Realisert på Kiel-tur

Denne novellen er vist 35184 ganger.

At jeg skulle få oppleve, at min kone fikk oppleve å bli gjennomknullet av en annen mann, det var jeg helt klar på. Spørsmålet var hvordan jeg skulle få dette til å skje.

Min kone og jeg er godt voksne, og har vært gift med hverandre i flere 10-år. Ungene er for lengst ute av redet, og har stiftet egne familier.
Siden vi giftet oss meget unge er det begrenset med hvor stor seksuell erfaring vi hadde før vi ble sammen. Dette gjelder spesielt for henne. Hun har innrømmet at hun kun har tuklet litt med en mann før hun traff meg.
Og begge er klar på at vi ikke har hatt noen utenomekteskapelige krumspring.
Da er det jo en selvfølge at det seksuelle har mistet det meste av spenningen når en blir vant til kun hverandre over så lang tid. Likevel er vi i hovedsak fornøyd.
Men, jeg har en fantasi som jeg har erfart at jeg deler med mange andre menn. Jeg ønsker å se min kone gjennomknullet av en annen mann. En med stor utholdenhet og utstyr som kjennes langt opp i kroppen.

Min kone er av natur svært reservert når det kommer til mer intime forhold. Ikke ovenfor meg, men når andre er tilstede. Dette gjelder også når sex blir tema der flere er tilstede.
I intime stunder har jeg fortalt henne om min fantasi om å se henne med en annen mann. Og da gir hun klart inntrykk av at dette er noe hun kunne tenkt seg. Men at temaet må tas opp til seriøs diskusjon under mer «normale» forhold. Når jeg da gjør det mener hun bestemt at dette er en festlig fantasi til bruk i intime situasjoner. Ikke noe som hun kan se blir realisert.

Siden jeg vet at jeg ønsker at dette skal skje, og siden jeg har en sterk mistanke om at hun går med på dette gitt at muligheten er tilstede når hun er seksuelt opphisset, så bestemte jeg meg for å legge forholdene til rette for at dette kunne skje.

Jeg bestilte tur med Kiel-båten fra Oslo til Kiel 2 måneder frem i tid. En koselig Weekend av og til er noe vi normalt gjør. Så hun hadde ingen grunn til å mistenke noe som helst.
Jeg satte inn en annonse på en av kontaktsidene på internett, og søkte der etter en mann som hadde de kvaliteter jeg var ute etter. Tiltalende, utholdende og med utstyr større enn gjennomsnitt. Han skulle også ha mulighet til å reise til Kiel med samme båt som oss.
Jeg fikk flere henvendelser, og bestemte meg for å sjekke ut 3 av disse. Dette innebar at jeg avtalte et møte med hver av dem slik at jeg fikk dannet meg et inntrykk av alternativene.
En neger og 2 etniske nordmenn.
Alle 3 gjorde et greit inntrykk, men jeg ble fort klar over at en av de etniske nordmennene var mest aktuelle. Joakim var tidlig i 40-årene høy, mørk og kraftig. Altså en rak motsetning til mine 178 cm og lyse hud og hår. Samtidig fremsto han som sympatisk og talefør. Det var ingen vanskeligheter med å føre en normal samtale med ham.
Min enkle strategi og målsetting ble forklart for ham.
Han bestiller billett på samme båt som oss. På kvelden skal han komme inn i baren, og sette seg ved vårt bord. Jeg skulle holde av plass, og ikke på noe tidspunkt skulle vi tilkjennegi at vi kjente hverandre. Han skulle be min kone opp til dans, vandre litt rundt til andre, for så å komme tilbake.
Når baren stengte skulle jeg invitere ham med på vår lugar til en nattdrink. Så fikk vi ta det hele derfra når den tid kom.
Men han skulle ta eventuelle initiativ ovenfor min kone. Ingen forslag skulle komme fra meg, men jeg skulle oppmuntre hans initiativ.

Med vår avtale i boks var det bare å vente til fredagen for avreise opprant.
Vi var om bord i god tid før båten skulle gå, og tok først lugaren i øyesyn. Den var i topp klasse med stor dobbeltseng, egen salong, champagnekjøler og kjempestor fruktkurv. Alt som skulle til for å sette stemningen og få en flott start på turen.
Deretter gikk vi en tur rundt på båten for å få et inntrykk av hva denne hadde å by på. På Kiel-båten er det 7. dekk som gjør båten spesiell. Og her fikk vi inntrykk av barer, restauranter, shoppingsteder osv.

Etter at båten gikk fra Oslo tok vi turen opp på lugaren og slappet litt av. Min kone benyttet anledningen til å ta en dusj, mens jeg satt meg ned med en drink fra gratis minibar.
Vi slappet av en times tid, tok en kaffe og Cognac, og kledde oss for en lengre aften.
Min kone kledde seg heldigvis i et antrekk som gjorde at hun var svært sexy.
Etter en bedre middag, med tilhørende god drikke, tok jeg min kone med inn i baren. Denne er i de samme lokaler som kveldens underholdning og dans ble gjennomført.
Selv om vi hadde vært om bord på båten i noen timer, hadde jeg ikke sett noe til Joakim. Jeg hadde heller ikke hatt noe nærmere kontakt med ham etter at vi gjorde vår avtale, så jeg var spent på om han i det hele tatt var om bord.
Min kone var i strålende humør, og hun var nok litt lettere beruset. Normal er hun ikke lett å skjenke full, den dama der.
Noen av det jeg var mest spent på var bølgehøyden. Hun blir sjøsyk bare det er krusninger på havet, og da er det rett i seng. Heldigvis var det flatt hav og ikke en bevegelse i båten.

Vi fant oss et lite bord med plass til 4 stykker, og bestilte noe å drikke. Når musikken spilte opp bød jeg min kone opp til dans. Så tilbake til bordet for å bestille nye drinker.
Ca kl 2100 hører jeg en som spør om det er ledig plass ved vårt bord. Stemmen kommer fra en plass bak meg, men jeg kjenner stemmen igjen, og vet at det er Joakim. Heldigvis er det min kone som svarer, og inviterer ham blidt til bordet.
Vi presenterer oss for hverandre, verken Joakim eller jeg røper på noen måte at vi kjenner hverandre, og møtet virker derfor helt tilfeldig.
Vi blir sittende å prate om løst og fast i ca en halv time, først da byr Joakim min kone opp til dans. Hun skjeler over mot meg for liksom å få tillatelse, men jeg bare smiler og nikker.
De danser en 2-3 danser før de kommer tilbake til bordet. Joakim gir min kone komplementer både for hennes kledning og hennes utmerkede måte å danse på.
Ingenting påtrengende skjer, og etter nok en halvtime takker Joakim for selskapet og sier han vil vandre litt rundt og se seg om. På en så stor båt, med så mye mennesker er det jo mulig at han ser kjente, sier han. Alt for at det som forhåpentligvis skal skje senere skal virke så tilfeldig som mulig.

Min kone og jeg blir sittende ved bordet og ta oss noen drinker. Innimellom tar vi turen på dansegulvet. Hun kommer inn på Joakim, og gir utrykk for at hun synes han var en kjekk og sjarmerende mann. Jeg fikk også et godt inntrykk av ham, sier jeg.
Etter nok en time kommer Joakim tilbake til vårt bord og sier at det koseligste selskapet han hadde funnet var oss, og spurte om han igjen kunne få gjøre oss selskap. Og det fikk han, selvfølgelig.
Alle tre var nok litt mer «løse i snippen» nå. Jeg hadde på forhånd flyttet en av stolene noe nærmere min kone, og denne satte Joakim seg i. Igjen ga han min kone komplementer for utseende, noe hun tydelig satte pris på.
Joakim ba på nytt min kone opp til dans, og denne gang spratt hun opp uten noe nøling. De ble på dansegulvet over flere danser, og jeg observerte at Joakim av og til «tilfeldig» strøk min kone over baken. Uten at jeg så noen nevneverdige reaksjoner på det.
Når de kom tilbake til bordet ville min kone ha en ny drink. Litt overrasket ble jeg, hun er som sagt ikke den som normalt tryller i seg den ene drinken etter den andre.
Joakim måtte ut et nødvendig ærend, og jeg spurte min kone om hvordan han var å danse med. Hun mente han var en dyktig danser som var lett å la seg ble ført av. Samtidig fortalte hun med et flir at hun hadde registrert i tette danser at han var hard «der nede». Jeg sa at det måtte hun ta som et komplement, noe hun sa hun også gjorde.
Jeg kjenner henne selvfølgelig meget godt, og var klar over at hun var litt tent.
Joakim kom tilbake til bordet. Han var også lettere beruset, og flørtet med min kone. Hun så ut som hun satte pris på dette, og når han senere tilfeldig la hånden sin på låret hennes reagerte hun med et lite smil.
Mens stemningen fremdeles var på topp var klokken blitt så mye at det var slutt på musikken, og baren stengte. Etter det var det kun diskoteket som var åpent. Og alle tre var enige om at vi nok var utdatert i forhold til diskotekklientellet.

På lugaren hadde vi nok å drikke, så jeg spurte min kone om vi skulle invitere Joakim med på en drink. Dette var hun positiv til, og sammen tok vi heisen opp til lugaren.
Stemningen var på topp, og jeg var spent på hvordan kvelden og natten ville ende. Om det ble som jeg håpet var langt fra sikkert. Min kone er ikke alltid lett å lese fullt ut.

På lugaren var det en 2-seters sofa og en lenestol. Mens jeg skjenket opp drinkene gikk min kone på toalettet. Jeg sa til Joakim at «så langt, så godt, men nå er det egentlig opp til deg». Han var klar på at han nok trodde at dette skulle gå den veien jeg ønsket.
Drinker ble skjenket opp, og jeg satte meg i stolen. Joakim i sofaen, og min kone hadde nå valget mellom sofaen og Joakim, eller å sette seg på sengen. Hun valgte sofaen. Stemningen var god, og samtalene fløt lett. Nye drinker kom på bordet, og igjen la Joakim hånden sin på min kones lår. Hun sa intet, men så opp på ham med et ertende smil.
Joakim flyttet armen opp og holdt rundt min kones skuldre, samtidig som han lot hånden hvile foran, rett over hennes bryst.
Jeg spurte Joakim om han var tent på min kone, noe han bekreftet. Kona så rart på meg, og lurt nok på hvilket spørsmål det egentlig var.
Når Joakim måtte en tur på toalettet spurte jeg henne om hun var tent på Joakim. Dette svarte hun ærlig på, og sa som sant var at det var hun nok.
Her er muligheten på det jeg tidligere har sagt er min fantasi, sa jeg. At jeg vil se deg bli gjennomknullet av en annen mann.
Vil du gjennomføre det, spurte hun? Det vil jeg, sa jeg. Vil du forsøke, sa jeg? Greit, sa hun. Jeg garanterer ikke at jeg klarer å gjennomføre det mens du ser du, men vi prøver.
Når Joakim kom ut fra badet ga jeg ham en umerkelig nikk. Dette tok han, og dro litt på smilebåndet.
Igjen satte han seg i sofaen, og la armen rundt min kone. Men denne gangen plasserte han hånden på hennes bryst. Hun rykket litt til, men slappet fort av. Når Joakim begynte å småmassere hennes bryst viste hun tydelig at hun likte det. Han la den andre hånden på hennes lår og begynte å stryke dette også. Eneste reaksjon fra henne var at hun så over mot meg, men jeg ga henne bare et lite smil og et lite nikk.
Derfra og inn syntes det som om jeg var glemt. I hvert fall for henne. Joakim hadde fanget alle klarsignalene, og hånden på hennes lår beveget seg oppover. Hun svaret med å dele bena lett slik at han kom til. Min kone har en meget følsom klitoris, og det er lett å se når den blir truffet. Og nå ga hun tydelige signaler på at Joakim hadde truffet «hjem». Og av de velkjente surklelydene var det mer enn tydelig at min kone var skikkelig våt. Hun lukket øynene, og pusten begynte å gå noen mer stakkato.
Hennes hånd hadde lagt seg på hans lår, hvor den søkte seg opp mot den stadig voksende bulen.
Etter en stund flyttet de seg over til sengen, og han begynte å trekke kjolen hennes oppover. At hun var forberedt på et eller annet så jeg nå. Ingen truse, og nyfrisert fitte. Hårløs, så å si. Og fitta var så våt at det rant ned på lårene.
Joakim la seg mellom lårene hennes og begynte å slikke hennes fitte. Hun hev øyeblikkelig etter pusten, og begynte å småstønne og gjøre småjokk mot munnen hans.
Jeg skjønte at det ville gå for henne øyeblikkelig, og jeg ba Joakim ta det med ro. Hun har vanligvis vanskeligheter med å få flere orgasmer etter hverandre.
Joakim svarte at hun skulle få flere orgasmer i kveld enn normalt i løpet av et halvt år sammenlagt, så her var det ingen bremser.
Rett etter gikk min kone opp i bro, og hennes første orgasme for kvelden skylte gjennom kroppen. Hun så over mot meg med blanke øyne, og smilte.
Joakim kledde av henne alle klærne, og hun lå naken og fristende på sengen med halvåpen fitte og struttende brystvorter.
Joakim begynte å ta av seg sine klær, men når han kon til underbuksen sa min kone at «den pakken vil jeg åpne». Hun satte seg opp, tok tak i trusekanten og trakk trusen sakte nedover.
Og da hun avsløret trusens innhold kom det et skikkelig utbrudd: «Her er det nok pikk for 3 mannfolk». Og jeg må innrømme at pikken til Joakim var over all forventning. Lang, tykk og med et skikkelig pikkhode.
Senere fikk jeg opplyst at den var 24 cm lang, 19,5 cm tykt skaft og med et enda større pikkhode.
Jeg var meget fornøyd, og spent på hvordan min kone ville reagere når denne skulle inn i fitta.
Hun ville først smake på denne kjempepikken, og ba Joakim legge seg på ryggen. Hun førte munnen ned mot pikken, og det ble nok mer slikking enn suging fra hennes side. Pikkhodet var så stort at den var vanskelig å ta inn i munnen.
De la seg i «69», og igjen ble hun slikket frem til en skikkelig orgasme.
Det rant av fitta hennes, og Joakim var kliss bløt i ansiktet.
Nå tok Joakim og la henne på rygg, og festet sine armer under hennes knær. Han løftet min kone opp slik at fitta var vidt åpen og klar for det meste. Hun skjønte at nå skulle kjempepikken inn i fitta, og hun tittet spent over mot der jeg satt. Men selv var jeg så kåt at jeg ikke enset mye, satt bare der med min langt mindre pikk i hånden og hadde forventningsblikket rettet mot fitteåpningen og kjempepikken.
Joakim retter pikken mot kjønnsleppene og dro den opp og ned i sprekken for å hente smørning. Så satte han kjempehodet mot åpningen og begynte å presse. Min kone slapp ut luften fra lungene og ga fra seg et tydelig gisp. Fitta ble spendt ut, det surklet og begynte å renne fittesaft ned mot bakhullet. Halvveis inne stoppet Joakim, trakk seg ut, og trykket på igjen. Nå gikk pikken rett i bunn, men ennå var deler av pikken utenfor. Her var det ikke plass til alt. Min kone var nå i en annen verden, og stønnet og ropte. Og Joakim satte opp et tempo som var helt utrolig. Han pumpet inn og ut av fitta på en slik måte at min kone fikk multi-orgasmer. Hun ropte, hulket, stønnet og skrek om hverandre, og viste tydelig at dette likte hun. Selv om tempoet skiftet noe, holdt de på i lang tid. Joakim så ut som han kunne holde på hvor lenge som helst, og etter ca 20 minutter trakk han seg ut – uten at det hadde gått for ham.
Min kone kom noe til hektene, og mente at dette var det beste nummer hun hadde fått, og noen gang kunne få. Men Joakim mente at de bare så vidt hadde begynt, og at natten var ung.
Nå er det din tur til å jobbe, sa han. Han la seg på rygg, med pikken i været. Min kone satte seg skrevs over ham, med ryggen mot Joakim og fronten mot meg. Hun tok tak i pikken, løftet den opp, rettet den mot fitta og trædde seg på.
Hun senket seg helt ned, og nå så jeg at hun klaret å sluke hele lengden. Hun begynte et meget rolig ritt, mest for at jeg skulle få seg hvordan kjempepikken gled ut og inn av henne. Joakim syntes nok at tempoet var noe labert, for han begynte med noe raskere motjokk. Dette signalet tok hun, og startet et ritt som var helt utrolig. Med lukkede og rask pust begynte igjen orgasmene å strømme gjennom henne. Etter ca 5 minutters ritt var hun sliten, og nå ville hun ha pikken i sin favorittstilling. Bakfra. Hun kløv av Joakim, la seg på magen, trakk opp bena slik at baken sto opp i lufta. Og igjen med fitta på vidt gap. Joakim kom opp bak henne og kjørte pikken inn i henne igjen. Nå var det tydelig at Joakim begynte å nå sin grense, det var ikke lenge før det ville gå for ham. Når min kone registrerte dette begynte hun å støte i mot og gjorde seg klar til å ta ladningen i fitta.
Når det gikk for Joakim trykte ham pikken så langt inn i fitta han bare kunne komme. Samtidig fikk min kone en ny orgasme, og begge ga fra seg lyder som tydelig tilkjennega at de hadde det aldeles utmerket.

Joakim la seg over på ryggen og pustet tungt etter anstrengelsene. Min kone ble liggende på magen, helt stille, og med Joakims sæd rennende ut av fitta og ned på sengetøyet.
Etter ca 5 minutter reiste hun seg opp, og kom vaklende over til meg. Tusen takk, sa hun. Dette var mer enn topp. Like du det du så, og svarte det til din fantasi om å se meg bli gjennomknullet av en annen mann? For maken til gjennomknulling må du vel lete lenge etter. Jeg svarte at dette var langt over mine forventninger, og at jeg ikke hadde vært så kåt på lenge. Jeg takket henne for at hun stilte opp, og hun så ned over min kropp som var tilsølt med min sæd, og smilte.
Etter at min kone var gått inn på badet for å ta en velfortjent dusj så Joakim på meg og spurte om hva jeg syntes. Jeg takket ham for kjempejobb, og for å ha sørget for at både jeg og min kone fikk en topp opplevelse.
Litt senere takket Joakim for seg og gikk til sin egen lugar. Men ikke før min kone hadde fått hans telefonnummer – sånn i tilfelle det skulle bli ønskelig med en reprise.
Min kone var fornøyd i flere dager etter dette, så det ble ikke noe mer med Joakim selv om vi var på samme båt helt til den kom tilbake til Oslo.
Den dag i dag vet ikke min kone at treffet med Joakim var arrangert. Og det har ingen tenkt å fortelle henne heller.
I hennes verden skal det være slik at hun tilfeldig ble sjekket opp på Kiel-båten, og at dette førte til hennes heftigste sexopplevelse noen gang. Og at jeg fikk realisert min fantasi på grunn av denne tilfeldigheten.
Om vi noen gang tar kontakt med Joakim for å få en reprise vet jeg ikke. Vi har ikke gjort det til nå.
Men det vi opplevde på båten bruker vi som inspirasjon i vårt eget sexliv – som har fått ett markert oppsving etter vår lille båttur.

Legg igjen en kommentar