Sommerkåtskap

Denne novellen er vist 39603 ganger.

Endelig var det en søndag med fint og varmt vær.  Det hadde vært en regnfull sommer og lang mellom hver gang det var mulig å ikle seg sommerkjole og sykle til stranda, men denne dagen var det varmt og vindstille og en perfekt dag for å få seg litt sol.  Jeg tok på meg min nye bikini og sommerkjolen og pakket kjølebaggen med deilig mat og drikke før jeg trillet avgårde på sykkelen min. 

Det var riktig deilig å kjenne den varme lufta i håret når jeg syklet og jeg følte meg lykkelig og priviligert som kunne nyte en så fin søndag.  Lørdagen hadde vært like regnfull som resten av sommeren, men den hadde vært fin likevel.  Jeg hadde vært på byen med tre venninner og vi hadde kost oss og danset.  Ei av venninnene mine hadde vært heldig og funnet en kjekk kar som hun ble med hjem. På morgenen hadde jeg lyst til å sende en SMS med «Nypult og glad?», men jeg tok meg i det fordi jeg fikk følelse av at det kun var missunnelse som lå bak idéen. Det begynte jo å bli lenge siden jeg hadde skilt lag med Ole, så venninna mi kunne ikke akkruat sende meg melding med samme innhold.

Mens jeg syklet og tenkte på venninna mi fikk jeg en lykkefølelse som ofte kommer sammen med at jeg blir litt kåt. Det har hendt en del ganger at jeg har blitt litt kåt når jeg er på vei til stranda.  Det er ett eller annet sensuelt med strandlivet.  Mange unge vakre par som er på stranda sammen og mange kjekke unge karer som leker seg i vannet i håp om å få oppmerksomhet fra noen av jentene i nærheten.  Selv om karene ofte er for unge for meg kan de inspirere tankene mine og få meg til å tenke på hvordan det var da jeg var i tenårene.

Før jeg hadde tenkt tanken ferdig, var jeg framme ved syndlingsstranda mi.  Det var ikke bare jeg som hadde funnet ut at dette var den perfekte dagen for strandliv.  Det yret av liv på stranda, men i vannet var det sparsomt med folk siden det ikke vare noe særlig badetemperatur på grunn av den dårlige sommeren.  På land var det heldigvis varmt. 

Jeg speidet utover stranda for å se om jeg fant  noen kjente, men det var ikke noen å se, så jeg fant meg bare en ledig plass nokså midt på stranda.  Til høyre for meg var noen barnefamilier og til venstre for meg en gjeng med unge jenter og et par litt eldre gutter.  Guttene var nok nesten på min alder.  Han ene var ganske kjekk også, men han andre ikke var noe å hvile øynene på.  Det var tydelig at guttene flørtet med et par av jentene og det virket som om ei av jentene likte han samme som jeg likte. Hun gjorde det samme som en venninne av meg pleide å gjøre. Hun satt og knipset sandkorn mot ham og forsøkte å treffe han midt på magen. Hvis du gjør det en gang til kommer jeg og graver deg ned i sanden, sa han med et kjempeflir rundt munnen, men hun bare fortsatte. Plutselig reiste han seg opp og gikk mot henne. Hun reiste seg også og løp mot vannet med han i hælene. Da hun kom ned til vannet snudde hun seg og sprutet en masse kaldt vann på han. Din, din din… sa han og lo mens han trakk seg tilbake til håndkleet sitt.  Da hun kom opp igjen satte hun seg rett ved han. Så la hun den kalde våte hånda si på magen hans så han spratt til.  Han tok tak i henne og la henne ned på ryggen og satte seg på magen hennes og holdt hendene hennes fast.  Nå skal du få, sa han og smilte. Ikke så lett, sa hun.  Er ikke så lett på tråden at du bare sier at jeg skal få og så får du.  Jeg tror ikke han ventet en slik kommentar, så han bare holdt henne og stirret på henne før han slapp henne og la seg ned ved siden. Jeg kjente på meg at jeg skulle gjerne ha vært henne der og da.

Jeg måtte bare kikke litt andre veier en stund for å ikke bli for stirrete, så jeg la meg litt på magen og solte ryggen.  Jeg tror jeg sovnet litt, men vet ikke hvor lenge. Da jeg åpnet øynene hadde barnefamilien pakket sakene sine og var i ferd med å dra.  Jeg snudde meg  mot de andre for å se om de var der fortsatt.  Noen av jentene var borte, men han kjekke karen og hun han flørtet med var der fortsatt.  Hun hadde funnet et stort strå som hun ertet han med nå.  Hun kilte ham under armene og på magen mens han lo. Jeg lå med halvåpne øyne, så jeg kunne late som om jeg var i halvsøvne enda og kunne la meg underholde av kurtisen deres. Jeg var nokså sikker på at han så for seg å få ligge med henne, for jeg kunne se at det var noe under badebuksen som hadde våknet til live.  Han hadde tydeligvis en ganske stor sak som var hadde endret tilstand siden sist jeg hadde gløttet på den delen av kroppen hans.

Plutselig hørte jeg noen rett bak meg rope «Nina, kommer du. Vi skal dra nå». Det var en av de andre jentene som hadde vært der tidliger som ropte. Å skitt, er klokka blitt så mye, svarte Nina.  Må gå, vi skal reise videre og må regge danskebåten om en time, sa hun til han hun flørtet med. Får se om vi ikke treffes når vi er tilbake om to uker. Hun pakket sammen sakene sine, reiste seg opp og kjærtegnet kinnet hans med storetåa si.  Ha det bra da. Hyggelig å treffe deg.  Da hun var kommet noen meter oppover mot veien ropte han og spurte om hun hadde et telefonnummer han kunne nå henne på. Hun ropte et nummer tilbake og løp videre idet hun sa at han ikke måtte ringe henne før hun var tilbake for det ble så dyrt for henne.  Ha en fin tur hvor nå enn dere skal, ropte han til henne og vinket.

Plutselig satt de to karene der uten selskap.  Fy faen, der lurte hun deg, sa han andre.  Du var sikker på at du skulle score nå du, og så drar hun på fjorten dagers tur uten at du får så mye som sett brystvortene hennes en gang. Din kødd, svarte han bare og satte seg opp og tok på seg solbrillene og kikket rundt på stranda.  Er radaren på igjen, sa kompisen og lo.

Etter en stund pakket guttene sammen og gikk.  Jeg ble en stund til før jeg trakk meg tilbake for å unngå å bli solbrendt.

Siden det var ferie og så fint vær, ringte jeg ei venninne og spurte om vi ikke skulle ta en tur på byen og spise litt og ta et glass vin eller to.  Jeg lurte meg til et par glass på verandaen før jeg gikk også. Godt nedi det andre glasset kjente jeg den deilige følelsen jeg av og til fikk av vin.  Den deilige følelsen av å ha lyst på en mann. Følelsen var så god at jeg til og med vurderte å gå inn og onanere, men fant ut at det ble lite tid i forhold til avtalen min med Anette.

Jeg møtte Anette på favorittrestauranten hennes, en uterestaurant i den ene enden av stranda jeg hadde vært på tidligere på dagen.  Der har de et godt kjøkken og en fantastisk utsikt mot sjøen. Vi spiste og koste oss med litt vin og snakket en hel masse om alt og ingenting, men i elleve tiden måtte Anette hjem for hun skulle på jobb dagen etter. Da vi kom til huset hennes snakket vi litt før hun gikk inn.

Da hun var vel inne og jeg på vei videre, kjente jeg at jeg var blitt litt full.  Det var ikke det som var meningen, men slik ble det av og til på varme dager.  Jeg var full, og når jeg er full bruker jeg å få lyst til å gå ut og sjekke livet.  Finne ut om det er noen kjekke menn på en av byens innsteder.  Men i det var jo søndag kveld, så jeg så ikke for meg at det var noe liv på byen.  Likevel syklet jeg veien om det «vannhullet» som hadde vært mest populært den siste tiden.  Da jeg parkerte sykkelen synes jeg det var farlig stille der inne.  Det stemet også.  Da jeg stakk hode innforbi satt det kun noen vet tre av bordene, og ved et så det ut som om de var i oppbrudd også.  Et glass vin synes jeg likevel jeg kunne unne meg.  Jeg satt meg i baren og bestilte et glass. Før glasset var servert prikket en meg på skulderen.  Hei, sa en mannsstemme. Jeg snutte meg og der var han som hadde vært rett bortenfor meg på stranda. Var det ikke du som var på stranda i dag, sa han.  Stemmer nok det, sa jeg.  Endelig var det jo så varmt at det gikk ann.  Vil du ikke heller sitte borte hos oss enn å sitt her alene. Jeg takket ja til tilbudet og satt meg med dem.  Denne gangen hadde han med seg en annen kamerat enn han som var på stranda.  Han var mye kjekkere enn han han hadde med seg på stranda.  Jeg hilste på dem og fikk vite at de het Peter og Ian.  Ian var han nye. Han var skotte, men hadde bodd i Norge siden han var 13 og snakket nesten perfekt norsk.

Etter litt prat og et par glass til spurte jeg Peter om han ble skuffet på stranda da fuglen fløy. You bet, sa Peter. Følte meg ikke særlig lur da jeg forsto at hun bare apet med meg. Jeg var blitt full nok til å være på mitt frekkeste, så jeg sa ertende til ham at jeg nok så at han hadde tenkt å ha sex med henne. Det var ikke vanskelig å se, sa jeg og lo og viste med hendene en bevegelse som symboliserte en bul. Han tok meg i armen og dro meg mot seg og hvisket i øret mitt.  Jeg tenkte nok at jeg skulle få sex med henne, men bulen kom av at jeg hadde ligget og sett på deg mens jeg sov.  Jeg snudde meg mot han og smilte.  Driver du og kikker på gamle røyer du da, hvisket jeg til ham og lo.  Hei Ian, synes du hun ser ut som en gammel røy? No way sa Ian.  Hvor gammel er du da, spurte han. 31 sa jeg og jeg tror jeg hadde rødmet en del nå.  Ok, da er du bare 7 år eldre enn oss.  Hva er vel det.  Synes faktisk det er en sexy alder.

Jeg tok meg i det.  Hva skjer nå.  Satt de to unge karene der og kurtiserte meg sammen.  Hva hadde de egentlig tenkt seg? Jeg ble ganske mo i knærne med tanken på at de kanskje begge kunne tenke seg å ligge med meg. I den rette settingen hadde jeg ikke sagt nei til noen av dem.  De var svært tiltalende begge to, men å velge en av dem i kveld synes jeg virket vanskelig, men hvis jeg satt litt til ville kanskje en av dem gå.  Men det skjedde ikke, så jeg fant ut at jeg heller fikk tusle hjemover før jeg ble for full.  Da jeg sa jeg ville gå, sa de også at de måtte trekke seg tilbake. Peter spurte hvor jeg bodde og da jeg fortalte at jeg bodde i Storegata sa Peter at begge skulle forbi den veien og at vi gjerne kunne ta følge.  Der gikk jeg og leide sykkelen sammen med to kjekke kåte unge menn og var kåt.  Tanken på å ligge med to menn samtidig begynte å pirre tankene mine.  For en tabu.  Jeg følte meg horete bare med tanken på det, men tanken ble sterkere og sterkere.  Likevel visste jeg at jeg aldri ville ha mot til å foreslå det.

Plutselig var vi der. Utenfor leiligheten min.  Vi ble stående å snakke litt før Ian sa, har du ikke tenkt å be oss med inn en tur, for en øl eller noe?  Hva mener du med noe, sa jeg og lo.  Hvis du vil kan vi pule deg begge to svarte Ian kjapt og lo enda mer enn meg.  Seriøst, sa Peter. Vi kan gjerne gjøre det.  Du er jævla sexy.  Om du heller vil bare ha en av oss, kan kanskje den andre se på og runke, sa Peter og holdt rund meg mens han kysset meg i øret.  Jeg kjente ståpikken hans mot hofta mi. Jeg fikk trykket ut av meg at vi måtte gå inn så ikke hele nabolaget fikk underholdning.  Vi hadde jo ikke akkurat tenkt å pule deg her ute da, sa Ian og lo.

Da vi hadde låst oss inn sa jeg at jeg måtte en tur på toalettet først.  Følte at jeg måtte summe meg litt og hvis jeg skulle vise meg fram for to kjekke karer på en gang måtte jeg ihvertfall være rein.  Jeg vasket meg og fjernet litt hår før jeg tok på meg nye truser under sommerkjolen.

De satt i sofaen da jeg kom inn.  Sett deg mellom oss, sa Peter. Jeg smilte og blunket med ett øye mot dem og sa at de fikk vente litt.  Først ville jeg se dem kle av seg for meg.  Jeg ville se om dette var erfarne karer som visste å kle av seg riktig.  Det er jo mest sexy at de tar av strømpene først, så overdelen, buksa og til slutt boxeren.  Jeg lo litt da jeg så hva som skjedde.  Begge ble litt sjenerte for hverandre og kanskje også for meg.  Ian begynte med buksa, så skjorta.  Peter begynte med strømpene, men fortsatte med buksa og så dro han ned trusa. Fram spratt en voksen fin ståpikk.  Faen, jeg visste ikke du hadde så stor kuk, sa Ian. Jeg gikk bort til Peter og tok av ham t-skjorta og ba han sette seg i sofaen igjen. Jeg ba Peter runke litt mens jeg hjalp Ian av med klærne. Av med strømpene først kommanderte jeg med et smil, så tok jeg hånda inn i trusa hans og kjente litt på lille Ian før jeg hjalp ham av med trusa. Ian sin kuk var litt kortere enn Peters, men den var tykkere. Jeg ba Ian sette seg ved siden av Peter, så satte jeg meg ned på kne og tok tak rundt begges kuker.  Det var en underlig følelse.  En blanding av vellyst og en skam for å ha to menn der.  Likevel vant vellysten kampen.

Jeg hadde på følelsen at dette var to karer som ikke ville greie å holde på lenge.  De var unge og tilsynelatende ganske uerfarne. Da jeg runket dem sakte, sa Ian snart at jeg måtte vente litt.  Han sa at det var så lenge siden han hadde ligget med noen at dette ble sterkt og at han nødig ville komme før han hadde fått smake meg.  Jeg kysset kukhodet hans og etterpå Peters også før jeg reiste meg opp og tok av meg sommerkjolen.

Jeg var utrolig kåt kjente jeg fordi den nye trusa var alt veldig fuktig da jeg stakk hånda ned for å kose litt med klitoris. Kan ikke jeg få lov å gjøre det, spurte Ian.  Det der tror jeg at jeg kan ganske godt. Var sammen med ei jente der livssynet hennes ikke tillot meg å elske med henne, men ta på henne fikk jeg øvd på mye. Jeg blunket til ham og han reiste seg og kom bort til meg og kysset meg på munnen, fortsatte med å kysse meg bak øret.  Det blir jeg veldig kåt av. Så tok han av meg BH-en, eller rettere sagt, jeg hjalp ham med det da stroppen ble litt vanskelig. Han sugde på det ene brystet mens han klemte den andre brystvorten mellom fingrene.  Peter hadde også reist seg.  Han stå bak meg og runket kuken sin mot rompa mi.  Nå må vi få av henne trusa, Ian, sa Peter. Vi må stå på kne foran henne så vi får se herligheten samtidig. Jeg kjente at det gikk kaldt nedover ryggen da de forsiktig dro trusa nedover. Wow for ei deilig fitte sa Peter.

Kan jeg få lov til å forsøke å gi deg orgasme med fingre og munn, spurte Ian.  Jeg la meg ned på sofaen. Ian spredde knærne mine og kysset seg nedover lårene til han var der jeg likte best å bli kjærtegnet. Han kysset forsiktig klitoris før han begynte å rotere tunga mot den. Så tok han to sterke fingre forsiktig inn i meg og fjærtegnet meg i framre vagina vegg.  Jeg sukket og viste dem at jeg nøt det.

Peter hadde stilt seg opp ved siden av meg og runka forsiktig kuken sin mens han kjærtegnet brystene mine med den andre hånda. Jeg tok tak i kuken hans og runket den litt før jeg førte den til munnen min. Kuken hans var steinhard. Hardere enn jeg var vant med fra tidligere. Ian var veldig god og jeg kjente at det bygde seg opp en deilig følelse i underlivet.  Jeg slapp taket i kuken til Peter idet jeg kjente ilingene sette inn. Det var så deilig å endelig ha en orgasme som jeg ikke hadde ordnet selv.  Ian kikket fornøyd opp mot meg og spurte om han kunne elske med meg nå.  Jeg nikket og han flyttet seg opp mellom beina mine. Det kan bli vanskelig for meg å holde lenge, sa Ian. Det er utrolig lenge siden jeg har ligget med noen og så har jeg heller ikke runka på ganske lenge.  Jeg bare smilte og sa go ahead.

Peter hadde igjen kuken sin i munnen min idet Ian førte det store kukhodet sitt mot underlivet mitt. Jeg var spent på hva Ian skulle få til, men jeg synes det var søtt og ganske sexy at han var så kåt på meg at han ikke trodde han klarte å holde så lenge. Det var deilig å kjenne en kuk i seg igjen, men jeg merket fort at Ian ikke var så erfaren på dette. Han slet med å få til rytme, men det var pirrnede med han inni meg og Peters kuk i munnen.  Jeg hørte pusten til Ian ble raskere og raskere og det tok ikke lang tid før han sa at han beklaget, men han trodde ikke han klarte å holde seg lenger.  Jeg merket at Peter også pustet tyngre. Det virket som om han ble skikkelig kåt av å se kompisen knulle meg.  Ian, du får ikke lov å komme inni henne, kommanderte han.  Jeg sa at jeg ville ha spruten på magen min og forsøkte å pirre ham med å si at jeg ville ha magen sprutet full av sæd.  Ian stønnet høyt og dro ut kuken og før han hadde runka to tak kom den første spruten, en seig deilig hvit sprut rakk helt opp til brystene mine. Neste var enda lenger, den kom helt opp til haka mi og noe spartt opp og traff pungen til Peter. Helvete, sa Peter med skjelvende stemme. Få faen så hot å se deg få all den sæden han stønna høyt og dro kuken ut av munnen min og runket den. Ian fortsatte å sprute til jeg tror han hadde sprutet 10 store sprut.  Får jeg og lov spurte Peter. Jeg bare smilte og blunka til han og kjente snart en stor sædsprut treffe meg på kinnet.  Peter spruta heldigvis ikke så mye som Ian, men jeg var ganske våt i ansiktet og så sikkert vanvittig horete ut med sæd over hele meg.

Jeg forsto at det ikke ville bli mer på meg på en stund, men jeg lo og var tilfreds med å ha sett to så kåte karer i aksjon med meg.  Jeg tok meg en dusj, mens gutta ble sittende igjen i stua.  Da jeg kom tilbake igjen, hadde de funnet ut hvordan en kunne se porno på Canal+ og satt der og smårunket begge i håp om å få den opp igjen.  Det gikk ikke lenge før det ble liv i dem igjen, men resten får vi ta en annen gang.

Legg igjen en kommentar