SMS med Aksel

Denne novellen er vist 15209 ganger.

Det var torsdag og Anne Mari hadde ikke kjørt mer enn en kilometer, før hun stoppet og fant frem mobilen. Det var riktig at hun skulle i en 50-årsdag til en kollega på lørdagen, men en tur hjem med Einar igjen på hytten var også en glimrende mulighet til å treffe Aksel. Aksel var den unge leieboeren deres. Det var imidlertid ikke prate med ham hun hadde tenkt. Hun ville knulle ham, grundig og lenge slik de hadde gjort noen uker tidligere da Einar hadde vært utenlands. Kvelden før hadde hun barbert seg helt glatt og tatt bilde med mobilen. Hun fant frem bildet og sendte det til Aksel med teksten: «Hei du. Er hjemme i helgen? Håper du ikke har planer, det har nemlig jeg…»

Hun hadde ikke kjørt mye lengre før hun fikk svar, mms det også med bilde av den kraftige stive pikken hans. «Er hjemme med samme planer som deg…». Hun kjente kjønnet ble varmt da hun leste meldingen. Hun bestemte seg for å korte ned en kjedelig kjøretur med litt frekk smsprat. Skjønt korte ned og korte ned. Pliktoppfyllende som hun var kjørte hun inn til siden hver gang hun leste eller sendte meldinger.

Hun svarte: «Godt. Bildet ditt fikk meg til å bli våt som bare f…. Få se ett til er du snill. Du har en herlig kuk». Det gikk ikke lenge før svaret tikket inn med et bilde av ham på ryggen med et godt grep rundt pikken og teksten: «Lengter etter en skikkelig handjob fra deg». Han likte det veldig godt at hun vekselvis sugde og runket ham til utløsning, det var noe av det første de hadde gjort. Hun ble helt ør av å tenke på de kraftige sprutene hun hadde runket ham frem til den kvelden. På et tidspunkt hadde hun lurt på om det ble tomt i pungen hans. Det var sperma over alt; på hånden hennes, på magen og brystkassen hans, i ansiktet og brystene hennes og på sengetøyet.

Hun kikket litt rundt seg der hun stod på en rasteplass. Det var ingen biler der og raskt dro hun opp skjørtet og trakk av seg trusen. Det var en tydelig mørk flekk av saftene hennes på forsiden. Hun la den på passasjersetet og tok bilde med mobilen. Hun svarte Aksel med en ny mms med teksten: «Se hva du gjør med meg! Nå kjører jeg videre, truseløs og våt …» 

Hun hadde kjørt en halvtimes tid, uten at hun ble nevneverdig mindre kåt, før det kom svar i en ny mms. Det var et nytt bilde av pikken hans, men denne gangen var den helt hårløs og glatt. «Ble så kåt av at du hadde barbert deg, at jeg gjorde det samme… Hjelpe meg så klar jeg er på deg nå. Langt unna? …er klar til å sprute på brystene dine…». Hun holdt på å kjøre av veien da hun så meldingen. Heldigvis var hun bare en knapp halvtime unna, noe hun svarte med en gang. Det ble en lang fredagsnatt på dem da hun endelig kom frem…

 

Legg igjen en kommentar