Politi til begjær

Denne novellen er vist 21532 ganger.

Det er en varm septemberkveld og mørket er i ferd med å senke seg. Det kommer til å bli en varm natt, selv om høsten har startet. Jeg har fått beskjed av Ham om å kjøre hjemmefra klokken ni på kvelden, samt å ha på meg et kort skjørt og en tettsittende singlet med stroppløs BH, i tillegg til høyhælte sko. Jeg har fått spesielt streng beskjed om å være truseløs. Jeg er lydig tøs denne gangen og gjort alt Han ba meg om. Musikkanlegget i bilen står på full guffe. Det er deilig å være omsluttet av musikken mens jeg nyter forventningen jeg alltid har når jeg skal treffe Ham, min Master. Vet jeg kommer til å være under påvirkning av Ham i flere dager framover. Er forberedt på det! Litt lenger fremme på veien ser jeg det er politikontroll. Tenker litt ergerlig at nå kommer jeg litt senere til Ham, og Han må vente. Liker ikke at Han må det. Tiden med Ham er dyrebar! Selvfølgelig blir jeg vinket inn. Jeg svinger bilen min inn på en ledig plass og ruller så ned vinduet klar til å snakke med politibetjenten. Det er en høyreist, veltrent, kjekk mann, noe yngre enn meg, som kommer bort, og sier de har en utvidet narko-kontroll. Jeg får beskjed om å steppe ut av bilen. Betjenten beordrer meg til å bli med bort til den ventende politibilen, som er av størrelse som en varebil. Jeg kjenner jeg blir litt urolig, og spør om dette er nødvendig, og at jeg ikke kan skjønne hvorfor jeg må bli med bort. Han svarer ikke, bare smiler lurt til meg og leder meg frem til den store bilen, hvor jeg får ordre om å stille meg opp klar til ransakelse med spredte ben og armer og ansiktet mot bilens bakende. Han forsvinner, mens jeg blir stående urørlig. Tusen tanker strømmer gjennom hodet mitt. Jeg banner innvendig over at jeg er truseløs! Hvorfor skulle det være en slik kontroll akkurat i dag, når jeg er så avslørende uanstendig kledd? Jeg kjenner engstelsen krype innover meg. Hvordan vil denne kroppsvisitasjonen gå? På ny hører jeg raske mannsskritt. Regner med at det er den samme fyren som i stad, og stålsetter meg for visiteringen så godt jeg kan, men hjertet hamrer kraftig i brystet, og jeg føler meg liten der jeg står. Vet jo ikke hvordan betjenten vil takle det at jeg er truseløs. Kjenner at jeg er våt også. Situasjonen er jo absolutt opphissende og pirrende, men det passer seg vel ikke under en visitasjon? Kjenner hvordan brystvortene mine knytter seg i vellyst også. Hva vil han tro? Skrittene stanser bak meg. Jeg puster tungt, sitrer i kroppen, mens jeg venter på hender som skal avsløre meg, selv om det ikke er en kinky og kåt tøs som er målet for ransakelsen. Synker litt inn i min egen verden og er klar for det som må komme. Han begynner rolig øverst med armene, rygg og side. Jeg lever ennå tenker jeg. Jeg kjenner han har deilige sterke hender, som tar på kroppen min. Kjenner opphisselsen øke i meg etter hvert som han kommer nærmere og nærmere min lille hemmelighet. Han fortsetter nedover siden av hofte og ben. Det går greit det også… Endeløse pinsler. Så kommer hendene hans gradvis oppover på innsiden av lårene mine. Jeg kjenner jeg er i ferd med å dø, samtidig som jeg synes det er usigelig opphissende også. Skrekk og gru! Hendene hans fortsetter oppover innsiden under skjørtet nå. Han nærmer seg faretruende endestasjonen. Avsløringen. Opphisselsen. Nye endeløse sekunder. Så, som i et klimaks, rører han ved den våte fitta mi. Hånden hans blir værende noen sekunder dyppet i min våthet og avslørende kåthet. Ilinger skyller gjennom kroppen min, mens hjertet synker i meg. Jeg føler meg bundet av situasjonen. Kan ikke rømme, kan ikke forklare. Hendene hans søker så rundt i kjønnet mitt, kjenner at jeg er nybarbert. Han fingrer meg lett med to fingre i fittehullet. Surklelydene avslører hvor tent jeg er. En avslørende bølge av vellyst går gjennom kroppen min på ny. Jeg er ikke i stand til å skjule det. VET han har sett det og oppfattet akkurat det. Han er da MANN! Banner innvendig over at jeg ikke er i stand til å kjempe imot. Jeg merker han kommer tettere innpå meg bakfra, Kjenner han presser kjønnet sitt prøvende mot baken min, og puster meg i nakken før han sier med dempet stemme inn i øret mitt: «Jeg tror du liker dette jeg, sexy!» Jeg drar kjensel på stemmen og det er ingen andre som bruker akkurat det tilnavnet på meg heller. Jeg kjenner jeg mykner og mister meg selv helt til situasjonen. Lettelsen over å få vite at det er Master som har kontroll på meg er ubeskrivelig god. Jeg er viljeløs og åpen for det som måtte komme nå. Kjenner kroppen hengir seg fullstendig til Ham. Det er akkurat som å hoppe utfor en klippe, og være helt sikker på at det ender godt uansett. Kjenner jeg nesten knekker sammen av selve lettelsen, men klarer å bli stående og nyte Hans nærhet og kontroll. Han stikker tre fingre prøvende inn i fitta mi. Det surkler når Han trekker dem ut. Han starter å fingerknulle meg, mens jeg kjenner at jeg prøver å spre bena så godt jeg kan, og sette baken opp slik at Han skal få lettere tilgang. Skjørtet har Han heist opp, slik at Han kan se all min nakenhet. Kjenner jeg lengter etter å kjenne den deilige harde pikken Hans inni fitta mi. Den andre hånden hans søker brystvortene mine, som strutter av iver og ønsker oppmerksomhet fra akkurat Ham. Han klyper litt prøvende i dem, mens jeg klynker svakt. Han trekker fingrene så ut og beordrer meg rundt, slik at jeg kan suge av saftene mine på Hans hender. Munnen min omslutter fingrene hans, mens tungen leker med fingrene. Jeg ser Ham lengselsfullt rett inn i øynene under seansen. Han leser kåtskapen i meg. Kroppen min oser av sekslyst og begjær. Han stanser brått, og åpner døren til politibilen. Dørene skjermer oss fra veien, i tillegg til at kvelden har lagt en beskyttende dyne av mørkhet rundt oss, som skjuler oss bedre. Han gir ordre om at jeg skal snu meg og lene meg innover i bilen, slik at overkroppen blir liggende på gulvet, mens kjønnet mitt strutter blottlagt mot Han. Han hopper opp i bilen og fester håndjern på begge hendene mine, slik at de er fastspent inne i bilen, mens jeg står halvveis utenfor. Han tar noen prøvende slag mot den nakne skinka, for å sjekke konsistensen på baken min. Han stanser så opp og sier det er en Han ønsker å introdusere for meg. Jeg har ikke annet valg enn å bli stående slik jeg står, halvveis avkledd, med blottlagt fitte. Tanken på denne fremmede hisser meg opp ytterligere. Master kommer inn i bilen og setter seg slik at jeg lett kan suge Han i sittende stilling. Han heiser opp singleten min og tar av den stroppløse BH-en jeg har på meg. Han kjæler med brystvortene mine, mens jeg suger pikkhodet Hans, og trer meg så langt ned på staken Hans som jeg klarer. Jeg får ikke lekt mer med Ham enn med munnen, men det vet jo Master. Munnen min kjæler med pikken Hans. Munnen min er glad i den. Liker å suge den og kjenne hardheten Hans i munnen min. Kjenner så at det er noen som tar meg på rumpa. Stryker, prøver noen raske klaps før to fingre stikkes prøvende inn i fitta mi. Jeg vet at det er denne fremmede. Kjenner han leker med en finger i rumpehullet også. Bølger av kåtskap og opphisselse farer gjennom kroppen min. Jeg er skikkelig tent nå, men klarer å konsentrere meg om å suge Master. Så kjenner jeg en stor pikk presse seg mot rumpehullet. Jeg sperrer øynene opp, og stanser sugingen. Kjenner hvordan denne nye fremmede bare baner seg vei inn i rumpa mi med et bestemt grep. Han tar det rolig, bruker glidemiddel, og lar rumpa mi få tid til å utvide seg slik at jeg klarer å ta han imot. Master har ålt seg helt ned på gulvet, og fører meg og han nærmere seg, slik at Masters pikk finner fittehullet. Jeg kjenner hvordan Masters pikk sklir prøvende opp og ned ved åpningen for å fukte seg, for så å trenge inn i meg mens den fremmede er i rumpehullet mitt. Jeg kan kjenne hvordan pikkene deres nesten gnisser mot hverandre når de knuller meg begge to. Det er en ubeskrivelig følelse å kjenne to så store pikker i seg på samme tid. Føler meg fylt opp på en utrolig opphissende måte. Ubeskrivelig deilig. Jeg klarer ikke annet enn å konsentrere meg om nuet, og kjenner hvordan opphisselsen brer seg i underlivet mitt. Fokuset mitt er mest på den fremmede fordi han er i rumpehullet. Men Master ligger under meg, så jeg kan se Ham inn i øynene. Master får lese kåtskapen direkte ut av øynene mine, og se at jeg nyter behandlingen. Master tar så nakkegrepet på meg. Han vet Han har full kontroll på meg da. At jeg vil gjøre alt for Ham da. Jeg får endelig et saftig, lidenskapelig kyss av min Master mens Han knuller meg, og jeg blir knullet i rumpa av den fremmede. Jeg søker begjærlig Masters munn og tungene våre leker mens tempo økes i begge hull, og jeg kjenner orgasmen bygger

seg opp i meg. Etter hvert stanser kyssingen. Jeg er ikke i stand til å gjøre annet enn å stønne og kjenne denne oppfyllingen av meg som skjer samtidig som kroppen spenner seg i vellyst og bølge på bølge med kåthet skyller gjennom kroppen min som forvarsel til en kraftig orgasme som er på vei. Mannshender overalt. Søkende, utforskende. Kroppen min er et inferno av lyster og følelser. Orgasmen sprenger seg vei ut og jeg stønner høylytt mens krampene omsider omslutter meg og befrir meg. Jeg registrerer henrykt at begge mennene også kommer samtidig med min orgasme, og kjenner hvordan de pumper meg full i begge hull. Jeg synker sammen over Master, som fremdeles har pikken inni meg. Den pulserer og tømmer seg ennå. Jeg er våt, svett og tilfreds. Hører pusten og pesingen til både Master og den fremmede. Det virker som fortryllende musikk i mine ører. At jeg har vært i stand til å gi to menn orgasme samtidig! Mmm, er stolt over det! Etter en liten pause hvor alle får igjen pusten, åpnes håndjernene rundt hendene mine og Master beordrer oss alle til å kle av oss resten av tøyet. Han sier det er en innsjø like ved. Endelig får jeg sett hvem som har rumpeknullet meg. Det var som jeg trodde, den andre betjenten, som hentet meg ut av bilen. Jeg smiler lurt både til han og til Master som har iscenesatt alt dette for oss. Vi tar hvert vårt håndkle, og tuller det rundt oss, før vi småløper ned til innsjøen. Vannet ligger bare noen titalls meter fra veien. Månen lyser opp og speiler seg stille og forventningsfullt på overflaten, akkurat som den venter på at noe spennende skal skje. Nye eventyr i eller ved vannet venter nok, om jeg kjenner min Master rett. Jeg kjenner jeg er klar for det meste. Bare tanken gjør meg våt igjen mens jeg småløper til mitt neste eventyr med to menn.

 

Legg igjen en kommentar