Skilsmisse, kvinner og kondomer, del 2

Denne novellen er vist 17286 ganger.

Helene, forts.
 
Etter å ha knullet Helene bakfra stående i en lenestol, og fått tømt meg etter en frustrerende omgang med Reidun tidligere på kvelden, havner vi tett omslynget i sengen og slokner umiddelbart.
 
Jeg våkner av at Helene suger og slikker meg begjærlig. Hun vrir seg og legger det ene låret på skulderen min og fitten ligger fristenede glattbarbert foran meg. Vi slikker og suger hverandre lenge og vel. Jeg merker at Helene har lyst til å kjenne staken i fitta igjen, men jeg holder henne fast om hoftene og slikker henne intenst. Jeg kjenner at hun er på vei og jeg presser henne over på rygg, låser hendene hennes over hodet hennes, og trenger dypt inn i henne mens hun kommer i en skjelvende orgasme. Jeg beveger meg ut og inn av henne noen ganger og merker en ny skjelving i fitteveggene mens jeg ligger helt stille med pikken helt i bunnen av den våte grotten. Dette gjentar seg et par ganger før Helene skjelver som et aspeløv og klamrer seg til meg med beina slynget om baken min og de skarpe neglene klorer meg til blods på ryggen. Så opphisende har dette vært at jeg merker jeg kommer sammen med henne i en utløsning mye lenger og sterkere enn den forrige som egentlig bare var en sædtømming. Natten ble lang, og arbeidsdagen etter ennå lengre, men Helene har plassert seg på favorittlisten av aktuelle elskerinner ved senere besøk i trønderhovedstaden.
 
 
Randi, samboer, Kristiansund
 
Etter å ha gjort ferdig jobben i Trondheim sto Kristiansund for tur. Hadde hatt kontakt med en godt voksen kvinne i Kristiansund en stund. Vi hadde utvekslet mail og chattet litt. Jeg ringte dagen før jeg skulle dra fra Trondheim. Randi var 55 år og samboer med en offshorearbeider som var ute på jobb nå. Jeg ble invitert til å bo hjemme hos henne de to nettene jeg skulle være i ballbyen. Tør du tør jeg, tenker jeg. Kjør inn i garasjen, sier Randi. Porten står åpen når du kommer. Jeg har bare sett Randi på et passbilde og hun beskrevet seg selv som allminnelig. Dette er vel kanskje en litt forsiktig beskrivelse for hun er en svært sexy og tiltrekkende  kvinne. Helenes rake motsetning. Runde former, kortklipt sølvgrått hår, og knall brune kåte øyne. Jeg har ventet på deg sier hun og trekker med inntil seg. Jeg er rett og slett kåt på deg, sier hun, og knepper bestemt opp gylfen min mens vi står på kjøkkengulvet. Pikken spretter ut og snart har den funnet vegen inn mellom Randis fyldige myke lepper. Snart en vi nakne midt på kjøkkengulvet.
 
Knull meg stønner Randi og stiller seg meg den runde brede baken i været. Jeg kan være litt tørr så ta litt olje fra kjøkkenbenken sier hun. Jeg er i ferd med å rulle på en kondom, men Randi rister på hodet og drar den resolutt av igjen og styrer den mot sprekken. Javel, tenker jeg, det går vel bra. Jeg har egentlig regnet med at de fleste ville bruke kondom i dag, men slik er det visst ikke. Jeg heller litt olivenolje i rumpesprekken hennes mens pikkhodet hviler i sprekken, klar til å entre grotte numme tre på en uke. Oljen gjør at den glir rett inn etter et par bevegelser opp og ned i sprekken. Randi presser baken mot meg i en roterende bevegelse og jeg må et øyeblikk bite tennene sammen for ikke å la det stå til med det samme. Jeg ser den oljeblanke pikken gli inn og ut av fitteåpningen foran meg og jeg må tenke på hvor mange har hun egentlig knullet på denne måten mens mannen er ute på jobb. Jeg er ganske skeptisk til ubeskyttet sex, men for svak til å stå imot. Først Helene og nå knuller jeg Randi. Jeg kjenner ar hun masserer seg selv, og av
til er innom pungen som slår henne i baken for hvert tak. Jeg merke at hun er på vei, men stålsetter meg for ikke å komme. Jeg har lyst til å elske mer med Randi, og når hun kommer med et stønnende ul presser jeg bare pikken inn i henne og holder meg i ro…..
 
Jeg trekker meg forsiktig ut av henne og hører et svupp i det det store hodet forlater grotten. Neei… ikke.. jeg vil ha mer stønner Randi.  Ta på litt mer olje og ta meg bak. Det er så deilig når det nettopp er gått for meg. Som sagt så gjordt. Med pikken mot bakdøren heller jeg godt med olje over pikk og rumpesprekk. Randi vider ut rumpeballene og slapper godt av slik at pikkenhodet glir lett innenfor. Jeg trekker meg ut igjen for å få litt mer olje på pikken og presser meg inn i helt til bunns. Randi klemmer til rundt pikken hver gang jeg er i bunnen på henne. Slik blir den bare større og mer oppsvulmet, men hun tar imot hele lengden uten problem og nyter tydeligvis hvert tak jeg tar. La det gå i baken min stønner hun. Tøm deg, please, la meg få sæden din. Hånden hennes kjæler for ballene og pikken som jager inn og ut. Det går som må gå og snart fosser sæden inn i Randis bak. Uvant som som jeg er med analsex er jeg hel fasinert av å se på den glinsende staken som sakte glir ut av anus med litt sæd som følger etter ut av den slappe åpningen. 
 
Randi fortsetter å kjæle for meg. Snart er pikken stiv som en påle og jeg lar den finne veien til den klissete og våte analåpningen. Jeg knuller Randi hardt og lenge på kjøkkengulvet. Skal vi ta en dusj. Randi vrir seg og smiler mot meg. Så skal du få litt mat og så vil jeg ha kuken i fitta etterpå. Høres det greit ut? Jeg liker forslaget og snart er vi i dusjen. En romslig steamdusj med god plasse til kjærtegn og kos. Vi vasker oss og pikken får en grundig omgang av Randi. Selvsagt reiser den seg av behanlingen. Randis øyne stråler og at hun er kåt er det ingen tvil om. Hun skrever over meg og trer seg ned over pikken med et salig smil om munnen. Jeg måtte bare kjenne deg før jeg lager mat, hvisker hun i halsgropen min. Hun lar hoftene rulle og pikken glir mykt frem og tilbake i grotten hennes. De fyldige brystene duver rolig. Hun elsker som Mira Craig danser. Overkroppen er rolig, mens hoftene ruller vilt.
 
Mat ble det etter hvert, men det ble mest elskov denne natten. Neste dag skal jeg dra videre til Sunndalsøra. Der har jeg allerede avtalt å møte en jente fra Oppdal, men ikke før dagen etter jeg kommer dit. Det er jeg glad for, for Randi elsket nesten "livskiten" ut av meg i Kristiansund. Henne skal jeg definitivt besøke igjen. Hun har lovt meg plass i stallen som hun kallte oss hun hadde som elskere. Hun fortalte i løpet av natten at hun har et titall faste elskere som hun treffer mer og mindre fast når samboeren er ut på jobb. Den yngste er bare 22 og den eldste har passert 70. Jeg foretrekker helst de som er rundt 40 betror hun meg. Passe mye erfaring og en pikk som kan flere ganger på natten. Jeg gleder meg alt til neste besøk….
 
Neste gang skal vi møte Else fra Oppdal. Hun er fri og frank omtrent på min alder……

Legg igjen en kommentar