sir?

Denne novellen er vist 34355 ganger.

Sommeren går mot slutten, men fortsatt er det fine varme dager. Jeg benytter enhver anledning til å ligge på gresset og slikke sol. Kjenne en svak bris kjæle huden, lukke øynene og la tankene fare. Hagen ligger usjenert til, uten innsyn, så jeg kan kose litt med meg selv uten å frykte at noen ser. Allikevel, gjør det alt mer spennende. Tenk om noen kommer innom? Tanken på at noen skal se at jeg ligger og fingrer meg selv er både skremmende og pirrende. Det tenner meg ekstra, og det har blitt noen små orgasmer på den plenen i sommer.
På en slik varm sensommerdag, ligger jeg og tekster med en fyr. En fyr som jeg aldri har møtt, men som begynner å kjenne mitt tenningsmønster veldig godt. Han vet nøyaktig hva han skal skrive for å gjøre meg kåt. Ikke vulgært, eller støtende, bare velformulert og levende skrevet. Vi har holdt samtalene gående mer eller mindre gjennom hele dagen, og jeg har mer enn en gang gitt meg selv orgasme. Kvelden begynner å nærme seg, og jeg begynner å bli alvorlig frustrert. Bare meg, og mine leketøy er ikke nok. Å gi meg selv en orgasme får meg bare til å ønske mer – mye mer. Jeg avslutter praten for dagen, og jeg går hvileløst rundt omkring i huset. Ønsker ikke legge meg når kroppen og hodet skriker etter å bli brukt.
Jeg svinser innom SMil, på jakt etter noe å lese på. Noe som kan få tiden til å gå. Etter noen deler på en Apoeshistorie, gir jeg opp. Dette var ikke egnet lesning i dag … Ser klokken har passert midnatt, og innser natten har kommet. Tar en dusj og kryper inn under et tynt laken. Det er fortsatt varmt både ute og inne, så beholder vinduet oppe. Tross rastløs kropp, kjenner jeg søvnen kommer og sovner ganske fort.
Jeg bråvåkner av en lyd. Ser forvirret rundt meg, og skjønner lite. Hva var den lyden? Kom den utenfra? Jeg prøver å se i halvmørket, men alt virker normalt. Det har blitt kjøligere ute, så jeg lukker vinduet nesten helt igjen. Barnesikringen klikker på. Jeg går på kjøkkenet og drikker litt vann, fortsatt sitter en ekkel følelse igjen i magen. Hva var den lyden? Hele huset virker kjøligere, og jeg kjenner jeg fryser litt. Brystvortene er stive, og jeg har gåsehud over hele kroppen.
Tilbake på soverommet, leter jeg opp en sommerdyne og siger inn under den. Jeg legger meg godt til rette, og akkurat i det jeg lukker øynene ser jeg en bevegelse. Jeg sperrer opp øynene for å se hva det er, men innen jeg rekker noe annet har jeg en bred gaffatapestripe over munnen. Jeg prøver å komme meg løs, men mannen i rommet er både kjappere og sterkere. Jeg holdes hardt nede, og kommer ingen vei. Jeg kjemper imot, men jo mer jeg kjemper jo vondere blir alt. Til slutt må jeg kapitulere, og han løsner litt på grepet. Ikke nok til at jeg kan komme fri, men nå gjør det ikke vondt mer.
Vi ser hverandre inn i øynene en stund, og jeg kjenner på en slags ro. En ro som gir meg en magefølelse på at dette ikke er farlig. Jeg bare vet dette er han jeg har tekstet med lenge. Noe endrer seg inni meg, jeg slapper mer av og blikket endres litt. – Og der tente du ja, sier han og smiler djevelsk. – Har du tenkte å kjempe mye imot? Jeg bare ser på han, med et lekent blikk og trekker litt på skuldrene. Han ler høyt og spør om jeg har tenkt å være en rampete villkatt. Tross tape over munnen, ser han at hele ansiktet gliser. Med stor erfarenhet, vrir han meg rundt på magen og fester hendene i håndjern. Så tar han tak i dyna og drar den av … – Du sover naken og er alltid tilgjengelig eller hva? Før jeg rekker å respondere, smeller håndflaten gjentatte over rumpa. Jeg prøver å vri meg unna, men han holder meg fast. Når det kjennes ut som rumpa skal brenne bort, stopper han. Jeg trekker pusten og hele kroppen faller litt sammen i sengen. Som en liten filledukke snur han meg rundt på ryggen. Jeg ser på han med en blanding av kåtskap og usikkerhet. Han står der, så selvsikker og bare gliser. – Kåt? Med tårer i øynene, nikker jeg.
Han går ut av rommet og inn på kjøkkenet. Skuffer og skap åpnes, på leting etter noe. Plutselig er han tilbake. Jeg klarer ikke se hva han har hentet, men noe er det. Han fikler med noe på gulvet, og jeg lukker øynene. Kjenner på følelsen som raser gjennom kroppen. Fornuften sier jeg burde kjempe imot, komme meg unna, men kroppen vil være her. Mens jeg ligger og tenker, blir bena mine nesten brutalt spredt. Jeg løfter opp hodet for å se, samtidig som jeg prøver å samle bena. Et sviende smekk over det ene brystet får meg kjapt på andre tanker. Tårene triller, og jeg må konsentrere meg om å puste. Han vet det er det verste han kan gjøre mot meg. Det brenner og svir mye.
En lang spreadbar festes ved anklene og jeg kjenner det godt i lysken. Dette er ingen hvileposisjon. Jeg unngår blikket hans, da jeg føler meg veldig flau over å være så blottlagt. Han stryker hånden oppover det ene benet og kiler meg langs leppene. Det er umulig å ligge stille, så deilig. Hånden fortsetter oppover og når han kommer til det ene bryster, flytter jeg nervøst på meg. Redd for at han skal klype. Lukker øynene og stålsetter meg, men ingenting skjer. Hånden fortsetter, men når jeg klarer å slappe av og puste rolig, rives gaffatapen brutalt av. Jeg klarer å kvele et utbrudd, men kjenner et sinne som bobler inni meg og et blikk som avslører tankene. – Fortsatt villkatt? spør han idet han bøyer seg ned og henter opp en pisk ….

Legg igjen en kommentar