Sommerens beste hyttetur..

Denne novellen er vist 104183 ganger.

Dette er en liten historie om en av mine store drømmer. Endelig skulle den gå i oppfyllelse. Det var noen uker ut i sommerferien. Vi var på hytta på Sørlandet og det hadde vært en flott sommer så langt. Dagene var varme og vi koste oss både i hage, strand og båt. Det var fredag, og vi skulle få besøk av noen gode venner. Ungene var på telttur med noen venner så det lå an til en herlig helg. Min kone og jeg  hadde gått og fristet hverandre hele dagen, så vi var litt små kåte etterhvert som ettermiddagen nermet seg. Vi hadde i forkant til besøket planlagt at dette skulle bli en skikkelig fest helg. Vennene våre er som oss litt frisinnet i både væremåte og snakk, så dette kunne bli en deilig kveld.  Vi startet med deilig grillmat. Solen varmet enda, og fruene våre satt i sine deilige bikinier. Praten gikk løst og vinen begynte og virke. Jeg så på min kone at hun hadde fått litt farge i kinnene, promillen var på gang. Etter hvert gikk praten som den ofte pleier over på sex. Vi diskuterte alt mulig med disse vennene våre. Jeg vet fra tidligere at fruen til kompisen min har en fantasi om å ha sex i samme rom eller i nærhet av andre som har sex. Dette hadde Per og jeg prata om og vi hadde avtalt at dette måtte vi prøve å få til.  Fruen min Maria tenner på det meste, så dette var klart noe hun kunne tenke seg. Vi har mange ganger pratet om at det kunne vært deilig å hatt med en til person i senga. Hun kunne selvfølgelig tenke seg en ekstra mann og jeg en dame:) Når vi har sex og jeg sier at nå skulle det vært godt med en ekstra pikk får hun orgasme med en gang…  Hva sier dere, skal vi ta oss ett bad? Sier jeg. Vi har en slik amerikansk massasje bad som vi elsker å bruke. Ja sa de andre i kor. Vi blandet oss hver vår drink, satt på litt musikk og kom oss oppi. 38 grader, litt bobler, en god drink og ett par damer.. Kan ikke bli bedre. Vi var litt småkåte alle sammen etter all grisepraten tidligere så det gikk ikke lenge før vi klinte og koste med hver vår frue. Jeg hørte bak ryggen min at Siri stønner lavt. Endelig fikk hun sexen sin i nærhet av andre. Maria tente veldig på dette. Hun tok hånden min og førte den rett inn i fitta si. Hun var kjempe våt. Dette kunne bli farlig. Jeg så på uttrykket hennes at i dag ga hun blaffen i det meste. Hun fisket frem den stive pikken min og tredde seg nedpå. Damene sto med ryggen mot hverandre , mens vi gutter så lurt på hverandre. Vi var forsiktige slik at vi ikke skulle lage så forferdelig mye lyd, men som alle vet er ikke det så lett. Jentene kom på likt. Det var deilig og høre De stønne i kor, det gikk ikke så forferdelig lenge før det gikk for både meg og Per. Vi fikk bukser og bikini på plass før jentene snudde seg litt sjenert rundt. De smilte deilig til hverandre.. Timene gikk, drinkene ble lange og praten gikk løst og fast. Smirnoff ice flaskene hopet seg opp på kanten. Siri begynte og se trett ut og etter en stund så ville hun gå inn og legge seg. Per sa at han ville bli litt lenger. Bare gå inn og legg deg så kommer jeg snart blinket han. Maria var også blitt litt varm, full og trett og satte seg oppå kanten. Jeg satt i vannet på siden av henne og per rett ovenfor. Hun satt med benene lett fra hverandre med lukkede  øyner. Jeg så på Per og smilte. Han så at jeg tok ene hånden opp mellom låtene på min fru. Med forsiktige bevegelser åpnet jeg opp bena hennes. Hun lot meg gjøre dette uten å tenke over det. Jeg lot en finger gli over fitta hennes utpå bikinien. Fremdeles ingen reaksjon. Hun så ut som om hun sov. Øyene til Per var på vei ut. Han satt med åpen munn. Jeg kunne se at han satt med ene hånda på pikken. Jeg dro forsiktig bikinien til side. En deilig våt, åpen og glattbabert fitte kom til syne. Jeg så bevegelsene til kompisen min under vannet. Jeg smilte. Plutselig så "våknet" fruen,. Hun klappet igjen bena som en saks. Er du gal, nærmest ropte hun ut. Øynene var på vid vegg og hun hadde våknet fra transen. Hun så først på meg og så Per. Slapp an da Per. Det så jo helt fantastisk ut det jeg så. Jeg smilte til fruen og sa at nå var sjansen her. Hun forsto hva jeg mente. Vel, hvis du likte det du så så får du vel se litt til. Men du sitter så langt borte. Per reiste seg opp og kom bortover med en stor kul under badebuksa. Oi, den må nå få slippe ut sa Maria, hun trakk badebuksa hans ned. Pikken stod i giv akt. Jeg kunne se med ergelse at han hadde en litt lengre pikk enn meg, men min var nok tykkere. Både per og meg dro av bade buksene våre. Maria reiste seg opp og trakk ned sin bikinibukse, Pers utrykk i ansiktet var som en unge i en godtebutikk. Han så sprekkeferdig ut. Slapp av gutter sa Maria. Jeg var litt i sjokk av fruen min. Det var jo jeg som startet dette, jeg hadde vel ikke trodd at det skulle utarte seg sånn. I fantasien min muligens men i verkeligheten??. Hun lente seg litt tilbake, sittende på kanten men bena godt fra hverandre. Hun tok på seg selv. Spredte leppene og fant klitten. Med ett stort smil tok hun en Smirnoff ice flaske dom stod på kanten. Med et uttrykk dom lyste kåthet førte hun den inn i fitta. Først de 6-7 første cm. Hun jokka ut og inn. Etter noen jokk så presset hun den enda lenger inn. Dette var ett sykt syn. Jeg klarte ikke mer. Jeg reiste meg opp, fant et sete og stå på og sto med pikken foran ansiktet hennes. Hun tok tak i pikken og gapte over den. Med ene hånda på flasken og med pikken min i munnen vinket hun på Per. Han var ikke sen før han stod på samme måte som meg med pikken foran ansiktet hennes. Hun slapp meg, snudde seg til andre siden og tok pikken til Per i munnen. Jeg hørte hun stønnet og så kom hun. En lang god skjelvende orgasme. Hun slapp pikken hans, trakk flaska ut og reiste seg opp. Kom sa hun. Hun la ut håndklær på terrassen. Kom gutter.. Per legg deg ned kommanderte hun. Per som den lydige gutten han er kastet seg ned. Maria satt seg på alle 4 og putta pikken hans i munnen. Hun sugde seg opp og ned på deg lange skaftet hans. Per skikka det han var god for. Lange slikk i den glattbarberte fitta hennes. Jeg stod å så på. For ett syn. Min kone stå på alle 4 over min beste venn. Skulle jeg vært sjalu? Dette var spesielt. Men deilig. Vi hadde jo fantasert om dette.. Kom!, sa Maria til med. Ta meg bakfra. Jeg lot meg ikke be 2 ganger. Dette blir nært Per, men det får du tåle, sa eg. Jeg presset pikken inn i fitta på fruen. Der var det ikke mye motstand. Den gled rett inn til bunns. Endelig fikk Maria det hun hadde fantasert om då lenge. En pikk i munnen, en i fitta og en tunge på klitten. Jeg fant rytmen. Vi jokka på. Jeg hørte på Maria at hun nærmet seg. Jeg sto slik til at pikken kom langt frem i henne. Jeg visste hva dette kunne gjøre med henne. Jeg var bevisst på rytme og bevegelse. Det bygget seg opp. Jeg holdt takten. Det nærmet seg.. Nå var det viktig å trekke seg ut på rett tidspunkt. Det gjorde jeg. Å ja, Maria spruta sin deilige sprutorgasme rett i ansiktet på Per. Han rykke til, dette var nytt for han. Han svelgte det han hadde i munnen, fitta fortsatte og pumpe ut disse deilige saftene. Det rant ned på brystet til Per. Han kom i en kjempeorgasme. Maria likte ikke så godt å så sæd i munnen, men Per var ikke til og stoppe. Han pumpa Marias munn full. Merkelig nok så var dette sykt opphissende for henne. Hun kom igjen..  Etter at hun fikk igjen pusten reiste hun seg opp. Hun satt seg ned på meg,  som lå nede å tenkte på at det enda ikke hadde gått for meg. Hun gled rett ned på pikken. Hun fikk ikke nok idag. Ansiktet hennes hadde dette litt ville kåte uttrykket som hun av og til fikk. Jeg vil ha dere begge stønner hun. Kom Per når du er klar igjen. Hun la seg flatt på brystet mitt, med rompa litt opp i lufta. Jeg så for meg det synet. Ett deiligt rumpehull lyste opp mot månen. Per hadde fått gang i pikken igjen og nærmet seg. Alle fitte saftene hadde smørt opp alle hull så nå var hun klar. Hun har tidligere hatt anal plugg i rompa mens jeg har vært i fitta, men nå var det the real thing. Kom forsiktig hvisket hun. Per lurte forsiktig inn litt av hodet. Maria stønner og kikket imot. Jeg kunne kjenne at gutta ble trangere jo lenger inn Per kom med pikken. Maria styrte showet. Hun jokket frem og tilbake til den var på plass. Kom igjen gutter stønner hun. Ta meg. Vi knullet henne det vi var mann for. Det var sykt deilig. Å se ansiktet hennes, smilet og kåtskapen var enormt. Jeg kjente jeg nærmet meg. Jeg kommer ropte jeg. Jeg og stønner Per, og jeg dirrer Maria. Alle kom på likt i en eksplosjon av orgasmer….. Etter 10 min avslapping uten at det ble sagt ett ord sa Maria, dette er det sykeste og beste jeg har vært med på. Bare synd det manglet en person. Hun tenkte på Siri. Hun hadde vi andre glemt. Hun Sov godt det inne. Godt det bare er fredag,  sa jeg meg ett smil…..

Legg igjen en kommentar