Ferieturen, del 1

Denne novellen er vist 16018 ganger.

Første dagen på vår første ferie sammen og vi valgte å dra på hyttetur.
Vi satte oss i bilen i god tid til å rekke butikken for å gjøre unna mat og drikke handling til ferien.
En uke uten barn, bare deg og meg. dette har vi gledet oss til i lang tid.
 
Lot en hånd få legge seg på låret ditt mens du kjørte, du sendte meg et bredt smil og smilet gikk rett opp i de nydelige øynene dine.
Lot hånden få gli forsiktig opp mot skrittet ditt og pikken din begynte å røre på seg under jeansen. Tunga di kom stikkende ut du gliste og sa om du vil vi skal komme fram så tar du hånda ned på låret igjen.
Jeg smilte lurt og lot neglene få skrape lett over gylfen din. du hoppet til og trakk pusten brått "søta jeg mente det jeg sa". Så jeg lot hånda gli ned på låret ditt igjen og smilte lett til deg, blunket.
Lot tunga få fukte de tørre leppene mine, ga deg mitt spesielle kåte blikk. Det var like før du vrengte bilen inn til siden men besinnet deg for vi hadde ikke så god tid at vi rakk dette.
 
Kom velberga frem til butikken og du lot meg få gå inn først. Jeg hentet raskt en handlevogn og skjøv den inn i butikken, du kom kjapt opp bak meg og presset deg inn mot meg slik at jeg kjente den harde pikken din klemme mot rompa mi. Kysset og småbet meg lett i nakken. Du vet jeg tenner som et skudd når du gjør dette.  Kjære du gjør det veldig vanskelig å konsentrere seg om hvilket brød vi skal ha her. 🙂
Gned meg bak mot deg og kjente at du blir enda stivere. Rasket med meg et par brød og skjøv fort vogna fremover, her kunne jeg ikke bli stående for da hadde jeg revet klærne av deg.
Resten av handleturen gikk som i en døs for du benyttet hver sjanse du hadde til å klemme deg inntil meg, stikke hånda under genseren min, kysse meg lett, nappe meg i underleppa.
Å turen opp til hytta virket endeløs.
Vi kom oss ut til bilen og fikk varene på plass.
Jeg satte tilbake vogna og du ventet på meg på siden av bilen.
Tok tak i meg, dyttet meg inn til bilsida, lot hendene gli under genseren min og fingrene gled fort over brystvortene mine. jeg pustet skarpt inn og presset meg mot deg. Heldigvis var det ikke mye folk på parkeringsplassen. Ikke at vi kjente noen her oppe men en kunne jo aldri vite.
Bøyde deg frem mot meg og lot tunga di gli lett over leppene mine, jeg åpnet munnen og slapp deg inn. Min tunge møtte din i en vill rund dans.
Plutselig hørte vi et kremt og en latter. Et par hoppet ut av en engelsk registrert ford og sa med latter i stemmen. Get a room.
Vi rødmet dypt begge to og hoppet kjapt inn i  bilen.
Så på hverandre og lo.

Du rygget bilen kjapt ut av  parkeringsplassen hilste blidt og lo til det engelske paret som smilte og vinket tilbake.
Jeg kikket på deg og lo vantro og sa du er søren ikke god.
Du smilte lurt og sa jeg veit vennen men det er derfor du er så glad i meg og.
jeg humret stille og lurte hånda ned på låret ditt igjen og vi satt stille og drømte oss bort begge to på veg til hytta.
Van Morrison sang stille Someone like you
 
Etter og ha kjørt i noe som virket som en evighet hvor hånda mi strøk deg stille på jeanslåret og vi smilte stille til hverandre og bare nøt hverandres selskap kom vi oss frem til hytta.
 
Vi klarte å tømme bilen fortere enn vi noen gang har gjort tror jeg og gikk inn i en iskald hytte.
Jeg setter kjapt på plass matvarene mens du rusler ut i skjulet for å hente inn ved sånn at vi skal få litt varme.
Nøt synet av deg der du kom gående med favnen full av ved. Så på den herlige kroppen din bevege seg kattemykt gjennom den gnistrende sneen. MMMM lyst på deg jeg gutten min.
Skyndte meg å bli ferdig idet du kom trampende inn i gangen og videre inn i oppholdsrommet. Nøt synet av deg mens jeg skjenket meg et glass rødvin og tok med et til deg og med det samme.
Lot hånda gli sakte over kinnet ditt og bøyde meg ned og fikk et kyss. Du tente kjapt opp i peisen, det gnistret og spraket.
Du tok en god slurk av rødvinen, slikket deg fort over leppene og gikk raskt bort til sofaen der det lå et pledd og 5 store puter. Bredde pleddet kjapt ut over gulvet foran peisen og hev putene utover.
Kom mot meg med et bred smil og bøyde deg forover, kysset meg mykt på leppene, småbet lett i underleppa mi og lot hendene få snike seg under genseren min. Grøsset lett,  du var kald. Kjente  brystvortene knoppe seg av en blanding av kåtskap og kulde.
Klemte meg godt mot deg og kjennte pikken din stivne forventningsfullt mot meg. Lot hånda gli ned mot knappene i buksa di og lot kjapt hendene rive dem opp. Du lo stille og visket mot leppene mine "utålmodig kjære?"  Jeg lo litt beskjemmet mot deg og visket «hva om jeg så er?»  Du tok et kjapt tak i genseren min, jeg kjente den iskalde lufta strømme mot huden men det kjennes ut som om jeg brente opp mot deg.  Du gjør meg het og forventningsfull kjæreste hemlissen min.

Lot hendene mine gli rundt deg og klemte forsiktig til, du stønnet høyt og ba meg roe ned litt hvis ikke var dette over før det har  begynt.
Vi hjalp hverandre raskt av med klærne mens vi småkysset og lo mot hverandre.
Kjente jeg ble mer og mer lysten på og kjenne den stive gode pikken din inn i meg.
Du visket stille «vil du ha det kjapt eller sakte kjæresten. Your wish is my command.»

Hadde så lyst på deg at jeg ville ha deg kjapt den første gangen, du ba meg gå ned på alle fire, kjente pikken din gli sakte frem og tilbake fra den søkk våte musa mi og ned til klitten min. lot meg virkelig få kjenne hvor lyst du hadde på meg og fuktet klitten min riktig godt med tuppen på pikken din før du kjørte deg til bunns i meg med et langt støt. Jeg kastet overkroppen mot deg samtidig som du strekte armene frem og tok tak i puppene mine.
Klep lett i brystvortene mine samtidig som du trakk deg ut og kjørte deg inn.
Kjente du fylte meg helt opp med den stive herlige pikken din. Åååå som jeg elsker å kjenne deg. Du kjørte deg kjapt inn og ut og jeg følte at nå var det ikke langt igjen for meg, etter en lang dag som vi hadde terget opp hverandre så var det vel kanskje ikke så rart heller.
Strekte hånda ned langs den hete kroppen min og fant lett klitten, den var stor og hoven og trengte ikke mange strøkene før jeg kjente at jeg klemte meg hardt sammen rundt den jagende pikken din. Hørte pusten din gikk fortere og fortere og jeg kjente at du vokste før du klemte deg hardt til bunns og du sprøytet meg full med lange deilige sprut. Kastet meg opp mot deg og du klemte godt rundt meg. Småbet meg lett i nakken og sa med en liten latter. «deilig du jenta mi». Du la meg forsiktig fremover og gled ut av meg. Spratt fort opp og sa jeg er straks tilbake. Strakte meg bedagelig og kjente svetten kjølne på kroppen og grøsset litt lett samtidig som jeg kjente varmen fra peisen bredde seg sakte i rommet.
Kan vel med trygghet si at det ikke var det siste som skjedde den helga

Legg igjen en kommentar