Skogsjenta og lærlingen

Denne novellen er vist 16228 ganger.

Hva er det med denne mannen som får henne til å gå ut av sitt gode skinn? Hvordan er det mulig å bli så gal av lengsel i samme øyeblikk han snur ryggen til?
Hun kjente kroppen skalv. Skalv av lyst etter denne mannen som kunne gjøre henne så ufattelig gal av et begjær og en lyst hun ikke trodde fantes.. Åhh, hun kunne nesten kjenne hendene hans søkende finne fram under genseren hendes. Ta henne på brystvortene og klype til.
Fantasien hadde ingen ende, og gudene skal vite at de har delt mange nok av de. Gjennom uttallige meldinger, som igjen har ledet til hemmelige møter I skogen. Hvor treet har vært deres faste møteplass, og månen det eneste vitne. Fra de helt spontane møtene, timen før det å ”lufte hodet” betydde Lærlingen, til faste dager i uken. Det hadde sakte men sikkert blitt oftere og oftere, ettersom kroppen krevde sitt. Behovet etter han måtte bli stilnet, og når sms sexen hadde toppet seg til det maksimale av hva som faktisk går ann pr sms, måtte kroppen få utløp for det.  Nå var det for seint. Nå hadde det teite hjertet hennes tatt totalt overhånd, og nå var det bearbeiding på høyt plan for hva hun hadde tilatt seg å føle. Derfor var det godt å komme seg bort litt. Bort fra alt som kunne minne om Lærlingen.
De hadde begynt I det småe, med flørtende sms, og diskret blikk.
Hun kalte han Lærlingen sin. Hun skulle lære han å like skogen, og alle dens mystiske hemmeligheter. Som hvor deilig og usynlig en kan bli i en skog. Og alt hva en kan finne på av deiligheter. Hun kunne like gjerne vært det selv, for det var også hennes møte med alt hva skogen hadde og tilby. Den enkle veien, en ganske synlig sti inn i skogen, ved E 39, men kun om du så riktig godt nok etter. Trær, som passet perfekt for to kåte sjeler til å lene seg inntil, full av ramp til hverandre. Å mørkten, som gjorde at de så kun det som kunne sees fra måneskinnet. Hun ble til Skogsjenta hans etter det. Å det kunne hun like. Så fra det første møte som ble litt klumsete kleint, til møtene nå. Hvor de sjelden ytret ord dem imellom, det var kun begjæret som rådet da. Hvor kyssene ble mer og mer intense, og tafsingen på hverandre ble nesten dyrisk, til tider. Hun kunne endelig våge seg på ting hun ikke hadde turd før. Alt som skulle vært sagt, hadde blitt utførlig beskrevet i sms`ene dem imellom. Hun fikk utløp for sin sære trang til å få suge. Til å leke med kuken hans, til å slikke, virkelig smake det han hadde mellom beina. Hun hadde til og med fått lov å leke med fingrene sine på den forbudte plassen. Det var de de etter hvert hadde kaldt den. Ikke helt inni med fingrene, men sånn på tuppen ved rompa hans. Hadde ikke gjort det i starten, men etter hvert hadde Lælingen vist seg som den flinke Lærlingen han var, og tillatt det.
Det var midt I blinken at hun i siste liten var påmeldt et kurs gjennom jobben. Personal og ledelse, Coaching. Det passet henne utmerket. Så kunne hun koble av, og bare la tankene jobbe seg gjennom det hun trengte alenetid for å bearbeide.
Hun satt I bilen, helt i sine egne tanker, hørte på deilig musikk, Paul Weller sin, You do something to me. Den mørke, rolige stemmen som gir henne kalde pirrende gys nedover ryggen. Mil etter mil ble tilbakelagt, og fantasiene stadig mer levende. Hun kunne se for se Lærlingen bak hvert eneste tre, stå å smile til henne, og lokke henne mot seg. Nesten av en gammel vane, hun virkelig ikke klarte å venne seg av med, fant hun utmerkete plasser hvor de kunne utfoldet seg i rampete fjortis lek. Der hvor ingen kunne se dem og ingen kunne høre dem når stønnene deres ble på grensen til skrik i nytelsen av å få Lærlingen igjen. Hun holdt rattet litt hardere, og rettet seg opp I sete. Kjente så altfor godt igjen, denne rastløsheten som bredde seg om henne, og pulsen gjøre seg ekstra gjeldende der hvor hun var som våtest. Å når hun stoppet fordi kaffi tørsten var blitt for stor, var hun sikker på at mannen som ekspederte henne kunne se det lyse en vanvittig lyst I øynene hennes. Hun måtte slå blikket sitt ned, men smilte lurt idet hun satt seg i bilen igjen.
Den siste bensinstasjonen før fjellet tar over, og skulle hun komme fra til en normal tid, var det bare til å gi gass. Fjellene reiste seg som majestetiske kroner der i Øst. Hvor månen var like magisk som alltid, men denne gangen litt hånende ertende med tanke på alt det den har sett av henne. Månen kom aldri til å bli den samme, og hun visste aldri hvor hun skulle gjøre av seg når månen var på sitt største. Som nå.
 
Hun kom fram til hotellet senere enn planlagt, og ville helst legge seg I drømmelandet med en gang. Men en deilig dusj var forlokkende, så hun skrudde på tv`en, litt selskap I det tross alt, og kledde av seg. Hang klærna møysommelig i det lysebrune klesskapet, og fant fram den ekstra puten som lå på hattehyllen. Rommet var veldig fint, med en velkommen sjokolade og fine blomster på puta. Fnyste litt furten når det var en dobbel seng, og bare henne, men hun skulle nok sørge for å få sovet godt i alle fall. Vel vitende om at dette vare det ultimate av hva som skulle skjedd med Lærlingen og Skogsjenta. En hel natt, med vedens beste tid, i ei seng.
Sitrende, rastløs og kaldsvettende gikk hun i dusjen. For å få tiden til å gå, til noe som hun ikke var helt sikker på hun ventet på. Hun kjente vannet legge seg som en varm kappe rundt hennes formulle nakne kropp. Lukket øynene, og nøt bildene som kom. Fantaserte at det var han som såpet henne inn, at det var hans hender som følte seg fram på kroppen hennes. Hun nøt den deilige varme, kilende opphissende effekten de bildene hadde. Såpen skummet godt, og hun såpet seg vel inn mer enn, og lengre enn, nødvendig, der fingrene stoppet på brystvortene sine. Hun lot hendene finne fram der de søkte, og begynte å massere puppene sine, først den ene, så den andre. Svulmende store pupper og harde, våte brystvorter. Åhh hun kjente hun var opphisset. Lente seg inntil veggen, beina ville ikke bære henne, tok den ene puppen opp til seg og begynte å små bite på brystvorten, mens hun kløp seg selv i den andre..hardt.. Ilinger gikk gjennom kroppen, og hun tenkte hun måtte stoppe. Hun visste ikke om hun klarte. Ville kjenne på seg selv. Kjenne at fitta hennes var våt. Hun tok fingrene sine nedover, i sirkler rundt puppene, nedover magen, lente hodet bakover, lot vannet renne nedover fjeset, tok fingrene først litt bak, for å erte seg selv. Før hun tok den ene fingeren litt forsiktig på klitorisen. Åhh, hun stønnet for seg selv. Hun var våt, herregud så våt hun var. Tok fingrene helt inni seg, og lot mellomgulvet bevege seg I takt med kroppens behov. Stopp, tenkte hun, stopp.
Hun spylte av seg såpen, skylte håret, å la seg kliss våt på hotellsengen. Ville ha dyne på seg, men kroppen var for overfølsom til det.
Hun pustet tungt. Hun var kald og varm om hverandre. Hun ville så gjerne gi seg hen til den fantastiske rusen det er å slippe alt løs. Men hun syns det var så deilig å vente, å erte seg med bilder av hva som kanskje kan skje. Hun lukket øynene, pustet tungt, og kjente pulsen roet seg litt etter litt.
Ingenting var avtalt. Selv om hun håpte i det lengste. Hun hadde helt diskret hintet at hun skulle ut å farte. Dette hadde hun gjort før, uten at Lærlingen hadde våget å ta skrittet til å møte henne til en overnatting.
Hun visste ikke at hun hadde sovnet en gang, da hun så klokka på telefonen. Mørkt ute, allerede. Hun var kald, men der er jo det som skjer det, når rompa blir liggende bar. Åhh, hvor hun ønsket han skulle komme snikende ved beina hennes, og ta de store henda sine på henne, føle seg oppover, og varme henne sakte, men sikkert med opphissende berøringer, og den magiske pirringen av å kjenne kroppen hans over seg.
Mens hun lå der i sine erotiske tanker og deilige bilder, skvatt hun til. Med hjertet langt utenfor resten av kroppen, registrerte hun en sms. Der?, sto det. Ett ord, men herregud for en effekt. Æhh, ja? Knapt sekundet etter. Komme?, Ja…
Hvordan visste han hvor hun bodde? Ikke hadde han spurt, og ikke hadde hun sagt noe.
Forsiktige bank på døra. Hun trodde hun skulle dø. Klær? Nei, smilte hun lurt for seg selv.
Tok nærmeste dyne, galant rundt seg, tilfeldig dimmet lyset, å sjelden har vel beina hennes vært mer gele enn nå. Hun sto ved døra, la hånda si inntil, som om hun kunne kjenne varmen fra han tvers gjennom. Lukket opp. . Ser det fineste smilet som finnes kan. Blikket som har trollbundet henne flere ganger, gjør det igjen. Hei, sa han. Hei igjen. Hun klarte ikke å bevege beina, de var som sement støpt fast i gulvet hun sto på. Hun hadde glemt ut å puste.
Opphisset, varm, kåt.. Tent.. Puster tungt mens hun holder blikket hans. Ingenting blir sagt. De bare ser. Uten å røre hverandre. Bare hører. Hører pusten som pustes, anstrengt rolig. Ser bevegelsene hos hverandre. Brystkassen som går ut og inn i takt med pusten, brystene hennes som duver under dyna hun har rundt seg. Hun klarer knapt å holde seg oppreist. Føles som om hun vil svime av. Av et helt vannvittig begjær. Hun er kåt. Så til de grader kåt. En berøring fra han, er redd vil velte henne overende. Det skrikes inni Skogsjenta *kom å ta meg* Som om han kan lese tankene hennes, tar han et steg nærmere. Hun vil nesten rygge bakover. Redd for å gi utløp for alt med en gang. Hun lukker øynene, stønner, og stålsetter seg. Kjenner et lite vindpust når hendene hans sakte går opp mot kinnene hennes. Fingrene hans som forsiktig tar på leppene hennes. Hun kysser en og en finger, til han tar de i munnen hennes. Hun smaker de. En etter en. Han tar henda sine om fjeset hennes, og drar henne mot seg. Hun tar armene sine ned, og som om de har mistet all sin kraft, blir de liggende resignert langs lårene hennes. Dyna faller mot gulvet, og som i en transe blir hun stående, før han rampete forsiktig dytter henne inntill veggen. Han kysser leppene, kysser nesa hennes. Kysser seg mot øret, og småbiter øreflippen hennes litt, før han beveger tunga bak i nakken. Der hvor håret hennes starter. Det kiler, herregud som det kiler. En elektrisk sitrende aura ligger rundt de. Stille, og med rolige bevegelser, med verdens beste tid. Smaker han på henne, men med ett så hinsides ufattelig stort begjær. Han tar hånda bak ved øret hennes, vel vitende om at den berøringen bringer henne totalt utav fatning. Han drar henne inntill seg, og kysser henne på munnen, før han beveger tunga bakover mot øre flippen. Biter litt på den, og stønner i øret hennes* Jeg vil ha deg* Hun står der som i en transe, med henda sine urørlig langs lårene. * Ta på meg* hvisker han. Kjenn hva du har gjort med meg.
Han dyttet henne forsiktig med kroppen sin, hun kjente veggen bak seg, følte rommet gikk rundt, kjente hendene hans på kinnene sine, lukket øynene, og fikk endelig kjenne leppene hans. Det var et øyeblikk hun hadde ventet på lenge, og hun glemte ut hvordan hun skulle puste.
Lenge sto de sånn, kjente leppene sine mot hverandre. Kjente kyssene bli mer intense. Mer råe. Ingen ord dem imellom. Bare ren og skjær lyst!
Dyna glapp, og han hadde hendene sine over alt på henne. Ryggen. Halsen. Lårene. Dro henne godt inntil seg. Grep tak om rompa hennes. Et lite klask. Han begynte å massere puppene hennes. Kløp brystvortene. Hardt. Sånn han visste hun likte. Hun så på han. Så hvordan han brukte tunga si, hvordan han bet brystvortene litt etter litt. Åhh, hun stønnet. Ilingene som skyter gjennom kroppen. Som samler seg i hver nerve. Han ledet henne til kanten av sengen, snudde henne rundt og hun la seg på magen. Han satt seg ned på kne, og begynte å slikke henne på tærne. Usedvanlig kilende, men herregud så pirrende. En etter en. Han brukte tungen til å leke med henne, erte henne, pirre henne til det grenseløse. Han fortsatte på beina hennes, slikkende, mens den ene hånda hans befølte henne på den andre foten. Han beveget seg sakte oppover, mot rompa. Den kalde rompa hun hadde håpet han ville varme. Småbiting, slikking. Åhh herregud. Han slikket henne bak, hun løftet seg opp, så han kom bedre til. Kjente den deilige tunga hans på den erte forbudte plassen som er langt fra forbudt lengre. Han presset en finger inni den våte fitta hennes, herregud, så godt.
Hun stønnet høyt, Ja, mer, hardt, han likte det. Likte å høre hvilken reaksjon han klarte å gi henne. Han tok to fingre inni henne, støtende, ut, inn, ut, inn. Han knullet henne hardt med fingrene sine, mens han slikket rompa. Hun pustet fortere og fortere, han kjente signalene og visste at om han fortsatte forsvant hun bort i orgasmens villige rus. Så han sluttet..
Snudde henne rundt på ryggen, så på henne, og la seg ved siden av. Hun så på han og smilte.
La seg over han. Kle av deg, sa hun. Genser, t-skjorte..beltet, hun hjalp med buksa, så bokser`n..helt naken..uten dyne..
Hun ble helt matt av å se han. Liggende der. I all sin sexy nakenhet. Han ser på henne, dette gjennomtrengende blikket som lyser lyst.
Hun legger seg over han, kysser munnen, virkelig smaker på leppen hans, kysser seg nedover brystkassen hans, klyper brystvortene hans.
Hun kjenner han puster tungt, og vet hva dette gjør med han. Hun sprer beina hans, og forsiktig, nesten litt kan jeg?, tar hun ballene hans, leker med de, slikker de. Hun vet han vil ha kuken i munnen hennes, men hun skal erte. Erte han til grensen er langt forbi nådd. Mens hun slikker og leker med ballene hans, tar hun fingeren sin bak ved rompa hans. Det er så ufattelig frekt og pirrende.. Hun slikker han. Slikker ballene. Tar på de. Slikker seg bakover mot rompa. Litt forsiktig. Prøvende. Herregud, så frekt, tenker hun. Men åhh så himmelsk å gjøre det. Blikket deres møtes. Han ser hva hun skal. Klarer nesten ikke å holde øynene åpne.
 
Se på meg, sier hun. Hele tida. Hun tar den deilige kuken hans i hånda si. Slikker på tuppen av kukhodet, den blir våt. For en følelse å gjøre det. Herregud, tenker hun, og er så ubeskrivelig kåt at det finnes ikke ord. Han stønner, åhh du skjønne skogsjente. Hun fortsetter å slikke, kukhodet, ballene. Hun legger leppene sine over kuken, og presser den så langt inni munnen sin som hun klarer. Til det ikke går. Å hun får denne faen i vold råheten som tenner henne så hinsides. Hun runker han, forsiktig, mens hun slikker, slikker hver cm av kuken, fra rot til tupp… Hun tar hånda hans til kuken. Han runker seg selv, mens hun slikker. Hun ser på han, ser bevegelsen hans, han runker fortere og fortere. Fy og faen, så opphissende å se det. Han griper om hodet hennes, og presser seg inn i munnen hennes. Hardt. Hun får denne følelsen igjen. Åh for helvete, så godt. Flere ganger, litt råere for hver gang, til han ikke klarer. Til han nesten forsvinner fra henne inni dette sammensurium av lyst som skal ut.
Hun stopper, og legger seg på alle fire. Vil ha. Få kjenne kuken din sier hun. Han fører kuken inn i henne. Hardt. Støtvis. Ut. Inn. Hun stønner. Høyt. Han slår henne på rompa. Litt forsiktig. Hardere, sier hun. Klask. Hun merker det svir. Deilig. Opphissende sexy når han gjør det. For helvete, sier hun. Han tar fingrene inni rompa hennes. Og finger knuller henne så jævla godt igjen.
Han trekker seg ut av fitta hennes, og legger henne på rygg. Hun blir nesten litt furten. Det var så nærme en orgasme, og den er vanskelig å gi slipp på når det er kroppen skriker etter. Reiser seg opp, og smilende, med det mest rampete smilet som finnes. Finner han fram noe i jakka si. Hun kan ane hva det er, men tør ikke å håpe. Slipset. Han setter seg skrevs over henne, kysser henne ertende på munnen, og binder slipset rundt øynene hennes så hun ikke ser. Kysser seg nedover halsen hennes, biter øreflippen litt, biter brystvortene hennes, slikker klitorisen hennes. Hun stønner. Han reiser seg opp igjen, og finner fram noe annet, hun ikke aner. Hun kjenner henda hennes blir løftet opp, og vet hva han skal. Hun fniser, gleder seg. Tent. Pirrende å vente. Henda hennes blir bundet til sengehalmen. Og hun kan bare ligge og ta i mot. Hun kjenner kroppen blir kald, der hvor han kysser henne. Hun kjenner henda hans berører hver cm av kroppen hennes, og hun hører han stønner. Åhh, det tenner henne så vannvittig mye. Lydene hans. Måten han tar på henne. Hun stønner, og er nær ved og eksplodere av vellyst over det som skjer. Det virker nesten surrealisisk å han så nærme. Men dette tillater hun ikke å ofre mer enn de tankene der på. Nå bare nyter hun det som skjer. * Åpne munnen din* sier han. Stemmen hans er slørete og kåt. Han presser kuken inni munnen hennes. Først forsiktig, sakte inn og sakte ut. Så litt mer intenst, som om han ikke klarer å kontrollere seg mer. Skogsjenta stønner, høyt. Hun kan ikke få nok av dette. Å kjenne kuken hans i munnen sin. Kjenne hvor stiv og fantastisk deilig den er. Føle i hver nerve hvor nære han er ved å komme. Han tar tak i bakhodet hennes, og presser seg ennå mer inn i munnen hennes. Til hun ikke klarer mer. Han slikker henne og presser kuken inn i henne på nytt, i fitta hennes. Hun merker at nå er det ingen vei tilbake. *Løsne meg* klarer hun å stønne fram. *La meg få se deg* Som i et trylleslag er hun helt fri igjen. Han knuller henne, hardt. Hun kjenner han svetter. Det drypper sexy ned på henne, salte dråper av svette. Hun prøver å se på han, men klarer ikke. Hører han puster. Stønner. Hun stønner. Løfter seg opp mot han, mens han støter hardere og hardere inn i henne. Glir inn i sin egen verden. Kjenner så ufattelig godt hva som er på vei. Kjenner denne følelsen der tiden står stille. Hun mister kontroll over kroppen, og den tar henne igjen til uante høyder. Hun får ikke puste. Kjenner hun svever i fritt fall. Eksisterer ikke i denne verden. Det er som en orkan, hvor hvert et vindkast er fylt med orgasme. Hun føler hun svever over senga, og ser seg selv i nytelses sekundene. Å hvor lang tid det har gått vites ikke, men når hun kommer tilbake til bevisstheten igjen, kan hun høre han er nær ved å komme han å. * Å for satan* sier han. Å hun kjenner han presse seg inn i henne igjen. Ut, inn, igjen og igjen..til han ikke klarer mer. Hun hører han stønner høyt. Skjelvende blir de liggende tilbake igjen. Å de kommer tilbake til verdenen de har fått rømt bort til ei stund.
Han legger seg på ryggen, smilende. Hun får et kyss, før han tar henne inntil seg. *Takk* hvisker han, *Skjønningen, ditto, *sier hun, smilende og tilfredsstilt igjen. Så sovner de side om side. Akkurat som hun så mange ganger har fantasert om. Å hun vet, at når han går fra henne igjen, vil lengselen komme med det samme døra blir lukket igjen.

Legg igjen en kommentar