Sommerkveld

Denne novellen er vist 9247 ganger.

Sent en sommerkveld kommer hun gående langs veien på tur hjem. Hun hadde vært hos en venninne og sett film med den vanlige gjengen. Samtalene deres gikk ofte inn på sex og denne kvelden var intet unntak. Hun kjente alltid at hun ble varmere i skrittet når de kom inn på temaet, for hun så for seg to av dem. De var nemlig sammen, og hadde delt en del av opplevelsene sine med henne, noe hun etter hvert hadde innsett at hun tente på.
Så her gikk hun da, alene en varm sommerkveld, og var kåt. Hun ble kåtere for hvert skritt hun tok, hun var nemlig nybarbert og hadde skjørt på seg. Friheten var nok til å få henne våt, og med bildene hun hadde i hodet nå var det ikke mye hun kunne gjøre for å hindre det. Skrittene ble mindre og mindre ettersom hun prøvde og massere klitoris uten å bruke hendene. Øynene hennes var halvt lukket og det var tydelig at hun nøt noe.

Da hun kom til skolen som lå på hjemveien, stoppet hun. Lyden var ikke til å ta feil av, det var noen som spilte fotball i Bingen. Hun var fryktelig nysgjerrig av natur og kunne ikke dy seg fra å finne ut hvem det var.
Han var alene. Stod bare der og skøyt ballen i veggen hardt nok at den kom tilbake slik at han kunne skyte på nytt. Det virket som om han kjedet seg, så hun gikk bort til han. Dette var noe hun sjelden gjorde, vanligvis ville hun snudd og gått hjem, men nå var hun kåt og nysgjerrig. Gutten viste seg og være to år eldre enn henne og i området på ferie. Han var kjekk med rufset, brunt hår og veltrente kropp. Hun kunne skimte musklene under den halvstramme t-skjorten han hadde på seg og kjente det sitret i underlivet. Jenta presenterte seg og idet de tok hverandre i hånden dro hun ham til seg og kysset han på munnen. Aldri før hadde hun kjent noe som lignet følelsen hun fikk, magen knøt seg og hun følte at hun ble løftet fra bakken. Kysset varte deilig lenge og gikk fort over til klining. Det var tydelig at han følte det samme som henne, og klemte henne inntil seg. Øynene hennes mørknet og hun kysset han enda grådigere, han var kåt han også, hun kjente pikken hans mot skrittet. Forsiktig førte hun en hånd mellom dem og ned mot den bankende pikken hans. Han førte henne mot en av de høyeste veggene og begynte å løfte på skjørtet hennes, hun tok hintet og løsnet på beltet hans. Buksa falt tungt ned mot bakken og den stive pikken var nå bare skjult av en hvit bokser. Hun førte hånden over den, hardt opp og ned langs skaftet. Han stønnet mot halsen hennes og bet henne i øret. Sukket hun ga fra seg ga klar beskjed om at det var noe hun likte. Hånden hans var nå kommet over trusa hennes og ville under, men hun ble kåtere hvis han gned hånden over trusa så han gjorde ikke det.
Da hun kjente hun var nær ved å komme rev hun av han bokseren og begynte å runke han. Sakte og kontrollert. Han ble stående en stund å bare nyte det før han løftet henne oppetter veggen. Hun fikk ikke sukk for seg før pikken hans var inni henne. Øynene hennes var lukket og hun så stjerner. De ble stående slik en stund, de nøt det begge to.
Musklene hans var stramme og solbrune og ble fort svette mens pikken hans arbeidet seg inn og ut av henne. Hun klynket vær gang han gikk inn og bet seg i leppen av ren nytelse.

Det begynte langt inne i magen og utviklet seg raskt. Hun bet tennene sammen mens hun ropte gjorde det klart at hun kom. Hun klemte han inntil seg til det var over. Hele kroppen hennes var utmattet, men fornøyd. Han satte henne ned, slik at hun kunne gå ned på han. Hun satte seg på knærne foran pikken som stolt viste seg frem i det svake lyset. Hun ville ikke gå glipp av en eneste dråpe så hun tok han rett i munnen uten å bruke hender. Smaken av hennes egne safter var vidunderlig. Hun fikk ikke nok av den. Tungen ble effektivt brukt for å slikke til seg alt som omsluttet pikken hans. Han måtte støtte seg til veggen med en hånd da hun tok ballene hans i munnen. Hun sugde lett på dem mens hun runket han og det varte ikke lenge før hun merket rykninger i kroppen hans. Han ga beskjed om at han kom snart og hun var ikke sen å be om å dekke pikkhodet med munnen. Denne gutten ville hun smake på. Hun runket han fort mens hun lot tungen gli lett over tuppen.
Idet den første ladningen kom ga han fra seg et høylytt stønn og hun svelget. Hun fortsatte å runke han lett mens ladningene kom og alt endte ned i halsen hennes.

Han løftet henne opp og ga henne et våt og heftig kyss. Slike ble det flere av etter som sommeren gikk…

Legg igjen en kommentar