Sex i teateret

Denne novellen er vist 15645 ganger.

Jeg hadde fått billett til et teaterstykke i Drammen Teater.  Høyt oppe på 3 logerad.

Jeg måtte en tur på toalettet midt under forestillingen og listet meg ut.

På vei mot toalettet la jeg merke til en dame som stod å tittet inn mot en av balkongene  Jeg tenkte ikke mer over det og gikk å fikk gjort mitt fornødne.

På vei tilbake stod fortsatt damen der, og jeg ble nysgjerrig på hva hun stod å så på gjennom en flik i gardinen som dekket balkongen.

Jeg stoppet derfor å hvisket til henne om det var noe spennende på innsiden.

Hun skvatt til og snudde seg sprutrød i ansiktet.  Jeg tittet inn i åpningen å så en dame liggende over stolryggen og sugde en mann, og bak stod en annen mann og knullet henne i rolige bevegelser.  Det var uventet, og jeg trakk meg raskt tilbake.  Damen stod der enda, og jeg nikket til henne at det var hennes plass ved forhenget.  Hun ristet på hodet, men jeg ga henne alikevell plassen, dyttet henne tilbake liksom.  Damen var sikkert godt over 50 år, og en del eldre en meg.  Hun snudde seg mot meg og ville gå igjen men jeg sperret på en måte rettretten hennes. Jeg gikk helt opp til henne igjen og begge så på hva som skjedde der inne. Kvinnen der inne ble tatt fortsatt mens hun sugde den andre mannen.

 

Jeg stod tett bak damen og kjente det begynte å røre seg i buksen min.  Jeg presset meg lett mot henne for å se på reaksjonen, men hun stod bare stille men hun så inn bak forhenget.

Jeg ble derfor modigere og presset enda hardere og gned meg litt sidelengs mot henne.

Hun presset svakt i mot, og jeg tok derfor det som et hint, og løftet opp kjolen hennes.

Ingen reaksjon, og jeg støk henne nedover spalten bakfra.  Hun var drivende våt.

Jeg trakk meg litt tilbake og åpnet buksen min og fikset ut den stive pikken min.

Jeg presset meg deretter mot henne igjen og hun skøv rumpen mot meg. Dermed var det fri bane, og jeg presset kuken inn i henne.  Jeg holdt rundt hoftene hennes og jukket sakte ut og inn..  Dette kunne ikke vare lenge for min del, og jeg kjente det begynte å bygge seg opp.

Snart kjente jeg at det begynte å pumpe inn i fitten hennes, og hun ga fra seg et lite hikst.

 

Jeg trakk meg sakte ut, og fikk kuken på plass i buksen og trakk hennes kjole ned.  Ga henne et lite kyss på kinnet og gikk tilbake til min kone for å se resten av forestillingen.

 

På vei ut etter forstillingen så jeg kvinnen igjen sammen med en kjent person fra Drammen.

Både han og min kone skulle bare ha vist…

Legg igjen en kommentar