Gynekologen

Denne novellen er vist 48351 ganger.

Sitter i venterommet hos gynekologen omringet av masse mennesker. De fleste ser ned mot gulvet eller har hodet sitt begravet i mobilen. Dette er noe av det pinligste mennesker må gjøre, dra til gynekologen. Her sitter jeg med alle mulige tanker om hvordan dette vil gå, om doktoren er mann eller dame, kjekk eller pen, stygg eller grusom. Dette er ikke noe jeg egentlig skal bry meg om, jeg vet det, men det kommer automatisk. Det er ganske kjedelig og nervepirrende å sitte her å vente, og jeg vet at det er min tur neste. 

 

Hun åpner opp døren forsiktig og roper opp et navn <<Helene Søberg!>> Jeg reagerer med en gang og tar hodet opp fra gulvet, og øynene mine ser en riktig deilig dame rundt tjue åra. Det første som kom opp i hodet mitt var at hun må være lesbisk. Når man er lesbisk selv så er det så forferdelig lett å se hvem andre som er det. Jeg steller meg forsiktig opp på bena og går sakte mot døra hvor den lesbiske har stått og ropt opp mitt navn. 

 

Hun ber meg sette meg i stolen, gynekologstolen. Jeg ser mot den og blir nervøs. Jeg blir nervøs på grunn av tanken ved å sitte der å sprike for at noen fremmede skal grave og studere alt jeg har nedentil. Jeg får bare bite tennene sammen og hoppe i det. Jeg går til stolen med sakte skritt og setter meg ned til slutt. 

 

Hun tar hodet sitt opp fra permen, ser på meg med flotte øyne og sier at jeg bare skal ta det med ro og at dette ikke vil bli noe problem. Hun har ett blikk i ansiktet som sier meg at hun tenker litt på andre ting enn bare det at hun jobber akkurat nå. Jeg ser på henne med et pinlig blikk, ikke bare fordi at gynekolog generelt er flaut, men også det at hun er fantastisk deilig. Hun ser på meg i noen sekunder og smiler på en flørtende måte.

 

Hun lukker permen og legger den på skrivebordet, snur ansiktet sitt mot veggen og forteller meg prosedyren. Jeg hører etter, men bryr meg egentlig ikke noe om noe av det hun sier, for jeg er bare opptatt av at hun er så fin. Når hun er ferdig med å fortelle, reiser hun seg opp og går ett skritt mot meg. Der står hun og ser på meg med et kåt blikk i noen sekunder, til hun går å steller seg mellom bena mine der jeg sitter så pent og pyntelig på stolen. Ved siden av stolen står det et rullebord med hansker og glidemiddel. Hun hentet ikke noe utstyr før hun begynte å gå mot meg. 

 

Hun tar på seg hansker på begge hendene og stryker meg på benet fra kneet og opp mot underlivet mitt. Hun stopper hånda si der og ser på meg med et smil om munnen, tar den ene hånda si opp og presser den forsiktig mot kroppen min som et hint til at jeg skal legge meg bakover. Så jeg gjør det. Jeg begynner å kjenne meg kåt. Kåtere en noen gang før, og det gjorde meg egentlig ingen verdens ting. Så tar hun den ene hånda forsiktig innafor låret mitt og det samme med den andre hånda på det andre låret, og presser benene mine ømtlig og mer åpene. Så løfter hun opp den ene armen og smører hånda inn med litt glidemiddel som om hun skal starte prosedyren, men det gjør hun ikke, hun knuller meg.

 

Legg igjen en kommentar