Postmesterens enkes sykkel

Denne novellen er vist 17687 ganger.

…Jeg kjente varmen fra Bodil der jeg klemte meg inntil henne bakfra mens hendene strøk over puppene. «Deilige du», hvisket jeg, «deilige du, slapp av! Det er ikke farlig, det er ikke forbudt, og du aner jo hvem som satte i gang dette…?»

 

 

La meg begynne med tilståelsen: Jeg heter Halfdan. Det er et teit navn, jeg vet, men hva så? Som niendeklassing på Hosle i Bærum var jeg en heldig fyr, fordi kjæresten min var klassens flotteste dame; Gabrielle, halvt norsk, halvt fransk og helt og totalt overkåt. Dét er hun fortsatt, bare spør, jeg er gift med henne. Dessuten er hun frittalende og sprø og full av innfall. Hun forandrer seg ikke, og alle vet det.

 

Dagen før den varme stunden med Bodil hadde Gabrielle og jeg vært på rommet hennes som vanlig og elsket som ville kaniner. Og andpustne lå vi tett inntil da jeg etterpå hørte meldingen: «I morgen knuller du Bodil»!  Jeg husker at jeg ble redd og fuktig i øynene, tøffere var jeg ikke, og jeg hvisket «vil du bli kvitt meg»? Men Gabrielle strøk over kinnet og sa at vi fortsatt skulle være kjærester, jøss, men måtte venninnen til pers! Gjennom hele skoleåret hadde mange av guttene i 9B prøvd å bli første mann ut med Bodil. Ingen hadde lykkes i å lande knull nr. 1. «Du kan klare det», sa Gabrielle, «og hun vet at jeg har satt deg på jobben, men hun tok det bare som en fleip».

 

Er ikke kulturforskjeller en sprø ting? Hvis statsminister Jens Stoltenberg ble avslørt med en elskerinne ville helvete være løs i Dagbladet og VG. I Frankrike stilte elskerinnen til eks-president François Mitterand i begravelsen sammen med familien. Han opplevde aldri så mye som én eneste sladderspalte i en avis, selv om han knullet i øst og i vest og dessuten med fruen. «Nordmenn er toskete», pleide Gabrielle å si, «hva i helvete betyr et knull egentlig? Det er jo bare en rask pasjon mellom to mennesker som tenner, nei, jeg forstår meg ikke på dere.»

 

Så jeg var på lovlig oppdrag da bussen med skoleelever fra Hosle rullet opp foran inngangen til Henie-Onstad Kunstsenter. Gabrielle og jeg hadde spionert på utstillingen uken før og da hun fikk se «sykkelen» begynte snøballen å rulle. Mens klassen ramlet ut av bussen og inn mot resepsjonen var jeg spent, nervøs og utstyrt med en liten flaske glidemiddel og fire donger, hjertelig pakket av Gabrielle. Selv hadde hun skulket unna denne utflukten.

 

Kan ikke huske så mye om utstillingen, egentlig. I mine øyne var gjenstandene moderne møl, jeg kan ikke fordra kunst jeg ikke forstår. Men i dét alle stanset foran den svartmalte sykkelen var jeg på bristepunktet av spenning. «Ja, her har vi et kunstverk fra Frankrike», meldte omviseren mens ingen skjønte bæret. En fransk damesykkel, og hva så? I trengselen holdt jeg meg rett bak Bodil. Jørgen, klassens vakre Adonis, så ut som han kjedet seg. Han spurte: «Men hvem var postmesteren, og hva er vitsen»?

 

«Postmesteren var en fyr som ville at kona skulle ha det bra etter at han var dau, og vitsen, den ser du her»!

 

Omviseren dukket inn under tauene og pedalene beveget seg. Bodil gispet og pustet tungt mens jeg prøvende strøk henne over skuldrene og ryggen, på vei mot rumpa!

For skråstilt, og opp av setet, kom den mest fabelaktige dildoen du kan forestille deg! I pirrende vinkel stakk den seg fram og tilbake i takt med rotasjonen fra pedalene! Jeg klemte meg inntil en varm rygg og rumpe. «Deilige du», hvisket jeg mens klassen ble stående og måpe over sykkelen med innebygd pikk, «den er helt ufarlig, hva synes du? Vil du sykle i langsom orgasme i motbakke eller med multiorgasmer på flata?»

 

Nå var hånden min på innsiden av låret, oppunder skjørtet, og der var det tilstander! Fingrene dro av seg selv mot en truse og en ung fitte som var et vanningsanlegg. Jeg trakk henne mot trappen, ingen la merke til oss, og i stormfart rundt glassheisen og inn på dametoalettet i kjelleren! Hun strittet litt, men jeg var ustanselig. Klikk! Av med lysbryteren, snurre henne rundt og smask! Nå kysset jeg Bodil, ja Bodil, jeg kysset Bodil, mens hendene var våte over alt på henne og hun svarte! Verden var full av spenninger og munnen var varm og villig, og puppene var elektriske magneter! Jeg så ingen ting i mørket, men vet at hun var rødhåret, at øynene lyste, at hun hadde litt spiss nese og et nydelig fjes og var kåt og slank og vakker!

 

Som to sinnssyke hattifnatter dro vi klærne av og slang dem i en stor bylt på gulvet. Og plutselig lå hun der mens lårene skalv, jeg kjente det med tungen og jeg kjente det med hendene! Jeg merket også at hun var barbert, og da jeg begynte å slikke fitta småskrek hun allerede, mens jeg husket ordene til Gabrielle: «Lag koselyder, få henne trygg, gjør alt du gjør med meg!»

 

Tungen reiste rundt kjønnsleppene som i en mild rundkjøring i Bærum, og to fingre kom inn i hulen, men ikke til klitten, ikke ennå, ikke! Jeg brummet og var koselig og bare veldig nær mens Bodil lagde lyder i et sett. Hoftene hevet og senket seg og jeg var helt oppslukt av mørket og dette varme og bløte som hun nå prøvde å trykke meg inntil. «Hmmmm…» brummet jeg ekstra høyt som en snill gynekolog og bredte tungen i rotasjon rett på klitten. Fingrene lekte ivrig på innsiden og rundkjøringen løste seg opp og ble en fontene mens det hylte i ørene! Bodil kom som en foss over både meg og seg selv og klærne og flisegulvet, jeg kan huske at jeg følte rommet bevege seg.

 

Utpust, mange skjelv, jeg strøk henne over maven det beste jeg kunne, men holdt meg ellers i ro. Klart jeg var stormkåt! Jeg hadde ståpikk under vårfrakken allerede da vi satt på bussen. Men det var liksom ikke viktig. Bodil var viktig!

 

Bekmørkt, stille, bortsett fra litt hivende pust og susingen fra lufteanlegget på Henie-Onstad Kunstsenter.

 

«Dette er egentlig Gabrielle, ikke sant»?

 

Jeg prøvde å rense stemmen, nikket, trengte ikke å svare. Hun kjente hodet mitt mot høyre pupp.

 

«Hva er opplegget»?

 

«At du skal ha alt i ditt første knull. Hilsen Gabrielle».

 

Hendene mine strøk henne varmt over leggene, opp lårene og mot hvert sitt bryst. Mykt, veldig varmt, og noe som knoppet seg! Hodet fulgte det høyre låret, tungen ute og rett mot sentrum. Jeg vet at jeg siklet, for alt kjentes vått mens jeg var «ømt kåt». Rundt og rundt leppene, som en myk rundkjøring eller Guds blomsterbed, og så rett til klitten igjen. Den hadde vokst, hele Bodil hadde svulmet opp; Hun småskrek i serie og det var nesten litt fælt, men skrikene var av lyst, jeg visste det!

 

Damer er flotte. Noen ganger har de det så nydelig at «de vil og likevel nesten ikke». Jeg elsker det! Men nå stanset jeg mens lydene ble til et anklagende hyl. Vi dirret begge av spenning mens jeg fiklet med den helvetes dongen og dro den på. Smøremiddel trengtes ikke. Hendene under rumpa, jeg akte meg fram og dér! Jeg var inne, vi var ett; én bevegelse og et talekor som ropte litt forskrekket begge to! Kroppene beveget seg frenetisk over alle klærne mens vi steg mot toppen. En strøm av vellyst innvendig, og jeg måtte skjerpe meg for ikke å bli liggende og flyte passivt av gårde. Kjente ingen hinne, men hun var trang og levende; det var så godt, det var godt over alt, jeg kunne umulig holde lenge! Pang! Dér reiste muskler og nerver utfor i total synk og så skrek vi enda mer og jeg husker plutselig ikke. Vi bare kom og kom og kom, hva kan jeg si? «Bortreist på dagen», altfor skjelvende nydelig for norske ord!

 

Vet ikke hva det var, men pikken ble liksom ikke mindre. Rart, jeg hadde kommet som en kanon! Var det spenningen, den avtalte forførelsen eller det totale mørket, inne på dametoalettet? Snart ble hendene to løftekraner som stilte henne opp på lokket mens jeg slikket fra undersiden som en snill hund på autopilot. Hun begynte å skjelve og knakk liksom litt sammen, ville hun miste balansen? Og så kom hun igjen og igjen! Jeg slo armene rundt den skjelvende kroppen, løftet henne ned og klemte meg varmt inntil. Hun skalv og vi kysset mens vi ble ladet med ny nærmest elektrisk energi. Førte henne mot hjørnet og bøyde ryggen hennes bløtt over vasken, mens jeg styrte inn i henne bakfra med kondom nummer to. Suksess! Hun støtte mot og jeg støtte inn; Snart ropte hun ut i en ny orgasme mens vasken knaket i festet og jeg ble med én gang til, men med veldig liten sprut. Rar følelse, sædbanken nesten tom mens jeg var helt ustoppelig. Hun nesten ropte av latter da jeg hvisket at vi også måtte «leke fola fola Blakken, for dét hadde Gabrielle sagt». Ned på gulvet, og hun hoppet på og red meg lydig mens jeg fløy av gårde i nytelse med keramikkfliser og våte klær mot ryggen. Ble liggende i mørket mens jeg skalv av forløst lykke; Var hun med? Ja da, og så kåt og flott og skjønn; Hun ga virkelig blaffen, og kom i ett sett! Vi var virkelig to forløste sekstenåringer med felles suksess de luxe!

 

Husker at vi kysset og at det ble litt pus og kos og sånn…før vi sovnet med armene rundt hverandre som en utslitt bylt oppå noen klær som også var en bylt. Ja ja. Tikk takk!

 

 

Plopp! Du kjenner følelsen? Når du våkner i koma eller halvveis i svime og du vet at du har forsovet deg før hjernen får slått seg på? Fosforet i armbåndsuret lyste i mørket og sa at det var kveld, klokken var åtte. Klær, i en fart, vi fomlet og brukte ikke lysbryteren, for Gabrielle hadde sagt at «da blir dere flaue». Passe slitne, ut fra do, halvmørkt i senteret, og for et bustete syn vi må ha vært; Flekkete klær, flytende mascara og røde fjes! Vi tok den speisa glassheisen opp til første etasje, ingen vits i å være stille; Brum, klikk, zuuuummmmm…

 

«Hvorfor i helvete er dere her»?

 

En bråsint fyr i uniform småløp mot oss, mens jeg stønnet: «Vi? Vi bare sovnet nede i kjelleren»!

 

«Men hva faen er dette? Vi har stengt! Er dere i den klassen fra Hosle som var her i dag»?

 

Ops! Hva med statusen vår i klasse 9B? Men da vaktmannen kastet oss loddrett ut og ropte at han «skulle ringe klasseforstanderen» ga jeg egentlig faen. Jeg var modig og høy på naturlige endorfiner etter masse god sex! Og Bodil var rolig som en sfinks, ingen fare med henne.

 

Vi ruslet bortover Sonja Henies vei med ømme skritt, måtte vel gå til Blommenholm. Men plutselig kom en Renault 4 kjørende mens den tutet vilt. Nesten før den stanset hadde vi Gabrielle rundt oss, med armer og kyss og klem til hver! Hun ropte til Bodil at «jeg elsker deg» og til meg at «jeg elsker deg enda mer» og så trakk hun seg liksom et skritt unna. Det var som om hun «tok et bilde» av oss til hukommelsen. Moren satt i bilen, hun skjønte ingen ting. Og så kom det:

 

«Halfdan? Du er min mann for livet! Je t'aime»!

 

– – –

 

Mandag morgen, og norsk i tredje time med klasseforstander Harald Flatanger. Bodil og jeg var nervøst til stede, mens Gabrielle hadde spesialtimer som hjelpelærer på den franske skolen inne i Oslo. Hele morgenen ventet vi på å bli ropt opp og skjelt ut, men ingen ting skjedde. Vi sto liksom bare alene ute i skolegården; Bodil med rødt hår og jeg rød i trynet. Men plutselig; En tung hånd på hver skulder, Flatanger personlig, nå skulle vi få det!

 

«Hør…vi er lei oss for at vi sovnet…..» begynte jeg, men rakk ikke mer. Flatangers stemme var dyp og overdøvende.

 

«Prøv ikke å bløffe! Gabrielle var her klokken åtte i morges og fortalte alt. Hun tok også ansvaret. De ringte fra Høvikodden, men dere er tilgitt. La det ikke skje igjen!»

 

Lærerblikket fokuserte på meg mens Bodil begynte å le hysterisk. Og så kom stikket, ja, tenkte jeg det ikke; «Men du kompetente Halfdan? Hvor mange smådamer skal du egentlig nedlegge? Hold deg unna den jævla sexboken til Inge og Sten!»

 

Han forsvant.

 Jeg rødmet. Og jeg visste at jeg elsket Gabrielle, som allerede hadde lagt noen hemmelige planer hun kalte «drapeau tricolore».  Men dét ante Bodil og jeg ingen ting om. Ikke da, nei. 

Heldigvis.

 

– – –

 

(Denne novellen har to direkte forløpere hos Erotikknett og noveller.no som heter «Den siste dydige dagen del 1 og del 2».)

  

 

Legg igjen en kommentar