Bryllupet

Denne novellen er vist 42629 ganger.

De var nyforelsket, Thea og Siri. Tre måneder hadde de vært sammen nå, og store deler av de hadde gått med til aktivitet innen de fire sengestolpene. Du vet den tiden hvor et blikk er nok til å sette i gang ting der nede. Den tiden det å gi den andre en orgasme føles dobbelt så godt som din egen. Den tiden alt annet enn hverandre fordufter. Noe som fører til at en lett kan glemme å spise, drikke, sove..Eller andre slike ting en vanligvis behøver.

 

Thea og Siri var i denne perioden nå. De var så fulle av lyst og hverandre at alt annet omtrent ikke eksisterte. Det dumme er bare at noen ganger må man faktisk komme seg ut av sengestolpene, og gjøre andre ting. Som og for eksempel dra i bryllup.

 

….

 

Det var slutten av november, og de var pyntet fra topp til tå begge to. Feminine som de begge var. Med både hæler, kjole, sminke og oppsatt hår. Kirken hadde gått med til litt småtafsing på hverandres lår. Noen ganger litt vel langt opp vil nå jeg si, men i bryllup er alle så fasinert av vielsen. At ingen legger merke til hva to kåte damer gjør diskré under hverandres kjoler. Selvfølgelig ble det ikke helt det store, men likevel nok til å legge linja for resten av kvelden. Ved middagen var det litt enklere og erte hverandre. Der var det en duk som gikk såpas langt ned, at en kunne lett smyge en liten hand hit og dit. Når en begynner å puste tungt med røde kinn under brudegommens tale, er det kanskje på tide å roe ned spillet. Ble bare folk litt fullere, kom nok muligheten til å by seg.

 

Tiden gikk. Etter middag ble det kaffe, og etter kaffe ble det fest. Folk drakk og skålte, danse og hoiet. Og etter en litt vel tett dans på gulvet, ble det nok får disse to nyforelskede turtelduene. Thea visket noe diskré i Siris øre. Bet henne let i øreflippen med det samme, og sammen sprang de fnisende hand i hand ut av festlokalet. Folk var så godt i siget at ingen tenkte noe over hvor de skulle, eller hva.

 

Festen var på brudgommens arbeidsplass, og stedet var fult av lange korridorer. De sjekket ivrig dørhåndtak etter dørhåndtak. Annen hver gang stoppet de og kysset, ivrigere for hver gang. Til slutt ga et håndtak etter, og Thea dyttet Siri inn i det lille kottet de hadde funnet. Lukket kjapt igjen døren, og presset henne med brystene inn mot veggen.

 

Bet henne lekent i nakken. Lot en hand gli på innsiden av låret. Strøk forsiktig fra knærne og oppover, og stoppet akkurat i tide før det helligste ble berørt. Små sirkler ble massert inn i huden med tommelen, og brått kom en hand til på det andre låret og hjalp. Siri støttet seg inn til veggen med dype pust. Thea masserte og masserte, men aldri gikk hun helt frem til kjønnet. Litt ekstra tid ble brukt når det nærmet seg lysken, og stadig kunne hun føle varmen øke av blodet som hadde begynt å strømme til. Hun presset bena til Siri mer fra hverandre, tok tak i hoftekammen, og presset seg inntil den myke kroppen så tett hun bare kunne. Slikket henne oppover langs halsen. Opp til øreflippen, bet pirrende i den, og stønnet henne lavt i øret.

 

Så tok hun grep om nakken på Siri, satte neglene forsiktig i ryggen, og lagde små kloremerker ned den bare ryggen til hun møtte kanten på kjolen. Bestemt røsket hun ned glidelåsen,

snudde henne brått om, og dyttet henne tilbake inntil veggen. Kjolen hadde nådd gulvet, og nå struttet to nipler om oppmerksomhet i mørket. De omfavnet hverandre, og kysset som det ikke kom en dag i morgen. Hender strøk og omfavnet hverandre, og pusten ble stadig tyngre hos dem begge.

 

 

Brått stivnet de til begge to, en lyd kom fra dørhanken som var like ved.

Begge holdt pusten og ventet på hva som kom. Ingen ting hente.

Noen hadde truffet hanken i forbifarten, og de fniset litt før de møttes i et nytt og sultent kyss. Alle sanser var så forsterket. Spenningen, følelsen, kåtheten som hadde bygd seg opp, og den lille lunken etter noen glass vin.

 

Thea kastet seg over de struttende puppene. Bet og slikket, lekte og suttet den ene. Den andre masserte hun varsomt med handflaten. Siri nøt behandlingen, men jobbet også med å få henne like avkledd som seg selv. Thea jobbet med brystene. Passet på de fikk oppmerksomheten de trengte. En hand ble igjen og jobbet der oppe, mens den andre strøk henne forsiktig langs ansiktet. Tungen lot hun gli nedover den flate magen, og armene kom etter da hun kom ned til trusekanten. Med en hand plassert på hver rompeball, blåste hun varm pust mot den våte trusa. Presset tungen inn hvor det var våtest, og kjente duften av kåthet fylte rommet. Siri pustet tungt nå, beveget urolig på seg. Hun ville ha mer, men Thea lot ikke utålmodigheten ta overhånd så let. Hendene strøk opp og ned langs baksiden av lårene, og så vidt på innsiden, men ikke for mye. En finger lettet så vidt på trusekanten, og hun lot tungen gli linjen i lysken, lett over de ytre leppene, så tilbake til lysken med myke sirkler. En fuktet tommel lekte rundt den våte åpningen. Presset den forsiktig inn i den trange musa, og kjente musklene stramme seg rundt den. Sakte, sakte, jobbet den seg oppover i sirkler, og masserte forsiktig langs veggene i skjeden. Fittemusklene strammet seg rundt tommelen, og klynkene ble høyere i lag med pusten. Thea trakk tommelen ut, smakte på den. Klatret seg oppover den nakne kroppen, for å så snike til seg nok et kyss. Siri besvarte, men kysset var annerledes enn før. Mer som kysset like før en orgasme. Våtere, og grådigere.

 

Thea tok hintet. Klatret seg nedover igjen, og Siri sukket av lettelse. Hun dro av den våte trusa, som nå var så våt den hadde støpt seg rundt kjønnet. Hun strøk handa forsiktig over. Siri stønnet så vidt. Enda hun ikke var i nærheten av den struttende knotten, som dunket av kåthet. Hun fuktet tomlene og strøk de synkront nedover hver av de ytre kjønnsleppene. Dro de til siden, og satte tunge spisse mot skjedeåpningen. Beina til Siri ristet av kåthet, og klynk ble til stønn, når tungen sakte nærmet seg oppover mot klitten.

 

Like før klitten, stoppet hun.. Og Siri presset kjønnet mot henne som en gal. Hun sirkulerte rundt den med tungespissen, og lot den til slutt skli forsiktig rett over tuppen. Det var som beina til Siri ga etter i et sekund, og hun hikstet. Thea satte i gang. Plasserte leppene rundt den lille knoppen og sugde til seg. Slikket på den i sirkler, i 8-tall, frem og tilbake, opp og ned. Tommelen presset hun inn i skjeden i et rolig tempo, og Siri ristet og hikstet. Hun byttet ut tommelen med peke og langefingeren, og satte de rolig opp i skjeden. Saften rant på fingrene, og hikstene gikk gradvis over til små klynk og stønn. Hun hadde en hand på brystet å nå. Masserte puppene en etter en. Sugde på klitten, masserte med to fingrer på g-punktet, ringefingren sirkulerte rundt det stramme rumpehullet, og hun dirret med hele handen for vibrasjon.  Siri slo hendene i veggen med flathand, ristet i bena, hikstet og stønnet, presset kjønnet i mot henne… Til hun bare sto og dirret… Uten en lyd.

 

Thea fortsatte.. Satte opp tempoet. Prøvde å stimulere så mange områder som mulig. Til Siri satt neglene i veggen, ga fra seg blandingen av et hikst og et hyl, og sank sammen langs veggen og ned på gulvet. Thea krøp inni armkroken, hvilte hodet på brystet og hørte hjertet slå tunge og raske slag. Siri strøk henne over håret, mens hun prøvde å få tilbake kontroll over pusten. Slik satt de, tett i tett. Nakne, slitne og fornøyde innpå det lille kottet. Utenfor, i bakgrunnen kunne de enda høre en vag dundring fra musikken.

Legg igjen en kommentar