Vi møttes på Sommeren!

Denne novellen er vist 21355 ganger.

Det var sommer, nydelig vær, og bursdagen min. Jeg og en venninne dro på Sommer’n, byens populære utested og som hadde åpent bare i sommersesongen, derav navnet. Axel sa han muligens ville komme og jeg var spent, og håpet at han fikk anledning. Jeg var forelsket. Han var så lekker når han trillet inn på Suzukien i skinndress med lyse striper på skuldrene, og de viltre lyse krøllene, når han tok av seg hjelmen. Jeg begynte å banke i underlivet når jeg tenkte på han. Jeg håpet han kom…
Det var mye folk på Sommer’n, ikke så mange kjente. Et par kjenninger fra hjembygden min, men ingen av dem jeg kjente så godt at det var naturlig å ta kontakt. Kvelden gikk og det var en og annen fyr som smilte og skålte. En og annen dans, men jeg følte meg litt tom og ikke helt i festhumør. Jeg var skuffet, for Axel dukket ikke opp. Min venninne, Katrine fant flere bekjente hun ble opptatt med, og jeg ruslet litt rundt. Jeg gikk bort til baren for å kjøpe en ny drink, og hørte en bak meg som forsøkte å få kontakt. Etter å ha fått drinken min, så snudde jeg meg for å gå videre, men da fikk jeg blikkontakt med han som forsøkte å påkalle oppmerksomheten min ved baren. Jeg kjente han igjen, det var Knut, en av dem jeg kjente fra hjembygden. Jeg hadde aldri hatt kontakt med han tidligere, men husket han ofte var hos en felles kompis der jeg bodde, og han gikk alltid med en bunke
LP-plater under arma, husket han som en fyr som var veldig opptatt av musikk. Vertfall dro han meg ned på fanget sitt og spurte hvordan det stod til. Jeg følte ikke for å utlevere verken det ene eller andre så jeg svarte bare overfladisk og tok på meg servicemasken jeg bar på jobb, innøvd og naturlig. Jeg savnet Axel og var egentlig litt pissoff, i humøret. Knut sa han kjedet seg litt og hadde lyst å dra hjem, han spurte rett frem om jeg kunne tenke meg å bli med han hjem å ha sex.
Jeg tenkte «skitt faen – hvorfor ikke». Kvelden var likevel ødelagt, så hvorfor ikke få litt spenning om det var mulig, få tankene over på andre ting. Jeg innså at det ikke ble noe mellom Axel og meg.
Sommernatta var fin og varm, og vi ruslet gjennom byen hånd i hånd. Knut var veldig åpen og var veldig koselig å snakke med. Han overrasket positivt, jeg hadde ikke trodd at han var en slik type. Jeg så han for meg som mer beskjeden og keitete, men han var selvsikker og pågående. Jeg likte han typemessig, og følte meg vel i hans selskap, der vi ruslet over brostein i sommernatta.
Da vi kom på Bakkebro stoppet han plutselig, trakk meg inntil seg, og sa rett frem at han likte oralsex veldig godt, han fortalte naturlig hvordan han likte det. Han sa han var aktiv. Jeg kjente i det øyeblikket at dette stemte. Jeg kjente bena ville svikte og jeg ble svimmel, jeg underkastet meg der og da. Det sitret i hele kroppen, da vi gikk siste stykket hjem til han. Vi snakket lite den siste biten. Jeg tror vi begge visste hva som kom og at det ville bli en heftig natt.
Knut låste oss inn. Han hadde det veldig koselig, et varmt lunt hjem. Ikke noen typisk kald og fussete ungkarsleilighet, slik ungkarer ofte lever. Han hadde det rent og ryddig. Han tok fortsatt føringen og geleidet meg inn på badet, hvor han skrudde på dusjen. Han likte å dusje før sex, det samme gjorde jeg. Han pisset i doskåla mens jeg var der inne, uten den minste sjenanse. Jeg måtte også tisse, men jeg ba han gå ut, jeg var mer privat med slike ting. Det var greit…
Vi gikk inn i dusjhjørnet. Det var deilig å dusje i det varme vannet. Jeg var spent, jeg følte med hver nerve i kroppen at det jeg nå skulle oppleve de neste timene ville bli noe uforglemmelig.
Knut såpet meg inn og vasket hver kroppsdel av meg med kjærlige bevegelser, det var som erotisk såpemassasje. Han lot høyre hånd gli ned over magen, ned mot fitta. Med myke pirrende bevegelser vasket han mellom fitteleppene og lot samtidig langfingeren gli frem og tilbake, mens den gled helt inn i fitta med et lett stryk over klitorisen. Jeg skalv av lyst og fikk problemer med å stå oppreist, bena ville ikke bære lenger. Jeg holdt på å komme flere ganger. Etter å ha skyllet såpen av meg, og seg selv, så tok han tak i meg og lempet meg opp på vaskemaskinen som stod like utenfor dusjhjørnet. Han var sterk, og røsket meg ut på kanten, så han skulle komme godt inn i meg. Kuken hans var noe av det lekreste jeg hadde sett mellom bena på en mann. Den var stor, rett og kon. Deilig lys farge som bare blonde gutter har. Jeg hadde lyst å bøye meg ned og ta den i munnen, så jeg kunne kjenne den banke i dype tak, men jeg slapp ikke til. Knut var sprengkåt og jeg kunne kjenne de harde ballene hans presse mot rumpeballene mine når han tok meg hardt, til jeg kunne kjenne den varme spruten komme støtvis inn i meg. Jeg skalv så jeg ristet i det han kom. Jeg hadde ikke noe valg, han var dominant. Jeg var hans sub, og jeg nøt hvert sekund, mens han håndterte meg kjærlig bestemt, med øvede bevegelser. Etter at han hadde kommet tok han det hvite badehåndkleet han hadde tørket oss med etter dusjen, og tørket av fitten min og seg selv, før han viste meg inn i stuen.
I stua satte han på en plate med Nina Simone, han tok seg en røyk og så på meg med halvlukkede øyne, mens han tok noen kjappe trekk av sigaretten. Jeg kunne kjenne at det bare var oppladning til en ny runde. Han var klar igjen! Han reiste seg og kom mot meg på gulvet, trakk meg inn til seg og jeg kunne kjenne kuken hans var steinhard på ny, der den banket pulserende inn mot magen på meg. I kampens hete havnet vi på gulvet, hvor jeg fikk smake ordentlig på den deilige kuken hans. Han var nydelig. Kuken var stor og sprengte godt i min lille munn, det var nesten så jeg hadde problem med å gape over den, og kjente jeg ble sliten i kjevene av å gape så høyt. Vi endte i gulvet, hvor jeg krøp opp på han, hvor jeg satte meg på huk og lot meg gli rett ned på den steinharde pulserende kuken. Jeg holdt på å sprenges i orgasme i det jeg gled ned, det var vanskelig å holde igjen, jeg var helt klar for en ny bølgende orgasme, og kunne kjenne fitta rykke til. Jeg greide ikke mer og lungene vrengtes i et hyl som trolig fikk veggene til å riste. Jeg var helt ut av kontroll og ramlet sammen over den sterke maskuline kroppen, som var helt glatt, uten et hår på kassen. Gullsmykket mitt som jeg hadde rundt halsen og alltid bar, ble revet i stykker, men for den sexen skulle jeg gladelig gitt alle mine smykker og det jeg hadde av gull! Knut trakk meg ned til seg og kysset meg dypt, før han stille og bestemt sa vi skulle gå inn i sengen hans.
I sengen ble vi liggende å småprate mens vi kjælte med hverandre, samtidig som Knut fingret meg serier med orgasmer. Knut tente igjen og var klar på ny. Enda en gang så ble kuken hans steinhard. Denne gangen hadde vi bedre tid og vi utførte oralsex på hverandre, også i 69’ern. Det var en deilig ro og føltes intimt og godt. På ny så eksploderte vi begge orgasmer. Etter 15-20 orgasmer kjente jeg at kroppen var sliten, men fremdeles så kjente jeg suget i kroppen. Det var som dop, jeg måtte ha mer, men der og da greide jeg ikke mer, fitta var omtrent lammet av jobbing. Knut ville jeg skulle sove over, han ville ha meg på ny om morgenen. Han var domen, jeg var suben. Jeg lå inntil den deilige kroppens hans hele natten, uten å få sove. Stunden var hellig, det var så deilig. Jeg hadde ikke råd å sove den bort. Sexen var guddommelig. Aldri før hadde jeg hatt sex med en mann, hvor kjemi og teknikk stemte så godt. Jeg sendte Axel en kort tanke og det ble med den. På morgenen så våknet Knut til, og vi gled inn til hverandre på ny. Jeg sugde han en stund før vi avsluttet kjærlig i misjonæren.
Jeg tok en kjapp dusj og kledde meg. Knut ville jeg skulle ringe han, om jeg skulle få lyst på sex siden. Jeg sa det ikke ville bli noe mer, jeg følte han tross den deilige sexen, ikke var min type mann. Vi kysset hverandre før han låste meg ut.
Uken som kom var som i transe. Før uken var omme greide jeg ikke mer, jeg ringte…

Legg igjen en kommentar