Slaven hennes – og deres

Denne novellen er vist 33018 ganger.

Hun hadde tydeligvis planlagt det i dagevis. Ukevis, kanskje. Det begynte som et vanlig vorspiel, en avskjedsfest for en av venninnene hennes som snart skulle flytte til utlandet. Hilde hadde stilt leiligheten vår til disposisjon – mannfolket fikk vers’go’ holde seg unna. Jeg hadde tilbudt meg å forsvinne, men hun sa da at jeg bare kunne gjemme meg bort i kjelleretasjen mens festen pågikk, siden de bare skulle varme opp før de gikk ut på byen. Dessuten, da kunne jeg rydde etter dem, flirte hun. Jeg innstilte meg på en innekveld med snacks og TV, og koste meg med å se på min kjære gjøre seg klar for kvelden. Hun var flott å se på, og vandret rundt i bare undertøyet når hun gjorde seg klar. Jeg holdt meg passiv; det var hennes kveld.

Så hvordan havnet jeg her? Hvordan havnet jeg naken og fastbundet på gjestesenga nede i kjelleren? Vi hadde stått i dusjen. Jeg hadde nettopp vært på do idet hun inviterte meg inn og ba meg vaske håret hennes. Hun kjælte med meg – gikk sågar ned på knærne og sugde meg litt. Det var ikke første gang at hun giret seg opp før hun skulle ut på byen. Jeg elsket at hun gjorde meg kåt før hun gikk.

«Mer senere,» hadde hun sagt før hun hoppet ut for å tørke seg og få på seg antrekket.

Det sved i kinnet der jeg lå alene i mørket. Hun hadde slått meg. Vi hadde innredet kjelleren som en TV-stue, med en sofa som kunne trekkes ut til å fungere som gjesteseng. Der hadde hun bundet meg fast på ryggen, etter først å ha fått av meg klærne. Jeg burde ha luktet lunta idet hun beordret meg å ta dem av meg i stedet for å gjøre det selv. Det var den første av flere befalinger hun hadde til meg.

Jeg hadde vært ulydig. Det var derfor hun fiket til meg.

«Du får ikke si noe,» hadde hun sagt idet hun satt over brystet mitt. «Ikke et knyst – ikke så mye som et ord – helt til jeg gir deg lov. Derfor knebler jeg deg, og hvis noen tar den av for å bruke tunga di, så har du å holde kjeft. Forstår du, slave?»

Jeg hadde nok trukket på smilebåndet, og gledet meg til det som skulle skje. Det gikk raskt over. Hun fiket til meg, sveipet over ansiktet mitt med flat hånd så hardt som jeg aldri har blitt slått før. Kinnet brant av smerte, og sjokket gjorde at hele kroppen min spente seg. Kjæresten min hadde aldri slått meg i fjeset før. Det var noe nytt, og jeg flommet øyeblikkelig over av følelser. Smerte. Sjokk. Sinne. Jeg holdt på å miste kontrollen idet hun la hånda rundt halsen min og stirret meg i øynene. Blikket var iskaldt, stemmen klar som krystall; uten å rope sa hun så tydelig at det ringte i ørene mine:

«Hvordan våger du å nøle med å svare meg? Si at du forstår!»

«Jeg …» stemmen var grøtete, og jeg måtte kremte for at hun skulle høre meg.

«Hva?!»

«Jeg forstår …» fikk jeg frem til slutt, og hun begynte å lette på trykket rundt halsen min.

«Hva mer?»

«Jeg nølte med å svare, Herskerinne … tilgi meg …»

Hun reiste seg og stilte seg ved sengekanten.

«Du er tilgitt, forutsatt at det ikke skjer igjen. Resten av kvelden skal du være mine venners leketøy – du er en … ting. Du er her for at jentene mine skal ha det gøy. Ligg stille, ti stille, og gjør alt de ber om..»

Deretter hadde hun gått, og jeg hørte gjestene ankomme ovenpå mens jeg lå på senga, sårbar og utsatt, bundet på hender og føtter. En mengde lyder hørtes ovenpå, og jeg anstrengte meg med å prøve å filtrere ut noe av det som skjedde der oppe. Lyse stemmer, klinkende glass, klakkende hæler oppe på parketten. Musikk, høylytt latter, deler av jentenes samtaler. Snart lyden av føtter i trappa. Hjertet slo raskere, hvem var det som kom ned?

«Du skal ha på deg denne,» sa Hilde og kom gående med et lite sort tøystykke.

Hun trakk det ned over hodet på meg, og jeg forsto på øyehullene at det var den tynne bomullshetta hennes. Fin å ha på når det var kaldt ute, pleide hun å si. Hun hadde aldri nevnt dette bruksområdet. Hun så på meg med et flir mens hun gikk rundt og tente noen stearinlys som sto rundt omkring. Kjelleren ble svakt opplyst, og jeg prøvde å unngå å fokusere på lysene etter å ha blitt vant til mørket. Stiletthælene hennes klikket seg raskt bortover gulvet, og hun forsvant opp trappa igjen. En liten stund senere hørte jeg henne komme tilbake … med selskap.

***

Jentene gispet, hvinte, fniste og lo; noen løp opp trappa igjen, andre kom løpende ned etter å ha hørt hva som foregikk. Jeg hadde vanskelig for å se noe særlig, men fikk tittet bort mot hjørnet hvor jentegjengen sto. De var kanskje en ti-tolv stykker – av ulik høyde, bredde, form og farge. Jeg mente å gjenkjenne et par av dem, men var ikke sikker i halvmørket. Det var vel ikke så sannsynlig at hun plutselig hadde skaffet seg en bråte venninner som jeg aldri hadde møtt før – og det var sikkert derfor hun hadde trædd på meg hetta også, så de ikke skulle gjenkjenne meg så lett. Til slutt fikk Hilde roet dem ned, og fortalte dem hvordan det lå an:

«Dette er slaven jeg har hyret inn for anledningen. I tilfelle du skulle ønske deg litt ekte norsk kjøtt før du drar, Lise. Og dere andre også – alle som vil kan bare bruke ham.»

Dette utløste et så stort kor av hyl, hvin og opphissede tilrop at jeg ikke fikk med meg noe som ble sagt. Men til slutt fikk Hilde oppmuntret de fleste til å gå ovenpå igjen, med beskjeden om at ’han blir liggende her hvis dere skulle få behov for ham’. Deretter gikk omtrent halvparten opp igjen, til fortsatt opphisselse og høylytt latter.

Noen av dem ble stående og skåle i medbrakte drinker mens de skrålte og lo av meg, der jeg lå naken og fastbundet som et offerlam.

«Kan jeg kjenne på tissen hans?» flirte en, og gikk sakte mot meg.

«Selvfølgelig kan du det – han er din til å gjøre hva du vil med,» svarte Hilde.

Den lille jenta kom helt bort til meg og rakk ut hånda, men trakk seg igjen. Jentene oppmuntret henne til å gjøre det, og med en nervøs latter begynte hun å ta på meg. Hun rørte det myke lemmet med fingertuppene og strøk meg over huden. Det var nesten som om hun var redd for å ødelegge noe, så forsiktig var hun. Fingrene hennes kjentes kalde, og hun tok i pikken som om det var en helt fremmed, ukjent tingest. Det gjorde ingen forskjell på reaksjonen; ganske snart begynte den å stivne …

«Wow! Du gjør ham visst kåt, Kari … Smak på ham, da vel?»

«Nei, nei …» sa hun forlegent og trakk seg tilbake.

«Ikke noe press her,» sa Hilde. «Jeg har bare skaffet ham i tilfelle dere skulle få lyst på noe. Skal vi gå ovenpå igjen?»

Jentene forsvant litt etter litt; et par ble igjen og spøkte om ett eller annet som hadde med ’Sex & the city’ å gjøre, men snart vandret også de ovenpå, og lot meg ligge, naken og med ereksjonen dalende. Festen fortsatte der oppe, tiden gikk og folk gikk ut og inn av inngangsdøra. Jeg lurte på om de gikk ut for å røyke, eller om de hadde bestemt seg for å stikke. Jeg lurte på om min kjæres plan i det hele tatt ville komme til noe, og jo mer tid som gikk, jo mer begynte jeg å tvile på at venninnene hennes egentlig var av den typen som ville benytte seg av ’tilbudet’ hun hadde lagt fram for dem. Lysene var godt og vel brent ned mot halvparten før den tvilen ble borte …

Jeg hørte stadige hyl og festlige lyder fra stua oppe; klirring i glass og lystig musikk. Til slutt hørte jeg også jubel og klapping, tett fulgt av klakkende hæler bortover gulvet. Og nedover trappa. Flere trinn, flere føtter. To kvinner kom leende ned trappa og rett bort til senga. En av dem løftet opp skjørtet og satte seg raskt over skrevs på magen min., uten nøling. Jeg så ryggen hennes tydelig i det dempede lyset; den mørke kjolen var åpen bak, og huden var lys og plettfri. Hun kastet på det blekede håret og bøyde seg fremover. Sekundet senere kjente jeg en varm munn gli ned på hele manndommen min. Den stivnet raskt. Hun begynte å suge, til venninnens fornøyde latter. Hun kastet hodet tilbake og tømte vinglasset – de hadde tydeligvis drukket en hel del allerede, for hemningene så ut til å ha forsvunnet. Den ene begynte til og med å ta bilder av det som foregikk …

«Ta et bilde mens jeg gaper over ham,» sa blondinen jeg hadde sittende på magen.

«Smil!» hørte jeg, og kjente en hånd holde rundt pikken mens sugingen holdt opp.

«Han smaker bra – kom og prøv litt.»

Snart begynte de begge å bruke hender og tunger på meg. Etter hvert begynte jeg å føle mer mindre utilpass, og kunne til slutt slappe av nyte situasjonen. Damene ga meg en deilig, våt sugejobb; sugde og slikket, smattet og lo – men det hele rant ut i sanden til slutt. De var litt for brisne og litt for lattermilde til å fokusere på jobben, og det gikk såpass sakte at jeg ikke var i nærheten av noen orgasme. Det var de som koste seg; som om de var på ferie og tok bilder av seg selv ved siden av en ’attraksjon’. De lekte med det stående lemmet som om det var en leke – ikke som om det var noe de kunne få seksuell nytelse av. Da de til slutt gikk for å hente seg mer vin, var underlivet mitt klissete, men bare av spytt og sikkel, ikke noe annet … De to neste som kom ned var litt mer edru, men de virket mer interesserte i hverandre enn i den nakne sexslaven som lå på den uttrekkbare senga. De begynte å danse tett til musikken ovenpå, tok på hverandre og kysset. De ble stående og kline i hjørnet mens flere kom ned.

Snart virket det som at halve festen hadde flyttet seg ned hit; damene kom og gikk, noen ganger var det en hel gjeng, andre ganger bare noen få, men hele tiden virket det som at det var en helt vanlig fest – og at mitt nakne nærvær kanskje ikke var så spesielt allikevel. Helt til alt, uten forvarsel, plutselig snudde.

***

«Han er ganske hot, da, der han ligger. Muskler, stor kuk. Jeg tar og puler ham, jeg.»

Det var en kjent stemme, og kvinnen som kom gående til lett applaus fra venninnene hadde jeg sett før. Hun het Mia, var vel en av de eldste til stede, og var kledd i et kort skjørt og en dypt utringet bluse som ikke gjorde noe særlig forsøk på å skjule de store puppene. Hun nølte ikke, men kom rett bort til sengekanten, bøyde seg for å ta av seg trusa, og satte seg over skrevs med ryggen til. Hendene hennes begynte å runke meg til jeg var helt stiv, og hun fikk selskap ved sengekanten av en rødhåret venninne som jeg ikke kjente.

«Det ligger visst kondomer på bordet der,» sa en stemme.

«Fint, gir du meg en?»

Jeg kjente en hånd gripe om roten av pikken og holde skinnet tilbake mens gummien ble rullet på. Det virket som jentene samarbeidet om å få den på; de styrte fælt, knadde og rotet, men til slutt var de visst fornøyde. De fniste fornøyd idet den barmfagre Mia akte seg ned i posisjon og senket seg ned på staken.

Hun var varm og glatt, og jeg måtte konsentrere meg om å være stille. Hun begynte å ri meg til øredøvende jubel og applaus fra et halvt dusin damer.

«Ri ham hardt!»

«Vent litt, sitt stille så jeg kan ta et nærbilde.»

«Er han hard, eller?»

«Noe så jæævli, ja!»

Kommentarene satt løst og ble stadig grovere, det var nesten som å være i et rom fullt av ubehøvlede mannfolk. Bortsett fra at dette ikke var mannfolk; det var en gjeng damer som så vidt hadde kommet i gang med kvelden … en av dem satt oppå meg med pikken oppe i sitt glatte indre, hun stønnet og gned seg over musa med hendene, mens jeg lå stille og fokuserte på å lage så lite lyd som mulig. Mia kom lett. Veldig lett. Bare minutter etter at hun hadde begynt, hørte jeg henne pese og stønne anstrengt. Hun stanset rittet og ble sittende oppå meg og puste tungt. Enten så hadde hun nådd toppen allerede, eller så orket hun ikke å fortsette det harde rittet.

«Skal du mer eller kan jeg suge ham?» var det en som sa.

Mia hadde allerede fjernet seg så den nye jenta slapp til. Det var den rødhårede som hadde sett på rittet fra sengekanten. Hun la hendene på pikken og begynte å sutte på den, som om det var en ispinne.

«Æsj, denne er i veien, jeg vil smake på mannkjøttet,» sa hun og dro av kondomet.

Tunga hennes var sprell levende og visste akkurat hvordan hun skulle hjelpe en mann på vei mot orgasme. Hendene runket meg sakte mens munnen fokuserte på hodet. Jeg svulmet opp, kjente en deilig, knipende følelse i underlivet og prøvde å la være å stønne eller lage lyd. Jeg lå stille uten å si eller gjøre noe, som Hilde hadde sagt. Det satt to eller tre damer nede ved sengekanten nå, alle opptatt av det som skjedde med slaven.

«Tror du han kommer snart?» sa en.

«Jeg kan få ham til å sprute med én gang,» skrøt en annen, til venninnenes latter.

«Hvem svelger? Rekk opp hånda!» ropte en tredje.

«Hvem trenger vodka-shots når vi har cumshots?» lo en fjerde.

«Kanskje vi skulle dele på det? Når det kommer, mener jeg?»

«Vi kan dele alt nå – hjelp meg å suge ham,» sa den rødhårede.

Flere kåte munner begynte å suge og slikke på meg; magen, pungen, lårene, alt de kom over skulle slikkes. Jeg kjente flere tunger gli opp og ned staken, og den deilige tunga som virvlet over pikkhodet fikk meg til å svulme.

«Å, woops, der var det, ja,» hørte jeg en stemme si idet sæden rant utover.

Det var en deilig orgasme, godt hjulpet frem av kåte tunger og ivrige hender. Sæden pumpet rett opp i munnen på den rødhårete, som lot det renne ut igjen og nedover staken. Jeg kunne kjenne flere av de kåte damene lene seg over meg og slurpe i seg av dråpene.

«Få smake! Jeg vil! Jeg og!» hørte jeg flere stemmer utbryte, men orgasmen gjorde meg susete, og jeg mistet oversikten over hvem som sa og gjorde hva; det begynte å bli veldig varmt i rommet, og jeg kunne kjenne duften av kvinnekjønn.

«Min tur!» hørte jeg en ny stemme si, og jeg fikk ei ny jente over meg straks den rødhårete hadde gått av.

«Jeg vil bli slikket,» sa en annen, og sekunder senere fikk jeg en lubben kvinnes våte mus plassert over ansiktet.

Pikken var halvstiv og veldig følsom, men jentene hadde ingen planer om å stanse nå som de var så godt i gang. Tunger slikket og hender strøk og runket meg; jeg gjorde mitt beste for å oppfylle min kjærestes befaling om å tilfredsstille venninnene hennes, og brukte tunga flittig til jeg holdt på å få krampe i munnen. Det tok lang tid, men til slutt begynte hun å dirre i orgasmekramper. Men det var ikke over; straks den ene gikk av, kom en annen til, og ville slikkes av slaven, hun også. Jeg elsket å slikke, men dette ble nesten for mye av det gode … Jeg fortsatte til hun også hadde fått nok – jeg var ikke sikker på om hun kom eller ei – og plutselig fikk jeg fred. Rommet var nesten tomt; tydeligvis hadde flere av dem gått samtidig, og jeg ble liggende i halvmørket etter at flere av lysene hadde slukket. Jeg lå tilsølt av safter overalt, både nedentil og rundt munnen – bomullshetta var fuktig av svette og jentesafter.

«Jeg vil pule, jeg … kan jeg?» hørte jeg noen si, og kjente vekten av en ny person klatre opp i senga.

Spotlighten i ett av hjørnene ble tent, og jeg svelget da jeg fikk se tydelig hvem det var som snakket. Det var Salima, en av min kjærestes nære venninner. Hun var mørkhudet; fra Marokko, og en av de mest sensuelle, sexy jentene jeg hadde møtt. Hun hadde flere ganger figurert i mine skitneste fantasier … og nå ville hun …

«Trude, kan du hjelpe meg å få på denne tingen, jeg har ikke gjort det før …» sa hun og grep et kondom fra bollen på bordet.

«Ikke vanskelig, se her …»

«Se, så diiiger den er – jeg er faktisk ikke sikker på at jeg kan få inn hele, altså.»

«Bare å prøve det, vøtt. Så finner vi ut. Se så, ferdig påkledd med gummitøy – sett deg ned hit, jeg vil gjerne se på …»

Det ville jeg også, og løftet hodet svakt opp for å se den deilige jenta gli ned på den gummikledde pikken min. Det var nesten en like stor nytelse å se den hvite staken gli opp mellom hennes mørke kjønnslepper som det var å kjenne det.

«Ahh … skitt, den bunner meg helt …» stønnet hun og begynte umiddelbart å ri meg.

«Får jeg slikke deg? Det er ingen som ser …» hørte jeg venninnen spørre.

«Ja … ja, bruk tunga på meg … åh!»

Salima stønnet vekselvis lavt, så høylytt. Fitta hennes var deilig, og masserte pikken på alle de riktige måtene. Hun ga etter hvert opp å gli ordentlig opp og ned, og satte seg ned i stedet. Der ble hun sittende og gynge frem og tilbake. Pikken bøyde seg, men ble oppe i henne, og til slutt lente hun seg bakover slik at venninnen kunne hjelpe til. Salima fikk snart orgasme av dette, og la ikke skjul på det.

«Ååå, jeg elsker orgasmer … kan jeg få en til? Jeg kan bare fortsette å ri …»

Hun fortsatte, og jeg kjente ikke så stor forskjell – lå bare og nøt å kjenne pikken dypt inne i den mørke jenta. Snart kom hun igjen, og hun ba anstrengt venninnen om å fortsette å slikke.

***

De fortsatte slik så lenge at jeg mistet oversikten. Plutselig kom det noen og satte seg på knærne over hodet mitt, og krevde at jeg skulle slikke. Straks hun hadde fått nok og skrittet av, kom det en annen til og sa at jeg skulle fortsette. Det samme skjedde lenger ned; idet Salima steg av meg, begynte andre jenter øyeblikkelig å runke, suge og slikke, før nok ei dame ville ha lemmet inn i seg. Det var halvstivt nå – det var alltid noen som sørget for at jeg ikke mistet stivheten helt; pulsen lå jevnt på 150 og jeg hadde sjelden vært så opphisset. Det hadde blitt til en orgie. Grisete, grisete, grisete – mer og mer hemningsløst. Vinen flommet og saftene strømmet, jentene lekte både med meg og hverandre.

«Du får stoppe litt, jeg tror det gikk for ham,» sa én.

Myke, deilige, forløsende kramper gled igjennom meg idet jeg ganske riktig kom enda en gang den kvelden. Jentene dro av kondomet og kastet seg over meg på nytt, med hender og tunger. Det var vanskelig å holde styr på antallet orgasmer etter så lang tid, hos både dem og meg – og enda vanskeligere å oppfylle Hildes befaling om å være stille. Jeg pustet og peste når de gjorde noe som vippet meg over kanten. Ufrivillige stønn unnslapp meg stadig, og de klagde ikke – tvert imot.

«Hør på’n!» lo de nesten ondskapsfullt når de satte tennene i meg; tenner og skarpe negler ble flittig brukt overalt – de kløp meg i magen og i lårene, kloret meg i brystet … «Ta i litt, la’n få litt smerte!»

Nytelse, smerte, alt i en forvirrende blanding. Jeg elsket å kjenne hvordan lårene deres dirret rundt hodet mitt når jeg hjalp dem til å komme. De var i overkant røffe med meg ellers, men jeg hadde ikke akkurat mulighet til å stanse dem, slik jeg lå. Dette bemerket et par av dem også …

«Jeg må opp og lufte meg litt, hvem blir med? Han går jo ingen steder, akkurat …»

Flere av dem lo, og før jeg fikk sukk for meg, var jeg alene. Sekunder tidligere hadde jeg hatt kåte kvinner overalt rundt meg, oppå og ved siden av – så hadde alle plutselig forsvunnet opp trappene. Kroppen var øm. Mørbanket. Det stakk i huden fra steder hvor de hadde bitt og kloret meg, og hele underlivet kjentes ut som en punching-ball. Jeg gruet meg nesten til fortsettelsen da jeg på nytt hørte lyden av hæler i trappa.

«Hallo…?» hørtes en lys stemme.

Det var Kari, den første jenta som hadde tatt på meg, og som så hadde trukket seg sjenert tilbake. Jeg kunne ikke svare, Hilde hadde forbudt det, selv da Kari begynte å snakke til meg. Var vi alene, lurte hun på, og begynte å se seg rundt da jeg ikke sa noe. Kunne hun ta på meg, spurte hun så idet hun kom bort til sengekanten. Hun var kanskje den av jentene som var penest kledd, med en ordentlig, stilfull festkjole, i motsetning til de utringede toppene og stroppløse kjolene de andre hadde på seg. Hun var liten og slank, og virket yngre enn de fleste andre som hadde vært innom.

Kari gikk frem og tilbake rundt senga og så på meg. Med jevne mellomrom skottet hun bort på trappehjørnet, som for å sjekke om det kom noen. Hun virket nervøs, men begynte allikevel å legge hendene på meg etter hvert. Hun strøk forsiktig over huden min med flat hånd, lot den ligge og flyttet den lengre ned. Hun virket litt full, og en smule klønete, men så virkelig ut til å ha lyst til å gjøre noe.

«Gud …» hvisket hun og begynte å heise opp den lange kjolen. «Jeg har aldri gjort noe sånt som dette før … Jeg har så lyst på, jeg mener, jeg er så kåt, og her ligger du … Jeg har tatt av meg trusa alt, så da kan jeg bare sette meg på deg, ikke sant? Er det lov …?»

Den lille jenta kom glidende over meg til hun satt over skrevs på lårene mine. De slanke hendene strøk over pikken på samme vis som de hadde gjort tidligere på kvelden, og hun fikk meg hard også denne gangen. Det gikk noen minutter, og hun fortsatte å stryke på lemmet, som om hun ikke var sikker på hva hun skulle finne på. Hun så seg rundt, som etter veiledning, men vi var fremdeles alene.

«Jeg har aldri tatt på kondomer før … jeg vet ikke hvordan det gjøres …» sa hun, og virket et øyeblikk på gråten – som om hele ønsket hennes om bortgjemt, hemmelig elskov holdt på å forsvinne. «Kan jeg … jeg mener, tror du det går bra å bare … uten? Jeg tar P-piller og er nøye på det, altså …»

Jeg fikk meg fremdeles ikke til å si noe, og Kari lot også til å ha bestemt seg. Hendene hennes var allerede i gang med å styre pikken på plass opp mellom bena mens hun akte seg fremover. Straks etter trædde den vesle jenta seg resolutt ned på staken med den trangeste musa jeg hadde opplevd. Et stønn var alt jeg fikk frem.

«Åååå …» gispet Kari og begynte straks å gli opp og ned på meg. «Å, så deilig å få pule deg … Jeg elsker å pule, men gutter er så slemme, så jeg tør ikke …»

Det virket perfekt for henne. En ukjent mann som lå bundet og kunne brukes som hun ville. Hun begynte å øke tempoet og red meg som en furie – det glatte håret hennes ble kastet rundt og ble seende vilt ut, hun begynte å pese, og snart ble hun så voldsom at pikken skvatt ut av det glatte hullet. Med et skuffet snøft stappet hun den inn igjen og satte inn et enda hardere ritt. Jeg ynket meg ufrivillig, men den kåte jenta overdøvet meg med høylytte, hese stønn hver gang hun dumpet ned på meg så hardt hun kunne.

«Mer, mer … mer!» holdt hun på mens fitta knadde den ømme staken.

Det gikk for meg, men hun stoppet ikke. Merket det vel knapt. Jeg løftet hodet og kunne se det skumme rundt de opphissede kjønnsleppene hennes; stønnet av synet og la hodet tilbake på senga mens Kari fortsatte å ta hele staken opp i den trange grotten. Jenta fikk orgasme av penetreringen, godt hjulpet av egne fingre på klitoris. Til slutt ble hun sittende og hive etter pusten. Hun lente seg sakt fremover og lot lemmet gli sakte ut av seg. Da hun lå helt nedpå meg, kjente jeg et par bevende lepper mot mine, men hun trakk seg kjapt unna igjen og skred ut av senga.

«Usj, så klissete … Jeg må stikke nå, takk for … vel, takk altså.»

Og vips, så var hun borte.

***

Resten av kvelden fortsatte på samme måte, nesten uutholdelig lenge. Flere godt påseilete damer kom ned trappene og brukte meg til å oppnå seksuell tilfredsstillelse. Flere av dem kom og gikk, før de kom tilbake senere for å leke mer. Enkelte tok helt av; kom jublende ned trappene og kastet seg over meg. De hadde drukket i timevis, og praten begynte å bli skikkelig dirty etter hvert som de ble fullere. De kunne komme sjanglende på ustø føtter, dumpe ned på senga og snøvle: «Sug kukken hans, da! Kanskje vi kan få ham til å sprute? Tenker jeg tar og puler ham, jeg. Jeg trenger litt kuk opp i fitta, ass …»

De ordnede formene begynte å smelte bort. Flere ga blaffen i kondomene, og én prøvde til og med på å få pikken opp i rumpa – mangel på glidemiddel og en stadig mykere ereksjon resulterte i et feilslått forsøk, og da ga hun opp og fortsatte å tylle innpå alkohol i stedet. De kåte tøsene likte det lille ’leketøyet’ som Hilde hadde lenket fast i kjelleretasjen, og var såpass mange om beinet at de snart hadde slitt meg ut.

Jeg begynte å føle meg litt småkvalm, som når man har drukket akkurat litt for mye. Det var alltid jeg som var i midten, damene brukte kroppen min uten pause – det ble faktisk for mye av det gode. Ikke alle visste noe særlig om mannens anatomi, og var i overkant hardhendte. Dette fikk meg til å skjære grimaser av smerte, og det var like før jeg brøt min kjære Herskerinnes befaling. Etter hvert som jeg begynte å bli sliten, ble de tilsynelatende bare mer og mer aktive. Til slutt orket ikke kroppen min mer; ereksjonen ble svakere og det var bare så vidt det gikk an å gjøre noe med den. Kondomene ble umulige å få på, og damene gikk over til å bruke munnen på meg mens de poserte for venninnenes ivrige bruk av mobilkamera. Bildene ville neppe bli noe bra i dette lyset, men det var opphissende allikevel, å tenke på at damene kanskje ville se tilbake på bilder av seg selv meg tunga på mine edlere deler …

Ved festens ende kom Hilde endelig ned. Hun hadde gått etter å ha presentert meg for venninnene, og siden holdt seg ovenpå hele natten. Først etter at gjestene hadde gått, litt utpå morgenkvisten, tok hun seg bryet med å komme ned for å sjekke hvordan det sto til med slaven. Skjønt, det var ikke mye som ’sto’ lenger …

«Så, festen er over, og jeg fikk høre at du var et godt knull. Flink gutt. Nå har du bare meg igjen å tilfredsstille, så er du ferdig for denne gang. Du skal få en pause …»

Hun sa pauseordet, løsnet lenkene og dro av meg hetta. Hun ba meg fortelle hvordan jeg følte meg, men det var ikke enkelt. Sakte begynte jeg å fortelle om hvordan jeg hadde gått fra opphisselse og pur nytelse, til matthet og kvalme, og tilbake igjen. På den ene side, så følte jeg meg faktisk en smule fornedret. Tråkket på. Å bli «brukt» av henne var én ting – men her lånte hun meg ut til alle som ville. På den annen side, så var det virkelig et boost for selvtilliten å vite at så mange jenter ville ha kroppen min …

Hilde satt stille ved siden av meg og ventet til jeg var ferdig. Det føltes godt å få satt ord på alt sammen. Kroppen verket, og lemmet kom til å være ømt i dagevis.

«Leken er over for denne gang,» sa min kjære og smilte. «Likte du det?»

«Det var ganske sykt,» svarte jeg, fremdeles en smule andpusten. «Jeg mener, noen av dem … og så måten – eller, ja, de var ikke akkurat … Vel, de var ganske ville. Helt sykt, egentlig.»

«Ja, men likte du det?»

Det gikk noen sekunder … men til slutt kom svaret:

«Ja.»

Legg igjen en kommentar