Passende straff for en ulydig tøs?

Denne novellen er vist 18532 ganger.

Jeg virrer hvileløst rundt hjemme. Klarer ikke å få ro på meg. Venter og lengter etter telefon fra Han. Vet at den kommer snart med ordre om hva jeg skal gjøre. Han har sagt at jeg skal barbere meg, men jeg har med vilje unnlatt å gjøre akkurat det ene Han ba meg om på forhånd. Det er litt skummelt å være ulydig tøs, men frister å prøve likevel. Jeg vet det vanker straff, men ikke helt hva. Håper selvfølgelig det innebærer at Han barberer meg også. Det er deilig. Nye frustrerende minutter… Så hører jeg den velkjente ringelyden på mobilen min. Slipper bladet jeg ikke hadde klart å begynne å lese på likevel, og småløper bort til denne utålmodige hissige tingen som vibrerer intenst på bordet. Jeg kan ikke la Han vente. Må svare raskt. Ser på displayet at det virkelig er Han! Hjertebank, uro, forventning. Magen knyter seg i en uforløst spenning som bare stiger i det jeg svarer: "Hallo?". "Har du vært flink tøs og barbert deg?" er det første jeg hører. Hjertet synker ned i magen. Jeg vet jeg ikke kan lyve for denne stemmen som har full kontroll på meg når den er tilstede. Jeg angrer nesten på at jeg dristet meg til å være ulydig. Har aldri vært det før. Men vet at Han synes det er spennende at jeg er det. "Nei…", svarer jeg med sped stemme. Jeg venter taust på hva Han svarer. Klarer ikke å si noe mer til denne stemmen som trollbinder meg. Klarer ikke å få fram en forklaring. "Sett deg i bilen, og kjør til leiligheten! Jeg vet nok hva du fortjener!" Så legger Han på røret. Jeg står litt handlingslammet tilbake. Vet Han vil være forberedt på meg når jeg kommer. Jeg har jo en og en halv times kjøretur foran meg. På den tiden er nok straff og strategi utarbeidet om det ikke var det fra før av.

Jeg har akkurat parkert utenfor leilighetskomplekset der Han bor. Har rukket å gru-glede meg til møte på hele kjøreturen. Skrittene mot døra og ringeklokken er lang. Jeg har tatt på meg favorittskjørtet og toppen Han liker, samt det undertøyet Han liker best, for å blidgjøre Han mest mulig som kompensasjon for det at jeg har vært ulydig, og ikke gjort det ene Han faktisk ba meg om å gjøre. Forventningen stiger samtidig. Jeg stoler på at Han er rettferdig, og vil få inn litt lydighet i tøsa si, men ikke mer enn at jeg sikkert drister meg til å være ulydig en annen gang også. Føler jeg leker med ilden nå. Jeg ringer på. Venter utålmodig på summetonen som får ytterdøren til å gå opp, og lukker meg inn i forværelset til løvens hule. Døren åpnes uten at jeg hører en stemme som spør hvem det er. Han vet at det er meg. Jeg kommer meg opp til fjerde etasje. Går bort til den velkjente døra. Kjenner den er åpen. Ingen tar meg imot. Jeg lukker den stille bak meg. Rommet er dunkelt belyst. Mørkere enn jeg kan huske det fra tidligere besøk. Jeg tar av meg skoene og jakken. Legger så merke til en lapp som er festet på den lukkede døren inn til stuen. Jeg går bort og leser instruksjonen på lappen. Der står det "Ta av deg alle klærne, og fest på blindfoldet som ligger på kommoden i gangen. Når du har gjort det banker du tre ganger på stuedøra." Hjertet synker igjen ned i magen. Han kan ikke blidgjøres med det jeg har tatt på meg for anledningen. Jeg legger fra meg klærne, og setter blindfoldet foran øynene. Jeg ser ingenting nå. Heldigvis er det varmt i leiligheten slik at jeg ikke fryser i all min nakenhet. Jeg banker tre ganger på døren og venter. Det går et par minutter før døren åpnes, og jeg kjenner den velkjente armen Hans som tar tak i min hånd og leder meg gjennom stua og inn på soverommet. Vi stopper ikke der. Han fører meg videre inn på badet, hvor Han beordrer meg oppi badekaret. Jeg undres på hva som skal skje nå. Dette har jeg ikke vært med på før. Jeg kjenner at det ikke er vann nede i karet, men et teppe. Det gjør at jeg ikke vil fryse i allefall, tenker jeg. Han vet jeg fryser lett, og selv om jeg skal straffes, så har Han tenkt på akkurat det. Jeg blir takknemlig for å ha en slik Master som både kan være streng, men også viser omsorg for sin uskikkelige tøs. Jeg legger meg til rette i karet. Hører at Han ordner med noe litt lenger borte. Det høres ut som han trykker på noen knapper, før han sier at Han skal filme det jeg gjør. Jeg blir engstelig. Skal straffen filmes?

 

Jeg får plassert noe velkjent i hånda mi. Det er en gulrot. Riktignok er den stor. Kan tenke meg mellom 2 og 3 cm i tykkelse. Han befaler meg å leke med den i begge hull. Jeg stikker den prøvende inn mellom kjønnsleppene. Kjenner fittehullet er fuktig allerede. Stikker gulroten prøvende inn, mens jeg bruker den andre hånda til å beføle meg på brystet og nedover magen til jeg finner klitten. Gulroten har fått fart på seg. Jeg knuller den i hullet, mens jeg leker med klitten. Han beordrer meg så til å stanse og slikke saftene av gulroten. Jeg tar den litt motvillig ut, og gjør som Han sier. Starter med bred tunge nederst ved gulrotroten og slikker møysommelig alt opp fra sidene, for så å avslutte med å suge restene ved enden. Han gir meg så en tube Han vil jeg skal smøre gulroten med, samt rumpehullet. Jeg gjør som Han sier. Jeg vet at nå skal jeg øve opp rumpa mi til å ta større størrelser enn jeg har pleid å øve på hjemme. Han beordrer så gulroten inn i rumpa. Jeg hører Han fikler med kamera igjen. Jeg fører gulroten mot rumpehullet, og stikker den prøvende inn. Jeg må være forsiktig, siden den er så stor. Jeg trykker den bestemt inn, og tar den langsomt ut. Litt lenger inn for hver gang. Han beordrer økt tempo. Jeg gjør som Han sier, mens engstelsen for hvordan dette ser ut på film stiger. Så stopper Han meg, og sier jeg er ferdig med gulroten. Han plasserer meg inn i dusjen, slik at jeg får vasket meg ordentlig. Kjenner at jeg såper inn både fitte og rumpe, og kjenner hvordan strålen fra dusjhodet begjærlig leker med klitten. Han ser jeg er ferdig, og skrur av vannet. Han gir meg et håndkle slik at jeg kan tørke meg før Han fører meg bort til senga og beordrer meg til å stå på alle fire i sengen med så spredte ben som mulig. Merker Han kommer bort og inspiserer fitta mi med blikket sitt. Han betrakter meg lenge. Ser at det var sant som jeg sa, at jeg ikke hadde vært lydig å følge ordre. Ser at jeg er ubarbert. Jeg krymper meg litt. Angrer litt på at jeg var ulydig. Lover dyrt og hellig for meg selv at dette skal jeg ikke gjøre igjen. Han setter seg på sengekanten og beordrer meg til å komme bort og legge meg over fanget Hans, med rumpa opp. Jeg kjenner Han er fullt påkledd med bukse. Han gir meg så noen sviende klask på rumpa med flat hånd, før Han løfter meg opp og legger meg på ryggen i senga. Han tar så den ene armen min, og fester et silketørkle til det ene håndleddet mitt, for så å feste det til sengekarmen. Han gjør det samme med den andre hånda og begge bena, slik at jeg blir liggende hjelpeløs i en X. Jeg hører så at Han går ut på badet og henter det jeg nok regner med er barbersaker. Ganske riktig. Jeg kjenner Han smører meg inn med skum. Forsiktig over hele området. Han gjør det grundig. Tar seg god tid. Får smurt skum i alle mine folder og viker. Så hører jeg Han dypper barberhøvelen i vann og starter å barbere meg. Hendene Hans har øvede bevegelser, men jeg kjenner Han er forsiktig, slik at jeg ikke skal bli skadet. Det er opphissende å ligge slik og bli barbert av Han. Jeg angrer definitivt ikke på at jeg var ulydig nå, selv om filmingen spøker bak i hodet mitt. Dette er deilig. Jeg merker Han tar litt mer av dusken foran, slik at stripen foran blir litt smalere. Gleder meg til å se resultatet av hvordan Han liker at jeg skal se ut. Når barberingen er ferdig fortsetter Han med å vaske bort skummet, slik at jeg er helt glatt, der Han ønsker at jeg skal være barbert. Blindfoldet tas så av. Jeg får endelig se Han. Han er vakker og høyreist. Klærne er Han nå i ferd med å ta av. Jeg kjenner sitringen og forventningen i kroppen min bygge seg opp, der jeg ligger hjelpeløs som Hans sexslavinne. Knytingene er behagelige rundt håndleddet når jeg ikke drar i dem. Prøver jeg å slite meg løs, så strammer de ubehagelig. Silketørklene har dermed fanget meg inne i løvens hule. Etter hvert som Han blottlegger mer og mer hud, kjenner jeg at forventningen stiger i meg. Jeg vet ikke hva som venter meg denne gangen. Idet det siste plagget faller, og jeg får se hans halvstive pikk, kjenner jeg kroppen sitrer av forventning og vellyst. Han bøyer seg ned for å inspisere barberingsresultatet med munnen sin. Fokuset rettes mot Hans rue tunge, som starter prøvende å slikke meg fra innsiden av låret og innover mot klitten og fittehullet. Han stanser før Han når helt fram til der jeg helst ønsker oppmerksomhet. Samme behandling får jeg på det andre låret også. Jeg vrir på hofte og rumpe i vellyst. Han har full kontroll på meg slik jeg ligger bundet. Jeg kjenner så tunga Hans leke ertelystent utenfor rumpehullet mitt.

Han sirkler rundt med spiss tunge, og drar den litt våt og ru lett over selve hullet. Så beveger tungen seg litt oppover og finner fittehullet hvor Han borer tungen så dypt og stivt Han kan uten å røre klitten. Jeg stønner av vellyst. Denne behandlingen er god! Han starter så å tungeknulle fitta mi, mens en finger leker med rumpehullet, og lekent prøver seg inn der også. Tungen Hans går nå over til å føre den oppover fra hullet til klitten og ned igjen. Jeg blir våt og kåt av Hans tungeøvelser, og nyter at Han leker både med hånd og tunge på meg. Han øker så tempoet i fingerknullingen av rompehullet, mens tre fingre overtar fingerknullingen av fitta. Munnen Hans slikker sakte oppover kjønnsleppene mine med bred fuktig tunge, for å være en kontrast mot de brå bevegelsene som hendene Hans utgjør. Jeg kjenner vellysten bare stige og stige, og kjenner på hvor hjelpeløs jeg ligger her til hans velbehag og nytelse. Endelig sirkler Han tungen inn på klitten, gradvis nærmere og nærmere i en endeløs spiral, som bygger opp en kraftig orgasme. Jeg stønner svakt og vrir litt på rumpe og hofte for at Han skal se hvordan det er fatt med meg. Men før Han nærmer seg toppen av klitten stanser Han brått. Jeg blir hengende i ingenmannsland. Ønsker kun at Han skal fortsette, kjenner at fitta vil ha mer, krever mer. Han har meg akkurat der Han vil nå. Rett oppunder en orgasme. Han kommer opp i sengen til meg. Han har tatt med en fjær som Han begynner å kile meg lekent med over hele kroppen. Han starter ved halsgropen min, og fortsetter gradvis nedover via brystene, hvor brystvortene knopper seg i vellyst. Nedover til magen, og utover hvert av de spredte beina. Han kiler behagelig og opphissende langs innsiden av låret på den ene siden av meg, for så i hoppe over kjønnet, og fortsette oppover neste fot. Han sirkler så rundt kjønnet og erter nærmere og nærmere for hver gang. Han ser jeg bygger opp til en orgasme igjen. Fjæren legger Han så til side, og bøyer seg over fitta og slikker oppover sprekken først med bred, våt sakte tunge, for så å øke tempo og ta med klitten i sluttbevegelsen, mens Han fingerknuller meg i begge hull. Tempoet er stadig økende, og jeg kjenner Han har bestemt seg for å fininnstille orgasmen min, akkurat som jeg er et instrument Han har full kontroll på hvordan virker. Han spiller på meg slik at jeg mister meg selv inn i nuet, og kun klarer å fokusere på Hans symfoni som utspiller seg mellom beina mine. Jeg har ingen kraft til å stå imot orgasmen som bygger seg opp for hvert slikk og sug Han tar med munnen og for hvert drag fingrene surkler seg ut av både fittehullet og rumpehullet. Han lar meg få komme. Jeg rister og rykker i silkeskjerfene som gjør at jeg ikke unnslipper orgasmen, men må ri den lenge mens Han fortsetter denne slikkingen av meg. Jeg kommer med lange og høylytte stønn. Orgasmen vil ikke slippe taket, og det vil ikke Han heller. Orgasmen gir seg etter hvert, og Han starter å leke med saftene som har rent ut av meg. Kjenner Hans stive pikk leke med fittehullet uten å dytte den inn. Han bruker pikken til å smøre saftene mine ordentlig inn på pikkhodet, og så smører Han det videre på kjønnsleppene og klitten i store lekne bevegelser. Han drar så pikken noen prøvende ganger i sklia før Han fører den bestemt inn i fitta. Det surkler når Han drar den sakte ut igjen. På ny støter Han inn i meg. Jeg kjenner Han hardner enda mer til. Hendene Hans har nå funnet hoftene mine, og Han hjelper meg til å motjokke, når Han støter inn i meg. Det er deilig å kjenne at Han fyller meg helt nå. Jeg klynker svakt når Han bunner meg. Det er deilig å kjenne hvordan Han bruker meg. Han roer tempoet litt, stanser når Han er helt inni meg, og bøyer seg frem for å suge brystvortene som strutter mot Han. Jeg kjenner hvordan pikken Hans fyller meg og hvordan blodet i både Hans kropp og min kappløper om å være mest mulig tilstede der det skjer. Han beveger hoftene sine taktfast inn og ut igjen, mens Han bruker den ene hånden til å støtte seg opp med, for så å bruke den andre til å leke med brystet mens Han suger, biter og erter brystvorten med tungen sin. Igjen reiser Han overkroppen opp, og tar tak i hoftene mine for så å støte hardt inn i meg. Han kjører opp tempo betraktelig. Raser av gårde som en villmann på jakt etter bytte. Jeg klynker og stønner av både velbehag og opphisselse. Han er rå nå, vill og driftig. Pikken Hans spidder meg gang på gang mens orgasmen Hans bygger seg opp. Jeg merker at tempo øker enda en nyanse, og kjenner at hardheten Hans er merkbar. Kjenner så at de velkjente rykningene kommer når orgasmen skyller over Han i et inferno av tempo, råskap, muskelkraft og sterke hender.

Han tømmer ladningen inni meg, og blir stående slik lenge. Jeg kjenner pikken pulsere inni meg, og pumpe seg tom, før den gradvis roer seg nok til at den faller ut etter hardkjøret. Jeg kjenner den deilige følelsen av å være brukt av et ordentlig mannfolk, for det er det Han er. Han puster ut og løsner bindingene til føttene først, og så armene. Så ruller Han ned på siden av meg, mens Han ruller meg oppå seg. Han beordrer meg til å få Han stiv igjen, og slikke Han ren. Jeg ligger og kjenner på heten fra kroppen Hans mens orgasmen jages ut. Jeg stryker Han prøvende over pannen og gir Han et etterlengtet kyss på munnen, så kinnet, halsen og øret biter jeg litt lekent i. Jeg kjenner saftene og sæden renner ut av meg mens jeg søker opp munnen Hans igjen og starter et ordentlig realt tungekyss. Kjenner det er en befrielse å endelig få kysse ordentlig. Hånden min leker med håret Hans. Jeg sirkler fingrene inn i det korte mørkeblonde håret og nedover nakken, og opp igjen, mens tungene våre spiser hverandre begjærlig. Jeg fortsetter så å kysse Han nedover halsen, småbiter igjen i øreflippene, før jeg setter kursen nedover brystkassa, hvor jeg erter vortene Hans med å småbite, suge og bruke spiss tunge. Annenhver gang på begge to. De knopper seg i vellyst. Hendene mine søker videre nedover siden av kroppen Hans, samtidig som jeg fortsetter jakten på mer lek nedover magen. Kjønnet Hans er barbert, og jeg kysser meg videre forbi pikken, kommer bare litt uforvarende borti den på vei nedover det ene benet. Jeg kysser videre helt til tåspissen, for så å kysse mer prøvende på innsiden av det ene låret, mens jeg bruker hånden til å kjenne på musklene på utsiden av beinet. Jeg kysser meg helt opp til overgangen mellom beinet og ballene, og borer ansiktet mitt inn der, mens jeg bruker først bred tunge når jeg slikker langsomt oppover overgangen, for så å bruke spiss tunge etterpå i samme område. Ballene og pikken kommer jeg bare så vidt borti. Jeg kysser så nedover den andre foten, og fortsetter oppover innsiden av det andre benet på samme måte som på en andre siden. Jeg ser lemmet Hans ligge dorskt på siden, men en anelse større enn da jeg kom opp innsiden av låret første gang. Jeg borer ansiktet mitt inn mellom beinet og ballene nok en gang med bred våt tunge først, for så å bruke spiss tunge etterpå. Så legger jeg hodet litt på siden, mens jeg spiller tunga mi litt lekent over rumpehullet Hans. Det knyter seg i meg av vellyst mens tungen min gradvis slikker seg oppover mot ballene, og den ene fingeren min begynner å leke med rumpehullet Hans. Jeg stikker fingeren prøvende inn, mens jeg starter å fingerknulle Han først forsiktig. Jeg hører Han stønner, og ser at pikken har våknet igjen. Den er nå halvstiv, og ønsker oppmerksomhet fra meg. Jeg nærmer meg så ballene, som jeg ertent suger inn i munnen. En stein av gangen. Forsiktig. Bruker tunge til å leke med ballene, mens jeg sakte øker tempoet på rumpeknullingen. Jeg slikker så prøvende oppover staken, men går ikke helt til topps. Ikke ennå. Må erte litt mer først. Få slikket bort alle saftene fra meg og sæden hans fra forrige runde. Den andre hånda mi har overtatt leken med ballene, mens den første kjører fingeren raskt inn, og sakte ut igjen. Jeg småbiter litt i siden på pikken, og slikker utover. Sakte, sakte flere ganger. Så når jeg toppen av pikkhodet, og slipper taket i ballene, for å holde pikken ved pikkroten. Fingeren min leker fremdeles med rumpehullet. Takten har nå økt igjen, men jeg tar den raskere inn enn ut. Jeg slikker begjærlig pikkhodet både med bred tunge over selve hodet, og litt spissere tunge rundt kanten. Leppene mine trer seg på hodet, og suger litt prøvende til, uten at hånda gjør annet enn å klemme litt prøvende på hardheten Hans. Jeg kjenner Han er i ferd med å hardnes ordentlig. Han reiser seg plutselig, og kysser meg lidenskapelig på munnen før Han beordrer meg rundt på alle fire. Der kjenner jeg Han kjører pikken dypt i fitta mi, mens Han leker prøvende med en finger i rumpehullet mitt. Han støter dypt i meg, og blir sauset inn av mine safter. God og våt trekker Han seg ut av meg, og kjenner prøvende på rumpehullet mitt. Jeg vet denne dagen skulle komme, når Han skulle prøve den i meg ordentlig. Jeg slapper av så godt jeg kan, og lar Han presse seg inni meg sakte, sakte.

Han er forsiktig nå. Vet at dette er jomfruelig mark Han pløyer. Han drar den litt prøvende ut, for så å trenge litt lenger inn i meg. Han har glidemiddel liggende strategisk i nærheten. Smører rumpehullet mitt og staken sin når den nesten er ute. Trenger så dypere inn i meg. Jeg kjenner det strammer godt, men er utrolig opphissende i samme stund. Hånden min søker klitten og fittehullet, som jeg leker begjærlig med nå som de ikke får oppmerksomhet av Han. Jeg er åpen for Han nå, og Han begynner først sakte å knulle meg, mens jeg leker med meg selv. Tempoet økes, mens Han stadig trenger lengre inn i meg. Jeg kjenner det er godt og liker å kjenne at jeg klarer å ta imot Han også der hvor han har ønsket det lenge. Tempoet økes stadig mens pikken er hard og god i det trange hullet. Jeg kjenner at nok en orgasme er på vei for min del. Han bygger også opp til en orgasme. Jeg kjenner av og til prøvende på ballene for å se hvor langt han har kommet. Kjenner at han nærmer seg. Klitten min er stor og blodfylt til randen nå. Fittehullet er vått, og saftene renner ut mens Han knuller meg i rumpehullet. Så kommer Han i en voldsom orgasme, som skyller over Han, samtidig som jeg kjenner at det går for meg også. Vi faller sammen om hverandre i en lang intens orgasme, og synker utmattet ned på sengen. Han tar frem et håndkle som Han legger under oss, mens Han trekker meg kjærlig inntil seg bakfra. Jeg ligger lykkelig og varm i armkroken Hans, mens Han kysser meg i nakken. Han synes jeg har vært en flink tøs. Klarte å ta Han imot i rumpa også. Var flink som likte det, og ikke trengte å ta til tårene. Han sier Han har innviet rumpa mi nå. Jeg er tøsa Hans på ordentlig. Han sier Han ikke filmet meg, men ville se min reaksjon på akkurat det. Han syntes usikkerheten, samt risingen var passe straff for en ulydig tøs. Jeg ligger stolt tilbake, og soler meg i godordene Hans. Kjenner jeg vil gjøre alt for Han, som gir meg slike fantastiske opplevelser. Jeg angrer ikke på at jeg var litt uskikkelig. Bare litt, akkurat som Han liker, slik at Han kan straffe meg litt.

Legg igjen en kommentar