Hemmelig møte

Denne novellen er vist 24739 ganger.

De hadde ikke sett hverandre på fem uker og det føltes som en evighet. Det boblet i kroppen, begge var fylt av kåtskap og lyst. Alt var hemmelig, til og med at de kjente hverandre og hadde hatt sex før. Hjemme levde de hvert sitt liv, for mange spørsmål kunne bli stilt. Men den dagen de begge hadde ventet på hadde endelig kommet.

 

Sandra tok heisen opp til fjerde etasje og håpet på at ingen skulle se henne der hun snek seg bort over gangen, til døren der drømmene hennes igjen skulle gå i oppfyllelse. Hun viste at nøkkelen lå gjemt under matta – hun skulle snike seg helt inn. Sandra fant den fram med lett skjelvende hender. Nøkkelen gled rundt i låsen og hun lot døra gli forsiktig opp før hun lukket den bak seg.

         Inne var det stille, unntatt den svake lyden av radioen. Knappene på den halvlange frakken ble åpnet en etter en før den gled ned over de bare, brune skuldrene og avslørte en heller liten sort kjole med dyp v-utringning. Sandra hadde tenkt lenge på hva hun skulle ha på seg før hun hadde kjøpt en smekker kjole for anledningen. Beina var dekt av sorte stay ups og sko med høye hæler – og det var det.

 

Hælene klakket i parkettgulvet idet Sandra gikk inn i stuen mens hjertet dunket kraftig i brystkassa. Hvordan gikk det an å være så nervøs for noe som var så godt? Hun rundet hjørnet til stuen og hørte en viskende kåt stemme som ønsket henne velkommen.

«Hei Sandra, så godt å se deg».  Der i sofaen satt Mette. Hun var vakker der hun satt, i skjæret av dempet belysning og i en mørk rød kjole som framhevde de mørke hårlokkene og de myke leppene som var markert med rød leppestift. Sandra følte trykket i brystkassa økte av synet av Mette.

«Alt er klart,» la Mette til og smilte blidt. Hun virket ikke nervøs, men på den andre siden, det gjorde hun egentlig aldri. Det var en selvsikkerhet i uttrykket Mette hadde nå som fascinerte Sandra. Mette lot blikket gli ned på bordet der det lå en eske. Sandra lot blikket gli etter Mettes og hvilte øynene hennes der i noen sekunder.

«Alt,» gjentok Mette og smilte lurt. Sandra viste godt hva det betydde, dette hadde de snakket om og var forventningsfulle til begge to. det ilte en god frysning gjennom ryggen til Sandra.

«Er du klar?» Mette reiste seg og gikk bort til hjørnet av stua, skrudde av radioen før hun vendte seg mot stativet med filmkameraet på. Igjen så Mette bort på Sandra og fikk et nikk som svar. Filmkameraet ble skrudd på. Mette gikk igjen og satte seg i sofaen. Hun sendte Sandra et kåt blikk og viftet henne bort med pekefingeren. Sandra følte at tiltrekningen mellom dem førte henne over gulvet mot Mette som fortsatt smilte lurt. Mette snudde seg i sofaen og lente armene mot sofaryggen. Sandra lot hendene gli fra ryggen og ned over rumpa, før hun dro den røde kjolen opp over hoftene og blottla en allerede våt og kåt fitte. Ryggen til Mette svaiet i nytelse idet Sandra la pekefingeren lett over kjønnet. Sandra kjente hvordan hennes egne safter sitret mellom beina av følelsen av det glatte, myke. Lett begynte hun å la fingeren sirkulere rundt – Mette stønnet og lente seg mot hånden som gjorde så altfor godt der nede…

 

Mette reiste seg opp og ga Sandra et dypt kyss før hun førte Sandra bestemt ned i sofaen og spredte beina hennes. Den sorte kjolen gled opp da Mette lot hånda stryke oppover på innsiden av låret. Hun kjente hvordan saftene gjorde fingrene våte, fingeren gled langs sprekken og inn. Hun lente seg over Sandra og la den andre hånda over brystet. Pusten hevet og senket brystkassa der Sandra satt og hev etter pusten. De kysset først rått før Mette plasserte lette kyss ned over halsen, halsgropen og over brystene. Fingeren i musa masserte g-punktet i en pulserende bevegelse.

         Kyssene og hånden gled videre ned over magen og endte opp nede ved Sandras kjønn mens stønnene fylte stillheten i rommet. Mettes ene hånd ble liggende der mens hun fant fram en dildo i esken på bordet med den andre. Det lure smilet gled over ansiktet hennes mens hun så direkte i kameraet med et kåt blikk. De kraftige vibreringene utløste et salig klynk da dildoen møtte musa til Sandra. Den gled glatt inn og Sandra spente hele kroppen i ren nytelse. Mette førte dildoen inn og ut i faste drag mens Sandra lekte med fingeren på klitoris.

         Sandra kjente musklene stramme rundt dildoen, snart gikk det over til sammentrekninger som bare kunne bety èn ting. Hele kroppen spente seg, hun hev mer og mer etter pusten. De pulserende musklene rundt dildoen ble stadig kraftigere og fingeren på klitoris bevegde seg i stadig heftigere sirkler…

Stønnet kom som nesten et hyl i det Sandra kom i en kraftig orgasme!

 

Mette ble stående over Sandra, mens hun la hånda over det ene brystet sitt og førte den inn under den røde kjolen. Sandra kunne skimte den stive brystvorten under kjolen på det andre brystet. Hendene gled ned over midjen og grep tak i kjolen som hun dro over hodet – og der stod hun, med de myke brystene og den brede hofta – uten en tråd!

         Mette fristet der hun stod og Sandra var ikke sen om å stille seg opp og trekke sin egen kjole over hodet. Hendene strøk over kroppene, langs midjen og i myke bevegelser over puppene. Mette lekte med tungespissen på brystvorten til Sandra som ga fra seg et lite sukk. Hendene til Sandra gled ned over ryggen og la seg på rumpen, Mettes øyne glimtet i et frekt blikk.

«Ta meg! Slik du vet jeg elsker å bli tatt!» Sandra tok et godt tak i rumpa til Mette og klemte den myke huden. Hun viste godt hva det betydde og med ett hva mer som befant seg i esken på bordet. Mette elsket det bakfra! Sandra tok fram en Strap on og festet den med kjente bevegelser rundt hoften og mellom beina.

Igjen stod Mette på knærne i sofaen lent over sofaryggen. Ventende, utsultet, det kunne ikke komme fort nok, hun ville bli fylt opp. Sandra stilte seg bak og lot dildoen gli langs sprekken. Hun trakk seg unna fort da Mette lente kroppen sin mot dildoen. Ikke ennå… Ikke ennå… Mette skulle virkelig ønske det, helt til hun var på randen av kåtskap, like før frustrert.

«Please,» hvisket Mette med klynkende stemme. Det var Sandras tur å smile lurt.

«Vent tøsa, nå er det jeg som bestemmer!» Sandra nøt kontrollen over situasjonen, den fulle og hele makten over når Mette skulle få det hun ville ha. Dildoen gled over sprekken enda en gang og Sandra lot den massere klitoris. Enda litt mer… Mette klynket svakt og kunne snart ikke holde ut mer.

Sandra grep tak i hoftene til Mette og trakk henne mot seg. Dildoen gled inn i den våte musa, Mette stønnet tilfreds. Endelig! Det var bare å gi på, kjenne hvordan rumpa møtte hofta. Sandra holdt et godt tak i hofta til Mette, i kraftige rytmiske drag dro hun musa opp og ned på dildoen.

Mette stønnet i små åndedrag, nesten uten pust. Dette likte hun, dette var det hun hadde gledet seg til i hele fem uker. Følelsen av å fylles, tilfredsstilles bakfra – av en annen kvinne – gjorde henne helt skjelven i kroppen. Det prikket nesten i underlivet, blodet strømmet til og gjorde klitoris skremmende følsom. Sandras hender gled ned over brystene hennes som beveget seg i takt med at dildoen kjørte inn og ut av musa. Men Sandra styrte fremdeles alt. Mette la en finger forsiktig på klitten, hun kjente hvordan bevegelsene deres ledet til små tapp. Stønnene ble høyere og musklene i kroppen spente seg.

Det nærmet seg, den deilige orgasmen som skulle rase gjennom hele henne. Mette snudde seg mot Sandra, der var tydelig at hun elsket det de gjorde. Temperaturen skulle opp enda noen hakk før det skulle gå for Mette. Sandra snudde seg mot esken på stuebordet og fant fram klitorisvibratoren. Vibratoren ble skrudd på og Sandra la den mot klitten til Mette. Igjen kjørte Sandra dildoen inn og ut av den våte fitta. Mette krummet ryggen. Det kom et høyt stønn.

Det prikket mer, klitten var stor og oppsvulmet. Musklene dunket! Knep om dildoen! Det pulserte gjennom hele kroppen. Saftene rant nedover lårene. Mette kom i et hvin – hele kroppen rykte i takt med sammentrekningene i musa. Pusten stoppet helt en liten stund mens hjertet raste i brystkassa.

 

Sandra og Mette sank fornøyde sammen på sofaen i tett inntil hverandre – mens kameraet gikk tom for film…

 

Legg igjen en kommentar