Håndverkerne, del 1 befaring

Denne novellen er vist 20084 ganger.

I en alder av 24 år flyttet jeg for meg selv i en loftsleilighet i en eldre bygård i Oslo. Leiligheten var sliten og kunne trengt en overhaling, men den var i min prisklasse. Den hadde derimot en fin takterrasse uten mulighet for naboer å kunne kikke inn. Der nødt jeg å ligge i Eva’s drakt og slikke solen. Kjenne hvordan strålene traff brystene mine som til tross for sin D-cup var faste og fine. Varmen fra solen sammen med den lette brisen gjorde at knoppene mine stivnet til og ble som noen stive erter i den brune blomsten på brystene. Elsket å kjenne kriblingen gjennom den faste magen min og helt ned i den glatt barberte musa. Deilig var det når jeg kunne spre bena mine og kjenne stålene fra solen treffe mine kjønnslepper. Dette sammen med kriblingene i brystene fikk musa mi til å hovne godt opp og bli søkk våt. Mange ganger lå jeg der å bare ertet meg selv med å kjenne på kriblingen fra brystene og musa mens jeg så hvor lenge jeg klarte å vente med å røre ved meg selv. Det ga alltid et gys av kåtskap gjennom kroppen min når det kom et vindkast gjennom det lange blonde håret mitt. Videre mellom brystene hvor knoppene sto som antenner for så å spre seg utover den flate magen og igjen samle seg over venusberget og treffe som en tunge den våte musa mi. Da klarte jeg som regel ikke lenger å motstå tanken på å kjenne først en og så flere fingre inne i meg. Gud så mange herlige orgasmer jeg har hatt på den verandaen bare med meg selv og sola.

Etter å ha bodd her i et årstid begynte de å bygge på nabotomten. I begynnelse bekymret det meg ikke så mye. Jeg bodde jo i 4. etg så de så jo ikke hva jeg drev med. Hadde mange våte drømmer på terrassen om hva de mennene nede på byggeplassen kunne gjøre med meg. Drømte å kjenne de grove kraftige hendene beføle fritt over kroppen min mens jeg lå og solte meg. Drømte om kraftige arbeidshender som trengte inn i meg der jeg lå og fylte opp meg selv. Tok meg selv ofte i å henge over kanten på terrassen å se ned på håndverkerne mens jeg fingret med meg selv. Etter hvert fløt mine drømmer over i tanker om muligheter. Derfor fortsatte jeg med min solbading i Evas drakt selv etter at byggverket reiste seg over min etasje. En forunderlig indre varme spredde seg i kroppen min og ned mellom bena mine med tanke på at disse arbeiderne kanskje så meg. Det gikk ikke en dag uten at tankene mine for løpsk og jeg kliss våt i musa måtte gå inn på soverommet for å få en orgasme. Jeg turte jo ikke lenger å gjøre det på terrassen. En dag jeg reiste meg opp fra solsengen fikk jeg se at det hadde satt seg til rette flere arbeidsfolk i et stort vindu noen etasjer over min. Bare tanken på at de hadde sittet der og sett på kroppen min fikk det til å renne over for meg. I mine innerste tanker skulle jeg jo ønske at de var her og gjorde alle de skitne tanker de hadde om meg. Siden jeg fant at jeg trivdes så godt med situasjonen ville jeg spille dem et lite puss. Lot derfor som jeg ikke hadde sett dem. Reiste meg opp og snudde ryggen til dem. Foran meg viste jeg nå at min bikini lå på gulvet. Spredde derfor bena lett og bøyde meg ned med stive ben. Solen må ha glinset i mus mi så våt var jeg. Jeg nærmest hørte et brøl og en masse sukk i fra vindu. Når jeg reiste meg opp og så tilbake var det full panikk i rommet hvor de hadde sittet. Jeg smilte til dem ga et lite vink og gikk inn. Den dagen fikk jeg en enorm orgasme med tanke på de håndverkerne i det jeg fylte meg opp med min grove dildo.

Dagen etter lå det en liten lapp i postkassen min. Der sto det «Hvis det er du som liker å sole deg på terrassen takker vi for utsikten. Skulle du ha bruk for noe håndverkerarbeid kan vi kontaktes på XXXXX@skanska.no«. Jeg leste lappen flere ganger tanken på at jeg nå kanskje kunne få oppfylt noen av drømmene mine gjorde så det rant helt over. Beina ble helt møre under meg og jeg måtte skifte truse fordi den var så våt når jeg kom opp. Nå gjaldt det å spille kortene riktig. Kanskje jeg kunne slå flere fluer i et smekk. Leiligheten var jo ganske sliten og trengte en overhaling. Etter litt tenking satte jeg meg ned og skrev følgende mail: «Hei. Hyggelig at dere liker utsikten her, det gjør jeg også. Kunne trengt mange håndverkere, men har litt dårlig med penger. Hvordan tenkte dere å få betalt og hva er deres betalingsbetingelser?». Jeg gikk i spenning hele den kvelden. Kunne ikke tenke på noe annet enn håndverkere i alle mulige fasonger og posisjoner. Neste morgen fikk jeg svar. Jeg åpnet spent mailen: » Det finnes mange måter å betale på. Vi kan godt ta betalt i de verdier som du har fremvist i vår utsikt. Hvis du vil kan jeg og en kollega komme over å se på hva som trengs å gjøres. Da kan vi jo også diskutere betalingsform….». Det fikk det til å krible i hele kroppen min. Et kort sekund tenkte jeg på om dette var lurt. Jeg visste jo ikke hva de kom til å gjøre og hvem dem var. Den frykten slo jeg raskt fra meg. Det var jo nettopp det jeg ønsket meg. En gruppe med grove mannfolk som utnyttet kroppen min. Bare tanken fikk det til å renn over for meg. Jeg svarte raskt: «passer det kl 14 i dag?». Kort tid etter kom svaret «Det er en avtale.» Hva hadde jeg begitt meg ut på nå, tenkte jeg. Både spenningen og kriblingen for gjennom kroppen. Kanskje det ikke var lenge før jeg endelig fikk fylt opp kroppen min igjen. Her måtte ting forberedes. Huset måtte ryddes. Kroppen måtte stelles og musa barberes og klar gjøres. Kanskje de ønsket et forskudd på betalingen….

Etter å ha ryddet huset og stelt kroppen dresset jeg meg opp til møte. Jeg fant frem noe jeg mente måtte være utfordrene og som fremhevet mine feminine sider. Til overdel hadde jeg på meg en hvit bluse som var halv gjennomsiktig og en vest som var helt åpen i bryst regionen og kneppet sammen over magen. På den måten fungerte vesten nærmest som en pushup BH som presset brystene mine opp og frem. Når jeg så meg i speilet kunne jeg se hvordan kuppene på brystene tydelig fremkom under den hvite blusen. Neden til tok jeg på meg et tettsittende lårkort skjørt. Under skjørtet hadde jeg ingen ting. Jeg håpet jo at det skulle bli noe på meg og da ville jeg ikke ha for mye i veien. Skjørtet fremhevet den faste rumpa mi uten å være for vulgært. Tok en ekstra siste titt i speilet og var ganske fornøyd med det jeg så. Alle timene i helsestudio hadde tydelig gitt resultat. Kl 14.00 presist ringte det på døren. Der sto det to menn. Først sto en tettbygd og veltrent mann, han var vel omtrent 190 høy. Hadde mørkt kort hår og blå øyne. Han presenterte seg som Kjell og var tydeligvis lederen. Ved siden av han sto en normalt bygd mann på ca 175. Blondt hår og noen kraftige hender. Han var litt breiere enn Kjell, men ikke tykk på noen måte. Han presenterte seg som Olav. Begge sto der i snekkerbukse og arbeidsgenser. Det kriblet i magen med tanke på hva disse mennene kunne gjøre med meg.

Vi tok en tur i leiligheten for å se på hva som kunne gjøres. De hadde gode forslag til forbedringer av alle rom. Jeg skjønte at dette kom til å bli dyrt, men hvis jeg fikk betale på min måte var det ikke noe jeg heller ville enn å få «betale» dyrt. Etter runden møttes vi i stua.

– Ja, dette kan bli en fin leilighet, men det kommer til å koste sa Olav. – Hvordan har du tenkt deg å betale for det?. Jeg så litt ned i gulvet. – Vel, hvis jeg har forstått dere riktig var dere villig til å få betalt i natura… – Det er vi nok svarte Olav. – Men det kommer jo til å bli kostbart og da er det jo et spørsmål om hvor mye du er villig til å betale og i hvilken form. Jeg så rett inn i øynene til Olav og svarte frekt. – Ingen ting vil glede meg mer enn å tilfredsstille håndverkere etter alle deres ønsker og behov. – Forsiktig med hva du ønsker deg nå! svarte Olav. – Vi har ganske mange sultne kollegaer som har mange ideer om hva de har lyst til å gjøre med kroppen din…. Jeg tenkte meg litt om før jeg svarte. – Så lenge ikke det de ønsker innebærer smertefull tortur er jeg villig til det meste. Etter en liten tenke pause sa jeg – Foreslår at vi avtaler en fast tid i uken hvor de som pusser opp leiligheten min får fritt disponere min kropp med alle åpninger. Jeg vil i den perioden etterkomme så langt jeg klarer alle deres ønsker. Eneste forbeholdet jeg har er å utsettes for direkte smerte i form av tortur eller påføres merker som synes i lengre tid. Olav svarte raskt – Det høres ut som en grei avtale, men er du sikker på at du klarer å tilfredsstille alle oss???? Jeg så at det hadde begynt å vokse i buksene deres med tanke på det jeg hadde sagt. Selv rant jeg helt over av kåtskap med tanke på at jeg hadde tilbudt meg til fri bruk for helt fremmede håndverkere. – Hvis dere vil kan dere jo ta en inspeksjon av betalingsmidlene nå. Så kan dere jo selv vurdere.  Jeg kjente brystvortene mine stivnet ekstra til og at det begynte å renne nedover lårene av kåtskap med tanke på hva jeg sa. Olav kremtet og sa – Ja et sånt tilbud kan vi jo ikke si nei til. Jeg begynte så smått å kneppe opp knappene i vesten, da Olav stoppet meg. – Du sa fri bruk etter våre ønsker. Så da gjør vi det på vår måte. Legg armene bak hodet og gjør som vi sier. Sa Kjell strengt. Jeg gjorde som dem sa. Her sto jeg altså dy kåt med kun skjørt, bluse og vest på meg, uten truser og lot 2 fremmede mannfolk inspisere min kropp for å godkjennes til bruk av en haug med håndverkere. Å så kåt jeg ble bare av tanken. Olav fortsatte der jeg slapp med å kneppe opp vesten, mens Kjell lot hendene danse over kroppen min uten på klærne. Etter at vesten var kommet av var det blusen sin tur. Den gikk av i samme tempo. Med en gang brystene minne var blottet kjente jeg grove arbeidshender grådig forsyne seg av dem. Huden i hendene deres skrapte mot huden min. Kjell tok brått et kraftig tak i den ene brystvorten og dro til. Jeg klarte ikke å unngå å gi fra meg et stønn når jeg kjente en bølge av kåtskapsfølelser for fra brystet og gjennom kroppen min. Kjell åpnet glidelåsen i skjørtet mitt og lot det falle til gulvet. – Se det ja. Klar for bruk kommenterte han. Jeg kjente hendene deres grådig forsynte seg av mitt underliv. Olav konsentrerte seg om rumpa hvor hendene både klemte og dasket på rumpeballene mine. Kjell derimot var opptatt med fronten. Den ene hånden hans for nedover magen og over det nybarberte berget mitt. Etter å ha kost litt med berget tok han hele bolla i en hånd og klemte til. Jeg kjente at kåtskapen kokte over i kroppen min etter hvert som jeg sto der og ble inspisert. Håper virkelig de vil bruke meg ordentlig tenkte jeg. Nå var det vanskelig å stå rolig med hendene over hode. Kjell fortsatte nedover med hånden. Det var deilig å kjenne de grove hendene over museleppene mine. En finger spredde leppene og gled så vidt på innsiden av hullet mitt. – Jøss, så våt hun er. Hun er vist klar for det meste kommenterte Kjell. – Det er vel best å inspisere ordentlig, så ingen blir missfornøyd med valutaen sa Olav. – Bøy deg ned over bordet og spre bena så vi får sjekket deg ordentlig. Jeg gjorde som han sa. Nå sto jeg altså her mega kåt og viste frem åpningene mine for to karer som muligens kun ville bruke meg. Først kjente jeg en finger presse seg inn i meg. Så kom det en til. Den grove huden skrapte deilig mot leppene mine. Etter hvert kjente jeg at jeg ble fylt opp med fingre. Når en tommel begynte samtidig å beføle klitten min klarte jeg ikke å la hver å jokke mot. –Hem ja jeg tror de fleste gutta vil bli fornøyd med dette hullet. Tror til og med hun klarer de fleste sa Kjell. «De fleste» tenkte jeg. Hva mente han med det??? – Hvordan er det andre hullet spurte Olav. I det han tok en finger å dyppet i saftene mine før han presset det mot trolløyet mitt. Etter litt motstand gled han inn. – Ja det kjennes stramt og fint ut. Gleder meg til å få bruke det kommenterte han. Fylt opp med fingre kunne jeg ikke gjøre annet enn å jokke mot. Når de tok hvert sitt bryst i sin ledige hånd ble det for mye for meg og jeg fikk min første orgasme. Den startet som et utbrudd fra underlivet mitt og spredde seg som ild gjennom hele kroppen. Når den var ferdig trakk de seg ut av meg. – Betalingsmidlet kan vi vel si er godkjent, så nå er det bare et spørsmål om mengde. sa Olav. – Jeg foreslår at vi disponerer kroppen din til fri bruk for arbeiderne innen for de avtalte grenser hver torsdag fra kl 14-16. foreslo Kjell. Jeg reiste meg opp og snudde meg rundt. – Det er greit for meg, men da vil jeg først se at dere har utstyr til å håndtere betalingen. Så tok jeg et godt tak i skrittet på dem begge to. Olav hadde en kraftig bule i buksa, men Kjell sin bule var enorm. Det var så jeg lurte på om han hadde puttet noe verktøy i lomma. Jeg valgte å ta ut Olav sin først. Det var en deilig kuk. Den hadde normal lengde, men var kraftig ved rota. Jeg bøyde meg ned å skysset den på det røde hodet, mens jeg dro ned glidelåsen til Kjell. Den var ikke lett å få ned for det var noe der inne som sprengte noe voldsomt på. Når jeg endelig hadde fått den ned nærmest veltet det ut noe av det største utstyret jeg noen gang har sett. Den var så stor at den hadde ikke fått plass i erigert tilstand i buksa, så den fortsatte å vokse når den kom ut. Hva hadde jeg gjort? Hvordan skal jeg klare å få den enorme tingen inn i lille meg tenkte jeg. Her var det best å gi han en real blowjob i håp om at det holdt. Jeg slapp Olav og konsentrerte meg om Kjell. Jeg gapte over det enorme hode, som nærmest fylte opp munnen min. Kuken hans smakte salt og godt. Jeg sugde og slikket det beste jeg kunne samtidig som jeg runket han med en hånd på den delen jeg ikke fikk inn i munn. Mens jeg sto slik benyttet Olav muligheten til å gå bak meg å kjøre kuken sin inn i musa mi. Han tok et godt tak i hofta og kjørte på det han orket. Det var deilig å ha en kuk i musa samtidig som jeg sugde på det enorme utstyret. Ut i fra lydene til Kjell forsto jeg at han likte det jeg gjorde. Etter endelig å få ordentlig vare i musa mi varte det ikke lenge før det bygget seg opp til en ny orgasme. Olav var også preget av situasjonen så vi kom rakst sammen i en enorm orgasme mens Kjell knullet munnen min med den gedigne kuken sin. Jeg kjente at Olav sin kuk falmet sammen inne i meg etter orgasmen. I det Olav trakk den ut tok Kjell et godt tak i meg, løftet meg opp og la meg ned på rygg på stuebordet. Han løftet knærne mine opp mot brystet tok et godt tak i armene mine utenfor knærne og holdt fast. Jeg lå da helt åpen med musa uten mulighet for å slippe unna. Kjell hadde et godt tak i meg og førte den enorme kuken sin mot åpningen av musa mi. Kukhodet traff åpningen og begynte forsiktig å bore seg inn. Hullet mitt ble utvidet til det maksimale uten at kuken var helt inne ennå. Kjell prøvde med noen forsiktig jukk for å tøye musa mi ytterligere. Det var vondt og godt på en gang å kjenne hvordan kuken banket på mot åpningen min. Sakte men sikkert gled den lengre og lenge inn i meg. Til slutt ga de indre skam leppene mine etter og kukhodet fylte opp musa mi. Den var sprengt til randen og det var enorm deilig. Olav ble tydelig tent av forestillingen og kom bort til munnen min med en halvstiv voksende kuk. Jeg gapte opp og fikk den i munn. Den smakte både salt av Olav sine safter og syrlig av mine egne vesker. Jeg fant det veldig opphissende å ligge sånn å bli brukt uten mulighet for å komme unna. Kjenne den enorme kuken vie meg ut, samtidig som jeg sugde i meg både mine egne og Olav sine safter. Kjell beveget seg forsiktig og sakte slik at musa mi fikk vent seg til størrelsen. Olav sin vokste mer og mer etter hvert som den fikk behandling i munnen min.

Plutselig trakk Olav ut kuken sin samtidig som Kjell trakk seg ut av musa mi. Kjell ba meg om å reise meg opp. Så løftet han en av bena mine opp på stuebordet, mens det andre sto på gulvet. Den enorme kuken hans sto mellom oss når han tok tak i livet mitt og løftet meg opp. Sakte men sikkert tredde han meg ned på kuken sin. Jeg kunne selv styre hastigheten med bene jeg hadde på stue bordet. Kuken gled lettere inn nå med kroppsvekten min som presset på. Sakte men sikkert lot jeg musa mi bli spiddet på den deilige kuken. Det var herlig å bli fylt opp til randen igjen. Når kuken nådde meg helt i bånd bare støttet jeg meg mot Kjell med bene på bordet. Det andre benet hang rett ned. Da kjente jeg at Olav kom bak meg. Han spredde rumpeballene mine og presset kukhodet sitt mot trolløyet mitt. Jeg hadde hatt besøk der tidligere, men ikke så ofte. Og aldri med musa mi fylt opp til randen med en annen kuk. Jeg prøvde å slappe av mens Olav presset seg på. Rumpehullet mitt ga etter og jeg kjente Olav fylle opp mitt bakre hull. Det var deilig å kjenne hvordan kukene glei nesten mot hverandre med bare den tynneveggen inne i meg mellom seg. Kjell og Olav vrei seg nå litt vekk i fra stuebordet slik at jeg mistet festet bene. Så da hang jeg der med bena hengende litt ut til hver sin side. Det eneste som holdt kroppsvekten min oppe var en kuk i hvert av de nedre hullene mine. Det var herlig å sveve sånn og kjenne hvordan kukene presset i bånd av både musa mi og rumpa mi på en gang. De tok hvert sitt tak rundt livet mitt. Så begynte de å jokke på samtidig som de løftet meg opp å ned. Musa mi hadde gitt opp å gi motstand mot den store kuken nå. Den bare glei hel sprengt opp og ned. Rumpa mi føltes også sprengt av den tykke kuken til Olav. Det var en enormfølelse å ri to kuker på en gang på denne måten. Rittet ble bare villere og villere. Jeg kjente det bygget seg opp til en kjempe trykk i underlivet mitt. Det spredde seg utover i hele kroppen, klar til å eksplodere. Kjell og Olav kom nesten samtidig, men det var ikke plass til mer enn kukene i verken rumpa eller musa mi. Det medførte at veskene sprutet ut av hullene ved siden av kukene. Det var så deilig. Følelsen medførte at trykket som hadde bygget seg opp i hele kroppen nå eksploderte ut i en enorm vulkan av en orgasme.

Etterpå var jeg helt utslitt. Kjell og Olav bar meg inn i sengen min og la meg ned. Jeg sovnet momentant med herlig orgasmisk følelse i kroppen. De kledde selv på seg og låste seg ut av leiligheten. Jeg våknet neste morgen med et smil om munn. Musa og rumpa mi var helt ømme av utpuling. Jeg lå å tenkte på om de egentlig hadde tenkt til å pusse opp leiligheten min eller om de bare hadde brukt meg. Det gjorde i så fall ingenting for jeg kunne ikke tenke meg noen bedre måte å bli brukt på. Plutselig ringte det på døren. Hvem er det som ringer på hos meg klokken halv åtte på en hverdag. Jeg tok på meg en morgenkåpe og åpnet forsiktig inngangsdøren. Der sto det en håndverker. – Hei. Jeg er elektriker og skal se på jobben som må gjøres i leiligheten din. Han sto der med et spent smil om munn. Jeg slapp han inn. I det jeg passerte PC’n så jeg at det var kommet en mail. Det var fra Kjell. «Takk for i går. Vi starter på jobben så fort som mulig. På torsdag vil jeg at du skal komme til oss, slik at håndverkerne får se og prøve hva de kan få hvis de blir med på jobben. Kommer tilbake med mer detaljer senere.» Dette utviklet seg til en lang og spennende affære i mange akter. Vil du høre mer må du gi denne historien en god score med poeng…..

 

Skrevet av: Dito

Kategori: Gruppesex

Legg igjen en kommentar