Min slave

Denne novellen er vist 18512 ganger.

Mørket har overrumplet deg, og du er ikke hjemme, på langt nær. I følge klokken hvis du sammenligner med tidligere hadde du hatt god tid, nå er hjertet i halsen og du begynner å småløpe. Pupillene dine er store, prøver å venne seg til det mørket som kveler alt i rundt deg. Du tar snarveien, den uten lys, sjakktrekk. Du holder armene dine foran ansiktet, prøver å føle deg fram, samtidig som du prøver å unngå kvister, steiner som kan få deg i ubalanse, forsinke deg ytterligere. Høstluften er rå og brutal, du kjenner hvordan den river i huden din, hvor kaldt det er for kjønnet ditt, du har ikke truse på, bare en trang lys dongeribukse, det er sånn du vet jeg liker det. Du vet du ligger tynt an, at når det er mørkt så skal du være hjemme, senest. Du prøver å koke sammen en unnskyldning, men vet at det ikke hjelper mot herren din. I stedenfor bestemmer du deg for å være ydmyk, du vet at du ikke har vært så flink til det, vil ta deg sammen og vise at du takler oppgaven, lille slave. 

Du prøver å åpne ytterdøren forsiktig, snike deg, den er låst. Du roter febrilsk igjennom vesken for å finne nøkkelknipen, og med nervøse, neglebitende fingre låser du den opp, slår den igjen bak deg med et voldsomt dunk. Inngangspartiet, stuen, alt er mørkt. Du puster ut, får tilbake pusten og kan kjenne hvor dårlig utholdende du er, at du burde starte å trene, ikke nå og da, men skikkelig. Du sniker deg opp trappen til andre etasje, småløper men samtidig lager du minst mulig lyd. Lysbryteren lar du være av, vil ikke røpe hvor du er, hvor jeg kan finne deg, du trenger tiden. Baderomsflisene er kalde, du er barfot, og de sender ilinger gjennom resten av kroppen. Baderomsdøren er lukket, men ulåst, du har ikke lov til å låse noen av dørene hjemme. Knappene på buksene dine river du med en elegant bevegelse, drar den ned til anklene. Du er glad for at du fortsatt har underlivspels, hvis ikke hadde du frøset ihjel. Fitta di er nummen, du stryker over den mens du setter deg ned på doskålen. Sprer bena, leppene, og lar tisset treffe vannet titalls centimeter under deg. 

Ytterdøren er ulåst, og selv om hele huset er mørklagt så vet jeg du er hjemme, det er bare å finne deg, katt og mus. Jeg slenger frakken i fra meg på en ledig stol, åpner skjorten befriende og bestemmer meg for å spare på strømmen. Jeg går bort til skapet vi har i yttergangen, drar ut en skuff, så en til, så den siste, finner det jeg vil ha, tar deg i høyre arm og starter å liste meg opp trappen. Jeg vet hvor du er, man lærer av sine feil, men gjør du? Lydløst og forsiktig tar jeg i dørhåndtaket, åpner det, godt, det er ulåst, noe har du i allefall lært. Ikke en stemme, ikke et ord blir sagt, om du vet jeg står rett foran deg tviler jeg på. Strålen med piss er det eneste som lager lyd, foreløpig, den blir svakere, og det er da jeg bestemmer for å sette inn støtet. 

Du kan ikke se noe som helst, pupillene dine er vide, justerer seg og du prøver å lukke øynene. Det er uvant, skarpt og du ser ned i bakken, prøver å gjemme deg, men uansett hvor du ser, om du lukker øynene eller ei så finner jeg deg med lommelykten. Det er ikke mange sekundene jeg lar den være på, det blir ikke utveklset noe ord heller. Jeg skrur av bryteren før jeg lar hånden åpne seg og den treffer flisene med et brak, plast og batteri som treffer med en enorm fart. Kan høre rykningene fra deg, hvordan du ikke greier å sitte stille. "Smekk" jeg slår deg med et hardt slag, du var ikke forberedt, mister balansen og faller ned på gulvet. "Hvor har du vært?" spørr jeg bestemt, river deg i håret og løfter deg opp mot meg. Jeg står på kne, du ligger på siden, med buksa nede ved anklene. Stakkar lille deg, du er stum og greier ikke si et ord, bare ligger der og ser opp mot meg. Jeg knytter hånden min, former den med flat hånd og lar den treffe deg over kinnet. Lyden bærer ikke preg av sensur, du gisper, hikster, tar imot, uten et ord. Jeg drar deg i håret, kommanderer deg på alle fire, du fomler litt men gjør som du skal. Du føler deg liten og redd i mørket, men jeg er her, lille slaven min jeg skal passe på deg. Jeg setter meg på doskålen, knapper opp de få knappene jeg har og tar lemmet ut. Den øverste lar jeg være, drar lemmet ut av hullet som buksen lager, jeg har ikke hatt noen underbukse på jeg heller. Jeg skal ta og pule deg hardt og brutalt, gang på gang, straffe deg, bruke deg og de tre ynkelige hullene dine. Jeg tenker høyt, lar deg få høre hvert eneste ord. Du vet at du fortjener hvert eneste ord, slag og straff, du er min, og har ikke gjort som du skulle.

Jeg står på kne, kan kjenne hvordan kneskålene for kjørt seg mot det harde underlaget. Jeg kniper i nesen din og ber deg åpne munnen, du gjør som jeg sier. Jeg holder kuken med høyre hånd, lar den fare over kinnet, nesen, øynene, hvisker inn i øret ditt at her skal jeg sprute. Fører den bort mot lepene dine, tar hånden bak hodet ditt, presser deg i mot kuken min så den går langt inn i deg. "En tann, ei ripe og du ligger tynt ann" Sier jeg mens du lar tungen fare over penishodet, du suger, trenger opplæringen, den oppdragelsen du kan få. Varmen fra munnen din er herlig, opphissende, tungen og måten du lar den få innpass i munnen din er deilig. Du står på alle fire, kjent slavepositur. Jeg slår et slag, ikke mot ansiktet denne gangen, treffer armene dine og du mister festet, faller ned mot gulvet, og kan kjenne hvordan du ukontrollert spytte kuken ut. Jeg slår deg over ansiktet både en og to ganger så du lærer, bøyer meg og kjører kuken inn i munnen din på ny. Tar begge hendene dine bak hodet, fører rumpa, underlivet i mot ansiktet deg og starter å pule, munnpule deg. Gjør det rolig og forsiktig så du skal bli vant til det, at du lærer, holde tenna borte. Kan kjenne hvor deilig det er å ta deg, pule deg i munnen og bestemme alt, tempo, dybde, lengde. Kan kjenne du holder på å brekke deg noen ganger, noe jeg ignorerer, fortsetter. Kjenner sirklingen, og spyttet, stønningen din mot underlivet, kuken. Jeg tar og trekker meg ut, tar tak i hodet ditt med ene hånden og ber deg runke. Du runker, rolig, jeg slår og du runker fortere. Kan kjenne det eksplodere, og hvordan den pumper ut sperm, sæd, som treffer deg over øyet, kinnet, håret, leppene. 

Jeg reiser meg opp, slår på lysbryteren, nyter synet av deg liggende foran meg. Ber deg sette deg opp på kne, du adlyder. "Jeg må tisse" og nærmer meg deg, ber deg åpne munnen. Kan se deg ydmyk men befalende foran meg, gapende med sæden som renner ennå nedover kinnet. "Klar?" – du nikker. I stedenfor vender jeg deg ryggen, setter meg ned på doskålen og lar strålen komme, ser at du ikke har trukket opp etter deg. Ser på deg, smiler og vil rose deg, men jeg lar være, vi er ikke ferdig. Jeg strekker ut armen, gir tegn til at du skal komme etter. Du kryper, ydmyk og med buksa fortsatt dinglende etter, før den faller av. Foran meg setter du deg opp, ventende på neste trekk, slaven min. 

Ber deg legge deg over fanget mitt. Kan kjenne tyngden av deg over lårene mine, hvordan rumpa strutter opp i være mens hodet ditt henger rett over bakken. Stryker deg over kinnet, over nakken, masserer hodebunnen din lett før jeg setter neglene mine i skulderbladene dine. Trekker de til meg, stryker deg nedover ryggsøylen med fingertuppene, blåser kald luft i mot deg. Rumpa de er herlig, det er den jeg skal fokusere på nå. Kan så vidt se det trange rumpehullet mellom skinkene dine. Stryker deg over ene ballen, før jeg gjentar det samme med den andre. Kan kjenne hvor våt du er, hvordan lårene mine bli fuktige av saftene dine. Jeg spytter, smører inn fingeren min, lar den fare nedover rumpesprekken. Presser mot hullet, venter på du skal åpne deg. Kan kjenne hvordan setemuskelen gi etter, og hvordan fingeren min kommer inn i deg. Du er trang, deilig, varm. Jeg kjører den til bunns i deg, hardt og brutalt. Du stønner, prøver å holde tilbake, men jeg vet du liker det. Jeg trekker fingeren i mot meg, lydene dine forsterkes nok en gang, hvordan rumpa de suger fingeren til seg, ikke vil den skal forlate deg . Tar pekefingeren, og strekker den ned til munnen din, hvisker at jeg vil du skal smake, hvordan du selv smaker, rumpa de. Litt avendende er du, men etter hvert lar du tunga forsiktig slikke nedover, før du tar den helt inn i munnen. Stryker deg belønnende over kinnet, tar den ut og stryker deg på ny over rumpa. Jeg gir deg et rapp, noe du ikke var forberedt på, kjenner hvordan du kvepper til og jeg h older deg fast, i min varetekt. Gir deg en ny salve, denne gangen på tre. Forskjellige plasser, varierende kraft. Ser hvordan musklene trekke seg sammen for hver gang jeg slår, hvordan rødfargen trer fram i den bleke huden din. Gir deg et slag til, hardere. Fører hånden ned mot fitta, kliper lett. Hånden min blir fuktig og du røper at du ikke akurat misliker denne behandlingen, hjernen kanskje, men kroppen elsker den. 

Du står på alle fire, det kler deg, rødfargen kler deg. Du hviler hodet mot doringen mens jeg går bak deg, smårunker, selv om den er stiv nok. Setter meg ned bak deg, lar kuken skli nedover rumpesprekken, forbi hullet og ned mot fitta. Kan kjenne hvordan du gisper og hvordan du nesten presser deg imot, over kuken min. Du er slaven min og etter litt veiledning og oppdragelse er du perfekt. Ber deg reise deg, skal få slippe og stirre ned i den gule av grunnen. Ber deg lene deg fram, du gjør som jeg sier. Trenger meg inn i fitta de denne gangen, ikke noen nøling, hardt, rett til bunns og ser hvordan du gisper, lukker øynene og gir deg hen til behandlingen. Vi står foran speilet, du kan se deg selv, de små brystene dine, ansiktet, mitt ansikt, så du kan selv se hva det vil si å bli knullet hardt, brutalt. Jeg erter deg ikke med å så vidt ha kukhodet  så vidt inni deg, men i stedet kjører jeg til bunns i fitta di, gang på gang. Lener meg over deg og klemmer i det ene brystet, kliper,, drister meg til å gi det noen risende slag. Kan se hvordan du jukker kuken min med å møte meg for hvert støt og jeg kommer dypere inn i deg, Kan kjenne du kommer, ikke for første gangen. Du skjelver og det er da jeg planter en finger i rumpa de, mens jeg puler deg nådeløst. Kan kjenne hvordan kuken vokse inni deg, at det er få sekunder til jeg fyller fitta de til randen, hvordan spermen vil renne ut av deg, nedover leppene, innsiden av lårene. Drar deg i håret og kjenner kuken pumpe saftene mine til bunns i deg, holder meg så lenge inn i deg som jeg klarer. Tar armene mine i rundt livet ditt, og vi setter oss ned. Lyspæren flamrer lett og kan se de roserøde kinnen dine i speilet, hvordan du smiler. "Dette er bare begynnelsen slave" hvisker jeg og stryker deg over kinnet. Du nikker og hvisker at det er slik du vil leve. 

Legg igjen en kommentar