Pult av unggutt

Denne novellen er vist 48520 ganger.

Jeg har fantasert om han dag og natt i flere uker og begynner å bli lei av at han aldri er der Han vil vel aldri bli min heller. Fitta mi hungrer etter pikk som jeg aldri får. Jeg må ha pikk nå, tenker jeg. Nå spiller det ikke lenger så stor rolle hvem han er, bare han har en hard pikk å stikke i meg, og jeg sender en melding til Espen. Espen er 12 år yngre enn meg og har tidligere mer enn antydet at han vil knulle meg. Han syns det er spennende med damer som er litt eldre enn han, men jeg har alltid tenkt at han er for ung for meg. Nå gir jeg faen.

Jeg får svar med en gang. Han kommer opp en tur. Jeg har ikke sagt hva jeg vil, men jeg vet at han har det i tankene. Faktisk vedder jeg på at han allered har ståpikk. Det hadde han sist, og selvsikker som han er gjorde han ikke noe forsøk på å skjule det. Den gangen måtte han gå hjem med uforettet sak, det skal han slippe i dag.

Noen minutter senere ringer det på døren. Han kaster ikke bort tiden. Han sier som han pleier «du vil ha meg, du!», med et flørtende smil. Jeg svarer at «selvsagt vil jeg det», som jeg pleier, men denne gangen fleiper jeg ikke. Jeg nøler litt, vet ikke helt hvordan jeg skal få han til å forstå at jeg mener det denne gangen, så jeg blir stående og se på han. Uten at jeg behøver å si noe mer sier han «du er virkelig keen?» i en spørrende tone. Jeg smiler bare.

Han er klar og kysser meg brått og hardt, han har ventet på denne sjansen lenge. Jeg stønner allerede av vellyst. Han er nesten 30 cm høyere enn meg, muskuløs og brun, alle ungjenters drøm. Jeg har også fantasert om han fra tid til annen. Størrelsen på hele han gir meg et håp om at han har en kjempestor, deilig pikk, jeg kan nesten ikke vente.

Han har allerede hånden under skjørtet mitt og sniker en finger inn under trusekanten min. Jeg er glatt og våt og han liker det. Han finner fort frem i sprekken min og stikker en stor finger opp i fitta mi. Jeg sier at jeg må ha pikk, nå! Han hvisker at han skal pule meg som jeg aldri har blitt pult og åpner selv buksene sine. Så, uten videre seremoni stikker han en enorm pikk inn i meg, bakfra. Jeg gisper av kåthet der jeg står med begge hendene i veggen og støtter meg mens han fyller meg med pikk. Denne stillingen har aldri vært min favoritt, jeg føler aldri at støtet blir dypt nok når jeg står sånn som dette, men størrelsen på denne pikken gjør at han bunner meg lett der han står.

Han legger all æren sin i å vise meg at han virkelig kan pule, selv om jeg anser han for å være en guttunge. Og pule kan han. Han får meg til å stønne høyt i ekstase der han kjører pikken i meg bakfra. Han trekker meg ut på kjøkkenet og setter seg ned på en stol. Jeg klyver opp på han og trer meg selv ned på den store pikken som han holder i fast grep med den store hånden sin. Føttene mine hviler på hver sin pinne som går på tvers mellom stolbena og jeg løfter meg opp og glir ned, løfter og glir ned. Pikken hans står som et spett i meg og jeg bruker han som et leketøy, legger anklene mine på skuldrene hans og lener meg på bordet mens jeg trer det stramme fittehullet ned på han. Jeg sier at jeg skulle ønske jeg kunne se det han ser, pikken som glir inn og ut av den glinsende fitta mi, nesten sprenger den lille musa.

«Vi går på badet så du kan se hvordan jeg knuller deg», sier han. Der puler han meg på nytt bakfra, nå foran speilet, han er han naken. Jeg blir kåt som et uvær av å se hvordan han står naken bak meg og jobber. Han har et muskuløst, hårløst bryst, men en sexy stripe av hår fra navelen som går ned mot det velfriserte området nedenfor. Bena hans er lange og kraftige og dekket av hår. Han er en unggutt i en skikkelig mannekropp. Jeg vrir meg litt sånn at jeg kan se pikken hans hver gang han trekker seg ut. Den er glatt av fittesaft og glinser i all sin prakt der den glir inn og ut av fitta mi. Jeg verker etter å suge den, men det er så deilig å få den i fitta at jeg utsetter det. Jeg forteller han hvordan jeg verker etter å suge den store pikken hans og han sier at jeg definitivt skal få suge, at han skal pule de saftige leppene mine etterpå, sprute munnen min full av varmt sperm. Det skitne snakket hans gjør meg kåtere enn jeg hadde trodd og jeg tar motet til meg og drar av meg toppen. Nå skal han få se at det ikke bare er tenåringsjenter som har faste, spretne pupper. Jeg ser i speilet at han stirrer med sløret blikk på speilbildet av de ristende puppene mine mens han støter. Jeg lukker øynene og nyter det, elsker at han blir kåt av å se på puppene mine.

Nå strekker han de lange armene sine frem og tar et bryst i hver hånd. Han knar dem hardt og ruller brystvortene mine mellom fingrene sine. Nå hyler jeg nesten, pikken inni meg og leken med puppene mine gjør at jeg mister alle hemninger. Jeg skyter baken min mot han og jamrer at han ikke skal stoppe, bare knulle fitta mi hardt, hardt, hardt, og han gir meg det jeg vil ha.

Han trekker meg mot soverommet og legger meg i sengen, så legger han bena mine over skuldrene sine og presser nok en gang kukken inn i den våte fitta som svulmer av opphisselse. Slik sitter han på knærne og pumper fitta mi full av den største og hardeste pikken jeg noensinne har hatt inni meg. Midt i akten strekker han seg etter iPhonen min på nattbordet og tar opp kameraet. Han trekker seg ut av meg og filmer sin egen pikk, filmer at han runker den litt før han igjen kjører den inn i meg, fortsatt med kameraet på. Han filmer puppene mine og den gapende munnen min mens han fortsetter å pule meg.

Sånn fortsetter han å filme. Alt vi gjør blir foreviget med mitt iPhone-kamera. Han snur meg rundt og filmer fitta og rompehullet mitt mens han gnir det inn med fittesaften min og han gnir pikkhodet sitt opp og ned mellom kjønnsleppene mine, over rompehullet mitt og ned igjen. Så ber han meg suge.

Jeg sitter på knærne på gulvet og suger den store pikken hans. Jeg vet at han filmer, så jeg prøver å gi han det showet han vil ha. Pikken glir inn i munnen min mens jeg stønner og slikker den med tungen min. Det går fortere og fortere og jeg kjenner med den hånden jeg har rundt ballene hans og munnen min at han nærmer seg orgasme. Så kommer han og jeg styrer pikken slik at spruten står over puppene mine, halsen min, haken og munnen. Jeg slikker i meg det tykke hvite spermet som renner over haken min og leppene mine.

Etterpå fingerpuler han meg kyndig med store hender mens jeg stimulerer klitoris med mine små til jeg kommer i kraftige bølger som går gjennom hele kroppen min. Alt blir selvsagt filmet.

Dagen etter ser vi filmen sammen. Allerede der han filmet pikken sin er jeg klar for å bli pult igjen og jeg begynner å suge han mens han ser film. Så gjør han noe smart. Fantastisk teknologi gjør at vi kan få bildet opp på tv-en jeg har ved sengen og snart puler han meg heftig bakfra mens vi nyter bildene av hans pikk i min fitte, mine stønn og hans kåte replikker, på den store skjermen.

Etter dette har jeg nytt bildene mang en gang mens jeg fingrer meg selv. Hver gang sender jeg en melding til Espen hvor det står «hei, har du lyst til å komme opp og se en film?» Da går det aldri lenge før jeg står på alle fire i sengen min og kjenner fitta sprenges av stor deilig pikk mens jeg ser meg selv bli knullet på tv. Espen fikk rett, han pulte meg virkelig som ingen har pult meg før. Eller siden…

Legg igjen en kommentar