Sex etter jobben

Denne novellen er vist 15563 ganger.

Det var en sommerdag i midten av juli en gang, jeg jobber i en barnehage i Trondheim og hadde akkurat begynt.
Samtidig som meg begynte det en lærling, en ung søt jente på 22 år, litt sånn gutteaktig i stilen, råpen.
Vi hadde en litt sånn venneaktig greie på gang, men i skjul tittet jeg ofte på denne jenta, det endte også med heftige knull sammen med kjæresten på kveldstiden.
En dag hadde jeg og lærlingen senvakt alene sammen, alle barna hadde gått hjem, og jeg låste døren. Gikk rundt og ryddet litt på avdelingen og ga henne også noen oppgaver som hun utførte, tittet på jenta, på den deilige faste rumpa, på de deilige faste brystene og den fabelaktige saftige kroppen.
 
På jobben så har vi en deilig massasjestol som vi kan bruke når vi vil, jeg tenkte jeg skulle prøve den etter stengetid og før jeg dro hjem. Lærlingen forsvant ut døren og var på vei hjem, mens jeg la meg i masasjestolen.
Mens jeg lå i stolen fikk jeg en liten bul på buksen, jeg begynte å bli kåt og tenkte at her kunne ingen se meg, tok handa ned og runket lett på pikken min som stå som en påle ut fra buksa, tenkte på lærlingen og på hvordan jeg ville tatt henne hvis hun ville ha sex med meg en dag.
 
Mens jeg ligger og tenker har lærlingen kommet tilbake, og hun står og ser på at jeg koser meg, hun kremter lett og jeg bråkaster meg ut fra stolen og prøver å forklare meg. Mens jeg forklarer meg går hun bort til meg og ber meg om å tie stille,
– men, men… prøver jeg å si før hun gir meg et deilig og saftig kyss på munnen.
Vi begynner å kline skikkelig, og skjelvende står hun foran meg og spør om jeg vil ta henne, om jeg vil ta henne hardt. Jeg svarer at det vil jeg.
 
Vi fortsetter kliningen, plagg etter plagg går av, først genseren min med t skjorten, også blusen hennes og den svarte sexy bhen hun har på seg. Puppene hennes strutter ut med knoppene og jeg tar og kjenner på dem, fy hvor deilige og myke de var!
Vi fortsetter å utforske hverandre, tilslutt detter buksene våres av og vi står der kliss nakne. Vi fortsetter å kline, hun tar pikken min og runker den lett, saftene renner, jeg koser med fitta hennes og hun begynner å bli våt.
Hun legger seg på pausebordet, og den sexy deilige kroppen hennes kan man nesten spise opp, vi har litt krem som vi leker oss med, hun slikker den av pikken min, mens jeg slikker av henne på fitta hennes. Etter litt smålos begynner vi å knulle, heftig, jeg tar henne forfra og bakfra i doggystyle, hun skriker og bordet rister, nesten hele Trondheim kan høre oss i det vi knuller og tar hverandre kraftig på bordet.
 
Hun stopper meg i det det skal gå for meg, hun reiser seg opp og suger pikken min, det er godt og ikke lenge etter kom jeg i en herlig orgasme. Sprutet munnen hennes full. Like etter slikket jeg henne til en herlig orgasme, hun sprutet utover bordet.
Vasket opp etter oss, og dro senere hjem til henne hvor det ble mange heftige knull utover kvelden og nattan, endelig hadde jeg fått drømmen min oppfylt, å få knulle verdens deiligste jente.

Legg igjen en kommentar