To brødre og en tøs

Denne novellen er vist 47906 ganger.

«Harald… jeg lurte på en ting…» sa jeg, mens jeg prøvde å høres mest mulig casual ut.

«…mmmmmm…» gryntet han.

Jeg måtte le litt. Det var kanskje ikke så rart at han ikke var så oppmerksom… Jeg hadde tross alt hendene på lemmet hans, og kjælte med det akkurat slik jeg visste han likte det best. Sakte, forsiktig opp og ned med fingrene og et lite streif innom med tunga iblant… Han elsket slike rolige, langvarige handjobs, og kunne sprute noe helt avsindig om jeg holdt på lenge nok.

«Hvor liker du best å sprute hen…?» spurte jeg videre mens jeg fortsatte å kjæle for ham.

«…hmmmm…» mumlet han, og så oppriktig betenkt ut.

«Det er ingen felle, altså,» flirte jeg. «Jeg lurer faktisk på det… tenner du på å komme et spesielt sted?»

«Vel…» begynte han, men så ut til å miste tanketråden.

«Liker du å se det komme eller…»

«La meg tenke litt da,» sa han smilende. «Du er jo fantastisk til å suge… Jeg kommer veldig deilig når du suger meg og tar spruten i munnen. Det er herlig å kjenne det komme mens du bare fortsetter, liksom…»

«…mmm og jeg elsker å kjenne smaken av deg også.. jeg liker å svelge…» skjøt jeg inn mens jeg fortsatte å runke ham sakte.

«Det er deilig å komme inni deg også da…» sa han videre, og jeg kjente varmen spre seg i underlivet mens han snakket… «Bare fortsette å hamre løs på deg selv om det kommer, ikke hoppe av i svingen eller noe, bare jukke hemningsløst i den deilige fitta di og kjenne det knipe i meg når jeg sender det inn i dypet…»

Jeg la munnen over det glatte hodet og senket meg ned på ham, og han stønnet fornøyd. Hendene mine runket ham sakte mens munnen la seg på som noe ekstra som fulgte med servicen… Han ble stille et øyeblikk, så jeg fortsatte.

«Jeg elsker at du kommer inni meg; at du stønner desperat og ikke klarer å styre deg, men bare fortsetter og sender spruten til bunns, og det blir vått og klissete langt, langt der inne i meg…»

«Mmmmm…. du er en kåt liten tøs, er du… Jeg liker å komme utover deg også… Enten at du suger og runker meg eller at jeg runker meg selv og spruter på deg.»

«I ansiktet?»

«Ja, eller utover puppene, halsen, overalt egentlig.. det tenner meg å se på deg når det skjer, for du ser så vill og kåt ut når du ser det komme. Jeg tenker at det jeg liker best er å se deg opphisset – uansett hva det måtte skyldes.»

                Det ble stille en stund; eneste lyden som hørtes var lydene jeg lagde med munnen mens jeg sugde ham, og hans sporadiske små grynt av nytelse.

«Så hvor liker du best å kjenne spruten da?» smilte han. «Det høres ut som om du liker alt sammen like godt.»

Jeg klarte ikke svare med en gang.. sikkelet rant og jeg spyttet og svelget… deilige, skinnende dråper piplet frem fra den lille åpningen ytterst på pikkhodet og jeg nøt å kjenne smaken av dem. Kjenne, virkelig smake hvor kåt han var…

«Jeg vil helst ha det overalt, jeg…» sa jeg og prøvde å formulere meg på en mest mulig beroligende måte: «Overalt, på én gang. I ansiktet, i munnen, i fitta…»

«Alt på én gang?» sa han mellom to kåte stønn fremkalt av mine overaktive hender.

«Ja…» han så ikke ut til å skjønne helt hvor jeg ville hen; jeg fortsatte smilende, fremdeles med hendene glidende opp og ned langs den harde stammen. «Du vet jo hvor mye jeg elsker sæd… Jeg får jo aldri nok.. jeg vil ha det i musa, i munnen, utover meg, overalt… Det er bare synd at hvis du kommer i fitta mi først, og så i munnen min etterpå, så får jeg mindre å svelge siden du spruter mindre… Og det samme hvis vi gjør det omvendt; det blir ikke så mye på den andre spruten…»

«Vi får hente en mann til da, vettu,» sa han lattermildt.

Jeg kjente et stikk inni meg idet han sa det. Jeg ble varm i brystet og jeg kunne kjenne ansiktet blusse opp i en kraftig rødme. Bare tanken gjorde meg kåt… og selv om jeg elsket Harald og aldri kunne tenkt meg å ha et sidesprang, så var det faktisk en av mine fantasier, det han nettopp hadde foreslått. Eller, som jeg hadde foreslått; ved å få ham til å foreslå det for meg. Problemet var at jeg hadde snakket så ubesværet, som om det jeg sa egentlig ikke var viktig og ikke betydde noe… det var bare noe jeg hadde sagt i forbifarten, liksom for å få tiden til å gå mens jeg runket ham. Svaret hans hadde vært spøkefullt, det samme som spørsmålet mitt; et uforpliktende forslag som ikke nødvendigvis var ment å tas seriøst. Men Gud, som jeg ville at han skulle mene det. Tanken gjorde meg avsindig kåt. Å bli tatt av to eller flere menn samtidig; knullet i begge hullene mine og bli sprutet full av sæd både foran og bak…

                Jeg flyttet håret unna ansiktet og lente meg lenger ned over ham; sugde den harde kuken hans og kjente ham stivne idet jeg tok ham over toppen. Senket munnen resolutt ned og lukket leppene rundt hodet idet han brølte og jeg fikk kjenne den deilige smaken av sæden hans over tunga. Jeg lukket øynene og nøt ham i munnen min. De ufrivillige muskelsammentrekningene i underlivet hans forplantet seg helt ut i spissen av lemmet, og han fortsatte å pumpe den glatte, klissete sæden ut av seg. Jeg svelget og sugde i meg alt sammen, det kunne ikke falle meg inn å la det renne ut igjen… det gjorde jeg bare hvis han ville se det, noe han sjelden gjorde. Harald lå på ryggen med lukkede øyne og nøt det jeg gjorde med ham. I slike tilfeller var han sjelden i stand til noe annet enn å la meg gjøre som jeg ville. Jeg svelget, og håpet på mer. Håpet at han hadde hørt etter og at tanken hadde plantet seg i hodet hans. Kanskje, kanskje var det mulig å få oppfylt drømmen en dag…

  *

  Sommeren kom og åpnet for alskens muligheter – sex i det fri var en av våre favorittaktiviteter. Ute på den gamle gården til Haralds familie var det mye plass. En blomstereng, et tjern, en skog… vi gikk flere lange turer der ute, og fant alltids et lite sted å stikke oss bort for en hyrdestund. Jeg sugde ham en gang ute i hagen bak et digert tre, mens foreldrene hans satt på terrassen et steinkast unna; vi badet nakne i tjernet og endte opp med å knulle hverandre stående med vann til oppover magen; en kveld på den gamle låven hadde han tatt meg så hardt at jeg skrek og broren hans hadde kommet settende for å se hva som var galt…

                Å, broren hans, ja… Markus. Han hadde blitt passelig rød i ansiktet da han tok oss på fersken; meg med rufsete hår og opprevne klær, hengende halvveis over en skillevegg med Harald stående bak meg, stønnende og skrikende… Men etter hvert ble det ikke så flaut som man skulle tro. Han var svært moden, Haralds lillebror, og støttet helhjertet våre utsvevende eskapader. I skarp opposisjon til foreldrenes mer konservative innstilling, var Markus av den oppfatning at de to brødrene burde leve et svært så aktivt sexliv – noe han ikke var redd for å innrømme. Når broren først hadde fått seg en kjæreste, skulle det bare mangle at han ikke brukte enhver anledning til å få seg et nummer.

«Kan dere to prøve å holde kjeft? Dere skremmer dyra!» utbrøt han lattermildt da han kom over oss inne på låven.

Deretter hadde han gått, og Harald hadde knullet meg ferdig. Jeg ble gående hele resten av dagen med hjertet i brann. Hver gang Markus så på oss blunket han megetsigende eller leet på øyenbrynene; et språk foreldrene deres ikke forsto, men vi tre kjente meningen av svært så godt. Jeg rødmet kraftig hver gang han hintet til det han hadde sett. Hver gang han lurte på om jeg ’ville ha meg en sprut’ av ketchupen, eller om han tok frem en agurk og brukte litt lenger tid enn normalt på å vaske den… Om han bare visste om min lille drøm; en drøm som jeg de siste dagene hadde begynt å se for meg ham i…

                Et par dager senere hendte det igjen; han kom over oss idet Harald og jeg gjemte oss bort fra foreldrenes dømmende blikk og koste oss inne på låven. Jeg sto inntil skilleveggen – nærmest hengende med overkroppen over den, faktisk. Med min vidunderlige Haralds ferdigheter med tunga ville jeg snart komme så det ljomet, og det var godt å ha noe å holde seg fast i. Han satt på huk mellom bena mine og holdt meg fast med sterke hender i fast grep om rumpeballene. Munnen hans var noe av det beste jeg visste; han kysset og slikket og visste akkurat hva jeg likte best, hvilke steder som skulle stimuleres først og sist, og hvor langt han kunne presse meg før jeg enten måtte ha ham i meg eller få lov til å komme. Etter en stund stående der inntil veggen begynte jeg å se stjerner for øynene, og saftene rant av meg og Harald slikket meg ivrig idet skjelvingene nådde klimaks. Det var en herlig orgasme, det eneste som kunne gjort den bedre ville kanskje være noe å putte i munnen…

«Trenger dere hjelp?» sa Markus med et flir og ble stående henslengt inntil veggen med armene i kors.

Til å begynne med så det ut som en gjentakelse av den første gangen han så oss. Lillebror snublet over de to elskerne i fri utfoldelse, kom med en vittig kommentar, og lot oss gå tilbake til vårt. Bare at denne gangen ble han stående der – men hvor lenge ville det vare? Jeg så ned på Harald med et svømmende blikk og pustet tungt med åpen munn. Opphisset som jeg var, tenkte jeg ikke lenger på å være flau, jeg var bare kåt… Håret mitt falt ned i ansiktet og klistret seg til mine blussende svette kinn. Nærmest uten å tenke rakk jeg ut hånda… holdt den ut mot min elskers lillebror i et tydelig tegn på hva jeg ønsket.

«Du kan gi henne noe å sutte på,» sa Harald.

Jeg kjente en strøm av takknemlighet over ordene til kjæresten min, og ukers – måneders oppdemmet kåthet sildret ned mellom lårene mine. Kjønnet mitt formelig dampet i møtet med den varme sommerlufta. Harald reiste seg opp og stilte seg bak meg. Løftet opp skjørtekanten og strøk meg over rumpa. Jeg hørte den klirrende lyden av beltet hans idet buksene falt ned på gulvet, og kjente det stive lemmet til min deilige kjæreste gli inn mellom lårene. Han la hånda på ryggen min og dyttet meg forsiktig ned… lenger ned… han ville ha meg ned på gulvet, ned på gulvet som den tøsen jeg var… Ikke enda, tenkte jeg.. ikke enda… Jeg bøyde meg fremover og lot ham komme inn i meg bakfra. Et lite stønn unnslapp meg idet han presset seg inn og holdt meg i håret. Like etter begynte han å jukke i meg, lot meg kjenne ham slik jeg elsket å kjenne ham, og jeg stønnet igjen og holdt igjen hånda bedende ut mot tilskueren.

                Markus smilte og trakk på skuldrene, før han åpnet glidelåsen i buksene og kom gående mot oss. Pikken hans spratt frem fra buksa og pekte rett mot meg; den var stor og hard, og jeg ville ha den i munnen – straks. Jeg fikk det som jeg ville. Bøyde meg ned og grep rundt den med hånda, dro forhuden tilbake og klemte fast rundt roten av ham før jeg lot ham gli inn mellom leppene. Jeg stønnet og sugde i meg smaken av ham. La den andre hånda rundt ham og dro ham inntil meg, nærmest slukte ham hel.

«Ikke mye tålmodighet å spore her nei?» sa han med en liten latter.

Han sluttet å le da jeg tok ham ned i halsen, slik jeg hadde øvd på med storebroren hans. Da stønnet han og begynte å nyte meg. Harald begynte å knulle meg med jevne, gode tak; presset seg inn i den trange kanalen min og dyttet på veggene i alle retninger, blokket meg ut helt og fikk meg til å gispe etter pusten. Han var så deilig, jeg elsket ham, elsket den deilige pikken hans…

«Aaa-aa-aaaa-ahhh!» stønnet jeg høylytt idet jeg slapp pikken til Markus med munnen for første gang.

«Kan du stappe noe i munnen på henne så hun ikke bråker så fælt?» flirte Harald og jeg kjente et par hender legge seg på hodet mitt.

Jeg ble presset ned på pikken foran meg; måtte bare åpne gapet og la ham knulle meg i munnen. Lydene som unnslapp meg må ha vært fantastiske å høre, jeg stønnet og klynket og gispet mens de to brødrene knullet meg frem og tilbake imellom seg, og til slutt mistet jeg balansen og kollapset ned mot gulvet – dit Harald ville ha meg til å begynne med.

                Jeg havnet på knærne med ham fremdeles godt plantet inne i meg. Han holdt seg på plass med hendene og hadde stilt seg på kne han også; jeg rettet opp ryggen og fortsatte å suge Markus, som fremdeles sto på bena – om enn aldri så ustøtt. Han smakte deilig, ikke så altfor ulikt broren. Kåt, klissete, deilig mann…

«Ta meg, ta meg mere… åååå-åå-åååå…» stønnet jeg ut i vildens sky.

De var så deilige, og så fantastisk gode med meg. Jeg fikk akkurat det jeg hadde drømt om så lenge; to pikker på én gang, og jeg nektet å la dem holde opp før jeg hadde fått det jeg ønsket meg aller mest…

«Dæven…» sa Markus da jeg begynte å runke ham mens munnen surklet over hodet.

«Nei, nå slipper hun deg ikke,» hørte jeg Harald flire… Markus hadde prøvd å ta et skritt bakover, men nei, jeg ville ikke slippe.

Jeg runket det våte lemmet raskt med lett grep, mens munnen lukket seg over hodet og holdt ham der. Han stønnet og jeg kjente at han strammet seg, prøvde å holde igjen. ’Ikke sjangs, jeg skal ha det’, tenkte jeg og fortsatte ufortrødent videre mens jeg lukket øynene og koste meg med støtene jeg fikk opp i meg bakfra. Plutselig merket jeg at jukkingen til Harald ble mer desperat, hendene hans holdt hardt fast i meg og jeg visste at han sprintet mot mållinjen nå…

«Ja! Jajaja!» ropte jeg kjapt da jeg kjente at han knakk sammen i knærne og holdt seg så dypt inne han kunne.

Jeg sto helt stille med kroppen og pustet tungt… kjente det rykke i ham idet han fylte meg… elsket den våte følelsen av sæden hans inne i dypet; jeg klemte meg sammen og kjente det surkle inni meg, fortsatte behandlingen av broren hans og ville ha sæd i munnen også.

«Ajj… Ja, nåh…»

Markus stønnet og begynte å knekke sammen i bena. Jeg åpnet ordentlig og kjente spruten hans spyle over ganen; jeg svelget og fortsatte å runke ham der jeg satt med gapet åpent, og han sendte stråle etter stråle med deilig, glatt sæd i munnen på brorens kåte tøs. Han sank sammen på gulvet med et dunk og jeg strakk meg for å følge med ham. Ble liggende halvveis oppå ham med leppene lukket om den bankende pikken. Harald ble liggende over meg med pikken sin godt inne i fitta, men alt jeg enset nå var smaken av lillebroren. Han kom og kom, det var utrolig deilig. Jeg slurpet i meg det som kom ut av ham, runket sakte og klemte langs undersiden av pikken for å melke ut hver eneste lille dråpe. Smattet og klappet ham fornøyd på magen idet jeg avsluttet sugejobben; han lå rett ut på gulvet og så lamslått ut. Til slutt smilte han og begge guttene lo.

«Jeg sa jo at hun var kåt,» sa Harald idet jeg kjente ham forlate varmen min og reise på seg.

«For å være helt ærlig så trodde jeg du tullet da du sa hun ville ha oss begge,» svarte han, og jeg skjønte at de hadde snakket om dette en stund allerede.

                Helt siden vi kom ned til gården på ferie, viste det seg… da hadde Harald husket det jeg hadde sagt, og arrangert at broren skulle overraske oss ute på låven. Reaksjonen min hadde vært lett å se – grenseløs kåthet resten av dagen og en tydelig rødme hver gang Markus snakket om det… Det var bare å ordne det en gang til, og komme med tilbudet… så visste Harald at jeg ville ordne resten selv. Jeg elsket ham for dette, som for mange andre ting. Jeg elsket broren hans også, flere ganger, på flere steder; knullet på låven ble langt fra siste gang vi hygget oss sammen den sommeren.

Legg igjen en kommentar