andre jenta, og jeg fantaserer om at Harald skal få delta mer. Jeg har lyst at han skal få ta en annen jente på ordentlig,  og jeg gir han dermed utfordringen; hvis han klarer å sjekke opp en fremmed jente og få henne med seg hjem, så skal han få pule henne i senga vår, med meg som kun lyttende publikummer –  i all hemmelighet for den heldige utvalgte. Jeg presenterer det for han og han tennes umiddelbart på ideen. Vi blir enige om at jeg skal gi et tegn når jeg er klar.

 

En fredagskveld skal Harald en liten tur ut med en kompis, og jeg kjenner at nå gjelder det. Kompisen kommer for å hente han og i det han går ut døra, hvisker jeg i øret hans; I dag får du lov… Han ser forundret på meg, så lyser han opp og jeg mener å antyde en liten bul i buksa. Han smiler og blunker før han forsvinner – nå er det ingen vei tilbake. Vel, det er det jo alltid, men jeg kjenner at jeg er klar for dette – og at timene kommer til å bli lange i kveld.

 

For å få tida til å gå lager jeg meg et godt måltid mat, tar et langt bad og kryper ned i sofaen med en film. Klokka nærmer seg midnatt og plutselig piper det i telefonen. Jeg fyker til og leser; Jeg har ei på kroken nå😉

Et kvarter senere; Har fått kjenne under skjørtet hennes. Mm kåte…

Halv ett får jeg ny melding; Kan jeg få ta henne med en liten tur på toalettet før vi kommer hjem?

Det får han lov til, men jeg vil ha fullt referat. Tiden går, jeg hører ingenting, jeg kjenner at jeg blir utålmodig, men samtidig er jeg utrolig kåt av å tenke på hva som er på gang.

Halv to kommer det endelig en ny melding; Hun har akkurat sugd meg på toalettet, hun er klar for å være med hjem nå, vi finner en taxi. Melder deg.

Fem over to får jeg melding om at de er på vei. Jeg skynder meg å skru av lysene, går inn på gjesterommet, lukker døra og venter i spenning….

 

Det tar 15 minutter før jeg hører nøklene i døra, jeg holder pusten. De har tydeligvis kåtet hverandre bra opp, for jeg kan høre de både stønne og pese, og utveksle heftige kyss. Jeg blir litt sjalu, men følelsen skygges snart av lystene som tennes i meg. Ytterklær faller til gulvet og de går rett til soverommet. Jeg har ørene på stilk og kan høre plagg som fjernes mellom stadig høyere stønning og pesing. Jeg liker at Harald snakker mens vi har sex, og aldri har jeg satt mer pris på det enn nå.

Sug meg, starter han.  

Å ja sånn ja…, mm å deilig! Press den helt inn, å sånn ja. Å deiligt, du er god til å suge ja. Mm…

 Jeg kan høre at han nyter det til fulle, han liker å presse kuken langt ned i halsen.

 Få kjenne på fitta di da.

 Snart hører jeg lyden av en ivrig tunge mot en våt fitte. Smattelyder, slurpelyder og stønning. Skulle ønske det var meg, jeg gnir meg selv. Det kommer hurtige gisp og stønn fra henne, det er tydelig at hun nyter behandlingen hun får, og det høres ut som det nærmer seg et høydepunkt. Harald stopper like før, han liker å gjøre det, liker å friste, holde en helt på grensa, men ikke la det tippe over.

Vil du kjenne kuk nå?

 Å ja, kom inn i meg.

Et tilfreds stønn fra henne vitner om at han gjør nettopp det. Jeg tenker; hva med kondom? Og før jeg tenker tanken ferdig, hører jeg henne si;

Kondom, kondom.

Et øyeblikk bare, sier Harald, jeg skal se om jeg finner.

Han går på badet først, så kommer han inn til meg! Han står der med et kåt blikk, viser tegn til at jeg må være stille, mens han vifter kuken opp i fjeset på meg og hvisker:

Sug!

Det gjør jeg gjerne, den er knallhard og smaker deilig av fitte. Satan så kåt jeg blir, jeg har lyst å kaste meg over han, men kan ikke. Han forsvinner igjen, og jeg blir liggende og gni forsiktig på min stadig voksende klitoris, dette går over alle mine forventninger. Utrolig opphissende.

 

Han er inne hos henne igjen, og kondomen kommer på.

Vil du ha kuk nå? Spør Harald og hun stønner et ja.

Si det da, si at du vil ha kuk. Jeg vil ha kuk, sier hun forsiktig. Høyere. Jeg vil ha kuk.Høyere!Jeg vil ha kuk! Han gir seg ikke før hun til slutt skriker; gi meg kuk!!

 Og det får hun, det er tydelig, for makan til stønning har jeg ikke hørt på lenge.

 Ja ja ja ja jaaaa!!!

 Han tar henne hardt. Lyden av kuk som puler en våt og villig fitte er utrolig pirrende og jeg må konsentrere meg for å ikke begynne å stønne høylytt selv. En tydelig deilig orgasme velter opp i henne, og snart begynner en velkjent stønning som går over i en kåt brumming før det eksploderer i et langt og lykkelig; Å fy faen!!!  

De blir liggende og puste ut, ingen sier noe. Så småprater de litt, og bare ligger stille en stund, jeg venter og håper de ikke sovner. Jeg har ikke sjans i havet til å sove. Heldigvis ligger hun bare en liten time før jeg hører henne si at hun må komme seg hjem, skal jobbe, takk for nå, bla bla bla… Snart er hun på vei ut døra; Kanskje vi ses en annen gang, sier hun.

Ja kanskje det, sier Harald.

Vi får se på det, tenker jeg, men nå er det min tur…

Legg igjen en kommentar