Sommer

Denne novellen er vist 43315 ganger.

Hun ligger stille. Kjenner varmen fra sola og svaberget. Svetten glinser på den slanke kroppen. Hun løfter hodet og ser ut over den lille bukta, ser at dagens time i solen er snart over og at sola er på vei til å gå i skjul bak fjelltoppene i bakgrunnen. Kanskje en halvtime til i den deilige sommervarmen, men så er sola borte. Da skulle hun sykle hjem og sette seg på terrassen med et glass deilig vin.
En liten slurk vann og før hun senker hodet igjen så rekker hun å observere to unge par som kommer leende hånd i hånd ned mot bukta.
Hadde hun bare hatt en mann å gå hand i hand med. Blir alltid så kåt av å ligge sånn i sola.
Latteren fra ungdommene høres i bakgrunnen. De bader. Svømmer langt ut, spruter vann på hverandre. Hun løfter hodet sakte og ser de fire unge vasse inn mot stranden igjen. To veltrente gutter med spenstige kropper og to veldreide jenter. Den ene blond og den andre mørk. Spretne deilige pupper på begge to.
De unge parene legger seg på handklær hver for seg med et par meters avstand. Kysser og kliner litt slik bare unge ublyge par kan gjøre selv om vennene er like i nærheten. Litt fnising og latter igjen før begge parene ligger der oppslukt av hverandre.
Å som hun savner en mann. En som hun kan være oppslukt av. Kose og kline med. Ha heftig sex med.
Det er ingenting i veien med kroppen hennes. Selv om den deilige ungdomstida er over så har hun med sine snart 40 år klart å ta godt vare på kroppen. Passe veltrent, slank og med store faste bryster.
Hun ruller sakte over på ryggen og stryker seg litt over magen, langs siden og oppover til brystene. Jo da, de er så absolutt ikke noe å klage over. Runde og faste og deilig følsomme. Med den ene handa stryker hun over magen og kjenner at all treningen gir resultater. Videre glir handa nedover til bikinikanten og over venusberget. Til stedet for vellyst og glede.
Hun hadde hatt mye glede av den glattbarberte fitta, tenkte hun, mens handa smøg seg inn under bikinien. Deilige minner strømmet på. Småkåt nå. Kunne hun virkelig ligge her og kose med seg selv? Tja, hun hadde jo gjort det før og plassen hun lå på var jo nokså skjult, så en finger glir lett ned i sprekken. Våt og deilig. Kåtskapen brer seg i kroppen, og mens hun knar brystene med den ene handa så glir en finger langt inn i den våte sprekken der nede.
En skygge glir forbi og hun gløtter opp. Der står de fire ungdommene. Flirer. Jentene ser på hverandre og ler. Dette har de tydeligvis sett før, men guttene derimot er litt mere forvirret. Så derfor er det jentene som tar initiativet og kommer hand i hand ned mot henne. De legger seg på hver sin side og kysser brystene hennes. Kysser henne. Tungelek over kroppen. Guttene står som paralysert, men bevegelsen i shortsene deres er ikke til å ta feil av. De er kommet til paradis.
En av jentene slikker henne nedover magen, mens hun smyger av henne bikinien. Løfter den i lufta og vinker til guttene. Kom, her skal drømmer oppfylles.
Hun kjenner to fingre forsiktig presse seg inn i henne. En tunge slikker klitoris. Flere hender over kroppen nå. Lett nervøse guttehender stryker magen og klemmer puppene. En tanke for hardt, men deilig.
Jentene har kastet av seg bikiniene og står på kne og kysser henne, men hender glir inn under gutteshortsene. Her er det hardt og trangt om plassen, så shortsene forsvinner fort. De er ivrige nå, guttene. Fingrer ungjentefitter, knar pupper, kysser. En av jentene senker fitta si ned over ansiktet hennes og tvinger henne til å slikke. Hvor lenge er det siden hun har slikket fitte? Veldig lenge. Men helt uerfaren med jentekos er hun da ikke, så hun slikker den våte fitta. Slikker klitoris, slikker sprekken. Tungen langt inn. Akkurat slik hun selv liker det. Slurper det i seg.
En av guttene kommer opp bak jenta og entrer henne bakfra like over ansiktet hennes. For et syn. For et jern. Han er stor.
Hun slikker hennes klitoris heftig, mens gutten glir inn og ut. Først sakte frem og tilbake, før takten økes. Hardere nå. Han kan visst dette, unggutten.
Samtidig så kjenner hun en pikk mot fitta si, glir frem og tilbake. Leker i åpningen. Presser seg inn. Herregud så våt hun er. Han trenger lengre inn i henne nå og hun løfter underlivet for å få hele han. I sidesynet ser hun den blonde jenta ligge ved siden av og fingrer seg selv. Ivrig. Så hun strekker ut den ene handa og når akkurat langt nok til å presse tre fingre opp i den våte fitta. Jenta presser i mot og vil ha mere. Med to fingre bearbeider hun g-punktet hennes fra innsiden. Hardt. Jenta rister og legger seg bedre til rette. Hun skjelver og stønner og orgasmen skyller over henne. Hun spruter. Spruter mye. Rister og hyler. Krampetrekninger, mere sprut. Herregud, dette har hun jo bare hørt om. Jenter som spruter. Og jammen har hun forsøkt mange ganger selv. Det høres jo så fantastisk ut. Men aldri har hun fått det til. Og her ligger nå denne unge uerfarne jenta og spruter over henne, over de andre, over alt.
Et kort øyeblikk stopper alt opp og alle ser på henne. Latter. Deilig kåt latter fra alle. Men han som knuller henne nå, stopper ikke lenge. Han jukker hardt mot henne. Sprutejenta kommer mot henne og begynner å bearbeide klitorisen hennes. Hun er så kåt at hun vil skrike nå. Orgasmen bygger seg og. Musklene trekker seg sammen og en enorm orgasme skyller over henne. Hun hyler og skjelver. Presser underlivet mot han, mens hun kjenner den deilige spruten hans langt inni seg.

Er alt i orden? Hun åpner øynene og ser seg forvirret rundt, mens orgasmen ennå får kroppen til og riste.
Er alt i orden, spør stemme igjen. Hæææ? Ja, klart det. Men?

En drøm. Hun har drømt det hele.
Og her ligger hun naken og skrever. Fremdeles med fingrene i musa, mens de fire ungdommene står ved siden av henne og lurer på om alt er i orden.
Herregud så flaut……

Legg igjen en kommentar