Het Pinsehelg

Denne novellen er vist 49606 ganger.

Vi er midt i 30 årene begge to, gift i 12 år og har 2 barn ( 13 og 8 ). Vi har gjennom årene hatt et godt og variert sexliv og har prøvd trekant et par ganger.

De siste 3 årene har hverdagen på en måte truffet oss mitt i ansiktet og samlivet har dalt i aktivitet for all del det er ikke snakk om tørke, men arbeid, skoler, fritidsaktiviteter med mer krever av tiden vi får sammen.

 

Vil dele med dere en ekte opplevelse fra Pinsehelgen.

Vi ble bedt på « sommeråpning « pinseaften hos Eivind og Mari, som er et vennepar gjennom flere år. Huset ligger flott til ved sjøen i Telemark med egen liten strandlinje. Vi bor et par timer unna og fant ut at vi ville gjøre en langhelg av det og ankom derfor allerede på fredag formiddag.

Det viste seg at vi ikke var alene om ønsket å tilbringe fredagen på brygga. Flere av de inviterte kom allerede fredag ettermiddag og langbordet ble dekket utpå kvelden. Vin og øl smakte fortreffelig og samtaler fløt godt og musikk og dans var i gang. Damer og menn i skjønn forening, sommerkledde og klare for den varme sesongen.

Min kone Janne viste meg tydelig at temperaturen steg og at ting lå i luften. Jeg fikk mange hete kyss og ømme kjærtegn som gjorde at ting våknet.

Blant gjestene var også Rune som har et godt øye til Janne. På tidligere fester har flørten dem mellom vært heftig men ingenting har skjedd. De har tekstet en del frem og tilbake med ganske heftige meldinger og hatt camsex en gang mens jeg var på reise.

Dem havnet på flørteren denne kvelden også, noe jeg ikke har noe imot. Jeg elsker og se at Janne er attraktiv ovenfor andre menn men alikevel vite at hun er min. Jeg kunne se på ansiktsfargen til Janne at dette likte hun, hun begynnte og bli kåt og jeg likte det. Janne kom bort til meg og ba meg bli med til gjesterommet vi hadde for helgen. Hun låste døren bak oss og dyttet meg ned på sengen. Når hun skrevet over meg i det korte skjørtet sitt så jeg den sorte stringtrusen hennes. Hun åpnet smekken min og dro buksen ned til knærne, krøllet kjolen sin rundt livet, trakk trusen til side og lot meg komme inn i den våte musa hennes. Jeg hadde ikke kjent henne så våt på lenge og heller ikke så glattbarbert som hun var.

«Jeg er så kåt som f.. og  må ha pikk i kveld. Din eller andres. Det er opptil deg. «

Hun red meg sakte og brukte knipemusklene, noe hun vet jeg liker.

« Rune er skikkelig tent på meg og vil ha meg. Han har hisset meg opp med forsiktig kyssing og kjærtegn i hele kveld. Pikken hans er steinhard det har jeg kjent med hånden min på utsiden av buksa hans. Han har prøvd og kneppe opp knapper i blusen min for og kose med brystene mine og vil gjerne at jeg skal gå truseløs under skjørtet. Jeg tør ikke være alene med ham for da kommer jeg til og ta ham som om det var siste gang jeg fikk pikk.. «

« Hva vil du da? « spurte jeg. « Jeg vil ha deg i kveld « sa hun. « Men vil leke med ham i kveld og hisse han opp noe veldig. Hva som skjer i morgen veit jeg ikke enda. «

Det pep inn en tekstmelding på telefonen hennes. Den var fra Rune. « Tør du ikke ta av deg trusen og gå truseløs? «

« Hva får jeg for det da?  200 spenn ?« svarte hun.

« oki « kom svaret

« skal ha en tier for hver knapp i blusen min også… «

« oki« kom svaret igjen. Leken var i gang…..

Janne begynnte og ri meg fortere og jeg måtte be henne og stoppe hvis ikke hun ville at det skulle gå for meg.

« Jeg må ha deg ! « Hun red meg hardere og jeg tømte meg i henne samtidig som hun kom i en kraftig orgasme. « Fy det var godt, dette blir en bra helg. Bare vent.. « Hun ga meg et hett kyss før hun gikk på toalettet og gjorde seg klar..

 

Jeg satte meg i stuen og deltok videre på festen og var fryktelig spent på hva som kom til og skje utover natten.

Janne kom ned og satte seg i fanget mitt og ga meg et tungekyss som kriblet i hele kroppen. « Takk skal du ha .. « visket hun i øret mitt. « Lat som om ikke får med deg alt som skjer, så skal du få meg en gang til i natt. «

Hun kikket over på Rune og smilte lurt. Rune kom mot oss og bøyde seg ned og plukket noe opp fra gulvet foran oss. Han rakte oss en femtilapp og spurte om vi hadde mistet den. Janne tok imot den med et takk og smiler lurt. Halvhøyt sier hun at det er fryktelig varmt og knepper opp fem knapper i blusen og går bort og åpner døren til terrassen. Når hun snur seg og går tilbake til meg kan jeg se de deilige brystene hennes og den hvite blonde bh hun har på seg. Synet av dette får det til og rykke i mellomgulvet og opphisselsen stiger.

Janne danser en rolig dans med Rune og jeg tror ikke mine egene øyne når jeg kikker bort. Janne bøyer seg ned og plukker opp trusen sin fra gulvet !! Jeg kikker meg stresset rundt men ingen andre ser ut til og se hva som skjer. Rune putter trusen i lomma og fortsetter dansen. Janne stryker ham på bulen foran på buksen og hånden hans finner veien inn under skjørtet hennes, og på blikket hans ser jeg at han liker og kjenne hvor våt og glatt hun er.

Jeg kjenner plutselig at jeg blir litt sjalu, men også fryktelig opphisset av det som skjer. Janne og Rune går ut på terrassen og hun vinker diskret til meg og ber meg følge etter. Jeg ser dem gå ned mot skiftehuset på brygga og følger etter. På baksiden er det et vindu hvor jeg kan se inn.

Jeg ser Rune er i full gang med og slikke Janne og jeg ser at hun nyter det. Hun ser plutselig min bevegelse i vinduet og smiler til meg. Hun stønner høyt og forteller han hvor deilig det er og ber ham om og fortsette. « Å ååhh så deilig Rune… Ja slikk meg… Hardere… der ja… ååhhhh… fy ffff …. Mmmmm…. Ja … jeg kommer….. bare litt til… åhhh…. Mmmm JAAAAAAAA!!!!! «  Hun sviker i knærne og blir sittende på gulvet og hive etter pusten. «Du er helt rå med tungen. Nå må vi gå opp igjen så gubben ikke savner oss. Så får vi snike oss et annet sted etterpå så vi blir skuls.  «

Jeg rasket opp igjen til huset og satt i sofaen når dem kom inn. « Nå sliter jeg litt« sier hun.« Jeg må lissom gjøre skuls med ham men vil ikke at han skal knulle meg og har ikke lyst til og gi ham en bj enda. «  Jeg sier hun gjerne må gi ham en bj. Men vil at han skal komme over brystene hennes og at hun skal komme ned til meg uten og tørke av seg spermen hans.

Det var blitt ganske sent  og festdeltakere var sterkt redusert både i antall og de gjenværende med høy promille. Jeg sa jeg ville gå og legge meg og Janne sa hun bare ville ha en dans til med Rune og så ta ham med på badet og bli skuls for kvelden føre hun kom og la seg.

Jeg lå i sengen  og hørte stemmene til Rune og Janne etter noen få minutter. Rune ville gjerne være med inn på soverommet men fikk ikke lov til dette og Janne dro ham med inn på badet. Jeg hørte dem fiklet litt med klær og hørte Rune begynnte og stønne. Janne var litt dirty i praten og hisset ham enda mer opp med hva dem hadde gjort før på kvelden. Lydene ble litt høyere og jeg kunne høre han komme under tilrop fra Janne.

Dem stoppet utenfor døren til gjesterommet hvor jeg lå med verdens største ståpikk. Døren gikk opp og jeg så dem i lyset. Hun ga ham et dypt tungekyss og takket for kvelden.

«Vi sees i morgen « sa hun. Døren ble lukket og lyset ble tent. « Var det dette du ville ha ? « sa hun og kom mot meg. Jeg kunne se at brystene hennes var dekket av sperm..

« Kom « sa jeg og dro dynen til side. « Ri meg og fortell meg alt«

Hun satte seg over meg og begynnte og fortelle.« Han stod bak meg og befølte meg på brystene og mellom bena. Jeg var dritvåt og han hadde ståpikk. Jeg strøk på ham på utsiden av buksene og åpnet etter hvert smekken så jeg kunne slippe ut pikken. Jeg satte meg på vasken så jeg kunne stryke pikken hans i musa. Jeg ertet ham og spurte om han ville komme inne i meg, i munnen min eller over brystene mine. Han ville komme i munnen min så jeg satte meg på knærne foran ham og begynnte og runke ham. Jeg slikket på pikken men sugde ham ikke. Når han begynnte og stønne høyere og var rett ved og komme ga jeg ham et par dype sug og trakk hodet unna så han kom over brystene mine.. I morgen vil jeg pirre ham enda mer og suge ham til han kommer. Kanskje jeg også får lov til og la ham ta meg litt ? «

Praten hennes gjorde at jeg ikke klarte og holde meg lenger og tømte meg langt inne i henne samtidig som hun kom med et kvalt stønn.

 

Lørdagen var solfyllt og fin og vi hadde slaraffenliv på plen med soling og lek. Janne var tydelig preget av kvelden føre og fortsatte flørten med Rune.

« Takk for i går. Er våt enda jeg og kåt « skrev hun til ham.

«Samme her « svarte han.

« Hvor lang får jeg trekke det? « Spurte hun. « Så langt du vil.. Men vær diskret og forsiktig.« sa jeg

Et eller annet hode fant ut at en liten fotballkamp var på sin plass. Behørlig delt inn i firer lag satte vi i gang. Kvinnfolka var tilskuere.

Konkurranseinstinktet mitt er stort og i ren iver taklet jeg Rune vel hardt og ga ham en lårhøne. Dette gjorde at han måtte ta en liten timeout og ise ned låret. Han tok en kald pils og satte seg i det oppblåsbare boblebadet på terrassen. Jeg var oppom og hentet et par kalde for og ta med og ba ham behørlig om unnskyldning. Janne kom og satte seg ved siden av ham og gi ham litt sympati.

Jeg kunne se dem fra der jeg var og så dem småpratet litt og hadde det gøy.

Etter en stund dro folket hjem for og gjøre seg klare for kvelden og komme tilbake et par timer senere. Vertene var litt slitne etter gårsdagen og hadde tatt seg en powernap. Janne stod plutselig ved siden av meg med et blikk jeg hadde sett før. Hun var kåt.

« Rune har vært på meg i hele dag og hisset meg opp. Jeg sa han ikke fikk meg hvis ikke du fikk være med også. Han vil at du skal være med. Jeg vil ha dere begge. Kom på soverommet om 10 min.. «

Da jeg kom inn var de allerede i gang. Rune lå på sengen og Janne satt på kne og ga ham en bj. Jeg stillte meg bak Janne og brukte fingrene på musa hennes. Hun var kliss våt. Hun stønnet med pikken til Rune i munnen og var helt klar på at dette likte hun. Janne reiste seg opp og ga meg et kyss og jeg kunne kjenne litt av smaken fra Rune. Dette gjorde meg enda mer opphisset. Vi holdt på i en time ca hvor Janne ble pult, slikket og fingret så godt vi gutta klarte.

 Janne lå på rygg med Rune inne i seg og sugde meg da Rune sa at han snart kom. Janne ba ham legge seg på ryggen og begynnte og ri ham. Janne red ham hardt og Rune sa hun måtte være forsiktig eller så kom han inne i henne. Janne kikket på meg og jeg nikket og sa det var ok hvis hun ville.

Det tok ikke lange tiden føre Rune pustet tyngre. Han spente kroppen i en bue og tømte seg i Janne. Jeg hadde hele tiden stått ved siden av sengen og runket til hva jeg så.

Rune fikk beskjed om og forlate rommet og gjøre seg klar for kvelden. Jeg la meg i sengen ved siden av Janne og hun begynnte og suge meg. Da hun skjønte at jeg var nær ved og komme overrasket hun meg ved å begynne og ri meg. Kom inne i meg du også ba hun meg. Følelesen av hennes safter og spermen til Rune gjorde at jeg kom nesten med en gang. Tror aldrig jeg har kommet så hardt som jeg gjorde da. Janne fortsatte og ri meg og kom med et langt stønn hun også.

Under festen på kvelden var ikke Janne og Rune så på flørtern som tidligere. Jeg spurte Rune om han var ok med det som hadde skjedd, og sa at det var helt ok for meg. Vi er alle voksene mennesker og tar ansvar for våre handlinger. Rune mente det kunne være greit og roe det litt ned da det var noen som hadde lurt på hva som var på gang.

Da festen var nesten over og de fleste hadde dratt eller sovnet pga promille satt Janne, Rune, meg og Mari i boblebadet og snakket.

Janne visket meg i øret at Rune igjen var på jakt og at hånda hans var mellom og fingret henne.

Mari var litt på en snurr og spør plutselig. « Hva skjer mellom dere tre da lissom? Har lissom sett at Rune har vært veldig glad i Janne disse to dagene. Og du virker som om det er helt greit ? «

Jeg kjente jeg rødmet. Litt flaut at det lissom var så åpenlyst.. Men men.

Janne ga henner svar på tiltale. « Når jeg har to mannfolk som er så keene på meg kan jeg ikke la det gå fra meg vettu. Vi hadde en liten trekant i sted mens dere sov og folk var hjemme og skiftet. Og akkurat nå sitter jeg her og blir fingret av Rune. «

« Du tuller ? « Sa Mari. « Få se ? «

Janne reiste seg opp og ba Rune om og fortsette.

Der stod Janne midt i boblebadet og ble fingret foran meg og Mari.

« Du er helt ok med dette? « Spurte Mari meg.

« Ja « sa jeg.

« Bare kjenn på pikken hans, så hvet du det. « Sa Janne til Mari

Der satt vi.

Janne ble fingret av Rune og hun runket helt sikkert ham. Jeg ble runket av Mari og brukte fingrene mine på henner.

Janne og Mari fikk hver sin orgasme etter en stund. Rune og jeg fikk tømme oss over brystene til hver vår dame.

 

Vel hjemme etter denne helgen har Janne og meg hatt noen heftige stunder med dette i tankene.

Vi har funnet ut at vi vil prøve dette flere ganger med Rune.

Vi har invitert Rune til oss Sankt Hans helgen. I dag er det St Hans og Rune kommer  til Lørdag og gjett om jeg gleder meg.

Legg igjen en kommentar