Skilsmisse, kvinner og kondomer, del 6

Denne novellen er vist 16930 ganger.

Fra del 5:
……..slapper av med litt vin. Skal vi møtes igjen, spør Lene. Ja, jeg er tilbake om en måned eller to, svarer jeg. Erik drar til USA neste måned, men du kan kan vel komme for det? Lene, ser spørrende på meg. Tja, er det så lurt tror du, undrer jeg. Veldig lurt, konstaterer Lene. Da kan jeg slippe meg helt løs nemlig. Javel, tenker jeg, det kan jo bli spennede. Vi utveksler mobilnummer og avtaler og ringes før vi inntar ektesengen,  siden ektemannen ligger og sover sammen med Randi i underetasjen. 

Neste dag skal jeg jobbe og bestemme meg for om jeg skal besøke Else på Oppdal, eller om jeg skal ta til vettet og dra sørover…….

Dagen ble lang og tung. Ikke annet og vente etter en lang natt med Lene, Erik og Randi. Sistnevnte våknet til live utpå morgenen og kom inn til Lene og meg for å vekke oss. Siden vi lå der nakne fant hun ut at hun like godt kunne vekke oss med litt slikk og sug. Sår og øm tar jeg allerede nå beslutningen om å droppe Oppdal denne gangen og legge turen sørover til Gjøvik og Raufoss der neste jobb ventet. Randi får den opp og stå og slikker Lene mens hun masserer meg. Jeg hører at Lene er på vei. Sammen med Randi får vi lirket pikken inn i henne bakfra før hun kommer. Jeg kjenner Randi slikke henne intenst til hun kommer med et langtrukket ul som bare hun kan. Jeg har ingen intensjon om flere utløsninger etter nattens strabaser, men presser henne ned i sengen mens hun kommer.  Jeg tipper over på rygg med pikken svaiende i været. Jeg burde skjønt at Randi ville benytte seg av muligheten, og plutselig sitter hun over meg og rir meg som om hun ikke har hatt seg kuk på år og dag. 
Randi slo følge med meg bort til hotellet, og sier at hun blir en dag til før hun returnerer til Kristiansund. OK, tenker jeg, lever jeg over dette. 
Jeg går på jobb mens Randi legger seg for å hvile litt. Dere kan sikkert tenke dere hva som møtte meg etter arbeidstid. Jo, en velopplagt og uthvilt Randi. Klar for en ny natt, og natt ble det. Med masse knull og kos. 
Oppdal er definitivt ute av mine planer. Jeg har en dag ledig før jeg skal være på jobb på Gjøvik, og bestemmer meg for å ta en tur innom kjente i Gudbrandsdalen for å hvile litt jeg også. Jeg har planer om å besøke ei jente jeg kjenner på Toten mens jeg er på jobb på Gjøvik. Her blir jeg nok et par uker siden det er mange bedrifter som skal besøkes. Jenta på Toten heter Mari, er i slutten av 30-årene, og ganske single som hun sier. Hun bor ihvertfall alene. Mari har jeg møtt før, men ikke mer enn det. Mari er ei lita jente. 40 cm kortere enn mine noen og 190 cm, men litt av en figur. Rund over baken og relativt store fyldige, litt tunge bryster, men veldig slank om midjen.  Jeg ringer henne like etter at jeg har forlatt Sunndalsøra. Mari har mer enn lyst til å treffe meg igjen, og synes ikke det er noen god ide å ta hviledag i Gudbrandsdalen. Bli med meg på hytta er dag eller to. Der kan vi bade nakne i tjernet og elske i lyngen, frister hun. Du er en liten fristerinne du, svarer jeg. Jeg har jobbet så mye at jeg ikke er mye til elsker, lyver jeg glatt, men angrer etterpå. Det er vel heller at du har hatt deg, tenker jeg erter Mari på sitt klingende nordlandsk. Mari kommer fra et sted nord for Tromsø og har beholdt dialekten sin veldig bra.
OK, svarer jeg. Litt kvinnfolk har det vært, men jeg har levd avholdende så lenge at jeg nesten har glemt slikt. Jeg gleder meg til å treffe deg. 
Mari møter meg ved oppkjøringen til fjellet der hun har hytte. Vi kjører derfra i min bil og finner tonen umiddelbart. Tror du badevannet er greit i kveld, spør jeg for å lede samtalen inn på det temaet. Har du lyst på fitte, smiler Mari. Hun er ganske rett på, denne dama. Nei, sier jeg som sant er, men jeg har veldig lyst på deg. Hun smiler mot meg, ertende og tirrende. Ja, vi får vel se hva det blir til. Oppe på hytta pakker vi ut og går oss en omvisningstur. Tjernet ligger hundre meter fra hytta, og ser innbydende ut. Skal vi bade, spør jeg. Ja, men da må bade naken erter Mari. Det skal ihvertfall jeg. Hun er alt i ferd med å kle av seg mens vi løper nedover mot tjernet. Mari er naken på overkroppen og de tunge brystene spretter når hun løper. Nede ved tjernet smetter hun ut av buksene og står der naken. Vakker og yppig med de runde hoftene, de tunge brystene med vorter som kupper seg i kveldsluften, de runde lårene som møtes ved en rund liten og glattbarbert bollemus. 
Trenger du hjelp med buksene. Mari river meg ut av stirringen, og begynner å kneppe opp buksen min. Sakte drar hun den ned over og befrir meg for plagget. Hun klemmer over bulen i trusen og smiler opp mot meg. Hun er så liten at brystene hennes berører trusekanten min. Her vokser det kjenner jeg. Mari klemmer og masserer utenpå trusen. Snart vipper hun den over strikken og den stive pikken kneiser rett til værs i fjellluften. Oj, oj smiler hun. Denne vil nok Lillemari kjenne tenker jeg, men hun gleder seg allerede kjenner jeg. Mari prater og tuller litt men tar snart den litt såre pikken i munnen og suger meg forsiktig. Hun lar tungespissen gli fra den glattbarberte pungen og opp under hodet mens fingrene strammer forhuden ned mot kukroten. Fantastisk deilig og opphissende og kuken blir hardere og større. Hard som stein og øm. Jeg kjenner at den har hatt mye fitte besøk de siste døgnene. Ikke minst hadde Randi vært helt umettelig den siste natta. Heldig vis var hun glad i å bruke litt olje, så egentlig hadde jeg berget ganske bra.
Mari suger og slikker meg så det går nesten rundt for meg der jeg står i lyngen mens den kjølige kveldsbrisen føles deilig mot baken og ballene. Mari har en hånd mellom beina og kjærtegner seg selv, og jeg merker på pusten at hun er på vei. "No vil æ ha pikk" sier hun plutselig, og dytter meg bakover i lyngen og følger etter. Hun skrever over meg med hendene mot brystet mitt. Hun klyper meg hardt i brystvortene og løfter på baken for å få pikken på plass i åpningen. Jeg holder litt igjen, tenker på alle de jeg har knullet den siste uken. Burde vi ikke ta på et kondom spør jeg. "Trur du det veks gummi løngen kanskje?" Nordlending fornekter seg ikke, og hun griper pikken med en hånd og styrer hodet innenfor åpningen, men stopper der. Hun klyper meg i brystvortene igjen, og roterer hoftene med pikken så vidt inne i varmen. Fy fan så stor du er. Mari presser seg prøvende ned over skaftet, men drar seg opp igjen. Jeg kjenner forhuden rulle frem og tilbake inni meg, smiler hun ned mot meg. Hun løfter seg noen cm opp og ned. Nå kjenner jeg også at huden ruller frem og tilbake over utsprengte hodet.
Jeg er så opphisset at pikken nesten sprenges og er større og hardere enn vanlig. Jeg kjenner at fitteåpningen blir våtere og Mari presser seg lenger og lenger ned for hvert tak. Brystene hennes kiler meg på brystet mens hoftene knuller meg i raske roterende bevegelser. Hun presser brystene mot det hårete brystet mitt og stønner mens hun driver hoftene og bollemusa si mot underlivet mitt. Hun klorer meg hardt på brystet og klyper meg i vortene igjen. Masse deilig hår mumler hun innimellom stønningen. Noen sier at hårete kropp er turn off, sier jeg. Ikke jeg, smiler hun og tar et godt tak i hårmatten på brystet mitt. Auuu… du er en liten sadist hveser jeg til henne og griper henn om den smale midjen og presser hoftene hardt nedover så pikken støter helt til bunns i henne. Auuu.. roper hun og klyper meg i brystvortene igjen. Ikke spreng fitta mi. Den kjennes ikke så lettsprengt ut, svarer jeg ubekymret og jager kuken inn i henne igjen og igjen. Ja…ja…ja. knull meg.. knull meg… pul meg… Mari er blitt helt vill over meg. Hoftene skjelver og roterer mens overkroppen og de myke brystene ligger nesten i ro på brystet mitt. Jeg presser underarmene mot hoftene hennes og driver henne neg over mot den steinharde pikken mens jeg lar hendene kjærtegne baken hennes og massere rumpehullet av og til. Jeg kjenner at klitoris blir massert mot kukryggen og merker at hun snart kommer. Jeg griper henne i nakkehåret, bender hodet hannes bakover og kysser henne intenst mens jeg lar en finger gli inn i rumpehullet. Mari kommer som en tornado og jeg lar det stå til sammen med henne. Jeg kommer langt inne i varmen mens hun skjelvende synker sammen over meg. 
Tror vi sovnet der i lyngen begge to. Jeg våknet i hvertfall av at Mari slikket og sugde meg forsiktig. Jeg lot henne holde på uten å tilkjennegi at jeg var våken. Snart står pikken stramt i været igjen, og jeg merker at Mari ser på den, klemmer den med begge hendene og tar liksom mål av den. Gjennom glippende øyne ser jeg at hun kjærtegner seg selv igjen og at hun er ganske lysten å se til. Brått griper jeg tak i det lille kroppen og løfter henne over meg og trer henne rett ned på den ventende pikken. Jeg holder henne i et jerngrep og knuller henne hardt nedenfra. Jaaa….stønner hun… ta mæ hardt og lenge. Æ like det litt røft om du vil, stønner hun usammenhengende. Litt røvt skal bli tenker jeg og tipper henne av meg og presser henne på magen ned i den litt grove lyngen. Hun skrever automatisk og griper etter pikken og vil han inn igjen. Jeg

knuller henne hardt og lenge liggende på magen i lyngen. Blir litt sår på puppene, rapporterer hun, men det er litt deilig også. Jeg tak noen harde tak og driver henne nedi bakken med en hånd i korsryggen og en jagende steinhard pikk i fitta. Auuuu.. jaaa.  deilig..  auuuu…..jaaaa. Hun er ikke lett og tolke med siden hun var fantastisk god til å ri pikk vil jeg ha henne over meg igjen. 

Hun skrever over meg og lar seg spidde som hun ikke skulle gjordt annet hele sitt liv. Det var ikke mye trangt nå kommenterer jeg med er smil. Nei, men så er jeg nå helt utpult også da, svarer hun med et tilfreds smil om munnen. Legg deg ned på brystet mitt og knull med med de rullende hoftene du brukte sist kommaderer jeg. Må tenke på at hun på en måte ligner litt på en yngre utgave av Randi. Hva om jeg ikke vil. smiler Mari. Da får du smake bjørkeriset, svarer jeg. Ha.. Mari kaster på nakken men sitter urørilig over meg med pikken helt inne i den plaskvåte fitta. Det tør du ikke, svarer hun. Da biter jeg deg i brystvortene, trur hun.  Jeg griper henne i nakken og drar henne ned mot meg og kysser henne. Hun ligger stille. Ingen tegn til noe hoftearbeid. Knull meg, befaler jeg. Hun bare smiler. Jeg har passer på å få med meg et lite bjørkeris mens jeg var oppegående, og nå gir jeg henne et lett rapp over baken med det. Knull…sier jeg.
Hun ser overrasket på meg, men smiler fandenivoldsk og biter meg hardt i den ene brystvorten. Jeg gir henne et par rapp over baken, og spør. Hva blir det til? Ja.. sier hun, jeg skal knulle deg. Hun roterer meg hoftene og lar fitten gli opp og ned langs den stive pikken. Men hun stopper like brått som hun begynte. Nå… sier jeg, kjente du ikke riset. Jooo…. en gang eller to så. Og nå har jo jeg knullet deg minst dobbelt så mange ganger. Jaså, så du vil helst ha et rapp for hvert tak..   Jaaa, neo slikt smilte hun og bet meg hardt igjen. Jeg gav henne et skikkelig rapp over baken og hoftene er igjen i bevegelse. Nå holder jeg riset over baken hennes så hun kjenner det kiler for hvert tak hun tar. Av og til gir jeg henne et litt hardere rapp og da svarer hun med å bite meg i vortene igjen. Jeg er så opphisset at jeg er i en annen himmel. Bjørkeriset er så langt at jeg pisker meg selv på ballene av og til. Jeg stønner til Mari at jeg snart kommer. Jeg er klar, men kil meg på baken med riset, stønner Mari. Jeg kommer i en smertefull orgasme og merker at Mari er like i hælene på meg. 

Steike det var godt, maler Mari ned i halsgropa min. Synkronutløsning for andre gang i kveld. Ikke dårlig. Mari et fornøyd. Det er jeg også. Det er en stund siden sist smiler hun mot meg. Kanskje derfor jeg var så inne h… kåt i kveld. Lenge.. undrer jeg. Har ikke du en type egentlig. Du er jo ganske single bare, spør jeg. Er vel helt single egentlig. De fleste blir litt skeptiske når jeg vil ha det litt røft, men den takla jo du med glans. Og så liker jeg litt store menn med hår på, og litt store der nede også. Størrelsen spiller ingen rolle heter det, men det opphisser meg med en stor en. Og jeg tør å innrømme det. Skal di forsette å være singel, spør jeg. Nei….nå har jeg planer om å satse på deg. Jeg merker at jeg begynner å stivne inne i den varme og trange grotten. Mari merker det, og klemmer meg med fittemusklene. Jeg sier kanskje ja om du rir meg en gang til, sier jeg havt for spøk. Greit, sier Mari. Jeg den gjør nesten hva som helst. Hun lar hoftene rotere prøvende mot  den halvstive pikken. Jeg legger hendene på skinkene hennes og kjenner at hoftene lever mellom handene mine. Pikken er stiv igjen og Mari er kåt og lysten.

Jeg lar en finger finne kliroris og masserer henne mens hun skjelvende faller sammen over meg.
Mari kommer til seg selv igjen. Kom du også, sier hun og smiler. Nei, er du gal spør jeg, her er det tom tank. Staken er din. Ri videre du. Og Mari red videre halve natta. Hvor lenge må jeg ri deg for at du skal svare ja når jeg frir spør, Mari smilende. Tja, sier jeg, fem timer fra nå kanskje. Mari himler med øynene, men smiler fornøyd og roterer hoftene ned over pikken igjen. Det skal være meg en sann fornøyelse, sier hun og går til verket med dødsforakt. Jeg stryker henne over korsryggen og presser meg mot henne og hvisker i øret hennes at jeg allerede har bestemt meg. Rir jeg til ingen nytte. Mari ser spørrende på meg. Nei, svaret er ja om du vil, så du trenger ikke slite deg helt ut. Takk for tilbudet, men pikken din kjennes så godt inni meg. Jeg føler meg helt oppfylt og sprenkåt. Hun knuller videre, men i et roligere tempo nå. 
Det ble ikke fem timer, men legre enn jeg noen gang har opplevd. Mari og jeg er blitt et par og alle damene på besøkslisten min må nok regne med at løpet er kjørt for denne gang. Et lite unntak for Randi i Kristiansund. Henne har jeg planer om å presentere for Mari. Men ikke de første dagene kanskje………

Legg igjen en kommentar