Sex med en 10 år eldre mann

Denne novellen er vist 30172 ganger.

Jeg har hatt lyst på deg lenge… i flere år faktisk. Men du er gift og har barn, og du er 10 år eldre enn meg, så jeg har aldri fortalt deg hva jeg føler for deg. Føler meg litt flau og dum som har lyst på deg, du vet sikkert ikke at jeg eksisterer en gang… Men jeg fantaserer om deg hele tiden, selv om jeg prøver å si til meg selv at man skal holde seg langt unna gifte menn. Du er bare så nydelig…Det hender at du kommer innom der jeg jobber, og det er dagens høydepunkt, selv om jeg blir utrolig nervøs hver gang. Når du er innom er jeg redd du kan se på meg hva jeg føler for deg, at du kan se hvordan kroppen min reagerer på deg. Jeg har så lyst til å kysse de deilige leppene dine, og ta på deg og kjenne kroppen din inntil min… men jeg er redd jeg aldri skal få oppleve det med deg. Det er lørdag kveld, og jeg har gitt etter for maset til venninnene mine om å bli med de ut for å ha det litt gøy. Jeg har egentlig ikke spesielt lyst, men ved tanken på at jeg kanskje får se deg bygger spenningen seg opp i kroppen min. Jeg har tatt på meg en hvit sommerkjole, bh bestemte jeg meg for å droppe. Det er opphissende å tenke på at du kan se meg med så lite klær på til en forandring, det jeg pleier å ha på meg på jobb er jo ikke akkurat sexy…Ettersom kvelden går blir jeg bare mer og mer skuffa, du er ikke å se noe sted. Du er sikkert hjemme med familien din, eller kanskje du jobber i kveld.  Venninnene mine har forsvunnet, og jeg finner ikke veska mi noe sted, så jeg bestemmer meg for å begynne å gå hjemover. Når jeg har gått en stund begynner det å regne, og kjolen min er nå klissvåt og jeg begynner å bli kald. Jeg går der og irriterer meg over at jeg ikke har veska mi, hadde jeg hatt den kunne jeg jo ringt etter en drosje. Plutselig hører jeg en bil som bremser bak meg, og en velkjent stemme som sier «skal jeg kjøre deg noe sted eller?». Jeg snur meg, og ser rett inn i de nydelige øynene dine, og blir helt satt ut av deg, som vanlig. Samtidig blir jeg flau, når jeg kommer på at jeg har en klissvåt og ganske gjennomsiktig kjole på meg, og ikke bh under. «Kom igjen da» sier du, og jeg setter meg inn i bilen. Du bare smiler til meg, og selv om jeg fremdeles er flau over at du kan se så mye av meg, er det utrolig opphissende også, og jeg kjenner at jeg har blitt kåt av situasjonen.Jeg bestemmer meg for å ta sjansen, det kan jo hende den aldri kommer igjen, og nå er jeg så kåt på deg at jeg bare må prøve… jeg drar kjolen litt opp, og skiller bena mine. Du ser på meg med et spørrende blikk, men du sier ingenting, og kjører videre. Jeg ser at du har fått en stor kul i buksa nå, og jeg smiler fornøyd for meg selv. Jeg lar en finger gli forsiktig over klitoris, og jeg klarer ikke la være å stønne, så deilig er det. Nå har jeg for alvor fått oppmerksomheten din, og du stopper bilen på en avsidesliggende skogsvei. «Hva er det du driver med egentlig?» spør du, og jeg svarer med å ta hånden din og la deg kjenne hvor våt jeg er. Samtidig legger jeg en hånd på låret ditt, stryker forsiktig oppover, til jeg kjenner den harde kuken din. Den kjennes stor og deilig ut, og jeg blir om mulig enda mer kåt… «kom» sier du, og går ut av bilen. Jeg lurer veldig på hva du vil, men jeg gjør som du sier. Det har sluttet å regne nå. Du stopper foran bilen, og trekker meg inntil deg. Jeg kjenner pikken gjennom buksa di, skulle ønske jeg kunne åpne buksa di og kjenne ordentlig på den, men du holder hendene mine fast samtidig som du kysser meg… først på munnen, så på halsen, og videre nedover, du drar ned kjolen min og leker med brystvortene mine en stund.. Så sier du med streng stemme; «nå skal jeg vise deg hva man gjør med kåte småjenter som deg» og du legger meg ned på panseret, mens du tar hendene mine bak på ryggen min og holder de fast med en sterk hånd. Jeg blir utrolig kåt av denne pirrende situasjonen, lurer på hva du skal med meg… Så kjenner jeg den andre hånden din på kroppen min, først stryker du litt forsiktig nedover ryggen min utenpå kjolen, så drar du kjolen opp, og så kjenner jeg at det første slaget treffer rumpa mi.. det svir, men det er utrolig opphissende også. Deilig at du har kontroll over meg og holder meg fast.. så kommer det et slag til, hardere denne gangen. Jeg ynker meg litt, men det hjelper ikke, og et tredje slag treffer rumpa mi. «Sånn går det når du erter og frister en voksen mann» sier du, og strammer grepet rundt hendene mine. Med den ledige hånda åpner du buksa di. Uten noe særlig forvarsel kjører du den knallharde pikken din rett inn i meg, og det gjør litt vondt men samtidig er det helt utrolig deilig. Du trekker deg ut igjen, og den ene fingeren din finner veien inn der pikken akkurat har vært. Så får jeg enda en finger inn der, også trekker du de ut igjen. Jeg er så kåt nå at jeg kjenner at det renner litt på innsiden av lårene, samtidig er jeg flau over at jeg er så kåt på deg. Jeg ber deg om å få kjenne kuken inni meg igjen, men du bare ler av meg… føler meg så ydmyket der jeg ligger… så kjenner jeg en finger inni meg igjen, og jeg presser meg mot fingeren din for å kjenne den ordentlig inne i meg, men du trekker den ut igjen, og smører det andre hullet mitt med saftene mine. Så presser du en finger inn i rumpa mi, og jeg stønner av både smerten og nytelsen.. du tar fingeren inn og ut noen ganger, og så får jeg endelig pikken din inn i den klissvåte fitta mi igjen, mens du fortsetter med fingeren i rumpa. Du slipper hendene mine, og bruker den hånda du holdt de med til å massere klitorisen min, og det går ikke lang tid før hele kroppen min rister i en deilig orgasme. Du trekker deg ut, og dytter meg ned på kne foran deg. «Sug pikken min!!» sier du, og jeg gjør som jeg får beskjed om. Jeg suger den store pikken din så godt jeg kan, og etter en kort stund kommer du i munnen min og jeg svelger etter beste evne. Du hjelper meg opp, og drar meg inntil deg igjen og gir meg en god klem og et kyss på kinnet, så setter vi oss i bilen og du kjører meg hjem.    

Legg igjen en kommentar