Årets beste julegave

Denne novellen er vist 14530 ganger.

Årets beste julegave var antagelig en julegave jeg var ute og kjøpte på impuls helt selv. Jeg var ute og tittet etter noe spennende i litt spesielle butikker og falt fullstendig for en pisk av ekte skinn – med et tykt og stivt håndtak, lett fleksibel stang og en sånn skinnlapp som det er på ridepisker, aller ytterst. Litt yr og kåt bare av tanken på å eie denne pisken løp jeg hjem med den og gledet meg til å få sjansen til å bruke den.

Men julen er jo en tid for lange middager og juleselskaper og når skulle jeg få tid til å finne en som var villig til å prøve ut denne pisken med meg? Bare det at den lå der oppe, lett tilgjengelig under sengen min, var nok til å føre tankene mine langt av sted fra kjedelig småprat og hyggelig konversasjon. Jeg kjente det begynte å renne av meg der jeg satt og fantaserte midt blant alle de festkledde gjestene. Bare ikke de så det når jeg reiste meg! Jeg hadde følelsen av å sitte i en dam av kåthet og lukten av fitte måtte da nå frem til noen og enhver så lyst som jeg hadde på en å dele denne pisken med.

På slutten av selskapet løp jeg opp for å se på og beundre min fine, egne, private julegavepisk. Den lå der i esken sin, med det glinsende svarte skinnet og liksom ropte på meg – kom hit…. Et lite smekk kan ikke skade…. Må ikke ha med noen andre vet du…. Bare du og jeg…. Jeg bare måtte ta den opp og forsøke litt. Et lett smekk på låret var mer enn det skulle til før jeg virkelig følte at fitta mi svulmet opp og nærmest krevde en stor, kraftig pikk for å fylle den opp. Det var nesten ubehagelig å sitte på sengen, så øm ble jeg. Jeg så ned på det nydelige skaftet til pisken min. Det var stort, deilig, glatt og akkurat passe stort. Kunne jeg? Jeg kjente kroppen fryde seg ved tanken. Jeg bare måtte forsøke om pisken kunne brukes slik også. Jeg smurte håndtaket lett inn med et glidemiddel, opp og ned. Så trakk jeg raskt av meg g-strengen. Resten av klærne fikk vente. Jeg gned pisken forsiktig frem og tilbake fra rumpa til fitta, og begynte nesten å ønske at jeg hadde to pisker. Nei, nå gikk jeg for fort frem. Dette måtte nytes! Jeg løftet pisken frem og tok et kjapt rapp over låret igjen. Ååååååå – det sved. Jeg brukte skinnlappen ytterst til å klappe meg selv og trøste huden litt. Det kilte. Jeg begynte å stryke den over hele meg. Det kilte deilig. Den gle sakte frem mot fitta mi igjen. Rundt og rundt klitoris og jeg kjente den velkjente prikkingen i armer og ben som sa at nå var jeg så nære å komme!

Men det var noe som manglet. En mann. En ekte mann. En levende, varm, bestemt mann som kunne styre denne pisken for meg. Eller som kunne se på og nyte synet av hvor godt jeg hadde det akkurat nå. Å jeg følte for å sprike enda bredere, virkelig vise frem hele meg og la ham se hvordan pisken strøk rundt hele rumpa mi, rundt og rundt, mens en finger forsiktig lirket seg inn for virkelig å nyte denne stunden.

I mangel av virkelig mann begynte fantasien min virkelig å løpe løpsk. Hvordan hadde det vært? Hva ville skjedd? Kanskje jeg hadde avtalt å møte en venn her en kveld, til et glass vin. Kanskje han hadde fått nøkkelen min fordi jeg visste jeg kom til å være forsinket? Kanskje jeg ville ha glemt å gjemme pisken så han fant den før jeg kom hjem? Kanskje han også hadde drømt om en slik og bestemte seg der og da for å bruke den på meg?

Når jeg kom inn døren satt han i sofaen og ventet på meg. Jeg reagerte på at gardinene var trukket for, men siden det ellers er fullt innsyn tenkte jeg ikke mye på det. Det var først når jeg satte meg ned ved siden av ham og så kulen på buksen og det intense blikket at jeg skjønte det var noe på gang. Han trakk frem pisken og jeg rødmet øyeblikkelig. Hva skulle jeg gjøre? Jeg fikk liten tid til å tenke på det i det han raskt og enkelt dro opp skjørtet mitt og ga meg et skikkelig rapp på rumpa. Det sve! Men jeg merket også at jeg samtidig begynte å kjenne at kroppen gledet seg og at det begynte å renne av fitta mi igjen. «Så du har lagt frem denne til meg hva?» Spurte han. Jeg rødmet enda dypere og vaklet mellom å løpe av sted eller å bli og håpe at kåtheten i kroppen endelig ville bli tilfredsstilt. «Svar!» Han tok et nytt rapp, denne gangen øverst på innsiden av låret mitt. Jeg kjente den myke huden rødme og få en tykk rød stripe.  «Vel, siden munnen din ikke er brukbar til snakking er den kanskje brukbar til andre ting?» Han la pisken over nakken på meg og presset meg ned i knestående på gulvet. Så trakk han frem pikken sin. Å som jeg hadde fantasert om en så stor og deilig pikk. Men å tørre å ta i den? Igjen denne panikkfølelsen av å enten følget instinktet og løpe eller å bli og få kjenne den deilige piken i munnen, suge den og kanskje føle den salte smaken av sæd gli ned i halsen min. Før jeg rakk å reagere kjente jeg presset fra pisken på nakken igjen og jeg ble dratt mot pikken hans, munnen min åpnet seg automatisk og jeg ble trykket ned på den helt til hele munnen var fylt av den store, deilige kukken, helt nesten ned i halsen. Så stor kukk var det lenge siden jeg hadde smakt. Jeg kjente fitta rope etter den og jeg merket jeg ble enda våtere. Med pisken over nakken og et fast grep i håret mitt styrte han munnen min opp og ned på pikken til jeg nesten følte det svartnet for meg. Så ble den brått revet bort, så brått at jeg impulsivt skrek et lite «nei!» Et nytt kjapt rapp over baken. «Hysj! Du kan få pikken tilbake, men her er det ikke du som bestemmer tempoet. Forstått?» Jeg klarte bare å nikke, redd for å få et nytt rapp mens det enda sve intenst etter det forrige. En deilig, varm smerte som ydmykende nok spredte seg til fitta og jeg kjente den enda mer intenst rope på oppmerksomhet. Dette var virkelig pinlig og jeg visste ikke hvor jeg skulle se eller hva jeg skulle gjøre.

Kanskje var det lukten av kåt fitte, kanskje var det mitt desperate blikk, men plutselig vendte han oppmerksomheten ned under skjørtet mitt. «Trekk det opp!» Jeg trakk sakte skjørtet opp til midt på hoftene. Den lille g-strengen var allerede gjennomvåt av fittesafter. «Så… Du lengter etter en pikk hva?» Igjen klarte jeg ikke å svare. «Svar nå!» Denne gangen var det utsiden av låret som fikk smake pisken og jeg klynket i smerte. «Ja» svarte jeg lavt. «Hørte ikke – si hva du lengter etter!» «Jeg lengter etter pikken din» hvisket jeg dypt ydmyket der jeg stod med skjørtet halvveis opp, en truse det rant av, leppestiften gnidd utover og røde striper både på rumpa og låret. «Vel den kan du ikke få før du tigger ordentlig etter den, men du kan få noe annet.» Han så kjapt rundt seg og jeg fikk følelsen av at han hadde planlagt det svaret. Og jeg hadde rett. For der, lett tilgjengelig stod et stearinlys jeg hadde hatt stående på andre siden av rommet. «Ned på kne og sprik med bena» beordret han. Jeg skyndte meg å adlyde før pisken rakk å bli svingt igjen. «Bra – du lærer.» Han virket fornøyd og jeg kjente en lettelse bre seg igjennom meg, før jeg brått kjente lyset bli kjørt hardt opp i fitta mi. Jeg stønnet. «Deilig hva? Si at du synes det er deilig.» «Det er deilig, jeg liker det,» svarte jeg naivt. «Synd, for det er ikke her du skal få ha den» var svaret før han rev den ut igjen. Jeg kjente fitta skrike etter mer til tross for den hardhendte behandlingen den hadde fått. Han tok en finger raskt inn i fitta mi, så to. Så hentet han ut masse fittesafter og holdt fingrene fremfor meg. «Slikk dem! Slikk dine egne fittesafter.» Jeg sugde fingrene hans som jeg egentlig ønsket å suge kukken hans. Det smakte uvant, men det var ingen tvil om hvor kåt jeg egentlig var. «Ser du hvor mye det er? Fitta di lengter etter pikken min gjør den ikke? Du renner jo over her! Men jeg vil ikke ha en så våt fitte! Jeg får bruke dette i stedet allikevel.» Han kjørte lyset inn igjen hardt. Så trakk han det brått ut og holdt opp mot lyset. Jeg så hvordan det blinket i alle saftene på det. Så fikk han tydeligvis en ide, førte lyset mot rumpa mi og sa «Jeg tror jammen du er så våt at du ikke trenger glidemiddel her jeg.» Jeg kjente panikken spre seg. Bare en gang før hadde jeg hatt analsex og å få noe opp i rumpa uten glidemiddel hadde vært vondt! Jeg lot impulsen til å løpe ta overhånd og halvveis løp halvveis krabbet bortover gulvet.

En kjapp hånd rundt ankelen min stanset min klumsete flukt og jeg fikk igjen kjenne pisken, denne gangen tre rapp kjapt etter hverandre på rumpa. «Du kan gå når jeg sier vi er ferdige! Enten det ellers så vil du få smake pisken igjen. Eller kanskje du liker å smake pisken?» Et par kjappe piskeslag til sved og etterlot lange røde merker. «Nei,» klynket jeg. For nå begynte det å svi ordenlig. «Vel, hvis det svir sånn så får vi finne på en annen bruk til den da.» Jeg så at han fisket frem noe bak sofaen, men da jeg forsøkte å snu meg for å se hva det var ble jeg brått dyttet tilbake igjen. Raskt etterpå kjente jeg håndtaket til pisken mot rumpehullet mitt. Jeg ville løpe, men turte ikke, og forberedte meg på den smerten jeg hadde kjent før. Men etter litt trykk gled den inn og det var egentlig ganske deilig å bli fylt opp sånn i rumpa. Jeg skjønte at det var glidemiddel han hadde hatt liggende gjemt. Pisken ble ført ut og inn sakte og jeg nøt det. Det eneste jeg savnet nå var en pikk i fitta også. Jeg våget meg til å føre fingrene sakte mot fittehullet for å gjøre noe med saken. Raskt føk pisken ut av rumpa mi og jeg kjente en treffsikker smerte på hånden. Dette måtte han ha gjort før. «Nei! Her er det jeg som bestemmer hva du skal bruke de hendene til og akkurat nå er det til å runke meg!» Han satte pisken tilbake i rumpa og gikk frem og festet et grep om håret mitt og førte munnen min over den store kukken hans igjen. Den gikk minst like dypt som sist og jeg følte den salte smaken av sæd. Det var nok like før han kom. Smaken av sæd, den bestemte hånden i håret mitt og følelsen av en rumpe som var fylt opp til randen var nesten mer enn jeg kunne takle uten å forsøke å snike en finger ned igjen til fitta mi. Men jeg kjente at han holdt på å komme og forberedte meg på å kjenne en ladning komme helt ned i halsen min. Da sluttet han brått igjen. Han trakk seg ut av munnen min og vippet meg kjapt rundt så jeg stod med rumpa mot ham igjen. Så trakk han ut pisken og kjørte den store kukken sin helt til bunns i rumpa mi i stedet for. Den var mye større enn pisken og jeg kjente meg fylt opp på en ny og enda deiligere, mer krevende måte. Til min store glede la han så pisken mellom bena mine og gned den opp og ned på klitoris. Det var dråpen. Jeg kjente det prikket i fingre og tær, en deilig følelse som spredte seg gjennom hele meg og jeg kom som jeg aldri før har kommet, med en pisk på fitta og en kukk dypt begravet i rumpa mi. Da tok det ikke lang tid før han tok et par kjappe, dype tak og jeg kjente ham komme langt inne i meg.

Jeg kom til meg selv på sengen, alene som før fantasien, med pisken og vibratoren min. Jeg visste nå hva jeg måtte ut og få tak i, og gledet meg til å forsøke dette på ordentlig.

Legg igjen en kommentar