Overraskende besøk

Denne novellen er vist 15142 ganger.

Endelig skulle jeg få en fridag helt for meg selv, barna var trygt i barnehagen og kjæresten hadde dratt på jobb. Jeg gledet meg til å få noen timer på sofaen før jeg skulle nyte denne fridagen til det fulle. Jeg la meg ned på sofaen, men hadde ikke sovet i mer enn 10 minutter før det ringte en eller annen telefonselger. Nå var det umulig å få sovnet igjen, jeg dro av meg buksene og begynte å leke med pikken. Kjente blodet pumpet den stivere og stivere, nå stod den rett til værs og ventet på at jeg skulle tilfredsstille den. Jeg lukket øynene, fantaserte om alt det deilige jeg skulle gjøre med kjæresten i helga. Jeg kunne nesten kjenne den deilige våte fitta hennes og de stive brystvortene i det jeg var langt inne i fantasiens verden.

Jeg gikk på badet og hentet noe babyolje, smurte pikken godt inn, jeg kunne kjenne at det rant nedover rumpesprekken. Jeg lot hånden min følge etter, presset fingeren godt inn, før jeg lot den leke i hullet. Følelsen var helt fantastisk, jeg fant frem en stor butplug som jeg presset inn. Jeg kjente det sprengte så herlig i det den tykke delen forsvant inn i meg. Jeg plasserte noen puter under og begynte å småjokke litt, mens jeg koste med den stive pikken min.

Jeg merket knapt at det gikk i døra, jeg fikk forfjamset slengt på meg buksene igjen. Jeg må ha sett veldig forskrekket ut i det jeg så rett inn i øynene på kjæresten min. Jeg kjente butpluggen var på vei ut under buksene, fikk diskret dyttet den inn igjen uten at hun merket noe.

– «Hei, jeg skulle bare hente matpakken min jeg»

Jeg vet ikke om hun merket noe, hun smilte til meg, ga meg ett heftig kyss og dro tilbake til jobb. Nå var det bare meg igjen, overraskelsen hadde bare gjort meg kåtere. Jeg vrengte av meg klærne igjen og fortsatte der jeg slapp. Det tok ikke lange tiden før kroppen spendte seg av vellyst og sæden rant som små bekker nedover magen min. Jeg tørket meg, lukket øynene og sovnet igjen.

Jeg hadde så herlige erotiske drømmer fortiden, de var så realistiske at jeg ofte våknet med en våt boksershorts og den stiveste pikken man kan tenke seg.

Plutselig kjente jeg en varm hånd som ble stukket inn i buksesmekken, den masserte pikken min før den ble tatt ut. Jeg kunne kjenne noen våte lepper som omsluttet lemmet og sugde forsiktig. Knappen ble åpnet og buksen ble dratt av meg. Jeg gløttet på øynene og kunne nok en gang se inn i øynene til kjæresten min. Hun smilte til meg, – «du lurer ikke meg så lett, øynene dine oste av sex, eimen av sex lå i rommet og jeg kunne ikke se noen elskerinne, så da regner jeg med at du hadde tatt saken i egne hender».

Hun tok av seg genseren og lot de svulmende brystene sine henge fritt. Hun bøyde seg over meg og ertet meg litt med de stive brystvortene før jeg lot tunga mi leke med dem. Jeg lot den våte tunga mi finne veien fra de svulmende brystene og ned til den deilige fitta hennes. Lot tungen leke med den stive klitorisen før jeg sugde i meg de deilige saftene hennes. Jeg lot en finger gli forsiktig inn mens jeg slikket henne. Jeg snudde meg slik at hun kunne suge meg, mens jeg fortsatte jobben med å få henne til å komme. Hun fuktet fingeren sin i munnen og lot den gli inn i rumpa mi. Det tok ikke langt tid før vi begge var i en fantastisk verden, der alle sansene våre bare var innstilt på hverandre og hverandres nytelse. Krampene jeg kjente tidligere på dagen var forsterket flere ganger når jeg fylte munnen hennes med den deilige sæden min. Hun begynte å kline med meg, vi lå på sofaen sammen en stund og koste med hverandre. Hun strøk med nedover ryggen og lot hånden leke med rumpa.

Hun tittet på meg igjen, – «orker du mer?» Jeg tittet på henne og nikket anerkjennende, hun tok pikken min i munnen igjen og sugde den stiv. Hun skrevde over meg og ridde meg, jeg tror vi holdt på i en halv evighet før jeg lot det gå inne i henne. Jeg slikket i meg sæden som strømmet ut fra fitten hennes.

Vi lå og tittet hverandre inn i øynene, før hun sa – «Du trenger ikke å skjule at du onanerer vet du, men jeg hadde satt pris på om du heller onanerte sammen med meg. Jeg håper jeg i det minste var en del av fantasien din». Hun tok på seg klærne ga meg verdens vakreste smil og satte seg i bilen på vei til jobb igjen.

Legg igjen en kommentar