Overtid

Denne novellen er vist 13375 ganger.

Endelig var dagen ferdig, det hadde blitt overtid, men heldigvis ble det ikke så mange timer.
Jeg bestemte meg for å låne damegarderoben, ta en lang god dusj og litt badstue før jeg  skulle dra hjem, det var ingen som ventet på meg hjemme allikevel i dag.  Jeg hørte mannestemmer i herregarderoben, flere som hadde jobbet overtid tenkte jeg,. Bak meg hørte jeg skritt, så jeg skvatt til litt når HAN snakket til meg «du må bare komme inn på fellesbadstu til oss etterpå», «hehe, tror ikke jeg tar sjansen på å stille der som eneste dame nei du» sa jeg. Jeg gikk inn i garderoben, kledde av meg og gikk inn i dusjen, sto lenge i det varme vannet, såpet meg inn og lot hendene stryke over kroppen min. Hånden min fant veien ned til klitorisen min, jeg ble stående å stryke svakt på den en stund, kjente lysten stige i kroppen. Åhh, hadde vært godt med en  skikkelig mann her i dusjen nå tenkte jeg, gjerne ha kjekke jeg hadde møtt på gangen.
Hadde han spurt om badstue sammen med bare han, så hadde jeg kanskje blitt med også. Jeg la hodet bakover, lot det vannet beføle meg, mens jeg fantaserte om mannen jeg skulle ha hatt i dusjen. Plutselig kjente jeg  hånd som strøk meg der nede og en  varm tunge som  begynte å rulle rundt klitten min,  var dette en drøm…….

Nei da,  det var en mann jeg hadde der i mellom beina mine ja, å han kunne sakene sine. Jeg presset meg mot tungen hans, ville ha mer.  Han begynte å fingre meg, jeg kjente at det begynte å nærme seg  en orgasme, dette var virkelig over all forventning. Faen da, han stoppet opp, jeg kjente han tok tak i hoftene mine, snudde meg rundt, han reiste seg opp og stilte seg tett inntil meg. Jeg kjente han var stiv , noe som tente meg skikkelig, nå hadde jeg virkelig lyst til å bli tatt skikkelig bakfra. Han strøk håret bort i fra nakken min, kysset meg lett i halsgropen og bak øret, jeg hørte han pustet tungt, han var nok like tent som meg. Jeg bøyde meg litt frem og presset  rumpen mer imot han, jeg ville ha han i meg. «Ta meg nå» sa jeg.  Han var ikke vanskelig å be, han fikk styrt den på plass. Å kjenne den gli inn og fylle meg opp slik ble nesten for mye for meg, men heldigvis var det to sterke hender som holdt godt tak i meg, han støttet  hardt i meg, jeg måtte bite tennene sammen for ikke å hyle av nytelse. Vi fant fort en rytme som vi begge likte, slik sto vi en stund. Jeg tok hånden ned mellom bena for å leke litt med klitten, lot også hånden stryke over ballene. Det gjorde tydeligvis underverker for han, «nå kommer jeg »  sa han,  jeg fortsatte å stryke over ballene, han fortsatte å støtte skikkelig  i meg , så kom stønnet jeg hadde ventet på, han tok et godt tak i meg akkurat som om han var redd jeg skulle stikke av, han presset seg godt inntil meg, så kjente jeg at jeg ble fylt opp av sæden hans.  Han slapp taket i meg, jeg snudde meg , å det var det jeg hadde håpet på, det var han kjekke på verkstedet, hadde hatt et godt øye til han en stund. » Jeg klarte bare ikke å holde meg lengre, du fikk meg til å tenne noe så jævlig»  sa han. » Det går bra det, vi skal da ikke gå hjem enda vi, eller hva?»  sa jeg , mens jeg skrudde på dusjen igjen for å få fullført vaskingen jeg hadde startet på.  Vi koste oss og vasket hverandre i dusjen, jeg kjente han begynte å bli klar igjen, vi avsluttet dusjen og gikk i badstuen for å tørke oss. Han kunne fortelle at han hadde sett at jeg jobbet overtid, så når de andre gutta hadde dratt hjem, så hadde han tatt sjansen på at det var jeg som var i dusjen. Han angret ikke på at han hadde gått inn i hvert fall.

Jeg la meg ned på benken , , «nå kan du jo fullføre det du startet på i sted da» sa jeg. Han var ikke vanskelig å be, han startet med å skille leppene , fant klitten, lot tungen gli noen runder rundt før den fant veien ned mot hullet, så opp igjen, jeg presset meg imot han, dette var virkelig slik jeg ville ha det. Han begynte å småsutte på klitten, samtidig som han lot tungen gli over engang iblant, noe som virkelig fikk det til å skjelve i meg. Han kjørte sakte to fingre opp i meg, forsiktig gled de inn og ut. Det begynte å bre seg en varm følelse i magen,  jeg jukket meg imot fingrene hans. Nå var det like før orgasmen tok meg, jeg la hånden bak på hans hode, presset han imot meg.
Kroppen begynte å skjelve, jeg presset meg imot den deilige tungen, kroppen gikk opp i bro, jeg ristet, presset meg imot, ville la orgasmen  ri i kroppen så lenge jeg klarte. Jeg sank sammen etterpå, «hvorfor jobber ikke vi mere overtid?» klarte jeg å stotre frem til han. «Blir nok mer fremover nå» svarte han å smilte. Vi var blitt ganske svette av badstuen, så han reiste seg å slo av ovnen og åpnet døren. Etter at han hadde satt seg igjen, satte jeg meg på huk foran han, vi kunne da ikke gi oss enda. Jeg tok tak i kuken, kjente at den reagerte fort på berøringen, dro hånden litt tilbake slik at hodet kom til rette, fuktet hodet godt med tungen og  lot leppene gli over hodet, han ga fra seg et lite stønn, så jeg skjønte at dette likte han. Lot hånden runke samtidig som kukhodet gled inn og ut over leppene mine, lot tungen leke litt med strengen,  lot den gli rundt hodet , for så å la kuken gli inn over leppene. Den andre hånden bruker jeg til å massere ballene og stryke bak mot anus, noe han ikke har noe imot. Nå har han blitt stor og stiv igjen, jeg vil ha mer kuk, så jeg reiser meg opp, stiller meg skrevs over han, setter meg ned på huk, stryker  kuken over klitten, pirrer lystknoppen litt, før jeg sakte glir ned å lar meg fylle opp igjen. Jeg beveger med sakte ridende bevegelser,  han legger hendene sine rundt nakken min, trekker meg inntil å gir meg et skikkelig mykt og lekende tungekyss. «Fy F*** du er deilig» sier han. «Takk det samme» sier jeg.  Slik knuller vi frem til jeg kjenner jeg har en orgasme på vei, jeg presser meg i mot han. Han løfter meg litt opp, for å kunne jukke skikkelig  på når jeg kommer, jeg prøver å presse på, men han fortsetter å bare jukke. Han sier han snart kommer han også, jeg prøver å holde litt igjen, men det holder ikke lenge, så jeg må bare slippe taket å la den komme. ÅÅH, han kommer samtidig som meg, vi jukker som om det skulle vært siste gangen, men vi begge vet nok at det vil bli flere kvelder med overtid.  

Legg igjen en kommentar