Tina

Denne novellen er vist 31870 ganger.

Dette er min første novelle, så dere får være snille med meg.

Vi “møttes» over en skeiv side på internett. Det hele startet med at du skulle fotografere meg og min hund, siden du var fotograf.
Du var så nydelig med blå klare øyne som stirret meg dypt inn i øynene, første gang vi møttes. Jeg klarte ikke helt holde øyekontakten, jeg ble nervøs. Men jeg visste allerede da at du var den jeg ville ha.

Det ble sene kvelder foran dataskjermen fremover, vi satt langt på natt og pratet. Hadde på webcam, og alle vet jo at når natten kommer, da blir man gjerne litt kosete og litt mer vulgær i praten. Så da kom samtalen over på sex.
Vi møttes oftere, klemmene ble lengre og følelsene ble sterkere for hver dag som gikk.

En dag bestemte vi oss for å ha filmkveld hjemme hos deg. Er det ikke sånn det alltid begynner?? 😛 Vi satt der på hver sin side av sofaen, begge to helt inne i filmverden. Vi så filmen Loving Annabelle etter mitt ønske, da det var en av mine yndlingsfilmer.. Handler om ei ung jente som bor på pensjonatskole, og forelsker seg dypt i sin kvinnelige lærer. Etter hvert som det blir mer action i filmen, så merker jeg øynene dine flakker fra tv skjermen og meg. Du har veldig lyst å ta det første skrittet, men du tør ikke.

Jeg beveger meg litt diskré nærmere deg i sofaen, men du sier ingenting.. Det var en spennende sexscene som du var svært opptatt av.. Men som sagt hadde jeg sett filmen flere ganger før så jeg hadde litt andre tanker enn å se på den firkanta boksen.

Flytter meg enda lengre bort og stryker deg forsiktet over hånda di som ligger fint ved siden av deg på ei pute. Du kvepper til og virker litt usikker, men smiler. Jeg fortsetter å stryke på den myke hånda, og flytter den andre hånda over på låret ditt. Du begynner å puste litt tyngre, ansiktet ditt blir en smule rødblusset og kjenner tydelig kåtheten strømme på.

Jeg bøyer meg mot deg og kysser deg litt forsiktig på munnen og ser spørrende. Du sitter der med ett stort smil med kritthvite tenner skinnende mot meg. Jeg tar det som ett ja til å fortsette. Kysser deg mer krevende denne gangen og lar tunga mi skille leppene dine. Mmm, stønner du mot meg. Du er tydelig kåt nå der du ser på meg med blanke øyne. Legger deg ned på sofaen og lener meg over deg. Kysser deg på halsen mens jeg lar den ene hånda mi gli oppover innsiden av låret ditt. Du gir fra deg ett svakt stønn..

Er for mye innsyn her, vi går inn på soverommet sier du med en dirrende kåt stemme, og leier meg inn. Vi begynner umiddelbart å rive av hverandre klærne, klarer ikke vente lengre. Dette øyeblikket har vi begge ventet lenge på.  Du dytter meg ned på senga og setter deg skrevs over meg. Vi ler litt men er forferdelig ivrige på å fortsette.
Klarer ikke få nok av hverandre, kysser og beføler hverandre på hver eneste del av dei myke jentekroppene.

Jeg ligger på rygg våt og varm, ventende løfter jeg beina  og er klar for behandling. Sukker tungt når jeg kjenner tunga di borre seg dypt inn i meg mens du gnir klitten med tommelen. Du nyter å kjenne lukta og saftene fra meg. Du bøyer deg ned mot nattbordskuffen og finner frem strap on, trer den på meg og setter deg skrevs over den. Dildoen glir inn i deg, du er dryppende våt. Rir meg rytmisk i takt med pusten min. Jeg presser meg mot deg og der holder vi på som to duracellkaniner. Våte av svette og andre safter.

Plutselig sier du med hes stemme. “Jeg vil du skal ta meg bakfra, Thea».
Du hopper av, stiller deg på alle fire og jeg presser meg inn i deg. Holder rundt hoftene dine og pumper inn og ut, først sakte, men øker fort farten etter hvert som du puster tyngre. Tar tak i det blonde håret ditt som ligger over skuldrene dine og knuller deg hardt mens jeg gir deg noen kjappe dask på den deilige rompa di. Vi holder på hele natten og sovner begge slitne i armene på hverandre etter en herlig dusj, der vi også ikke klarte la hverandre være i fred.

Du er fantastisk Tina!!

Legg igjen en kommentar