Du, min sub del 2

Denne novellen er vist 12739 ganger.

Du våkner rolig og behagelig av sola som titter frem. Det er store vinduer på soverommet, fra gulv til tak. Det skyvedører ut mot terrassen på utsiden. Soverommet er stort, med to dører, det ene til badet. Det er flere møbler der, en sofa, klesskap. Utsikten er skog og sjø forbi det. Du vrir deg bedagelig i den store sengen. Tenkte et lite øyeblikk at gårsdagen må ha vært en drøm, men allikevel, det var ikke det. Du setter deg litt opp i sengen, du er alene på rommet. Vi sovnet sammen i går natt, men nå er jeg ikke der. Du prøver å høre etter lyder i det store huset, men det er helt stille. Så ser du en lapp på nattbordet – «Ute og kjøper frokost, straks tilbake». Du legger deg tilbake i sengen, smiler litt for deg selv når du tenker på det som skjedde. Kjenner en viss kribling, som bare øker og øker. Du bestemmer deg for å gjøre noe mer ut av det og lar ei hand gli mellom beina. Du kjenner at du allerede har begynt å bli litt fuktig, tar fingrene til klitoris. Et lite stønn glipper ut av deg når tankene går tilbake til gårsdagen. Du begynner å nærme deg, du lukker øynene og pusten din går raskere og raskere. «Jøss da… Dette var jo en overraskelse, noen som ikke helt klarer å holde seg her ser jeg.» Du skvetter til av stemmen min. Du ser mot døra, der står jeg og kikker på deg. Du vet ikke hvor lenge jeg har stått der, du har ikke lagt merke til noe. Du blir sprutrød med en gang, for du legger også merke til at dyna har sklidd av deg i all opphisselsen så der ligger du – helt naken og tar på deg selv. Jeg går sakte mot senga, kikker smilende på deg. «Ja, jeg tenkte litt på i går…» du smiler, nesten blygt, men ikke merkbart brydd. «Hm… det kan jeg forstå. For all del, ikke la meg stoppe deg.» Jeg står lent inntil veggen på fotsiden av sengen, men full utsikt til deg. Du kikker på meg, nesten som å si at jeg burde skamme meg for at jeg ikke hjelper til. Du begynner allikevel etter hvert og massere klitorisen din med fingrene. Du nærmer deg ganske raskt, igjen har du øynene lukket. Så merker du vekten av meg på sengen. Du er så nære at du ikke har lyst til å stoppe, så tar jeg tak i hånden din og stopper deg. «La meg ta over nå…» sier jeg med rolig stemme. Du legger deg bare til rette og venter. Du skvetter litt til når du merker tungen min mellom leppene dine. Rolig slikker jeg meg nedenfra og opp. Flere ganger, rolig, igjen og igjen. Skiller leppene dine med fingrene, kommer bedre til med tungen. Konsentrerer meg om klitorisen, lar den myke tungen min omfavne klitorisen din med varme. Stopper litt opp, vil at du skal nyte dette lenge. Roer det hele ned igjen, går tilbake til å slikke deg nedenfra og opp, igjen og igjen og igjen. Stopper opp, stikker tungen min inn i deg. Du smaker så deilig. Stikker først inn en finger så en finger til. Lar de gli sakte inn og ut av den varme, våte fitta di. Tungen min er nå tilbake på klitorisen din. Presser den rundt den, vibrerer. Roterer rundt og rundt, raskere og raskere, fingrene jobber inn og ut av deg. Du er så deilig våt. Hører og kjenner at du er så nære, jobber videre, tar deg med over, kjenner at du kommer så deilig. Hører det på deg at du nyter dette, hele kroppen din beveger seg mot meg. Fortsetter å slikke deg gjennom hele orgasmen din, munnen min beveger seg ikke vekk fra fitta di. Det virker som du kommer nesten konstant. Så roer du deg til slutt ned, jeg krabber opp til deg og vi møtes i et deilig kyss. Jeg blir mer og mer opphisset av kyssingen, kysser nakken din, forsetter nedover til puppene dine. Slikker og suger i dem. Etter å ha kost meg ferdig med dem reiser jeg meg opp på kne og begynner å kle av meg. Jeg reiser meg opp ved fotenden av sengen og kler helt av meg, pikken min er allerede steinhard. «Kom hit du…» sier jeg med en innbydende stemme. Du smiler og krabber mot meg på alle fire. Pikken min er rett foran ansiktet ditt, du kikker opp på meg mens du strekker ut tungen og slikker litt på undersiden av pikkhodet. Du lar tungen sirkle litt rundt hodet. Pikken min rykker til, jeg må bruke alle kreftene mine for å ikke bare kjøre pikken min inn i munnen din. Du sutter så litt på tuppen før du lar leppene gli over hodet. Jeg kan ikke la være å slippe ut et stønn. Langsomt lar du pikken min gli lengre og lengre inn. Gjentar dette noen ganger, så klarer jeg ikke mer og tar over. Jeg legger en hånd på hodet ditt og knuller munnen din med rolige tak. Jeg ser ned på deg der du står på alle fire foran meg. «Å herregud så deilig du er.» Tempoet mitt øker og jeg begynner å kjenne at orgasmen bygger seg opp. «Snu deg, jeg har så jævlig lyst til å ta deg bakfra.» Du snur deg rundt og lager en svai i ryggen så rumpa di strutter mot meg. Jeg lar meg ikke be to ganger og presser pikken min fort inn i deg. Med et godt grep rundt hoftene kjører jeg pikken min inn og ut av deg. Ballene mine klasker så deilig mot deg når jeg støter pikken min gjentatte ganger inn i deg. Jeg tar tak i håret ditt med den ene handa og drar litt i det, den andre handa slår deg på rumpa di. Jeg støter hardere og raskere. Like før jeg er nær ved å komme stopper jeg. «Legg deg litt på ryggen…» Du snur deg og legger deg på ryggen, aker til enden av senga og sprer beina dine. Du reiser deg opp på hendene dine. Jeg steller meg på kne foran deg med pikken min i handa. Lar hodet rote litt rundt i åpningen din. Dasker pikken min mot fitta di litt. «For ei herlig fitte du har… så deilig å knulle.» Så fører jeg pikken min inn i fitta di igjen. Lar den gli deilig til bunns. Tar noen rolige tak, tar pikken helt ut før jeg støter den til bunns igjen. Kikker ned på pikken min som skiller leppene dine og trenger seg inn i deg. Vi møtes i et deilig kyss. Jeg holder dette rolige tempoet til kåtheten tar helt over og jeg må kjøre på det jeg kan. Jeg tar den ene handa mi ned til klitorisen din, masserer den, dasker litt på den. Lar tommelen min rotere over den. «Kom for meg nå, la meg kjenne den fitta di klemme om pikken min.» Jeg fortsetter å massere klitorisen din til du kommer med et stønn. Det gjør at det løsner i meg og jeg er klar til å sprute. Jeg trekker pikken ut og spruter masse utover fitta di mens jeg runker meg selv. Jeg spruter så kraftig at fitta di nesten rykker når spermen treffer. Du kjenner den varme spermen min over fitta di. Jeg tar pikken og masserer klitorisen din litt før pikken glir inn i varmen din igjen, der fortsetter den å pumpe og rykke. Jeg støter et par ganger til, presser den langt inn i deg. «Faen så deilig» sier jeg mens jeg lener meg frem og blir liggende oppå deg. Vi avslutter det hele med å kysse lenge. «Bra start på dagen… ikke helt planlagt, men det gjør vel ikke noe.»  

Etter å ha hvilt litt dusjer og vasker vi oss. Utover dagen gjør vi mye forskjellig. Mens vi sitter på terrassen i første etasje reiser jeg meg og spør om du vil ha noe å drikke, noe du sier ja til. «Straks tilbake sier jeg.» Du lener deg tilbake og nyter den varme dagen. Solen skinte og det var kun en lett bris i luften. Du lukker øynene og slapper helt av i kroppen. En plastpose blir trukket brutalt over hodet ditt. Febrilsk faller du bakover og detter ned på gulvet. Jeg løfter deg brutalt opp og drar deg inn i stua igjen. Du får store problemer med å puste ordentlig inne i posen. Jeg trykker deg ned på gulvet og sitter over deg, jeg trykker hodet ditt ned i gulvet med den ene hånda mi. «Ikke tro at jeg har glemt det. Jeg gav deg ikke lov til å ta på deg selv. Jeg straffet deg ikke med en gang, men du burde visst bedre enn det. Du er jo bare ei kåt hore, mitt kåte ludder. Opp med deg.» Jeg løfter deg opp, du begynner å bli svimmel av mangelen på oksygen. Kroppen begynner å bli slapp, jeg tar av posen, støtter deg inntil veggen. Jeg åpner døra ned til kjelleren igjen, løfter deg opp på skuldra mi og bærer deg ned. Når vi kommer ned kaster jeg deg ned på senga. Du begynner å føle deg litt normal igjen, jeg river klærne av deg. Når du er naken setter jeg et halsbånd på deg, så trekker jeg en hette over hodet ditt. Det ligner en finlandshette, men det er bare hull ved munnen. Jeg løfter deg av senga og kaster deg nesten ned på gulvet. Du blir liggende på siden, men jeg bruker beinet mitt til å legge deg på ryggen. «Sånn, nå er du vel mer komfortabel din tøs. Ser virkelig frem til å straffe deg i dag.» Jeg står over deg med beinet mitt på magen din. Jeg dulter bort til puppene dine med beinet, tråkker litt ned på dem. Så tar jeg den ned til fitta di, lar tærne trykke seg litt inn i deg, fukter dem litt. Beinet mitt går så opp til ansiktet ditt. «Smak på deg selv, smak på den kåte horefitta di.» Jeg stikker stortåa mi opp til munnen din. «Faen for ei lurvete hore du er.» Jeg trykker hodet ditt ned med beinet mitt. «Opp!» Stemmen min er krass. «Bøy deg ned for meg. Kyss mine føtter. Undergi deg til meg. Jeg eier sjelen din, og det er bare jeg som kan sette deg fri. Bare jeg som kan frigjøre deg, og det skal skje gjennom smerte og hva enn jeg bestemmer.» Jeg tar tak i nakkehårene dine og fører deg bort til gapestokken og fester deg i den. «Hva skal jeg gjøre med ei hore som deg? Tror du bare skal få så mye pikk i deg at du ikke orker mer, kanskje det hjelper?» Jeg steller meg foran deg og tar av meg buksene. Jeg tar pikken min opp til ansiktet ditt og dasker deg litt på kinnet med den. Jeg legger pikken mot leppene dine og runker meg selv. Så presser jeg kukken min inn i munnen din. Med begge hendene på hodet ditt kjører jeg pikken min inn i munnen din igjen og igjen. Det er deilig å kjenne tungen din rundt pikken min. Jeg bruker så lang tid jeg kan, veksler på tempoet. Så begynner det å nærme seg, jeg merker at det ikke er noen vei tilbake og knuller munnen din som besatt. «Du skal svelge alt, hører du? Det er medisinen din.» Jeg tar noen raske tak til. «Å herregud som jeg kommer.» Kroppen min krummer seg nesten og jeg skyter en stråle i ganen din. Jeg lar pikken min gli forsiktig att og frem inne i munnen din mens jeg pumper ut spermen min i munnen din. Du klarer å svelge unna alt, til tross for at jeg kom voldsomt. Jeg lar deg slikke meg helt ren. «Nå var du en flink tøs… Men vi er ikke ferdig med behandlingen enda. La oss se hvordan det går.» Jeg reiser meg og går bak deg. Du kjenner hånda mi mellom beina dine. «Som jeg trodde, våt så det renner.» Jeg bøyer meg ned og smaker på deg. Slikker den våte fitta di, leker litt med den med fingrene mine. «Her har vi jammen med ei kåt fitte å gjøre ja.» Jeg går og henter en dildo som jeg setter på en påle. Jeg trykker den store dildoen inn i deg, dypt. Så fester jeg pålen i bakken slik at den ikke kan beveges. Den er så dypt i deg at du ikke klarer å bevege deg fram og tilbake, kanskje bare litt til sidene. Jeg tar så og fester en kuleknebel på deg. Jeg tar frem pisken som er kledd med lær og formet som en hånd. Fem harde slag følger. Lange mellomrom mellom slagene. Så hører du at jeg henter noe mer. En annen pisk, denne er nesten som en hestepisk. Fem nye rapp over rumpa di som nå er sprengrød. Plutselig blir det stille, du ser det ikke, men jeg står bak deg og runker meg selv stiv igjen. Jeg runker til jeg er ganske nære, så tar jeg ut dildoen og stikker pikken min brutalt inn i deg. Jeg knuller deg så fort jeg klarer, kjenner at jeg nærmer meg nesten umiddelbart. Jeg kommer inni deg og spruter første ladning i fitta di. Jeg trekker meg ut og runker meg selv, spruter over den knallrøde rumpa di. Du kjenner klaser med sperm på rumpa. Jeg tar pikken min inn i fitta di igjen, tar et par tak før jeg lar den bli helt inne. Så trekker jeg meg ut. Jeg setter dildoen på plass igjen. «Nå kan du bare vente her til jeg får lyst til å komme ned igjen. Jeg vil ikke ha noe av at du kommer, du veit jeg har kameraer her så jeg ser deg. Straffen tør du ikke tenke på engang.» Du hører at jeg går ut, lukker døren bak meg. Denne gangen lar jeg lyset stå på så du skjønner at jeg følger med. 

Du venter lenge, med dildoen i fitta di. Du forsøker å bevege deg litt, får en viss reaksjon, men du veit også at jeg kikker på, følger med. Så du kan bare vente og vente. Og du venter lenge, du er nesten på randen av galskap. Du forventer nesten at jeg må komme inn snart, men du blir bare ventende og ventende. Så klarer du nesten ikke å kontrollere kroppen lengre. Du forsøker å bevege deg så mye du kan, få noen bevegelser på dildoen. Kjenner at det hjelper, du kjenner at den glir mer og mer, du kjenner en deilig sitring i underlivet. Med ett smeller pisken over rumpa di igjen. «Hva sa jeg din hore?! Jeg advarte deg, nå må du straffes grundig.» Jeg smeller pisken hardt over rumpa di, to ganger til. Så fjerner jeg dildoen. Jeg går og henter noe, og kommer tilbake til deg. Så kjenner du en klemme bli satt på den ene brystvorten din. Når hånden min slipper den ynker du deg. Den har en vekt festet på seg, og den drar brystvorten din ned mot gulvet. Så setter jeg en klemme på den andre brystvorten også. Jeg lar deg vente litt, plutselig kjenner du pikken min inn i fitta di igjen. Jeg tar noen rolige tak. «Så fitta vil komme? Hm… blir ikke aktuelt.» Så trekker jeg meg ut igjen. Jeg går foran deg, setter pikken min i ansiktet ditt. «Smak på deg selv igjen, kjenn på den kåte smaken.» Jeg kjører pikken min i munnen din, men lar den ikke være der lenge. «Nå må vi rengjøre denne hora litt. Kanskje kjøle deg litt ned samtidig?» Like etter kjenner en kald vannstråle over kroppen din. Jeg spyler deg ren med kaldt vann. Brystvortene dine stivner enda mer på grunn av kulda. Etter jeg har gjort deg ren løsner jeg deg fra gapestokken, men du får ikke tørke deg. Jeg tvinger deg ned på kne foran meg. Nå drar klemmene brystvortene dine nedover. Jeg tar av deg kneblet og maska, du ser at jeg står påkledd over deg. Jeg tar av meg buksa og drar frem pikken min. «Opp med horemunnen din, jeg må pisse.» Du kikker forskrekket på meg. Jeg dasker til deg i ansiktet. «Opp med munnen sa jeg!». Du gjør som du blir fortalt, lukker øynene, kniper de igjen, ventende. Men ingenting skjer. Du hører at jeg humrer litt, jeg dytter deg ned på gulvet. «Faen for ei skikkelig hore du er. Avskylig å tenke på at du ville gjort det.» Jeg løfter deg opp igjen etter håret. Drar deg bort til senga fester halsbåndet ditt til sengekanten, så fester jeg armene og beina dine til senga også. «Nå gidder jeg det her mer, så jævla kvalm jeg blir av deg. Nå kan du sove her i natt.» Du blir liggende igjen alene i mørket. Føler deg ydmyket og brukt. Det tar litt tid, men til slutt så sovner du.

Det føles nesten som om du akkurat har sovnet når du åpner øynene forsiktig mens de venner seg til lyset som står på. En sterk brennende følelse mellom beina dine får snart oppmerksomheten din. Du kikker opp og ser meg begravd ned i fitta di. Jeg slikker den våte fitta di etter alle kunstens regler, det tar ikke lang tid før du kjenner at du er der, men du er usikker på om du kan få lov til å komme. Du holder igjen så lenge du bare kan. Men jeg fortsetter bare, slikker klitorisen din, fingrer deg. Legger hele munnen min over fitta di. Stikker tunga inn i deg, og til slutt klarer du ikke holde deg lengre. Du kommer med et stort stønn, kroppen din skjelver og du mister all kontroll. Jeg slikker deg gjennom hele orgasmen din som varer lenge, lenge. Jeg reiser meg, og løsner deg fra sengen, tar av deg brystklemmene og løfter deg opp. Jeg tar deg med til en stol, den er høy og ligner på en frisørstol, myk og trukket med skinn. Jeg fester armene dine på ryggen, så binder jeg fast et tau på hvert kne som jeg fester til armene bak deg, dette tvinger beina dine fra hverandre.. Så fester jeg kneblet i munnen din igjen. Der sitter du, sprikende foran meg. Jeg jekker opp stolen så fitta di er i hoftehøyde for meg. Jeg lar fingrene mine leke litt med fitta di før jeg lar buksene mine falle. Jeg tar frem pikken min, runker den lett. Drar forhuden tilbake og kjører pikken min inn i den dyvåte fitta di. Jeg slipper ut et stønn når jeg kjører hele pikken min inn til deg. Kjenner fitta di som går helt ned til roten. Jeg knuller deg lenge, koser meg med fitta di. Kjenner at du kommer flere ganger, kjenner fitta di trekke seg sammen, hører pusten din bli tyngre og tyngre, ser at kroppen din spenner seg. Hver gang jeg ser at det går for deg, knuller jeg deg hardere og raskere. Til slutt merker jeg at jeg ikke klarer å holde ut lengre. Jeg trekker meg ut og senker stolen helt ned. Jeg runker meg selv over deg og kommer voldsomt. «Å hælvete… ååå» Jeg stønner høyt mens jeg pumper ut klaser med sperm, spruter på puppene dine og litt i ansiktet ditt. «Faen for et deilig knull du er…» Jeg løsner kneblet ditt og stikker pikken inn i munnen din. Den er følsom og følelsen er nesten overveldende når du slikker og suger på den. Så løsner jeg deg fra alt, og vi går sammen opp til soverommet, dusjer og legger oss utslitte…

Legg igjen en kommentar