Avtalen

Denne novellen er vist 11498 ganger.

Jeg står og tripper.. Venter mens jeg kjenner at nå er høsten kommet, og det er nok ikke lenge til de første snøfnuggene vil dale ned fra himmelen..

Gleder meg til jeg kan stå og titte opp mot himmelen og se snøflakene dale ned mot meg som store bomullsdotter, for så å stikke tungen ut og fange noen med den. Ja snø gjør noe barnslig med meg til tider. Er ikke spesielt glad i vinteren, men det er noe spesielt med den første snøen som faller. Alt blir så stille og rent.

 

Jeg er bestandig litt tidlig ute, og titter ned på klokken. Bare et par min til avtalt tid, og jeg kjenner det sitrer litt i kroppen når jeg tenker på deg.

Ikke før jeg har sett opp fra klokken ser jeg du kommer der borte. Ser på lang avstand at det er deg, bevegelsene dine har brent seg inn i minnet mitt. Du smiler lurt når du nærmer deg, og sier med en litt lur stemme, – jasså.. så du kom altfor tidlig i dag også? Jeg er jo bare nødt til å innrømme at ja det har jeg.. Hater tanken på at noen er nødt til å vente på meg, da er det bedre at jeg heller venter noen minutter på dem.

 

– Kom hit da, sier du. Og tar tak rundt meg, og klemmer meg godt inntil deg, holder armene dine godt rundt meg, ser meg inn i øynene og gir meg en skikkelig bamsekos som jeg kaller det. Som påfølges av noen lette kyss, – bare elsker lette, men ømme små kyss. De gir en pirring som vil noe mer, men ofte kommer det ikke noe mer, og kroppen bare lengter etter noe mer. Det er en god følelse.

 

Vi går inn, og varmen slår mot oss da vi går inn døren det er deilig. Først da jeg merker hvor kald jeg egentlig var, kjenner blodet strømmer til i kinnene, og vet at jeg nå har røde roser der. Jeg står og venter mens du går bort og kjøper billettene, jeg beskuer deg litt der du står, tenker at jeg er heldig som har møtt deg. Du smiler lett til jenta bak disken, og jeg må nesten smile litt selv.

 

Mens vi venter på at den spinkle fjortisen skal åpne døren til salen står jeg lent med ryggen mot deg.. Du holder rundt meg, og jeg kan kjenne pusten din i nakken min. En god varm, rolig pust som får nakkehårene til å reise seg en aning, men bare på en god måte.

Endelig åpner han dørene, og jeg kjenner det skal bli godt å sitte ned, få av seg den tunge jakken, jeg er ikke kald lenger, heller varm. Nesten litt for varm.

Vi går inn, og jeg legger merke til at det er ikke så mange mennesker som skal på denne visningen, og det er slik jeg liker det. Mindre bråk fra mennesker som bestandig kjøper snop i knittrende pakninger, som hoster eller som har glemt å slå av lyden på mobilen. Du har fått fikset billetter til bakerste rad, mitt på, så vi har de beste plassene etter hva jeg liker. Vi setter oss ned, og det er deilig å få av seg jakken, kjenner at brystvortene min stivner til da den kalde luften treffer de gjennom det tynne blusestoffet. Vet ikke om du kan se det, men det er nesten så jeg håper litt på at du gjør det. Vi sitter og ser på kjedelige reklamer om alt fra bowling til hvordan du kan gå ned ti kg på under en uke. Så følger trailerene på, og jeg har bare lyst til at filmen snart skal starte. Og endelig dimmes lyset helt ned, skjermen blir større og filmen er i gang.

 

Vi ser en typisk amerikansk film, som har både doser med vold og kjærlighet. Nesten litt for mye kjærlighet om man kan si det.. Kjenner kroppen sitre når vi ser det unge paret på lerretet har en ganske het seanse i badstuen. Uten at jeg har lagt merke til det, så har jeg lent meg fremover, og når jeg da lener meg tilbake i setet legger du armen trygt rundt meg, og hele jeg blir varm. Du leker forsiktig med håret i nakken, og jeg kjenner en liten iling går gjennom kroppen. Jeg lener meg mer mot deg og kan kjenne at du nå puster litt mer anstrengt, du kjenner at jeg nyter det du gjør, og du tar forsiktig bort håret fra øret mitt og biter lett i øreflippen. Jeg sukker lett og lavt.. Og jeg kan merke at du smiler mens du lar tungen følge kanten av øret, du fortsetter ned mot nakken, leker med tungen mens du samtidig småbiter lett.

Jeg kjenner at kroppen min skjelver litt, spenningen er til å ta på, og jeg kan ikke lage noen lyd, for det er kun et par rader unna det sitter noen mennesker. De er heldigvis for opptatte med filmen til å få med seg hva som skjer på bakerste rad.

 

Med et tar du tak i mitt ansikt, snur det mot deg, og jeg kjenner dine myke varme lepper treffer mine. Først litt mykt og forsiktig, for så at tungen din smaker litt på min. Jeg småbiter deg i leppen, og kjenner at du nyter det, jeg vrir meg mer mot deg slik at kysset kan bli dypere, mer sensuelt. Og tungene våres møtes igjen, og leker rundt med hverandre som om de aldri har gjort noe annet. Lenge sitter vi slik, og bare kliner.. Ja det er rett og slett skikkelig fjortis klining på bakerste rad.

 

I kroppen min iler det en kriblende følelse, og jeg kjenner at den nå kribler seg helt ned til skrittet mitt, kjenner det begynner å bli varmt og fuktig. Og at det lengter etter mer, jeg har helt glemt at vi sitter i en kinosal, at det faktisk er mennesker rundt oss som kan se hva vi gjør. Jeg bare nyter tungen din som leker med tungen min, dine varme myke lepper mot mine, og jeg kjenner brått at du legger den ene hånden rundt brystet mitt. Jeg klarer ikke holde meg igjen, og slipper ut et lite klynk, og kjenner at du smiler mens du masserer brystet mitt. Brystvortene er harde, og det er ikke lenger pga den kalde luften som traff dem i sted, det er all din fortjeneste.

Du utnytter det at jeg går med utrigning, og lurer forsiktig hånden din ned under blusen, og innunder min bh.. Du gnir litt forsiktig over brystvorten og den er så stram som den kan bli, jeg puster tungt og må nesten bite deg i leppen for at jeg ikke skal komme med en lyd til.

 

Mens jeg sitter og nyter det, kjenner jeg at din andre hånd har funnet veien ned til skrittet mitt, du leker lett utenpå buksen med den. Jeg blir helt varm, og ufrivillig skjelver lett, pusten går tyngre og jeg sprer bena litt forsiktig fra hverandre så du skal komme bedre til. Jeg klarer ikke lengre å bare sitte og motta, jeg fører hånden min forsiktig nedover brystkassen din, ned mot buksen din, og kjenner at du er hard. Du er veldig hard, og jeg stryker lett over kulen i buksen, og kjenner nå at det ikke bare er jeg som har problemer med å ikke komme med en lyd. Og jeg smiler lett..

 

Vi ser på hverandre, og begge vet hva vi tenker, vi har kommet så langt vi kan her inne på kinoen, og du reiser deg opp, tar min hånd og vi går ut. Jenta bak disken smiler til oss i det vi går forbi, og vi smiler tilbake til henne. Hun skulle bare vist tenker jeg i det vi haster videre.

Når vi kommer utenfor og er på vei bort til bilen dytter du meg opp mot en vegg kysser meg hardt, tar tak i håret mitt, og drar hodet mitt litt mot siden, og kysser meg på halsen, for så å bite litt forsiktig, og så litt hardere. Jeg sukker høyt, og kjenner at du presser hele deg mot meg, jakken min har jeg ikke rukket å lukke, og jeg kan kjenne brystkassen din presse mot mine bryster. Du lar hendene gli ned mot brystene mine, og du knar dem hard, og jeg er nødt til å hive etter pusten når du masserer vortene mellom tommel og pekefiner. Du fører det ene låret mellom mine ben, og bruker det til å masserre meg i skrittet, og jeg kjenner at kroppen nesten blir som gelé, og stønner høyt. Vi vet begge to at nå er det på tide at vi hiver oss i bilen og kjører avgårde.

 

Det er nesten litt rart, vi snakker ikke noe i bilen, vi vet begge to hva vi vil, og du kjører mot deg. Du spør ikke om det er greit, du bare gjør det. For du hadde uansett vist hva svaret hadde blitt. Det er helt stille i bilen, og vi når vi nærmer oss puster vi begge to litt dypere, doggen har ligget i kanten av vinduene helt siden vi dro, noe som kanskje ikke er så rart.

 

Jeg går raskt etter deg når du går mot døren, fortsatt har vi ikke sagt et ord, og du låser opp døren, gentleman som du er lar du meg gå inn først, jeg hører døren smekke igjen bak meg, jeg snur meg mot deg og du tar tak rund livet mitt, og trekker meg mot deg.

Igjen møtes tungene våres i en vill dans mens du sakte, men sikkert leder meg mot soverommet uten at tungene våres noen gang skilles. På veien tar jeg av meg jakken, slipper den rett ned på gulvet, sparker av meg skoene, og du drar av meg blusen og stikker hånden under bh´en kniper om en stram vorte, og jeg klarer nesten ikke å puste. Men jeg vil kjenne din nakne hud mot min, og river av deg t-shirten. Stryker hendene på din deilige brystkasse og kjenner at du nå puster tungt og anstrengt. Jeg trekker deg nærmere mot meg klemmer mine bryster mot din brystkasse, jeg gnir meg mot deg slik at du skal forstå at jeg vil ha mer.. mye mer.

 

Du fører hånden din ned mot skrittet mitt, og jeg kan kjenne at det pulserer, og at det nå er varmt og vått. Først leker du på utsiden av buksen, og jeg kjenner at jeg nesten blir litt utålmodig, men brått åpner du buksen og forsiktig lirker hånden din ned i den. Du stryker lett utenfor trusen før en finger forsiktig glir på innsiden. Du kjenner jeg er våt, og sier – mm..så våt du er.. det er det første som blir sagt siden vi gikk inn på kinoen..

 

Du legger meg ned i sengen, kysser meg ømt, kysser deg sakte nedover og sakte drar av meg buksen, jeg løfter forsiktig på hoften slik at den skal lettere skli av. Du kysser meg igjen ømt, og jeg kjenner pusten din mot meg, og det verker i hele kroppen. Hånden din er igjen ved skrittet mitt, og en finger lurer seg på innsiden av trusen min, jeg skyver underlivet mitt litt opp mot den og du lar nå to fingre leke, og så lar du den ene fingeren skli inn i meg, og jeg hikster litt til, mens min tunge leker med din. Jeg er så varm, deilig varm og nyter at din finger leker med meg.

Jeg stryker deg på ryggen, er til tider nødt til å bite deg i skulderen for å ikke hikste igjen. Jeg fører den ene hånden min nedover mot kulen du har i buksen, leker lett utenpå den, og jeg kjenner at du puster tungt.. Kjenner at du liker det jeg gjør. Forsiktig åpner jeg knapp etter knapp, og det er nå bare et tynt tøystykke mellom hånden min og kuken din. Kjenner den er hard. Veldig hard, og jeg lurer hånden min ned i boxeren din. Kjenner den harde kuken mot hånden min. Stryker den opp og ned..

 

Jeg fører tilbake hånden, og kysser deg lett, småbiter deg litt i leppen. Du snur deg rundt og ligger på ryggen, jeg bøyer meg ned, og kysser deg en gang til. Så kysser jeg deg på halsen, lar tungen min leke seg lett nedover, småbiter litt på veien, og stopper litt opp ved brystvortene dine, slikker lett over den ene, og jeg kan merke at du nyter hvert eneste sekund.

Jeg leker meg videre nedover, og mens jeg kysser meg nedover brystkassen din fører jeg den ene hånden min ned mot kuken din igjen, og den er fortsatt like hard, jeg tar tak rundt den, og forsiktig begynner jeg å bevege hånden opp og ned… Opp og ned..

Jeg har nå beveget meg helt ned, og forsiktig lar jeg tungen min gli lett over hele hodet.. Du stønner og rykker til, du nyter det.. Jeg lar nå tungen leke nedover kuken mens jeg beveger hånden opp og ned. Jeg er bare nødt til å smake på den, og putter den inn i munnen min. Mmm.. du smaker godt, jeg suger deg, smaker på deg.. Igjen må jeg la tungen leke med hodet, og jeg kjenner at du nå beveger hoftene litt mot meg. Det er deilig å kjenne at du støter litt mot meg mens jeg har den harde kuken i munnen min..

 

Du styker meg i håret, og drar meg sakte opp mot deg, og kysser meg lenge, et deilig myk, men samtidig hardt kyss. Du snur meg slik at jeg ligger på på ryggen, og du lar tugen din finne veien ned mot brystene mine, du slikker forsiktig over den ene brystvorten, og den blir straks hard igjen, du småbiter litt forsiktig i den, og jeg stønner lavt. Den ene hånden din har allerede funnet veien ned til skrittet mitt, og stryker forsiktig over klitten. Det kribler i hele kroppen min, og jeg kjenner at jeg snart er nødt til å ha deg i meg. Du kysser deg videre nedover mens den ene fingeren din nå har lurt seg inn i meg, jeg kjenner hvordan den sakte sklir inn og ut av meg. Så kjenner jeg at tungen din har funnet klitten min. Den leker forsiktig med den mens du fortsatt lar fingeren skli ut og inn. Jeg stønner høyt, og er nødt til å løfte hoftene litt opp, noe du merker, og du tar tak i dem og lar nå tungen skli sakte inn i meg. Det iler til i hele kroppen, og jeg kjenner at fortsetter du nå kan orgasmen komme når som helst. Det merker du også, så du lar tungen gli ut, og kysser deg opp mot meg igjen.

 

Lenge ligger du bare oppe på meg, småkysser meg og lar tungene vår leke litt sammen, jeg kjenner den harde kuken din hvile mot skrittet mitt som er pulserende varmt og vått..

Du løfter forsiktig det ene beinet mitt litt opp, drar forsiktig av meg trusen. Du bøyer deg ned mot meg, kysser meg ømt, og jeg kan kjenne kuken din leke litt med skrittet mitt. Så kjenner jeg du presser den sakte sakte inn. Nesten litt ertende inn. Du ligger først litt stille, kysser meg lett for så å begynne å støte.. Du støter først litt sakte, inn og ut.. For så å bevege hoftene raskere og hardere, det er så deilig å kjenne at du kommer inn og ut av meg. Kjenne du støte mot meg, kjenne den harde kuken komme så langt inn i meg som mulig. Jeg sprer bena enda mer så du kan komme dypere, og jeg følger takten din. Jeg lukker øynene og bare nyter det, kjører neglene inn i din rygg og merker at du nå støter hardt, akkurat som jeg liker det.

 

Du stopper opp, snurt meg rundt så jeg står på knærne, du kysser meg i nakken, og biter lett i øreflippen. Og jeg kjenner at kuken din igjen finner veien inn blant leppene, du støter den inn, ikke noe forsiktig nå nei, du støter hardt, og jeg hører du stønner, og jeg klynker..  En god klynking.. Mens du støter hardt inn i meg, kjenner jeg at du fører den ene hånden din mot klitten min. Hele kroppen min iler, og det er så deilig. Så forbanna deilig.

Du leker med klitten mens du støter hardt inn i meg. Du støter raskere nå, og hardere.. hardere.. Jeg kjenner at det er like før det går for meg. Kjenner at jeg begynner å skjelve, kjenner bølgene komme gjennom kroppen. Kjenner at jeg ikke lengre har kontroll over hva som skjer, og da går det. Hele kroppen min rister, og jeg stønner høyt, ber deg fortsette, og det gjør du. Mens kroppen min iler av en orgasme støter du hardt inn i meg, jeg kjenner du gjør det mye raskere og hardere. Plutselig stivner du helt til, og presser deg hardt inn i meg, for så å støte et par ganger til. Og du stønner høyt, og jeg kan kjenne en deilig varme inne i meg.. Kroppen min skjelver ennå, og jeg kjenner at du også skjelver.

 

Jeg snur meg rundt på ryggen, og du legger deg oppe på meg, jeg kan kjenne hjertet ditt fly, og svetten triller av oss begge. Vi ser på hverandre, og smiler, for så å kysse hverandre ømt.. Du legger deg ved siden av meg, og jeg kryper inn i din armkrok.. Lenge ligger vi slik og bare føler hverandres pust, og hud mot hud, før vi en eller gang sovner..

 

Hva blir det neste? En tur på teateret? 😉

Legg igjen en kommentar