Revytur med noe attåt.

Denne novellen er vist 34006 ganger.

Er jeg fin spurte Lise. Jeg så opp og kvakk til.
Hun var rett og slett horete. Inntrykket med de sorte strømpene som gikk over i bare lår før det altfor korte skjørtet og den transparente blusen hennes som tydelig viste at hun ikke hadde BH og at brystene hadde store vorter som stod fint ut selv om brystene ellers var preget av to barn og at de tross alt var førti år.

Skal du gå ut slik spurt jeg og kjente at jeg allerede var sprengkåt. Vi skulle på revy og deretter hadde vi planlagt å sitte litt i baren på hotellet. Lise lo mot meg å sa at det var gaven fra henne til min førtiårs dag. Du sier jo at du elsker at jeg er sexy kledd og at andre menn sikler på meg sa hun. I kveld vil nok alle menn misunne deg og mange av damene på revyen vil ha noe å prate om.

Nå må jeg kanskje si at vi var alene og fra en by langt fra Oslo. Vi hadde bestemt oss for en weekend med god mat og revy for å feire vår felles førtiårsdag og at vi fremdeles var gift etter 15 år.

Da vi kom til revyen og Lise leverte kåpa si til garderoben så jeg at garderobevakten så langt etter henne. Lise gikk foran og fikk mange blikk, da hun sto i baren og vi tok en øl merket jeg at hun ble rød i kinnene og jeg spurte om hun angret. Nei, men jeg blir jævlig kåt at så mange tydeligvis blir så kåte av å se meg slik sa hun, dere menn er faen ta meg noen primitive dyr.

Da vi gikk inn for å sette oss lot jeg handa stryke opp over lårene hennes og merket forbauset at hun ikke lengre hadde truse på seg og i tilegg var hun plaskvåt. Du er ikke så lite dyrisk selv sa jeg og lot fingeren gli rett inn i fitta hennes. Lise jokket svakt mot og stønnet, trusa mi ble så våt a jeg kastet den sa hun.

Etter revyen gikk vi rett tilbake mot hotellet. Jeg gikk og tenkte på en fantasi jeg hadde om å se Lise med en annen. Du sa jeg, skal vi se om du har draget når vi kommer tilbake? Lise så rart på meg, så datt det ut av meg: Min gave til deg er at du kan ha sex med den du vil selv i kveld sa jeg, men det blir ikke med meg i noe tilfelle.

Er du gal spurte Lise, men jeg merket at det tente henne. Nei sa jeg, jeg vil bare komme opp på rommet og ’overraske’ deg.

Da vi kom til hotellet gikk Lise inn i baren mens jeg gikk rett på rommet før jeg kom ned i baren etter 5 minutter og satt meg i en krok. Lise satt allerede på fanget til en ung gutt mens kameratene hans stod rundt og siklet. De lo og kom stadig borti Lise, hun skulte et par ganger bort på meg, men jeg bare nikket oppmuntrende til henne og kjente at jeg var bare kåt og ikke sjalu.

Etter litt gikk de sammen ut, Lise og tre unge gutter. De gikk rett bort til heisen og flere andre i baren flirte og lo seg i mellom mens de tydeligvis kommenterte følget som dro.

Jeg bestilte en øl til og tenkte konstant på hva som foregikk på rommet vårt og når jeg skulle komme opp. Etter ti minutter hadde jeg drukket opp og klarte ikke å vente lengre.

Jeg låste meg inn og hørte stønn og våte lyder. Da jeg kom inn så jeg at de ikke hadde kastet bort tiden. Lise sto på kne med en pikk som rytmisk pumpet inn og ut av fitta hennes, skjørtet lå brettet opp over ryggen hennes, blusen var vekk og hun runket en av guttene , mens han som hun tydeligvis hadde sugd hadde allerede kommet. Sæden rant ut av munnen hennes og han sto litt fårete foran henne med en stor slapp pikk.
Herregud, hva er dette sa jeg og lot som jeg var overasket og opprørt. Lise så på meg å sa at hun ville fortsette, jeg kunne se på, men om jeg bare kunne la være å jage de deilige pikkene som hun sa. Jeg begynte å le, hun var helt vekk av kåtskap.

Nå brølte han som pulte henne, han presset seg tett på henne og lot hele satsen komme dypt inne i fitta. Jeg kjenner han spruter sa Lise helt henrykt, gutten som allerede hadde kommet i munnen hennes var nå helt stiv igjen. Din tur sa Lise, hun la han ned på rygg og begynte å ri ham.
Har du med kameraet spurte Lise meg, du må få tatt noen bilder og litt film av denne galskapen.
I løpet av den neste timen fikk Lise pikk i alle mulige stillinger, guttene kom raskt, men var like raskt stive igjen. Jeg tok bilder og filmsnutter med pikk som sprutet i ansiktet, inne i munnen og inne i fitta mens sæden rant ut langs pikken som fremdeles var langt inne i henne.

Da Lise til slutt ba alle onanere og se på mens hun tok seg selv endte det med at hun fikk en kjempeorgasme med sprut, hun bølget rundt i sengen og var helt utslitt etterpå. Takk gutter sa hun, håper dere er like fornøyd som meg men nå er det slutt.

Guttene som var studenter og hadde vært en tur på byen kledde på seg og gikk med et minne for livet. Lise var helt utkjørt og sovnet direkte.

Jeg lå ved siden av og onanerte mens jeg i fantasien så for meg pikk som fylte henne opp. Når jeg var på bristepunktet tok jeg opp det ene benet hennes og gled rett inn i den klissete fitta der jeg også tømte meg. Lise gryntet fornøyd og jokket i mot.

Jeg våknet neste dag av at Lise var lenge i dusjen, når hun kom ut fra badet smilte hun rart til meg. Er du sur spurte hun? Nei sa jeg og lo, var gaven deilig?
Lise så lettet ut og sa at hu var fremdeles kåt men hoven og øm i fitta. Sug meg også da bad jeg pent, noe hun gjorde direkte.

Da vi kom ned i matsalen sammen var det noen gjester der fra baren i går de så litt rart på oss.
Mens vi stod sammen i kø med to av herrene fra baren bak oss sa Lise til meg så vidt høyt at de to bak oss hørte det klart at hun var skrubbsulten etter å ha blitt totalt gjennompult i går. Jeg lo mot henne og sa at hun var fin når sæden rant ut av henne mens hun gjorde seg klar for neste pikk.

Det var en weekend v begge husker og det har faktisk ført til store endringer, men det får komme senere.

Legg igjen en kommentar