Sex i det fri

Denne novellen er vist 26622 ganger.

Jeg er i et relativt nytt forhold, men allerede litt over den derre første fasen hvor det hele tiden kribler i magen. Så vi har begynt å piffe opp litt med krydder og dilldall.
Vi har vært kjærster i 5mndr og har hatt offentlig sex ute for første gang. Det var forsåvidt veldig spennende synes jeg, og ikke minst morsomt.

Det var en god og varm sommerdag. Vi satt på brygga å spiste is, vi fant en krakk midt på brygga i Halden. Kjenner den samme følelsen mens jeg sitter å skriver, so mdet jeg følte der vi satt, mens vi tittet ut ov sjøen.
Jeg la merke til måten han slurpa i seg tuppen på isen.
Jeg er egnetlig av den sjenerte typen,men smilte lurt til han å prøvde å titte bort, men jeg ble bare så distrahert av den is-slikkingen, å det var akkuratt i dette øveblikket jeg merket en varm god følelse, å jeg kjente det nappet til nedi der, å skulle ønske det var fitta mi han satt å slikke på.Tenk det, jeg ble kåt av en is. Eller det var vel ikke isen jeg i hovedgrunn ble kåt av, men beveglsen han laget da leppene og tunga traff isen.
Mmmm.
Han sa at jeg ble litt sjenert å jeg trur jeg til og med rødma litt.
Tidligerepå dagen hadde vi egnetlig avtalt at vi skulle filme at vi hadde sex, så vi var vel litt klare fra før alikvell.
Brått tok han takrundt nakken min å fikk meg nærmere, å hvisket på en ømfintlig måte inn i øret mitt at han ville ha sex meg meg ute, å at han ville komme inn i meg, å den var jeg egnetlig ganske klar for følte jeg der og da.

Etter å ha spist opp isen tok vi oss en spasertur rundt i Halden by. Tilslutt endte vi nede ved togstasjonen, vi fant et lite skur, 3 vegger med utsikt mot byen, ved sutsikts-siden stod det en kasse aktig ting i akkuratt passe høyde til at han kunne tatt meg bakfra, men jeg var akkuratt for kort ibeina.
Måten vi stod der å kysset på var helt spessiel, jeg merket at han nappet meg litt i håret, mens hanmed den andre hånda begynte å kle av meg nedentil. Det var så spennende, men også veldig skremmende, i frykt av at noen skulle oppdage oss.
Det gikk jo folk forbi hele tiden.
Men jeg ga han ordre om å sette seg ned på boksen så jeg fikk sugd litt. Jeg tror han likte det, for pikken bel ganske raskt stor, akkuratt sann jeg liker den.
Jeg så meg fortsatt litt til, om det kom noen folk, å det gjorde det, men jeg kledde etterhvert av meg buksa helt å satte meg åppå han å begynte å ri, jeg begynte sakte, så gik kdet bare fortere å fortere, men i en rytmisk bevegelse som går utpå å lene underdelen helt opp til tuppen av pikkhodet, for så litt raskere helt ned. Det gjør at jeg får maks stimulerende klitoris, pluss at jeg komemr nær pikkhodet hans somer det mest følsomme stedet. Jeg så på hele han att han nøt det hardt.
Etterhvert som sekundene gikk å jeg nærmet meg å komme gik kdet fortere å fortere å jeg lot han komme dypere og dypere inn i meg med pikken sin.
Bare et par jokk å jeg brøt ut i en kjempe deilig og spennende orgasme, faktisk en av de bedre jeg har hatt på lenge.
Jeg reiste meg opp, fortet meg å ta på meg bokse og g-streng, så runket jeg han sjappere å sjappere,å han fikk lov til å komme utover meg!

Dette bør prøves, for det var bare himmelsk, å jeg gleder meg mer å mer til neste gang!:)

Legg igjen en kommentar