Skilsmisse, kvinner og kondomer, del 1

Denne novellen er vist 22442 ganger.

Etter å ha levd i et dødt ekteskap mange år er jeg ute på markedet igjen.. Kontakt via nettannonser er nytt for meg, men utrolig effekttivt. Mange kvinner på min alder, +40 er tydeligvis ute på jakt. De fleste single, men for meg er det en overraskelse at så mange kvinner i forhold er her ute på søk  etter sex og spenning. For moro skyld kontakter jeg noen kvinner som er mange år eldre enn meg… spennende og uforpliktende å flørte uhemmet på nettet, men det overrasker meg veldig at så mange gir fra seg mobilnummer etter noen få kontakter. Av og til første kvelden. Jeg bruker litt tid og bygger meg etter hvert opp et kontaktnett av kvinner rundt omkring i landet. Siden jeg reiser mye i jobben vil det være kjekt å ha et lite "harem" på gress.
Bevisst er mange av disse i forhold, gifte eller samboere.. litt mer uforpliktende da.. Det viser seg etter hvert at det er flere ting som skal overraske meg. Skal fortelle om noen treff jeg hadde det første året som nysingle.
 
Reidun, single, Trondheim
Reidun har jeg mailet med tre uker for jeg er på besøk i Trondheim. Hun er en naturlig rødhåret designer på min alder. Vi treffes på en pub i byen på ettermiddagen, og finner tonen. Reidun inviterer meg med hjem, og spør om jeg har sørget for å kjøpe regnfrakk. Ikke noe moro uten den på plass her i gården konstaterer hun. Selvsagt har jeg sørget for det, og snart er vi i senga hjemme hos henne. Hun er den første etter min kone, og jeg er litt nervøs. Vi kysser lenge. Reidun er tydelig kåt. Ta på et kondom så skal jeg suge deg sier hun. Det er første gang jeg er blitt sugd med kondom. Reidun er flink til å suge og snart skrever hun over meg og lar seg spidde av den stive pikken. Jeg merker at hun er plaskvåt og lar en finger finne klitten mens hun rir meg. Snart er hun der. Skjelver og faller sammen over brystet mitt. Jeg har oså lyst til å komme, men det er ikke Reidun særlig hypp på. Hun vil ut på terassen for å ta seg en røyk, og det var det. Skuffet kler jeg på meg og er klar til å gå når hun kommer tilbake. Takk, sier hun, ring meg neste gang du er i byen.
 
Det var ikke særlig sannsynlig at det kom til å skje.
 
 
Helene, gift, Trondheim
Jeg drar fra Reidun kl sju på kvelden, så det er tid til en tur på byen for å sjekke litt. Jeg bestemmer meg for å ringe en jente jeg chattet litt med, og som bor i en av bygdene i nærheten av Trondheim. Hun har spøkt med at jeg kan få knulle henne og jeg skulle være trengende når jeg var på besøk i Trøndelag. Jeg var ikke helt sikker på om hun hadde ment det hun skrev, men hspurteun hadde gitt meg nummeret sitt og jeg tok sjansen og ringte. En hes sensuell stemme svarer, det er Helene.. Jeg presenterte meg og lurte på om hun husket meg fra chatten. Tja… sier hun, var det ikke du som skulle knulle meg når du kom kom til Trondheim. Litt satt ut innrømmer jeg at det kan nok stemme. Jaa.. når kommer du da elskling.. hvisker hun hæst i andre enden. Vel, jeg er her nå, svarer jeg. Idiot, hvordan tror du at jeg kan forklare en plutselig bytur til min mann i kveld. Nei, jeg skjønner det og forbanner meg selv. Men, sier hun, meg en mykere kurrende stemme, lykken er bedre enn vettet. Mannen min er bortreist denne uka, og jeg har antydet at det kunne bli en bytur. Hvor bor du? På Royal Garden, rom 435. Kommer du, spør jeg. I farta, er svaret. Er der om en time. Fyll opp badekaret til halv ni da kjekken. Pip…pip.. Hun har lagt på. Spøkte hun?  Ok, jeg skal være klar med badevannet. Jeg går ned i bilen og henter et par flasker vin, kjøper noen telys i en kiosk og gjør badet klart. Ti over åtte skrur jeg på vannet….  Bank.. bank..  Hun spøkte ikke. En vever liten skikkelse med masse krøller langt ned på ryggen. Stemmen passer liksom ikke helt til den vere skikkelsen. Smal om midjen, spisse bryster og strålende øyne. Velkommen stotrer jeg, og gir henne et glass hvitvin. Vi skåler, ser prøvende på hverandre, og merker spenningen. Jeg stryker henne over kinnet, og sier at hun er veldig sexy og tiltrekkende. Badekaret renner vel snart over smiler hun. Jeg husker plutselig at vannet renner og stormer inn på badet i siste sekund. Nei, men så romantisk smiler Helene. Levende lys og allting. Skal vi? Hun ser spørrende på meg. Jeg nikker dumt. Kom da, så klær vi av oss. Huntrekker emg med inn til sengen og knepper opp skjorten min med sakte sensuelle bevegelser. Jeg følger opp med å hjelpe henne av med klærne. Til slutt drar hun trusen min ned, og glir samtidig ned på kne foran meg. Pikken vipper steinhard og stolt etter berøringen og den opphissende avkledningen. Så stor du er, hvisker hun. Spesielt hodet. Jeg har aldri sett en pikk med så stort hode, sier hun og gaper over mens tungen kjærtegner skaftet på undersiden. Her var det ikke sug med kondom… jeg må tenke på at det er bare et par timer siden Reidun sugde den samme pikken uten egentlig å berøre den i det hele tatt. Helene derimot slikker suger og masserer ballene, riper meg med lange negler og maler fornøyd som en katt. Jeg leder henne mot badet, men stopper ved sengen, legger henne ned og slikker henne mens jeg lar en finger lete etter G-punktet. Hun er tydeligvis langt på vei og kommer veldig raskt. Skjelvende ligger hun en stund mens jeg puster varme mot kjønnet hennes og stryker henne over de spisse brystene. Jeg trekker henne opp og bærer henne inn på badet. Vi setter oss mot hverandre i badekaret. Hun forsetter å massere mine edlere deler. Jeg glir lenger ned i karet og pikken står som et fyrtårn opp av vannet. Jeg vil kjenne den inne meg, sier Helene plutselig. Jeg husker plutselig av kondomene ligger i jakkelommen min, og vil opp og hente disse. Du har vel ikke hiv sier hun. Jeg knuller ikke med kondom. Uten å vente på svar skrever hun over meg og får hodet på plass mot åpningen. Støt litt imot da, sier hun, du synker jo. Jeg presser meg opp og inn i en plaskene våt fitte. Oj, den kjenner jeg, smiler Helene. Knull meg er du snill. Vi elsker lenge forsiktig i badekaret, men det er ikke helt enkelt. Helene løfter seg av meg med et svupp, og jeg må tenke på Reidun som måtte ut å ha seg en røyk. Helene drar meg og svøper en badehånduk rundt oss. Jeg vil knulles bakfra og kjenne sæden din i fitta mi, hvisker hun i øret mitt. Helene stiller seg med ett ben i en lenestol med armene på ryggstøet. Knull meg befaler hun. Fyll meg opp meg det du har. Jeg jager pikken inn i henne og kjenner at hun klemmer meg med fitte musklene. Prøv å dra den ut, sier hun, så skal jeg holde igjen. Hun klemmer hardt og jeg kjenner at hodet holdes fast innenfor åpningen. Slutt med det der, sier jeg, ellers får du en to månends ladning rett i fitta di. Ja, kom igjen stønner hun. La det gå i grotten min. Jeg vil kjenne at du kommer nåå.. og det er nettopp det jeg gjør… jeg kjenner at det fosser ut der inne.. jeg presser meg helt til bunns og kjenner at Helene melker meg tom med fittemusklene…
 
I neste del kommer resten av natten med Helene, og to andre jenter jeg møtte samme turen i Trøndelag.

Legg igjen en kommentar