Råkjøreren, del 2

Denne novellen er vist 16948 ganger.

Torsdag kveld var jeg og hentet en 90cc ATV hos en fyr som solgte via finn.no. Den var godt brukt, men den gikk som den skulle og hadde bare noen få mangler. Den var ganske billig også og reparasjoner er ikke noe problem. Jeg har skrudd på mange typer kjøretøyer så dette burde gå bra. Det viste seg likevel at det ble behov for litt ekstra kraftig verktøy som foreløpig kostet litt for mye for meg. For en fattig student hadde det derfor ikke blitt råd til dette enda. Heldigvis var jeg blitt kjent med en grei kar som har et velutstyrt bilverksted ikke langt unna. Det var behov for å skifte et lager på bakakselen og jeg hadde fått plukket av hjulet. Broren min hadde lånt bilen min så jeg syklet derfor bort til Tom på verkstedet for å spørre om jeg kunne låne med meg noe verktøy over helgen. Jeg regnet med at han skulle ha fri på lørdag og søndag og at det ville være greit at han kunne unnvære verktøyet i helgen.
Bilen til Toms kamerat, Henrik, sto utenfor, men det var helt stille i verkstedet. Det var jo ulåst så jeg gikk inn. Så ikke noe til Tom i lokalet,- kanskje han var på lageret? Jeg hadde aldri vært der før, men fant døren bak en reol. Det var en ganske stor ståldør så jeg tenkte at det var behov for litt kraft for å få opp døren. Jeg satte derfor skulderen godt mot døren og tok i. Døren var kjempelett og smalt opp med et brak.
Jeg begynte å rope «Er du her?», før jeg oppfattet situasjonen. Rett innenfor døren sto Tom på knærne med en åpen munn som var i ferd med å gape over ståpikken til Henrik. Var dette virkelig? Stod Tom og sugde den feite og glinsende ståkuken som stakk ut av Henriks bukse? De skvatt minst like mye som meg, -jeg bannet og smalt igjen døren. Jeg stod litt og lurte på hva i svarte jeg skulle gjøre, men dette var så pinlig at fornuften tok overhånd. Jeg sprang ut og i løpet av den korte sykkelturen hjem dannet det seg en dundrende ståpikk som truet med å gå av inne i buksene. Tom likte gutter! Jeg hadde jo fantasert om Tom siden første gang jeg så han. Selv om han var noen år eldre enn meg var han en utrolig kjekk mann som tente meg hver gang jeg tenkte på han. Jeg nærmest løp inn på do og det gikk for meg etter bare noen få sekunder med runking.
Senere forsøkte jeg å fikse ATV’n med mitt eget verktøy. Hadde ikke mot til å reise bort til Tom igjen på en stund.
Det var vanskelig å konsentrere seg om noe som helst fornuftig da jeg hele tiden tenkte på hva jeg hadde sett. Ble kåt og en verkende ståpikk tok til stadighet kontroll og krevde utløsning. Flere ganger om dagen. Jeg kan ikke huske å ha hatt denne intense opphisselsen som stadig overmannet meg og som var mer intens enn jeg kunne huske å ha hatt.
Jeg ga opp å få fikset lageret uten skikkelig verktøy og satte etter hvert på hjulet igjen selv om det ikke var bra. Det var ingen annen utvei, -jeg måtte bort på verkstedet til Tom med 4-hjulingen.
Jeg kjente at hjertet slo hardt i brystet da jeg kom inn på verkstedet.
Tom var under en bil og svarte med en gang jeg ropte. Han kom frem og så på meg. Jeg rødmet sikkert, men prøvde å late som ingen ting var skjedd.
«Hei Tom, jeg har kjøpt meg en ATV som jeg ikke får fikset med mitt eget verktøy. Kan jeg få stå her og låne utstyr av deg?» fikk jeg stotret frem.
Som vanlig sa han at det var greit hvis jeg ikke rotet.
Jeg pustet lettet ut og tenkte at det var overstått. Jeg snudde meg for å gå, men så tok han opp situasjonen jeg kom inn i på fredag. Han lurte på om dette hadde kommet ut på bygden. Jeg krympet meg og bedyret at jeg hadde holdt det for meg selv og at det ikke kunne falle meg inn å si noe til noen. Han så litt lettet ut og jeg stilte meg utenfor verkstedet og fikk i løpet av en times tid fikset lageret på ATV’n.
«Takk for lånet, Tom. Du er kjempegrei som lar meg få holde på her!»
Jeg kjørte litt frem og tilbake etterpå for å se at alt var ok. Alt var ok så jeg kjørte ut på en traktorvei bak verkstedet og inn i skogen til en plass jeg visste om. Der stoppet jeg for å ta hånd om ståpikken som lå plagsomt stiv oppover magen. Ikke lenge etter sprutet det noen lange sædstråler ut i lyngen mens jeg så for meg pikken min inne i munnen på Tom.
Dagen etter krosset jeg litt rundt omkring og utpå kvelden måtte jeg kjøre på bensinstasjonen med bilen for å hente bensin til ATV’n. Den hadde jo ikke skilter enda. Jeg var innom en kamerat og kom ikke hjem før det ble mørkt. ATV’n ble fylt opp og det ble en lang tur på noen skogsveier før frontlyspæren røyk i noen dumper ikke så langt hjemmefra. Det var ikke så veldig mørkt så jeg kjørte bare videre.
Jeg slakket av litt på farten bak verkstedet til Tom, men plutselig så jeg noe som sperret veien rett foran. Det var ikke tid til å bremse og jeg braste rett inn i en planke som traff meg i brystkassen med voldsom kraft. Jeg ble hengende igjen mens ATV’n skar ut på siden og veltet. Selv ble jeg kastet tilbake og havnet på ryggen på bakken. Følelsen ble borte i armene og jeg hikstet etter pusten. Det ble svart og da jeg våknet sto Tom over meg og forsøkte å fortelle meg at jeg burde dra på legevakten eller noe. Turen dit ble lang og smertefull. Det verket i brystet og jeg blødde fra et eller annet sted i hodet. Legen sendte meg rett på sykehus i ambulanse for røntgen og andre kontroller. Jeg fikk kraftige smertestillende og lå mest og døset i halvsvime hele natten.
Dagen etter kom legevisitten og de sa at de ville holde meg der for sikkerhets skyld enda en tid. Begge armene hadde støttebandasjer, men høyrearmen var mest vond. Det stakk i brystet når jeg beveget meg, men de oppfordret meg til å bevege meg litt rundt innimellom. Jeg fikk enerom og etter første dobesøk skjønte jeg at nettingtrusen de hadde tatt på meg bare var i veien. Jeg fikk dratt den av meg etter mye strev og kastet den. Skjorten jeg hadde på meg rakk likevel nedenfor så det burde gå bra. De pøste på med smertestillende fremdeles. Ved visittiden kom foreldrene mine innom og broren min kom litt senere.
Broren min var i ferd med å gå da Tom plutselig kom inn i rommet. Jøss, kom han hit?
Han lurte på hvordan det gikk og beklaget at det hadde gått slik det gjorde.
Vi snakket om mye forskjellig og han fortalte en del om seg selv og sitt liv. Jeg følte at jeg måtte gjøre det samme og merkelig nok røpet jeg at jeg likte gutter også og plapret ut en hel masse ting om sex og at jeg hadde runket etter at jeg hadde overrasket dem. Jeg hadde ståpikk som jeg kjente at lakk precum, det ble fuktighet på magen min. Plutselig kom hånden hans inn under dynen og la seg på benet mitt. Han spurte om det var noen fare for at det kunne komme noen. Det var det selvfølgelig, men jeg sa at det var det ikke. Jeg tenkte ikke klart og kjente at pulsen slo hardt og raskt. Han trakk til seg hånden igjen og gikk for å flytte skjermbrettet som var på rommet mitt slik at det skjulte direkte innsyn til sengen.
Hånden kom smygende tilbake på benet mitt og begynte å bevege seg oppover mot pikken min på innsiden av låret. Jeg skrevet litt for å gi plass. Hendte dette virkelig? Pulsen min gikk i tohundre og plutselig kjente jeg at han forsiktig rullet testiklene mine inne i hånden sin. Jeg var på nippet til å sprute der og da, men han slapp dem og beveget en finger eller to opp på undersiden av pikken. Han strøk forsiktig oppover og på siden veldig langsomt. Jeg var på nippet til å komme igjen da han plutselig stoppet og dro vekk dynen. Han var tydeligvis sjokkert over pikken min som lå oppver magen med en svak bøy oppover og, jo, den er nok noe over gjennomsnittet måtte jeg innrømme da han spurte hvor stor den var.
Han tok tak i den først med den ene hånden og runket meg veldig sakte før han tok den andre rundt også. Så klemte han forsiktig til og dro noen lange seige tak som jeg ikke kunne stå i mot. Det gikk for meg etter bare noen sekunder og jeg registrete så vidt under orgasmen at det sprutet sperm i lange stråler oppover brystet og ansiktet mitt. Det verket i ribbena og jeg forsøkte å slappe av, men det rant nok en tåre eller to. Uvisst om det var av smerte eller lykke. Eller var det kanskje sperm?
Tom gjorde store øyne og virket overrasket. Tipper han undret seg litt over at det gikk så fort for meg. Jeg var våt på overkroppen etter ladningen, – han hentet tørkepapir og sørget for å tørke meg så godt som det lot seg gjøre.
Etterpå tok han tak i den halvslappe pølsa og klemte og runket den. Jeg kjente at jeg godt kunne tenke meg mer av dette og pikken ble stiv igjen temmelig fort. Han sa at han var kåt og at han måtte ha pikken min i baken nå, men at det sikkert var best om vi gikk på toalettet. Jeg følte ikke for å nekte og han hjalp meg opp på bena. Opphisselsen velvet opp i meg igjen og jeg fikk den dirrende følelsen i kroppen.
Jeg satte meg på dolokket og fikk et par puter i ryggen slik at jeg faktisk satt ganske komfortabelt. Det gjorde litt vondt i brystet, men det var til å holde ut. Skulle vi virkelig ha sex sammen på ordentlig? Dette hadde jeg ikke i min villeste fantasi tenkt at kunne komme til å skje. Jeg spurte om det var helt trygt, men vet ikke egentlig helt hvorfor jeg spurte. Tror ikke noe ville stoppet meg fra å være med på dette. Ståpikken var knallhard og svaiet ut under sykehusskjorten.
Tom tok av seg buksen og trusen. Det var et flott syn å se på og en deilig pikk hang halvstiv nedover. Han kom med håndkrem og smurte inn ståpikken min med den. Pikken ble glatt og klissete, – det var deilig. Så smurte han seg inn i baken og stilte seg opp med baken mot meg. Det kom en hånd som tok tak i pikken min og hodet på ble styrt mot rumpehullet hans. Ville han klare å få den inn tro? Jeg husket at Henrik sin pikk så ganske tykk ut og den hadde sikkert vært der inne flere ganger. Tippet at min bare var litt større, men mye lengre da.
Det ble litt frem og tilbake for å få smurt opp og plutselig smatt kukhodet inn. Det var deilig og trangt. Tom strevde litt med stillingen som nok ikke var helt ideel, men han var sterk. Etter hvert fikk han jobbet meg videre inn i seg og det ble bare mer og mer deilig. Han beveget seg sakte opp og ned og når han presset seg ned på meg ble det en nydelig friksjon mot kukhodet og en deilig pressende følelse i det av pikken som var inne i baken hans. Jeg så ikke helt hvor mye som tilslutt fikk plass inni han, det kjentes ut som alt var inne da han i en periode bare satt helt stille. Jeg kjente at det pulserte i pikken, var det pulsen hans jeg kjente tro? Det var så deilig og kjente at det kom til å gå for meg snart. Det bygde seg mer og mer opp og nå runket han sin egen pikk mens han igjen begynte å heise seg sakte opp og ned. Han svettet. Det var så deilig og jeg måtte puste med åpen munn og stønnet litt ukontrollert. Plutselig tippet det over og en fantastisk følelse startet i pikken og bredte seg ut i hele kroppen mens sæden pumpet ut og langt inn i baken på Tom. Så etter noen sekunder begynte det noen kraftige muskelsammentrekninger rundt pikken da Tom runket seg til orgasme og nærmest melket meg til siste dråpe. Det tok litt tid før han løftet seg opp fra den nå litt mer slakke pikken min som klasket ned på magen min. Det rant litt ut av han og ned på meg. Jeg sa at det var det beste jeg noen gang hadde kjent, aldri hadde jeg opplevd sterkere orgasme og at det ga mersmak.
Han begynte å tørke gulvet, vasket seg selv, og sa at jeg måtte komme bort til vasken så skulle han vaske meg også. Det var en grundig vask og jeg kjente at det begynte å bli deilig igjen. Han hjalp meg tilbake til sengen og vi ble sittende en stund. Tom hentet kaffe til oss og fylte opp saftmuggen jeg hadde stående.
Vi snakket litt mer om sex og igjen begynte jeg å plapre om en masse ting jeg aldri trodde jeg skulle høre meg selv si. Tom hadde tydeligvis den effekten på meg. Jeg mistet tydeligvis alle hemninger og sperrer jeg trodde jeg hadde sammen med han. Nå hørte jeg meg selv spørre om han ikke kunne suge meg også siden han var så godt i gang, – det hadde jeg drømt om så lenge liksom. Kjente at pikken begynte å fylles opp igjen også. I dag fikk jeg tydeligvis ikke nok. Det sa Tom også når han tok hånda under dyna og kjente at jeg nesten var helt stiv igjen. I det han tok vekk dyna igjen, bøyde seg ned mot pikken min og dro tunga helt fra ballene og opp til kukhodet. Så trakk han forhuden godt tilbake og blottla hodet på pikken helt før han sugde det sakte og forsiktig inn i munnen noen ganger. Det var bare helt nydelig å ligge stille og la Tom gjøre dette med meg. Stadig tok han pikken lenger og lenger inn i munnen mens han sugde med et vakuum som gjorde at jeg kjente alle ujevnheter på pikken. «Jeg må komme opp i senga for å gjøre dette ordentlig», sa han og stilte seg på knærne mellom bena mine «Fasongen på pikken din er jo perfekt for denne stillingen», sa han, – den hadde en svak nedoverbøy. Det hørtes ut som at han hadde tenkte å suge meg helt ned i halsen, men det var vel ikke mulig at han greide det? Jeg hadde sett i diverse pornofilmer at det gikk an, men hadde aldri hørt at noen vanlige personer virkelig fikk det til uten å brekke seg og kanskje kaste opp.
Tom fortsatte sugingen på samme måten, men jeg kjente at han stadig fikk pikken min lengre og lengre bak i munnen. Det var en deilig mykhet bak der og plutselig kjente jeg at kukhodet liksom glapp forbi noe og fortsatte videre ned i svelget hans. Det var så utrolig pirrende og ga en merkelig opplevelse. Det kjentes liksom noen sammentrekninger og jeg tenkte at han kanskje brakk seg, men etter litt frem og tilbake kjente jeg nesa hans mot magen. Det var helt utrolig deilig og ikke minst imponerende og spennende. Jeg kjente at det begynte å bli veldig deilig enda en gang. Tom ga seg ikke og gjentok vekselvis å suge og trykke seg helt ned til roten på pikken. Det tok litt tid nå og det ble bare bedre og bedre følelser i pikken. Jeg fikk nærmest en svevende følelse og så kjente jeg at han tok meg helt ned enda en gang samtidig som noe rørte seg ned mot pungen som nå tydeligvis hadde trukket seg helt oppunder pikken. Han brukte tungen der og det var nok, – orgasmen veltet over meg. Det knøt seg noe vanvittig i underlivet og jeg kjente at muskulaturen der nede forsøkte å skvise ut de siste restene av det som måtte være igjen i systemet av sperm. Det rykket lenge ukontrollert i kroppen og nå var jeg helt tom både fysisk og i hodet. Jeg oppfattet at Tom krabbet ned og forsøkte å si noe, men hørte ikke helt hva han sa, bare at han ordnet dynen på plass og sa «Snakkes» da han gikk.
Jeg lå og døset et øyeblikk og plutselig banket det på døren. Det kom inn en sykesøster som spurte om jeg ville ha litt mat og om jeg hadde behov for smertestillende. Jeg kunne ikke kjenne noen smerte, – bare en deilig følelse i kroppen. Hun kom bort og ordnet putene bak meg. «Oi, du har visst sølt på deg», sa hun og så på de fortsatt våte flekkene på skjorten min. «Jeg henter en ren en til deg». Hun var straks tilbake og dro dynen litt vekk for å kneppe av meg den gamle. Det var nok til at hun så at jeg var naken og at det også fremdeles var fuktig rundt pikken min. «Aha», sa hun. Selvfølgelig, – hun trodde selvfølgelig at jeg hadde runket. Jeg ble rød og flau, men skjønte at det ikke nyttet å si noe. Hva skulle jeg i så fall si? Jeg kremtet et litt beklemt «Unnskyld», men hun sa at det var jo noe alle gjorde så det gjorde ingenting. «Men hvordan du greide det med de vonde armene dine forstår jeg nå ikke», sa hun og svinset ut for å hente mat til meg.
Jeg hadde ingen forklaring til henne.

Legg igjen en kommentar