Villkatten, del 2

Denne novellen er vist 10819 ganger.

Jeg lå på senga og kjente kald luft stryke over huden. Hårene reiste seg på lårene mine og huden nuppet seg som resultat av at Siv hadde åpnet vinduet og latt meg ligge naken og fastbundet på senga. Jeg så opp i det hvitmalte taket. La hodet bakover og kikket opp mot hendene mine. Rundt hvert håndledd hadde hun surret båndet to ganger før hun bandt dem fast i senga. De blå bomullsbåndene jeg hadde kjøpt var så sterke at de kunne holde fast en hest, samtidig som at de var myke og ikke gnagde seg ned i huden. Jeg hadde da forstått såpass. Jeg dro i dem og kjente det stramme rundt håndleddene. La fingrene rundt og prøvde meg frem… hvor mye måtte til før båndene røk? Jeg ga ganske snart opp. Det verket i hendene. Jeg kjente det verket andre steder også. Siv hadde ikke lagt fingrene imellom; hun hadde satt seg oppå meg og tatt seg til rette – virkelig utnyttet det at jeg ikke kunne gjøre motstand. 

  «Jeg vil ha pikken i meg, » hadde hun krevd og satt seg overskrevs med ryggen til.

Jeg så nedover igjen. Kjente den kjølige lufta over meg. Det var verre til å begynne med; hun hadde vært så kåt at det ble vått og klissete overalt. Svetten rant av kroppene våre, og idet hun åpnet vinduet og gikk, hadde lufta føltes som arktisk kuling. Jeg var tørr igjen nå. Lurte på om hun hadde tenkt å la meg vente lenge. Hun hadde tatt på seg klærne og gått ut – latt meg ligge igjen alene. Det ble gjennomtrekk idet hun åpnet døra, noe som ikke gjorde saken bedre. Jeg hostet noen ganger og lurte på om dette kunne være sunt, men etter hvert tenkte jeg som så at jeg saktens kunne tåle en forkjølelse, dagen ellers tatt i betraktning.

             Jeg hadde aldri noensinne kjent en fitte så varm, så levende. Hun hadde lent seg bakover, bøyd ryggen og støttet seg med den ene hånden; brukt makt og presset seg ned på meg til jeg kunne se hele pikken forsvinne opp i henne. Da hadde hun lent seg fremover igjen og latt meg få utsikt til hele showet. Gled opp og ned på meg med et stadig mer avsindig tempo, og hver gang jeg hadde trodd at nå kunne det ikke bli bedre; nå kunne hun ikke ta meg hardere eller presse meg dypere inn, så hadde hun funnet på noe nytt. Byttet vinkel eller teknikk. Spredt bena, bøyd seg fremover. Aldri tidligere hadde jeg vært den mest høylytte; det hadde hun endret på. Hun hadde fått meg til å skrike av lyst. Jeg kunne ikke hjelpe for det. Hun var som en orkan. Fitta hadde klemt så hardt rundt meg at det var vanskelig å tro det i det hele tatt gikk an å trenge inn i den – men Siv var så kåt at det rant av henne, og det glinset i safter idet hun roet seg, trakk pusten og reiste seg slik at jeg gled ut av hullet hennes. 

Hadde det gått for henne, var det derfor hun stoppet? Eller ble hun sliten, eller kanskje hun bare ville plage meg? I så fall hadde hun nådd sitt mål. Jeg hadde blitt liggende og hive etter pusten, og pikken banket vilt i takt med hjerteslagene. Det ble kaldt idet hun steg av og jeg bare lengtet etter å kjenne henne over meg igjen, kjenne pikken inne i det varme hullet. Pikken lengtet etter mer. Det var kanskje det hun var ute etter. Det hadde tatt en god stund før jeg kunne kjenne pikken bli såpass myk igjen at den la seg inntil magen. Til slutt ble det såpass kaldt at den krympet sammen til mindre enn normal størrelse.

  «Snart tilbake!» hadde hun sagt med et stort smil idet hun gikk ut og låste døra etter seg.

Hvor snart? Det kjentes ut som timer – timer siden hun hadde gått og latt meg ligge der som et surret slakt. Eller som en fange, det var bedre. Jeg var hennes fange, bastet og bundet og ute av stand til å gjøre annet enn å akseptere alt hun ville gjøre med meg. Det sitret nedover ryggen på meg hver gang jeg tenkte på de ordene. Det var virkelig det jeg hadde sagt til henne. Alt. Hva som helst. Jeg var så nysgjerrig; jeg var hennes så lenge hun ønsket, til å gjøre med hva hun ville. Hva ville hun da gjøre, hva ville hun finne på når hun først hadde denne blankofullmakten? Ville jeg like det? Jeg kunne stanse alt hvis jeg ville det; vi hadde begge hvert vårt safeword. Spørsmålet var om hun ville overskride grensene mine eller simpelthen flytte på dem. Jeg måtte smile når jeg tenkte tanken. Hårene reiste seg i nakken hver gang jeg hørte noen gå forbi i gangen. Ørene spisset seg og jeg lyttet etter lyder. Hver gang forsvant lydene, og skrittene fortsatte bortover i gangen. Jeg hadde bedt om et rom uten naboer under påskuddet at jeg snorket ganske høyt. Ekspeditrisen på telefonen hadde vært enig i at det ville være hensynsfullt overfor de andre gjestene å legge litt avstand mellom rommene, noe som ikke ville by på noe problem denne helgen, som hun sa. Det var ikke akkurat høysesong så sent på sommeren. Jeg regnet ikke med hele etasjen for meg selv; det var sikkert noen andre gjester rundt omkring – men vi kunne i hvert fall være ganske så høylytte uten frykt for å vekke hele hotellet.

             Det smalt for øynene da jeg hørte låsen åpnes. Jeg ble rykket tilbake til virkeligheten. Hårene reiste seg igjen i nakken og jeg begynte å kaldsvette på ryggen. Hun åpnet døra og kom inn. Hvor lenge hadde hun vært borte? Hun satte fra seg handleposen på gulvet og kom sakte mot meg. Låste blikket på meg, jeg kunne ikke la være å se henne i øynene. De gnistret som diamanter. Hun snudde seg og åpnet kofferten hun hadde satt på gulvet tidligere. Hun hadde tatt på seg en enkel, hvit kjole før hun gikk. Den hvite fargen sto i skarp kontrast til det ravnsvarte håret. Hun hadde ingenting under kjolen…  Hun lukket kofferten og holdt opp en enkel pisk med et håndtak og mange skinnstrimler. Jeg svelget og så opp i taket. Hun la hodet på skakke og studerte meg en stund, jeg aner ikke hvor lenge. Hun bare sto der. Så kom hun bort til sengekanten. Jeg kjente skinnstrimlene gli over brystet, magen og videre nedover. Hjertet banket. Hun holdt blikket mitt mens hun kom oppi senga.

«Jeg skal sitte her litt, for jeg vil smake på deg. Du får ikke smake på meg. Kjenner jeg tunga di, blir det straff,» sa hun.

Gjorde hun det jeg trodde hun holdt på å gjøre? Å jada, hun spredte bena og plasserte knærne på sidene av hodet mitt. Ble sittende over meg uten undertøy – jeg hadde utsikt til hele den vidunderlige glattbarberte musa hennes. Knærne hennes sank dypt ned i madrassen og jeg merket at hun kikket bakover for å se hvor langt frem hun skulle legge kroppen. Hun plasserte seg bare centimetere over munnen min og jeg kunne høre hvordan hun klynket lett idet den varme pusten min traff musa. Hun la hendene på lårene mine og satte neglene i meg mens varme lepper begynte å kjærtegne pikken. Det tok ikke lang tid før den reiste seg på nytt. Jeg stønnet idet hun begynte å suge meg; tankene gikk til den fantastiske orgasmen hun hadde gitt meg tidligere. Duften av kjønnet hennes nådde neseborene og jeg klarte ikke dy meg…  Tungespissen gled langsomt opp langs sprekken. Jeg kjente smaken hennes og ville slikke henne til hun skalv av nytelse, men jeg rakk det ikke før hun satte seg opp slik at tunga ikke nådde opp lenger.

            Hele kroppen min strammet seg idet pisken smalt over magen og brystet. Jeg rykket i båndene og stønnet av smerte idet jeg skjønte at hun hadde slått mye hardere enn jeg hadde regnet med. Det dirret i musklene oppover hele overkroppen. Det var hardt, men ikke for hardt. Jeg ventet. Hun ventet noen sekunder, satt helt stille, så stille at jeg kunne høre pusten hennes. Til slutt senket hun seg ned igjen og lente seg fremover, og jeg kjente på ny hendene og neglene som senket seg inn i huden, tunga som slikket opp langs det stive skaftet og leppene som dro forhuden tilbake idet hun tok meg i munnen. Jeg stønnet. Hun lot munnen gli sakte av hodet og fuktet meg med spyttet sitt. Tok meg inn på nytt og jeg stønnet høyere. Gud, som hun kunne suge. Jeg ville ikke holde ut lenge hvis hun fortsatte sånn. Jeg ville ikke komme enda. Hva skulle jeg gjøre for å unngå det? Jeg fikk en idé; jeg kunne være litt uskikkelig. Stakk ut tunga. Brøt loven igjen. Løftet hodet opp fra senga og la munnen over fitta hennes. Nippet i piercingen hennes med leppene. Rakk så vidt å stikke tunga i henne og kjenne varmen før hun satte seg opp igjen. Jeg grep tak i båndene og holdt fast, lukket øynene og ventet. Hun pisket hardere enn før. Jeg hadde glemt hvor hardt det var, hodet mitt hadde fortalt meg at vondt var det ikke. Jeg ble påmint hvor vondt det faktisk gjorde da hun smalt pisken over meg – ikke stoppet hun etter ett slag heller, hun ga meg to over lårene også. Like under pikken… nesten for nær. Så ventet hun igjen. Jeg holdt pusten. Kjente hvordan hun begynte å slappe av igjen, senke seg ned og la tunga komme akkurat innenfor rekkevidde. Pisken ble liggende på senga inntil det høyre låret mitt, hendene hennes tok tak i meg og munnen begynte igjen… å, den munnen. Jeg holdt på å bli gal. Jeg dro i båndene. Bena satt like fast som armene. Munnen hennes gled ned på pikken. Helt ned. Jeg hørte hvordan hun lagde fornøyde lyder idet hun tok meg helt ned i halsen. Jeg stønnet ukontrollert og hev etter pusten. Hun gled sakte opp igjen. Altfor sakte. Idet pikkhodet gled ut mellom leppene hennes og forlot den varme munnen klarte jeg ikke la være å røre meg, kroppen reiste seg opp så langt det gikk… og igjen så stanset hun og satte seg opp. Jeg kjente hånda hennes gli ned langs yttersiden av låret og plukke opp pisken. Jeg stålsatte meg for slaget, men ble allikevel voldsomt overrasket. Hun slo ikke hardt, hun bare dasket forsiktig. Men hun dasket rett over pikken. Skinnstrimlene traff rett på. Det gjorde ikke så vondt, men psykologisk satte hun et virkelig støkk i meg. Slagene som kom over lårene etterpå var det ikke noe psykologisk ved; de svei.

            Siv reiste seg opp og flyttet seg ned til underlivet. Satte seg overskrevs og styrte meg på plass med hånden. Hun lukket øynene idet hun sank nedover pikken og jeg kjente varmen hennes omslutte meg. Hun var så glatt og varm og jeg klarte ikke annet enn å lukke øynene og nyte. Så kjente jeg håret hennes kile meg over brystet og ansiktet. Jeg holdt øynene lukket og kjente de nakne brystene hennes mot meg. Hodet hennes på skulderen. Fitta hennes rundt pikken. Tennene som bet meg forsiktig i nakken. Stemmen hennes som murret som en kåt liten katt; halvt malte som en kjælen pus, halvt knurret som en villkatt. Hun kloret meg ned langs sidene, og jeg bet tennene sammen. Alt var et virvar, en salig blanding. Jenta knullet meg stille og rolig mens hun skrapte neglene svakt nedover sidene og byttet på å kysse og bite meg i nakken og skuldrene. Hun var både villkatt og en kosete pus… samtidig. Hun fortsatte å knulle meg så deilig at jeg begynte å flyte av gårde, bevisstheten var et annet sted, jeg var i drømmeland. Jeg bråvåknet idet hun satte klørne i meg på nytt. Hun la hendene under armene mine og satte klørne hardt i ryggen på meg. Før jeg visste ordet av det hadde jeg sendt spruten opp i henne. Jeg skulle egentlig ikke komme i henne, men jeg greide ikke holde meg. Da hun gravde klørne inn i ryggen min gikk det før jeg fikk sukk for meg. Hun så ikke ut til å ha noe imot det. For første gang den kvelden kysset hun meg. Leppene hennes var myke, og hun begynte å kysse meg sakte nedover halsen. Hun ble liggende over meg med pikken helt i bunn, og fortsatte å småklore og bite meg mens hun knurret fornøyd i øret mitt. Jeg ble liggende og hive etter pusten. Orgasmen fortsatte i langdrag; gled gjennom kroppen i små rytmiske bølger, flere minutter etter at jeg mistet kontrollen. Pikken forble inni henne, hard. Den ble ikke slapp igjen, utrolig nok, og Siv ble liggende lenge og fortsatte å gni underlivet mot meg. Hun reiste seg opp så hun ble sittende halvt oppreist og kile meg over brystet med det kullsorte håret. Hun så på meg med et glimt i øyet.

  «Jeg skal knulle deg,» sa hun, «men du får ikke lov til å røre på deg. Ikke en muskel, OK?» 

Jeg nikket, og kjente fitta hennes stramme til rundt pikken. Hun reiste seg sakte oppover og gled av staken, klynket lett da den gled ut av henne. Hun ble sittende der og erte meg. Strøk åpningen mot pikkhodet, bare litt, sånn at jeg kunne kjenne hvor våt hun var. Hun ble sittende der oppe helt til jeg ikke kunne dy meg og dyttet pikken opp mot fitta. Svaret hennes lot ikke vente på seg. Hun satte seg helt opp og løftet armen. Jeg rakk akkurat å se et lystent smil gli over leppene hennes før pisken sveipte meg over brystet. Jeg rykket til av smertene. Hvor hardt kunne hun slå, egentlig? Hun fortsatte ertingen, gled langsomt ned på pikken og klemte til med den deilige fitta til jeg ikke ville noe annet enn å presse meg helt til bunns i henne.

  «Vær så snill… knull meg…» fikk jeg hvisket frem før pisken smalt over meg igjen.

  «Ingen snakking heller,» sa hun rolig, og ble sittende til jeg lå stille.

Slik fortsatte hun lenger enn jeg orker å tenke på. Hver gang jeg ble for utålmodig og prøvde å komme dypere inn i henne smalt den lille skinnpisken over meg så det svei. Hver gang gikk hele kroppen i spenn til smerten ga seg, og hver gang var den eneste tanken som sto i hodet på meg det kodeordet jeg hadde gitt henne før hun kom hit. Alt jeg trengte å gjøre for å stanse alt sammen var å ytre det ordet. Hvert sveip med pisken fikk meg til å ønske at jeg hadde gjort det for lenge siden, men etter hvert slag så jeg hvordan øynene hennes skinte av kåthet, og hver gang jeg kjente hvordan den varme, glatte fitta holdt på å renne over av safter idet hun begynte å gli ned på pikken, så var jeg vanvittig glad for at jeg hadde latt være. Jeg måtte simpelthen ha mer. Hun gjorde meg så utrolig kåt. Jeg måtte ha henne, knulle henne, hardt, nå straks. Jeg begynte å dra i båndene. Hun straffet meg og smilte da hun så at jeg ikke ga opp. Hun pisket meg hardere enn før, men jeg brukte ikke kodeordet. Hun ga meg flere slag med pisken, et av dem streifet meg i ansiktet, og kåtheten blandet seg med vilt raseri. Jeg strammet musklene i armene hardere enn noen gang, og kjente melkesyra spre seg utover i armene og brystet. Siv lo og pisket hardere, gjorde meg helt avsindig. Hun stønnet og lo hver gang jeg skrek av smerte og brølte i sinne. Smerten gjorde meg helt blind, men jeg brukte aldri kodeordet. Jeg ville ikke stanse. Jeg ville løs.

            Siv kom med et overrasket hyl idet et smell fylte rommet. Jeg hadde fått den høyre armen løs og grep tak rundt halsen hennes. Et lite sekund holdt jeg på å miste kontrollen. Jeg blunket og gjenvant styringen. Måtte tenke. Jeg holdt henne rundt halsen og kastet henne av senga. Hun hadde brukt vanlige skosnøring-knuter på båndene, så det var lett å frigjøre den andre armen. Jeg flirte et øyeblikk over den gamle marinespøken om slike knuter; kalt «doble halvstikk med dobbel slipp». Før jeg fikk løsnet båndene rundt føttene var Siv over meg igjen. Hun tvang meg ned og satte seg oppå meg, og skulle til å piske meg igjen. Hun rakk det ikke. Jeg fikk kastet henne av. Hørte henne treffe gulvet med et smell. Båndene løsnet jeg raskt, og hev meg opp av seng. Idet hun lot pisken sveipe mot meg på nytt tok jeg imot slaget med armen. Smerten bet tak i meg og jeg ga henne en skikkelig ørefik. Hun falt til gulvet. Et øyeblikk ble jeg stående og svelge. Jeg slo henne i ansiktet. Ikke så hardt, men… hadde jeg gått for langt? Jeg lyttet. Hørte ingenting. Intet kodeord. Hun reiste seg opp, kinnet hennes blusset opp. Hun måtte føle som jeg, en salig blanding av raseri, kåthet og fryd. Jeg måtte knulle henne. Hun kom mot meg på nytt og ville piske, nærmest hoppet på meg. Jeg fikk dyttet henne unna meg og brukte det eneste judogrepet jeg husket fra barndommen. Foten min bak hennes, og i løpet av et sekund hadde jeg lagt henne i gulvet. Jeg grep hardt tak i henne, så hardt at hun stønnet i smerte. Reiste henne opp på kne. Fra senga tok jeg det ene båndet jeg hadde brukt til føttene, og begynte å surre det rundt henne. Jeg surret fast armene hennes til kroppen, og først mens jeg holdt på med det la jeg merke til hvordan jeg hadde kommet løs. Jeg hadde dratt så hardt i båndene at sengestolpen brast…  Det var det skarpe smellet, altså. Jeg kunne ikke annet enn glise. Jeg hadde brutt meg ut av fangenskapet, jeg var ikke lenger hennes slave, og nå skulle jeg endelig gjøre opprør og ta denne kåte furien som jeg ønsket. Hun lot meg ikke akkurat gjøre det uten motstand, men fem meter bånd går mange ganger rundt en person, og hun kunne ikke røre armene i det hele tatt da jeg var ferdig. Hun strittet fremdeles imot, men jeg merket nå at hun likte det jeg gjorde. Jeg brukte makt i alt jeg foretok meg, om jeg ledet henne over gulvet, snudde henne rundt eller la henne over bordet. Hun ble stående med overkroppen lagt over bordet, som mirakuløst nok var akkurat passe høyt. Jeg la hendene på den veldreide stussen hennes og hørte henne klynke idet fingrene gled inn mellom lårene og over fitta. Hun var dryppende våt. Det passet meg fint, for jeg hadde ikke tenkt å være snill. Jeg ville bruke henne. Voldta henne. Pule fitta hennes til jeg kollapset.  

            Jeg stilte meg bak og spredte bena hennes. La pikken mot åpningen og presset meg inn. Stønnet høylytt da jeg nådde bunnen. Dro meg ut igjen og begynte å knulle henne i et vanvittig tempo. Bordet dunket mot veggen og Siv stønnet stadig høyere. Jeg ga henne et par kraftige dask over baken, til hennes tilfredse hyl. Jeg fortsatte å gi henne ris til rumpa ble rød. Knullet henne stadig hardere, grep tak i hoftene hennes og dro henne imot jukkene mine. Brølte og jukket i henne enda hardere. Jeg kunne kjenne hvordan jeg traff bunnen for hvert støt, og hørte hvor kåt det gjorde henne. Kåte, desperate stønn traff veggen og spratt tilbake, fortalte ørene mine at jeg skulle fortsette, fortsette, ikke stoppe for alt i verden. Siden jeg allerede hadde kommet én gang, kunne jeg holde ut ganske lenge, selv om det skulle vise seg å ikke være så lenge som jeg hadde trodd. Etter å ha banket pikken i henne så lenge at jeg begynte å få krampe i hoftene, ville jeg bytte stilling, og la henne på rygg i senga. Jeg løftet bena hennes over skuldrene mine og støtet i henne på ny. Jeg kom så dypt inn i denne stillingen at hun skar grimaser og hylte hver gang jeg dunket meg inn. Jeg hørte intet kodeord, så jeg fortsatte. La hele kroppsvekten på hvert enkelt støt. Det skummet rundt pikken som gikk inn og ut av hullet hennes i høy fart. Jeg var så kåt at det svimlet for meg. Slapp meg helt løs og lot lystene styre alt jeg gjorde. Knullet den deilige jenta som jeg ville, akkurat så hardt og i den stillingen jeg ville. Til slutt kjente jeg en stor følelse av lettelse spre seg i kroppen. All smerten, alt raseriet, alt kåtheten skulle få utløp i rykningene som spredte seg fra ryggraden og innover mot underlivet.

Jeg fanget det kåte blikket hennes med øynene og bestemte meg for å komme utover henne. Klatret opp i senga og satte meg på kne overskrevs over brystet hennes. Der ble jeg sittende og runke den klissvåte pikken fortere og fortere til det stakk i meg. Orgasmen var herlig, den rev meg fullstendig av gårde. Sædklasene havnet utover halsen og munnen hennes; jeg prøvde å styre spruten, men den havnet visst omtrent der den ville. Rant ut av pikken, mindre enn tidligere, men fantastisk deilig. Siv slikket i seg det hun kunne nå med tunga, og jeg ga henne deretter pikken å slikke på. Hun ga meg det kåteste blikket jeg hadde sett; pustet tungt og smilte bredt idet jeg tørket ansiktet hennes med pikken og fikk all sæden ned mot munnen. Hun elsket sæd, og hadde visst fått smaken på meg. Hun ville ha i seg hver dråpe. Det fikk hun. Hun skulle få alt hun ville ha. Alt hun kunne drømme om.

Legg igjen en kommentar