Seilturen, del 1

Denne novellen er vist 24325 ganger.

Det var sommer, sol, og varmt. Kanskje den varmeste sommeren i Norge på veldig lenge, i alle fall de siste ukene. Jeg var på seiltur langs sørlandskysten med en kompis og to vennepar av han, som jeg også hadde møtt et par ganger. Jeg hadde slengt meg på i siste liten, da min kjære plutselig måtte ta en eksamen om igjen. Den planlagte turen vår til hytta hans ble derfor utsatt, så jeg måtte finne på noe annet så lenge. Løsningen ble altså seiltur med Christian, Ingvar og Marie, og Andre og Christine.

Turen gikk fra Tønsberg og ned til Kristiansand i en fantastisk 48 fot seilbåt. Om bord hadde vi god plass, med to lugarer akterut, og to lugarer i baugen. Det var også et bad i baugen og et akterut, som ble delt mellom lugarene. I midten av båten var det en stor bysse med tilhørende spiseplass og oppholdsrom. Oppe på dekk akterut var det også gode muligheter for å spise og hygge seg, og det ble til at vi oppholdt oss mest der pga varmen. Helt akterut var det en stor badeplattform med stige og stupebrett, noe som la opp til mangt et bad disse 10 dagene.  Jeg og Christian hadde hver vår lugar akterut, mens parene hadde hver sin lugar i baugen.

Alle var riktig så trivelig å reise sammen med. Vi koste oss veldig med god drikke og god mat, ofte til langt på natt. Dagene ble dratt ut i det lengste, så vi fikk mest mulig ut av dem. Til tider glemte jeg helt alt annet, og bare levde der og da. Dette førte til at jeg fikk litt dårlig samvittighet overfor min kjære som strevde med eksamen, noe som fikk meg til å ringe hjem med oppmuntrende ord. Han beroliget meg, og sa jeg bare skulle kose meg og glemme hverdagen i noen dager. Jeg kunne trenge litt avkobling fra hverdagens mas sa han. Han hadde gjort akkurat det samme selv om det var han som fikk tilbudet, og han mente det ville være bra og slappe av med andre, etter en periode med mye studier og jobb. Jeg var helt enig.

Christian kjente jeg godt gjennom studiene mine, og vi hadde vært mye sammen på fritiden det siste året. Samboeren min hadde truffet han et par ganger, og syntes det var greit at jeg reiste med han. Christian er en trivelig fyr fra Østlandet, som gir mye av seg selv, og finner på mye artig. Samtidig er han en god samtalepartner, og har alltid en oppmuntrende kommentar. Ved en anledning hadde han sagt at han liker meg veldig godt, men at han respekterte forholdet jeg var i. Derfor ble det med hyggelig kvelder, og litt vennskapelig flørting nå og da. Jeg var åpen om dette til samboeren min, og han syntes det var helt greit. Det bidro alltid positivt til forholdet vårt at jeg fikk bekreftelse fra andre, og det samme gjaldt når han traff venninner. Samboeren min er en kjekk fyr, og blir stadig sjekket opp og gitt komplimenter. Når vi begge fikk slike oppmuntringer i hverdagen, bidro dette spesielt godt til sexlivet.

Vi var nå på andre dagen om bord i båten, og vi var på vei sørover fra kysten utenfor Larvik. Målet for dagen var Kragerø. Solen strålte fra skyfri himmel, og vi hadde en lett bris som ga akkurat passe fart i båten. De to parene lå på hver sin side av båten frempå dekk, mens jeg og Christian hadde fått ansvaret for seilingen. Vi hadde vinden i ryggen, så det var ikke veldig mye jobb i dag. Jeg hadde tatt på meg min sorte bikini, og et lite silkeslør rundt livet. Christian satt på kanten ved siden av roret i en litt stram badeshorts som satt godt rundt rumpa hans. Bak solbrillene kikket jeg nå og da bort på han. Han er mørk i håret, har litt skjegg, og en ganske godt trimmet kropp med synlige magemuskler. Vi pratet og lo, og delte gode historier. Det hadde blitt til at vi hang med hverandre om bord, siden turtelduene var mer opptatt av hverandre. Jeg reiste meg opp for å hente et par pils nede i byssa, og så at Christian kikket på meg og smilte. «Du ser utrolig godt ut i dag», sa han mens han studerte kroppen min. «Takk», svarte jeg, og gikk ned i byssa. Jeg kunne føle øynene hans på rumpa mi. Jeg snudde meg nede i byssa, og så at han reiste seg som for å skjule at han glodde.

Jeg hadde fått slike komplimenter fra han tidligere, så det var ikke noe nytt, men alltid like hyggelig. Jeg sendte en melding til samboeren min med dagens rapport, og hvor vi befant oss. Han hadde også funnet veien ut i parken med bøkene, og fortalte om alle de søte jentene som lå rundt han. Om jeg hadde vært der, så skulle vi kost oss litt under et stort håndkle, skrev han. Jeg svarte at vi fikk ta det igjen når jeg kom hjem, og at han kunne smøre inn hele kroppen min med solkrem da. Han svarte at det var en avtale, men at han stolte på at Christian kunne gjøre det samme med kyndige hender de neste dagene. Jeg valgte og ikke spørre hva han la i det, men avfeide det med en spøk. Likevel var det noe pirrende med tanken, og jeg fant fram solkremen fra lugaren min.

Jeg snudde meg og gikk opp til Christian igjen. Vi skålte og drakk den friske pilsen som virkelig bruste i kroppen. Jeg spurte om han kunne smøre meg på skuldrene og ryggen, og satte meg foran han. Han hadde ikke noe imot det, og smurte meg inn med myke deilige bevegelser.  «Se som de koser seg  der fremme», sa han og pekte på Ingvar og Marie. «Kanskje litt for mye også, til at vi ser på». Ingvar lå og strøk Marie på magen, rundt brystene hennes, og opp på halsen. Hun fniste og knipset hånda hans vekk, men den var like fort tilbake igjen. Hun så ut til å like det. Vi fulgte med på det hele, og fniste litt vi også. Et lite øyeblikk kikket Ingvar bort på oss, og vi latet som om vi var opptatt med noe annet. Da vi kikket tilbake så vi at Ingvar hadde hånda si på det ene brystet hennes, under bikinien. Han knadde det lett, og kløp henne i brystvorten. «Uff, det kan ikke være lett å være kjærestepar om bord i en trang båt sammen med andre», lo jeg. «Det er nok sant det, men det er mye man kan gjøre uten at noen merker noe også», svarte Christian. Han hadde vært ferdig med smøringen av meg noen sekunder nå, men fortsatte å massere skuldrene mine. Nå og da gle de ned på fremsiden til den aller øverste delen av brystene mine, før de gle opp til halsen min, og tilbake til skuldrene. Jeg lente meg tilbake og nøt det hele, og følte at dette måtte være det samboeren min mente.

Dagen gikk, og vi la til i en vik på en øy innenfor jomfruland. Vinden hadde ført til at vi ikke nådde helt inn til Kragerø, men vi hadde handlet inn mer enn nok til å klare oss der ute. Det ble flere bad og mer deilig sol den kvelden. Til middag ble det reker og hvitvin, og fine rytmer fra stereoen. Etter hvert som kvelden ble sen begynte vi å bli gode og brisne hele gjengen. Andre og Christine hadde satt seg på land for å få med seg den siste kveldssolen, mens Ingvar og Marie satt på dekk i baugen med en gitar. Jeg og Christian satt på badeplattformen akterut med beina i vannet. Det var rett over 20 grader selv om sola snart var nede. Det ble nok en varm natt. Jeg hadde tatt på meg en løs og ledig hvit sommerkjole, med et nyinnkjøpt lyserosa undertøysett under. Vi hadde det riktig så hyggelig med hvert vårt glass rødvin, og en kurv jordbær mellom oss. «Vil du danse», spurte han plutselig. «På denne lille plassen her?», spurte jeg. Han reiste seg opp og hjalp meg på beina. «Vi får bevege oss rolig da vet du», sa han, og holdt meg rundt livet. Jeg lente hodet mitt på skulderen hans, og nøt de jevne gode rytmene, og duvingen i båten. «Har du det fint her om bord», hvisket han meg i øret. «Så absolutt. Jeg angrer ikke et sekund», svarte jeg med et smil. Han strøk hendene sine nedover ryggen min, og ned over rumpa mi. Der ble de liggende litt før han strøk de oppover igjen. Jeg hadde ikke fått den type tilnærming fra han tidligere, men syntes det var greit. Vi fortsatte dansen etter lyden fra gitarspillingen til Ingvar. Jeg følte meg særdeles heldig som hadde fått være med på dette. Etter litt strøk han hendene sine ned mot rumpa mi igjen, men denne gangen la han litt mer trykk på, og masserte den litt. «Pass deg nå», sa jeg med et lurt smil, «ellers havner du i vannet». Han fortsatte litt til, som om han skulle teste ut trusselen. Hendene hans gle sakte rundt på rumpa mi, og et lite sekund kjente jeg at han presset den ene fingeren sin litt diskret inn mellom bena mine. Jeg fulgte opp trusselen, og dyttet han ut i vannet. På veien klarte han derimot å ta tak i armen min, og dro meg med seg. De andre lo av oss, men fant raskt tilbake til sitt. Vi svømte litt rundt, mens vi sprutet på hverandre. Etter litt svømte jeg mot stigen, men ble raskt tatt igjen. Christian la armene rundt meg, holdt fast i stigen, og presset seg inntil meg. «Jeg beklager om jeg ble litt nærgående», sa han, «men jeg levde meg litt mye inn i øyeblikket. Du er en utrolig deilig jente». Jeg sa det gikk helt fint, men at han måtte huske på hvor grensa gikk. Jeg gikk opp stigen, og la merke til at kjolen lå klistret til kroppen, og overlot lite til fantasien. De rosa blondene ble med ett veldig synlige. Christian plystret etter meg, og gikk etter. Jeg lo, og så til min forlystelse at den hvite shortsen hans avslørte at han ikke hadde så mye under. Jeg kunne tydelig se en halvstiv pikk gjennom det våte stoffet. Han la ikke merke til at jeg så det før han tok et håndkle rundt livet. Jeg gikk ned i båten for å få på meg noe tørt.

Nede i lugaren kledde jeg av meg, og flirte for meg selv. Det hele føltes litt rart, men desto mer opphissende. Pikken jeg hadde sett var ikke verst, og den sto nok fint til kroppen hans. Jeg merket jeg var blitt litt tent, og måtte kjenne etter mellom beina. Det var visst ikke bare på kroppen jeg var våt. Jeg puttet en finger inn i meg selv, og kjente på hvor utrolig deilig det var. Det var ikke tvil om at jeg måtte avslutte kvelden med litt egenhygge før søvnen tok meg.

Det var begynt å bli mørkt, eller i hvertfall så mørkt som det blir om sommeren. Andre og Christine hadde lagt seg, og jeg vurderte det samme. Kåtheten hadde ikke gitt seg, og jeg drømte om litt kontakt med mine egne fingre. Christian satt ved siden av meg, og ga meg mye oppmerksomhet. Ingvar og Marie satt på motsatt side, og var helt oppslukt i hverandre. Etter hvert bestemte jeg meg for å trekke ned i båten, og Christian fulgte meg ned. Ingvar og Marie ble sittende igjen. Etter tannpussen sa vi god natt og ga hverandre en klem. Christian klapset meg lett på rumpa da jeg snudde meg for å innta senga, og smilte frekt til meg. «Ikke innbill deg noe nå», sa jeg med et smil, og lukket døren.

Jeg ble liggende våken en liten stund og lure på hva jeg skulle gjøre med tilnærmelsene til Christian. Det var jo helt klart på grensen til hva som var lurt, og jeg satset på at det ikke ble noe mer enn det. Likevel var det noe pirrende med det, og den lille flørten hadde virkelig fått blodet til å bruse. Jeg førte en hånd ned mellom bena mine, og kjente at kåtheten ikke hadde gitt seg enda. Det var utrolig godt å kjenne fingrene gli rundt der nede, og jeg var raskt inne i fantasiland. Med den ene hånda førte jeg to fingre ut og inn, mens jeg masserte klitoris med den andre. Jeg kunne tydelig kjenne orgasmen nærmet seg da jeg fikk høre et lite stønn oppe fra akterdekket. Fra lugaren min var det et lite vindu som gikk ut mot sittegruppa på akterdekket, helt nederst ved gulvet. Jeg satte meg opp på knærne og kikket ut. Der fikk jeg se Ingvar og Marie som ikke lenger klarte å holde fingrene borte fra hverandre. De satt på motsatt side av der jeg var, så jeg så tydelig hva som skjedde. Marie hadde bøyd seg ned mellom bena til Ingvar, og var i full gang med å suge pikken hans. Den var stor og hard, og glinset i måneskinnet. Tunga hennes gle sakte opp og ned langs skaftet, før den forsvant inn i munnen hennes. Hun var naken, og de deilige brystene hennes duvet i takt med sugingen. Hånda mi fant veien ned mellom bena mine igjen, mens jeg kikket på pikken som ble sugd etter alle kunstens regler. Hun stønnet svakt, og jeg fikk se at Ingvar satt med et par fingre oppi henne, og gjorde henne klar for mer. Tempoet økte, og etter litt dro han henne bort, tydeligvis fordi han holdt på å komme. De ble sittende å kysse litt, mens hendene deres var overalt på den andre. Jeg kunne ikke tro det jeg så, og følte meg skyldig som ikke lot de være i fred. Hva ville skje om de oppdaget meg?

Jeg la tankene til side, og fortsatte å fingre meg selv til showet foran meg. Marie hadde tydeligvis ventet lenge nok, og satte seg nå overskrevs på Ingvar. Hun tok tak i pikken hans og masserte seg selv litt med den, før hun fant veien mot åpningen. Sakte men sikkert tredde hun seg nedpå pikken hans, og jeg fikk for første gang se noen knulle. Det ble nesten for mye for meg, og holdt på å komme der og da, men bestemte meg for å holde igjen. Det glinset mellom bena deres, mens hun sakte tredde seg opp og ned på han. Hendene hans hadde funnet veien til brystene hennes, og han forsynte seg grovt av godsakene. Etter noen minutter var tempoet ganske høyt der ute, og jeg kunne se pikken til Ingvar knulle vettet ut av henne. De hadde store problemer med å holde seg stille, så de kvalte stønnene med hete kyss. Plutselig reiste Marie seg, og snudde seg mot meg. Jeg skvatt litt, men skjønte fort at hun ikke hadde sett meg. Hun stilte seg på alle fire på gulvet rett foran meg, med overkroppen lent på benken over hodet mitt. Ingvar fulgte hintet og var rask ned på kne bak henne. Jeg så nå rett opp mellom bena hennes, var vel ikke lenger enn 30 cm, og fikk se hvordan han førte pikken inn i henne igjen. Han satte raskt opp tempoet, og synet av pikken som gikk ut og inn av henne, sendte meg over kanten, og jeg fingret meg selv til en herlig orgasme. Jeg hadde store problemer med å holde meg stille. Herregud så deilig det var. Hele kroppen min ristet, mens jeg så dette fantastiske synet foran meg. Rett etter hørte jeg at de nærmet seg klimaks der ute også, og jeg så hvordan kroppen til Marie ristet, og hvordan Ingvar satte et siste støt med hele seg, før han sprutet inn i henne. De ble stående slik litt, og jeg kunne høre de puste ut. Etter noen sekunder dro han seg ut av henne, og den halvstive pikken hans kom til syne igjen.  Det rant litt safter ut av Marie, og ned på gulvet foran meg. Dette var noe av det råeste jeg hadde opplevd. Jeg så de reiste seg, før de hoppet i sjøen for et bad, og jeg trakk for gardinene. Litt etter sovnet jeg, med den forvissning om at dette måtte jeg holde for meg selv. Turen videre kunne jo bli riktig så spennende.

Fortsettelse følger…

  

 

Legg igjen en kommentar