Ullundertøy

Denne novellen er vist 45231 ganger.

Jeg har alltid elsket damer i ullundertøy. Når det deilige myke stoffet ligger tett innpå de deilige myke formene til en dame, kan jeg ikke la være å bli helt vill av opphisselse. Og aller best er det når ullen ligger rett på naken hud og jeg kan skimte stive brystvorter og svulne kjønnslepper i ullstoffet. Derfor kjente jeg at det kriblet i magen og kilte i pungen da jeg satt og så bort på Marianne i lyset fra peisen og de tre stearinlysene på bordet en lørdag ettermiddag i februar 2018.

Vi hadde leid en hytte på Beitostølen for å gå på ski og slappe av med hyttekos. Det var bare tre måneder siden vi hadde blitt sammen og vi var fortsatt ville etter hverandre, døgnet rundt. Nå satt vi på hytta etter en lang skitur og en deilig dusj og leste i hver vår bok. Marianne satt i – ja, du gjettet riktig – lilla ullundertøy med snøkrystallmotiv og hvite, halvtynne ullsokker. Selv satt jeg i et par jeans og en t-skjorte. Kanskje du vil vite litt mer om Marianne? Vel, hun er 31 år gammel, 1,76 høy, veier 74 kg, har langt lyst hår og… ja, jeg vet hva du vil vite… Marianne har to tunge, deilige DD-pupper. Du vet, akkurat sånne fantastiske pupper som bare passe veltrente damer i 30-årsalderen kan ha. Nå, når jeg satt foran peisen på hytta, kunne jeg se formene av mine favorittpupper i det tynne ullstoffet, og jeg forestilte meg hvordan hvert ullfiber kjærtegnet de allerede stive brystvortene hennes for hver gang hun vred seg litt i skinnlenestolen hun satt i. Jeg hadde for lengst mistet interessen i boken jeg holdt i fanget og benyttet hver mulighet til å gløtte bort på Mariannes ulldekkede pupper.

Hun må ha lagt merke til hva jeg holdt på med, for plutselig la hun ned boken, reiste seg fra lenestoken hun satt i og gikk rett bort til meg. Hun la boken min på sofabordet, satte seg skrevs på fanget mitt og kysset meg ømt på leppene. Tungene våre møttes og kysset ble straks både våtere og mer intenst. Det var tydelig at det ikke bare var jeg som var kåt. Hendene mine strøk Marianne på ryggen og nedover mot den store rompa. Plutselig stoppet hun å kysse meg. Hun satte seg litt opp og så på meg med et lurt smil jeg ikke hadde sett hos henne tidligere. Så tok hun tak i nederste kant av ullundertøytoppen og trakk den sakte, sakte oppover. Først kom den deilige myke magen hennes til syne og det føltes som en pirrende evighet før den aller nederste delen av puppene kunne skimtes under kanten av toppen. Hun sakket ned enda mer før hun ga meg en uforglemmelig opplevelse. Marianne ga meg den mest perfekte tittydrop du kan tenke deg. Hun strammet toppen mens hun dro den over brystene til begge de deilige DD-puppene spratt ut av ulltoppen og duvet ut i friheten. Marianne dro raskt av seg hele ulltoppen og satt foran meg med nakne pupper og bare underdelen av ulltøyet på seg. Mens pikken min holdt på sprenge hull i jeansene, løftet jeg hendene sakte mot Mariannes pupper og lenge før hendene mine møtte den følsomme huden hennes, kunne jeg ane hvor himmelsk det skulle bli å stryke dem, klemme dem og suge dem.

Men så kom den første av kveldens to store overraskelser. Rett før jeg nådde fram til puppehimmelen, tok Marianne et fast grep om armene mine og la de ned. Jeg skjønte ingenting og stønnet både av kåthet og overraskelse. Marianne rullet ullundertøytoppen sammen til en lang remse, løftete den mot hodet mitt og bant den hardt rundt hodet mitt sá jeg ikke kunne se. Om mulig, ble jeg enda mer opphisset nå. Jeg så ingenting, men kunne kjenne det myke ulltøyet mot ansiktet – det samme ulltøyet som nettopp hadde omfavnet Mariannes pupper. Samtidig kjente jeg lukten av småfuktig ull i nesen – en lukt som begynte å blande seg med luktene av saftene til Marianne. Det var åpenbart at hun var så kåt at hun knapt klarte å holde seg.

Jeg kjente at Marianne gikk av fanget mitt og håpet hun tok av seg underdelen av ullundertøyet. Jeg hadde nok rett, for noen sekunder senere kjente jeg det samme ullstoffet bli bundet rundt hendene mine slik at jeg satt med hendene på ryggen. Så kjente jeg hvordan Marianne dro ned buksa mi og bokseren og endelig frigjorde den pulserende pikken min. Det var så deilig å kjenne friluft rundt det knallharde lemmet mitt at jeg ga fra meg et ukontrollert stønn. Det ble stille en stund og med null sikt bak det puppeduftende ulltøyet foran øynene mine, ble de andre sansene mine forsterket. Først kjente jeg noen pirrende lukter jeg ikke kjente igjen, så hørte jeg noen lyder jeg ikke forstod, og så kjente jeg den umiskjennelige følelsen av damelepper rundt pikken min. Ah!

Marianne gjorde noen helt fantastiske bevegelser med munnen – noe som ikke lignet på det hun hadde gjort de gangene vi hadde hatt sex før. Hun vred munnen litt på vei oppover skaftet mens hun sugde, så kukhodet fikk en ekstra twist rett før leppene snudde bevegelsen og gikk nedover langs skaftet. Det ble ikke mindre guddommelig da hun også begynte å stryke forsiktig på pungen min med begge hendene. Jeg hadde lyst til å skrike av opphisselse, men fikk bare fram ukontrollerte stønn. Så kom sjokket.

Mens jeg nøt den deilige hånd og munnbehandlingen av pikken min kjente jeg noe mykt, stort og rundt mot ansiktet mitt. Det var ikke til å ta feil av. Mariannes pupper. Jeg kjente at brystvoren hennes lå inntil leppene mine, så jeg åpnet munnen og begynte å suge på den stive nippelen. Kåtheten gjorde meg fullstendig ør, men etter noen sekunders suging og slikking på brystvortene til Marianne, gikk det opp for meg at pikken og pungen min fortsatt fikk tidenes deiligste behandling der nede. Hvordan var det mulig?? Akkurat da tok Marianne ullundertøyet bort fra øynene mine, og det som møtte meg kommer jeg aldri til å glemme. Det eneste jeg klarte å presse frem av ord etter to-tre dype svelg var: Anne?!

Tidligere den dagen: Vi ankom fjellkroen Spilten etter 14 km på ski og satte oss ned for å ta en kaffe og sjokolade. Plutselig roper Marianne: ‘Hei, Anne!’ ‘Næmen hei!’, svarte Anne og de to damene ga hverandre en lang klem. Begge hadde tatt av seg skijakka på fjellkroen og begge hadde på seg deilig, sexy ullundertøy. Marianne hadde sin vanlige lilla mens Annes var lyseblå og hvit med rosa detaljer. Når damene klemte møttes de to par ulldekkede puppene og det gikk en varm iling gjennom hele kroppen min. Jeg presenterte meg og vi ble enige om at Anne kunne sitte ved vårt bord. ‘Jeg bare tar av meg skiskoene jeg’, sa Anne og satte seg ved siden av Marianne ved bordet. Jeg satt midt mot Anne. Hun hadde et utrolig søtt smil, mørkt kraftig hår i en sporty hestehale og… jada, jeg vet det… du vil bare vite om puppene hennes var deilige… Anne var en del yngre enn Marianne og puppene hadde fremdeles den samme snerten som 19-åringers tenåringspupper. Likevel var de fyldige og deilige, selv om de var hakket mindre enn Mariannes drømmepupper. Anne må ha lagt merke til at blikket mitt gled ned mot ulltoppen og puppene hennes, for hun smilte lurt til meg og plutselig kjente jeg en ulldekket damefot som kjærtegnet benet mitt utenfor skibuksa. Foten gikk helt opp mot pikken min og tærne til Anne lekte forsiktig med ballene mine. ‘Herregud’, tenkte jeg. ‘Tenk om Marianne merker hva som foregår’. Jeg så litt unaturlig brått bort på Marianne, men hun bare smilte selv om hun helt sikkert kunne skimte den rosa, svette ullsokken i fanget mitt under bordet. Rett før Marianne og jeg skulle gå videre, ga damene i ullundertøy hverandre en ny deilig koseklem – denne gang enda lenger enn i stad – og Marianne hvisket noe i øret på Anne. Anne bare smilte og så rett på meg med de nøttebrune øynene. Det pirret i hele kroppen, men jeg prøvde å glemme det så ikke Marianne skulle oppdage kulen i skibuksa mi.

Og ná kikket de samme nøttebrune øynene opp på meg mens leppene til Anne sugde pikken min. Anne satt på kne i det deilige lyseblå ullundertøyet og Marianne stod rett ved meg, helt kliss naken og med verdens bredeste smil og verdens kåteste øyne. ‘Jeg elsker deg!’, stønnet hun og dyttet den høyre puppen mot ansiktet mitt så jeg kunne fortsette å suge brystorten hennes. Da jeg holdt på å sprute Annes munn full av varm sæd, stoppet jeg begge damene, reiste meg opp og vi la oss sammen på det store saueskinnet foran peisen. Anne begynte å ta av seg ullundertøyet, men da stoppet jeg henne bestemt. Jeg ville nyte Marianne naken og Anne i det nest deiligste jeg visste om… ullundertøy.

Marianne satte seg på den sprengkåte pikken min, satte hendene på brystkassa mi og red meg i de sekundene det tok før jeg sprutet henne full. Samtidig satte Anne seg over ansiktet mitt så det plaskvåte ulltøyet som dekket den dryppende musa hennes kom rett foran munnen min. Jeg slikket saftene hennes gjennom ullundertøyet. Anne stønnet og skrek av lyst og opphisselse. Til slutt klarte hun ikke mer. Hun rev et hull i ullundertøyet så fitta hennes kom rett på leppene mine. Mens jeg slikket henne og kjente den sinnsylt deilige duften av våt ull og våt fitte, kjente jeg at Marianne hadde begynt å gi meg en titjobb samtidig som hun fingret seg selv. Hun runket meg til enda en orgasme med de fantastiske puppene sine og vi kom akkurat på likt alle tre.

Det har blitt flere turer til Beitostølen, og hver gang passer jeg på at ullundertøyet er med. Og hver gang later jeg som jeg ikke vet at Marianne har sendt sms til Anne om når vi skal komme…