Nye naboer

Denne novellen er vist 21611 ganger.

Det er sensommer, og sola er på tur ned i det jeg går ut på verandaen for å trekke litt frisk luft. Jeg hadde nettopp flyttet til den nye leiligheten midt i byen, men hadde aldri sett snurten av naboene. Akkurat i det jeg skal til å snu meg for å gå inn får jeg øye på en stilig herremann som går inn i blokken der jeg bor. Hjertet begynner å gå fort, akkurat som om jeg ble tent. Kunne det være mulig å bli tent av å bare kikke på noen?!

Jeg går fort fra verandaen og inn på kjøkkenet, setter tilbake matvarene jeg hadde planlagt å lage og går ut på badet. Fantasien min løper løpsk, hodet mitt iverksetter scener hvor jeg og denne ukjente mannen møtes. Hvordan han kysser meg ømt, hvordan leppene hans møter mine og fortsetter nedover kroppen min. Jeg kler forsiktig av meg klærne og begynner å ta på meg selv. Den deilige fitta mi hadde jeg nyshavet samme dag, så det var bare nytelse fra topp til tå. Jeg var nå så klar for å få en sinnsyk orgasme, men akkurat i det jeg skulle til å lete fram vibratoren min fikk jeg en følelse av at noen kikket på meg.

 

Jeg gikk ut mot stua, der sto den stilige herremannen fra tidligere på dagen, nå hadde han på seg en stram tskjorte og short. Han smilte til meg, gransket meg med blikket og gikk bort til meg. Han hvisket i øret mitt; «Du er utrolig deilig, la meg få ta deg til himmelen», før han begynte å kysse meg nedover den nakne kroppen min. Først på halsen, på de stive niplene mine før han fortsatte nedover magen og ned til fitta. Jeg var allerede våt bare av tanken på hva som skulle skje nå.

 

Han lot forsiktig tunga si komme borti kliten min, det var deeilig. Så begynte han å slikke meg ganske intenst, jeg lå der og kjente hvordan blodet strømmet i underlivet. Gud så deilig det var, jeg klarte ikke å la være å stønne. Naboene fikk bare tåle det. Han lot to fingre gli forsiktig inn i meg mens han fortsatte å slikke, og jeg var nå på bristepunktet til en orgasme. Han fortsatte å slikke i seg saftene mine mens han lot fingrene pule meg forsiktig. Nå var det på grensen og jeg ropte at nå kom jeg til å komme snart. Kjente at fingrene gikk raskere og han slikket mer intenst, mens det bygde seg opp en heftig orgasme. Nå klarte jeg ikke mer holde igjen mer, og det var så sykt at jeg som aldri hadde spruta før, plutselig spruta over hele han. Han åpna munnen å ville bare ha mer av mine herlige safter.

 

Etter et par minutter for å ta seg igjen etter en voldsom orgasme var det nå klart igjen, fitte glinste av saften fra orgasmen tidligere. Ved siden av så jeg en stor hard penis som bare lengta etter å gå inn i den våte fitta mi. Åh, nå klarer jeg ikke å vente lenger sa han. Jeg må ta deg nå! Han la seg ned å lot kuken forsiktig gli inn i meg. Litt sakte inn og ut for så etterhvert øke tempoet, mens han stimulerte seg fikk han øye på vibratoren min og la den forsiktig på klitten min. Jeg gikk fra kåt til megakåt på sekunder, nå måtte jeg bare ha han. Den deilig følelsen av at kuken går inn ut og av meg gjør meg bare enda kåtere. Han ber meg om å få ta meg i doggystyle, og jeg snur meg rundt slik at han skal komme inn raskere. Den deilige, harde kuken brer seg inn i fitta mi, og går dypere og dypere for hver gang han tar den inn.

 

 

Jeg kommeer roper han, og før jeg vet ordet av det ligger han oppå meg. Kysser meg intenst mens kuken hans fortsatt er inni meg og dunker etter en heftig orgasme. Han fortsetter å kjøre vibratoren på klitoris, og jeg oppnår snart et nytt høydepunkt. Han leker med tunga itilegg til den vibrerende leken og jeg kommer. Stønner og rister en stund til orgasmen er over. Etterpå legger vi oss inntil hverandre og smiler, før han sier: «Velkommen til nabolaget. Dette kan virkelig bli et hyggelig år.»

Legg igjen en kommentar