Runk meg da

Denne novellen er vist 56386 ganger.

«Runk meg da». Jeg bråsnudde i sengen. «Hæ?» Han så meg rett i øynene, og gjentok: «runk meg da».
Gutten ved siden av meg var en kamerat fra hjembyen. Han hadde komt på helgebesøk til Bergen. Etter en fuktig kveld på byen, uten å få napp hos det motsatte kjønn, hadde vi søkt kompaniskap sammen i sengen min. Etter å ha snøvlet om alt mellom himmel og jord, blant annet om hvorfor ingen jenter så oss verdige et ligg de kunne angre på dagen derpå, hadde vi lagt oss for å sove. Trodde jeg hvert fall.
«Legg deg». Jeg snudde meg tilbake, med ryggen vendt mot han «Vi får jo oss ikke fitte uansett. Jeg kommer faen ikke helt til Bergen, uten å få tømt pungen». Han var tydelig full, og slet med å formulere setninger uten å slure på ordene. «Gå inn på badet å runk da, så kan du legge deg på sofaen etterpå. Jeg skal sove. Jævla homo.» Det ble stille.
Jeg vet ikke om det var fordi jeg var full, eller fordi jeg ikke hadde pult på over et år, kanskje en kombinasjon av begge. Jeg begynte hvert fall å angre på at jeg ikke sa ja til å runke han. Plutselig sto jeg overfor et scenario jeg aldri hadde forestilt meg, og merket at det fristet å slå til på tilbudet. Jeg er jo ikke homo, ikke som jeg vet om hvert fall. For hvert minutt som gikk, angret jeg mer og mer på at jeg hadde vert så avvisende. Det hadde vert stille i minst fem minutter. «Ikke sovn nå», tenkte jeg. Spør han en gang til, så gjør jeg det. Vær så snill, spør en gang til. Ikke sovn.
«Kom igjen da, runk meg»
Jeg snudde meg. Han hadde sklidd av seg trusa, og sparket dyna ned på gulvet.. Øynene mine ble møtt av en pulserende ståpikk, og et stort smil. Jeg hadde aldri lagt merke til at han hadde så sykt underbitt før. Jeg nølte ikke, og la hånden min på pikken hans. Den var stor, mye større enn min. Jeg begynte forsiktig med tre fingre, før jeg omsider grep om den med hele hånda. Den var knallhard. «Ta skikkelig i da, det er vel ikke sånn du runker?». Jeg økte tempoet. Pikken hans var så tykk at jeg slet med å få tommelen og pekefingen til å møtes rundt den. Lang var den også. Jeg førte hånden helt fra roten, som var dekt med røde kjønnshår, og opp til det eksponerte kukhodet. Det føltes godt. Nesten bedre enn å runke selv. Jeg kjente at pikken hans ble stivere og stivere i hånden min. Jeg prøvde å møte blikket hans, for første gang siden jeg hadde lagt hånden min på pikken hans, men han virket å være i sin egen verden. Var han i ferd med å komme? Er vi ferdig allerede? Jeg rakk knapt å fullføre tanken, før han tok tak i håndleddet mitt, og førte bort hånden min. «Nå er det din tur».
Skulle han runke meg nå? Jeg kjente at jeg ble nervøs. Mye mer nervøs enn det jeg pleier å bli, de få gangene det byr seg en mulighet til å pule. Tissen min er jo ikke spesielt stor, hvert fall ikke sammenlignet med hans. Hva kom han til å synes? Jeg lot han noe motvillig dra av meg underbuksen. Jeg var knallhard, så jeg kunne hvert fall ikke skylde på at den pleier å være større, sånn som jeg pleier. Han så på meg og smilte. «Så deilig kuk du har». Han akte seg nedover sengen, og krabbet seg inn mellom beina mine med hodet først. Han slikket meg først litt på testiklene, før han forsiktig begynte å suge på den ene. Han brukte tungen til å føre testikkelen min inni munnen sin, og dro forsiktig forhuden min ned med hånden sin. Han brukte fingrene til å forsiktig massere pikken min, som om hånden hans var en blekksprut. Jeg kjente pupillene mine bevege seg oppi i skallen. Hvorfor var dette så mye deiligere enn det jeg har opplevd tidligere? Nå har jo ikke jeg den rikeste erfaringen, men dette burde vel ikke føles SÅ mye bedre? Tankene mine ble avbrutt av at han stoppet masseringen. «Får jeg lov å pule deg?» Jeg nølte ikke et sekund. Jeg tok meg ikke en gang tid til å svare. Jeg bare snudde meg rundt, og skjøt rumpa opp mot taket. «Har du kondom?». Tanken hadde ikke en gang streifet meg. Enda godt en av oss klarer å tenke rasjonelt. I den grad denne situasjonen kan betegnes som rasjonell. «Ja, det ligger en i nattbordskuffen».
Den hadde lagt der lenge, altfor lenge, men de går vel ikke ut på dato? Jeg hørte at han åpnet skuffen, rev opp pakken, og tredde på seg kondomet, mens jeg lå med ansiktet begravd nedi puta. Nå det ingen vei tilbake. Jeg kjente den kondomkledde penisen hans presse seg inn mellom skinkene mine. I det han penetrerte endetarmsåpningen min begynte det å gjøre vondt. Skikkelig vondt. Jeg bet i puta så hardt jeg kunne. Dette måtte jeg bare tåle. Ikke faen om jeg skal feige ut nå. Jeg visste at det kom til å bli godt. Jeg hadde rett Etter noen smertefulle sekunder, ble det godt. Ubeskrivelig godt. Pikken hans bevegde seg med sakte, og rolige bevegelser inn og ut av rumpa mi. «Pul meg hardere din, rødhåra fregnegris». Jeg var så kåt at jeg ikke klarte å kontrollere stemmevolumet. Hele nabolaget hadde nå definitivt blitt gjort oppmerksom på at jeg hadde sex av den suspekte sorten. Han lystret ordre, og økte tempoet. Smerten kom snikende tilbake, men ble overdøvet av eufori jeg aldri før hadde opplevd maken til. Han pustet stadig tungt, kun avbrutt av høylytte klynk som minnet om en slakteklar gris. Sykt nok gjorde det meg bare enda kåtere. Jeg kjente svetten hans dryppe ned på korsryggen min. Det tok ikke mange minutter før jeg kom, så sykt også. Spruten sto som vannet fra en høytrykksspyler. Han hadde heldigvis mer å gå på, og banket på videre. Jeg håpet det skulle vare evig, men kort tid etterpå brølte han ut; «Å herregud, jeg kommer så sykt». Jeg bykset til, og dyttet han unna. Ikke faen om sæden hans skulle i det kondomet, det skulle jeg ha. Jeg rev av han kondomet, og stappet pikken hans i munnen. Det var så vidt den fikk plass. Jeg kjente tydelig at tennene mine skrapte oppetter pikken hans. Han virket heldigvis ikke å bry seg. Der kom det. Utløsningen hans traff som et hagleskudd oppi ganen min. Instinktivt dro jeg pikken hans utav munnen. Vi delte et lite blikk, før jeg igjen kastet meg over den spermdekte pikken hans. Pikken hans var som en sædsprutende drage. Jeg slurpet det i meg, som om det var slush på en varm sommerdag. Ikke fordi det var så jævlig godt, for det var det virkelig ikke, jeg ble bare så sykt kåt av å kjenne genmaterialet hans renne nedover struperøret mitt.
Det som virket som en utømmelig vulkan av sæd, var nå tømt. Jeg hadde fått i meg hver eneste dråpe. Sexen var over. Hva nå? Er jeg homo? Er han homo? Blir det oss to nå? Jeg sa ingenting. Jeg klarte ikke å se han i øynene. Jeg la meg ned med ryggen vendt mot han. Hva faen skal jeg si nå? Hva betyr dette? Jeg tok omsider mot til meg, og snudde meg mot han. Han hadde sovnet. Faen.

Legg igjen en kommentar