Årtusenproblemer eller «Da sjefens pc slo salto.»

Denne novellen er vist 12357 ganger.

     Petter ble sist som vanlig, alle de andre stakk for å feire millennium-helgen.  I dag var det han som måtte gå runden og sjekke at det var lukket og slukket i bygget og at alarmene ble koblet til.  Ikke at det gjorde ham så mye, han hadde ingen planer for kvelden og langhelgen.  Han "skulle bare" få unna noe som skulle vært gjort for lenge siden og som var skubbet  på til det nesten var for sent. Han var akkurat i ferd med å slukke i resepsjonen, da Else låste seg inn.  Else var den nye sprudlende, frodige i markedsavdelingen, hun som alltid hadde en replikk og et smil på lur.
     "Hei, Petter, kan du ikke vente litt til, jeg skulle bare ha med meg et bilde jeg glemte i garderoben". Else småsprang ned korridoren og kom tilbake med en flat pakke i hånden.  "Fint
du var her, jeg kan ikke fordra det der med alarmer. De gjør meg nervøs!"
     Petter smålo av innrømmelsen; "du er da ikke typen som er nervøs for noe som helst ?  Nå må du ikke ta illusjonene fra meg om at du er stabil og stø som grunnfjellet under Oslo!" "Du vet visst mindre om geologi enn meg, du Petter, det hadde jeg ikke ventet av firmaets allviter."  "Heisan, var det en invitasjon til å få vite mer om deg eller forslag til et nytt kurs på Folkeuniver-sitetet?"   Else satte pakken ned, sendte Petter et ertende smil "du er nå søt, du" og spurte om han ville ha intensivkurs nå.
     "Ja, takk" sa den rødmende allviteren, "takk som byr. Blir det på ett, to eller fem minutter ?"  "Vi får se hvor kjapp du er i oppfattelsen" svarte Else og tok av seg ytterjakken, la den på resepsjonsdisken og gav Petter et smellkyss på munnen. Petter skvatt til av tilnærmelsen, men tok av skjerfet og vinterjakken, og mumlet lett ut i luften "nei, ett minutt er i alle fall ikke nok".
     Ti minutter senere og midt i et langt tungekyss begynte Else og Petter å utforske andre deler av hverandre enn munnen. En halv time deretter hadde de hender ganske langt innenfor klærne og utforsket hverandres myke og stive, våte og strittende kropps-deler.  Petter foreslo at de la yttertøyet sitt et annet sted enn resepsjonen.  Han bar det bort til sitt eget rom.  "Det kommer sikkert ingen, men jeg tror vi skal være for oss selv en stund nå, dette intensivkurset tar visst litt tid.  Det er kanskje lurt å gå inn til sjefen, hans rom er det eneste som kan låses og han er i alle fall ikke i landet i dag."
     Else fulgte etter, ikke særlig motvillig etter Petters skjønn. De fortsatt å råkline og kysse. I puste- pausene innimellom fikk de sagt noen ord og spurt litt om tid og forhold.  Petter fikk vite mye han ikke hadde visst eller drømt om, av og om Else.  Om Else fikk hva hun ventet seg, er usagt.  Det virket ikke som hun følte noen trang til å ta kontrollen tilbake. 
     Etter hvert fikk hun et levende inntrykk av at Petter var et kjærlig menneske og ikke bare en arbeidsmaskin.  Kanskje var turen tilbake til jobben ren og skjær beregning ?  Men det var historie nå, inne på sjefskontoret sto to voksne og oppførte seg som sprelske tenåringer på oppdagelsesreise inn i livets gode mysterier.  Det ble mer topografi enn geologi.  Og ingen av dem tenkte på noen av delene.  De stod der famlende, kjælende, kyssende og hadde det godt med seg selv og hverandre.
     Sjefens skrivebord var som vanlig pent ryddet, bordplaten var stor og fristende.  Petter sa at han alltid hadde forestilt seg at sjefer pleide å ligge med sekretærer på skrivebordet, ikke det at han var sjef og ikke at Else var sekretær. Og ikke skulle de vel ligge sammen, men likevel ?  Han manøvrerte Else mot bordet, med en hånd dypt involvert i hennes kjønn. 
     Else hadde lenge latt lyde en serie små orgasmeklynk og fulgte mer enn villig med.  I fulle klær la de sin fulle tyngde mot skrivebordet for å vippe seg opp på det.
     Da stod ikke verden stille lenger, sjefsskrivebordet var stort og benene ikke plassert i hjørnene.  Det føltes som jordskjelv da bordet begynte å tippe over.  De så sjefens PC begynne å skli på bordplaten og i ultrarapid fløy dataskjermen gjennom luften og landet på teppet.  Kassen ble dratt med av ledningene og slo salto i luften.  Paralyserte og maktesløse.  Petters hånd forlot intuitivt sitt fuktige tilholdssted og bidro til å fange bordet fra å velte.
      Brakene fra dataenhetenes landing ble avløst av en felles nesten hysterisk latter fra to som ikke lenger sto tett sammen.  De var lamslåtte og tafatte, nesten skrekkslagne.
     Antiklimaks,  Else og Petter ryddet på plass, fjernet avtrykkene fra skrivebordet som merkelig nok hadde alle fire ben i behold, uknekket.  "Gudskjelov !" utbrøt Petter.  Men fingeravtrykk satt med kjønnssaft var ikke lette å fjerne fra den blanke bordplaten.  "Kanskje bra du ikke sølte mer på bordet" sa Else, fant veien inn til et bråslaknet lem og hisset det opp igjen. "Det viktigste benet er visst også i orden" kniste hun, slapp tak og gransket datautstyret i stedet.  Heldigvis var flatskjermen hel og resten av utstyret viste heller ingen ytre tegn på ekstraordinær aktivitet.
     Kort sagt, ikke lenge etter var skrivebord og rom satt i en orden som før Petter og Elsa hadde invadert dem. De skulle til å liste seg ut, lattermilde og lettede nå, og sikkert ikke særlig mindre kåte enn da de hadde entret rommet.
     "Det var et langt intensivkurs, føles nesten som en første leksjon" sa Petter, kysset Else langt, inderlig og besvart.  Han spurte håpefullt og forsiktig om den neste leksjonen kunne bli en felles middag.
     "Nei" sa Else, "det får vente. Nå har du gjort meg så kåt at jeg vil ha deg her og nå !"   Så midt på gulvet begynte hun å kle Petter naken, og han var ikke sen til å bidra med gjensidig stripping.
     Else bøyde seg ned, la seg på knærne for å legge ut noen klær som kunne tåle å søles på.  Petter så Elses praktfulle runde, kløftede bakdel.  Den var jo egentlig det første han virkelig så av kroppen hennes.  Han fant baken uimotståelig, forførende, innbydende og han falt for fristelsen til å gå ned på kne bak Else.  Lemmet fant hurtig inn i en glatt, våt, varm sprekk. 
     Bingo !  Else og Elses kjønn reagerte begge spontant. Et lett febrilsk knestående samleie i en klassisk hundestilling, Til det gikk for dem begge.  Herlig matt i kroppen og andpusten mente Petter at dette måtte de kunne gjøre bedre i en neste leksjon.  Hvis hun ville gi flere? "Denne er da ikke slutt !" var svaret fra Else som suget lemmet rent for alle safter.  Det ble mange kyss og sug.
     De luftet godt ut hos sjefen før de forlot kontoret hans. Etterfulgt av en felles dusj hvor de riktig kunne utforske hverandres kropper før de slukket seg ut fra arbeidsplassen og satte alarmene på.  Deres egne alarmer hadde ikke gitt signaler, så dette hadde vært som det skulle være.
     Det ble en slags middag hos Petter, det ble nachspiel hos Else og det ble nyttårsaften neste dag.  Else hadde planer for kvelden, men fikk gitt beskjed om at hun, som sant var, hadde fått i seg "noe som går".  Og da var hun ikke like ettertraktet som gjest.  Det ble nytt år før de var ferdig med fjerde leksjon.  Eller var det den femte eller sjette ?
     Det føltes som en god overgang til et nytt årtusen å la nyttårsfyrverkeriet utenfra akkompagnere deres egne innendørs aktiviteter av like eksplosiv art.
   

      Første arbeidsdag i det nye årtusen hadde sjefens PC som den eneste i hele firmaet fått årtusenproblemer.  Løsbare, men helt uforklarlige som dataproblemer ofte er.  Else og Petter kunne nok oppklart det hele, men hvorfor skulle de da det.  Det var da ikke deres bord….
     De to elskende fortsatte sitt intensivkurs og sine leksjoner i det nye årtusen men andre steder enn på arbeidsplassen.  Vi andre betraktet dem som årtusenets første kjærestepar, noe de smilende
aksepterte.

Legg igjen en kommentar