Stevnemøtet

Denne novellen er vist 11112 ganger.

Glad og opplagt var han. De skulle ut å spise, prate, og kanskje danse litt. Flørte skulle han ihvertfall. Hun hadde ordnet barnevakt fram til 01.00, så kvelden sluttet da, men det skulle uansett bli kjekt å være ute sammen. Bare de to.

Det var helt tilfeldig at de hadde møtt hverandre før ferien. Etter en sen  kveld i byen hadde de begge ventet på taxi i samme kø, og da det viste seg at  de skulle omtrent samme vei, hadde de tatt felles taxi.

Etter det hadde han truffet henne endel ganger, tilfeldig ute på byen, og  så mer avtalt noen ettermiddager. De hadde gått tur, vært på kino, eller bare pratet over en kopp kaffe.

Nå hadde de hatt ferie på hver sin kant, og gutteturen til syden var ikke helt blitt det han egentlig hadde planlagt. Ble jo såklart litt fart og spenning, men også noen ensomme turer langs stranden mens han grublet over livets finurligheter.

På onsdag hadde de truffet hverandre igjen, gått på kino, og igjen pratet litt etterpå. Hun ville gjerne bli med ut fredag, og kinokvelden ble avsluttet med ett deilig kyss i parkeringshuset før de igjen hadde gikk hver til sitt. Nå visste han det helt sikkert: Han var forelsket, og følte seg som en patetisk idiot!

Han var noen minutter tidligere enn avtalt på restauranten, og like etter fikk han øye på henne i døren. En løs kort sommerkjole viste en slank kropp fra sin beste side, og med det lange håret enkelt oppsatt så hun utrolig deilig ut. Best av alt var det strålende smilet, og varme kysset som møtte ham da hun ble vist til bordet.

De spiste, og pratet løst om ferien, og også om . Hun ville gjerne danse, og med det fikk han anledning til å kunne kjenne litt på kroppen som han ante konturene av gjennom den tynne kjolen.

Etter noen runder på gulvet med smygende musikk, hender som holdt ett fast grep, og rolig prating innimellom, retter hun seg opp og ser på ham med ett litt småfrekt glimt i øyet. Det med barnevakt, det løste seg på en annen måte nå i ettermiddag, ungene er hos tanten sin, så jeg har ingen forpliktelser jeg må hjem til….. Han ble nesten litt bekymret. Ville hun være med ham hele natten? Være med ham hjem altså? Tankene begynte å kverne, og pulsen steg ett hakk. Han strøk henne nedover ryggen, og hun svarte med å presse seg inntil ham, og lot en hånd kjæle med nakken, og halsen hans.

Han kunne se at ansiktet hennes blusset, kjente at pulsen slo enda fortere, og en begynnende ståpikk fikk ham til å rødme svakt. Faen heller, det var vel bare å få det overstått: Om jeg nå ikke misforstår helt, så vil du  tilbringe natten sammen med meg? Om så er tilfelle, vil jeg gjerne bestille en taxi, ta deg med hjem, råkline med deg, og deretter, etter beste evne prøve å lokke deg med inn på soverommet mitt. Er det greit for deg? Når det bare var ett stort smil å få til svar, fikk han det mer travelt enn noensinne med å finne taxi. Og å sitte i baksetet, med sommerdrømmen i armkroken var litt overveldende, og helt uventet. Kjapt kom ham fram til at leiligheten så noenlunde ok ut, og også at han hadde champagne i kjøleskapet. En gave fra søsteren som hadde vært innom forrige helg. De var framme, og taxien ble gjort opp for, det var ikke lange turen.

Inne i gangen var det omtrent ikke tid å få lys på før de var over hverandre, deilig tungelek,  tung pust, og hender på vandring over sommervarme kropper. Kjolen lot seg lett fjerne, en glidelås i ryggen som måtte ned, og så skled den ned av seg selv. Under var det ikke annet enn blondtruse, med matchende bh, og han ble ikke mindre kåt av det synet. Han trakk henne inntil seg, lot hendene gli nedover ryggen, rumpen, for så å skyve henne fra seg bare for å nyte synet. Hun så rimelig frekk ut, og smilte svakt av det begeistrede blikket som sveipet over kroppen hennes. Smilet endret seg litt, da en varm hånd la seg i nakken, og sakte beveget seg fram over skulderen, nedover brystene. Hånden fikk selskap av en ivrig munn. Han bøyde seg ned og kysset henne på magen. Boret ansiktet inn i henne kysset, og slikket seg nedover på hoftene, utsiden av lårene, og oppover igjen på innsiden. Responsen lot seg ikke vente lenge på. Han hørte på pusten hennes at dette var noe som ble satt pris på. Tungen lekte litt rundt trusekanten, før denne ble dradd ned, og måtte holde kjolen med selskap. Hun var deilig våt, og han lot villig tungen finne veien videre. Den strøk over kjønnsleppene, og  roterte sakte rundt klitoris, mens han kysset, og sugde etter beste evne. Hun begynte å kle av ham skjorten, så buksen. Ståpikken som spratt fram da trusen ble dradd ned var helt klar til bruk, og fristet til prøvesmaking. Den ble kysset lett, og runket varsomt med ene hånden. At hun så brukte munnen mer ivrig, gjorde ham så kåt at det nesten rant over, og måtte trekke seg tilbake for ikke å få utløsning. Han heiste henne opp på kommoden i gangen, og var rimelig mørk i blikket da han kjente at pikken nesten på egenhånd fant veien inn i det våte glatte. Hun stønnet, da han trengte inn i henne, og presset underlivet mot ham. Etter 6-7 støt var det hun som måtte si stopp, men for sent. En orgasme fikk henne til å klynke av vellyst, og rimelig kjapt var han der han også, og pumpet sæden inn i henne.

Tungpustet, og varme ble de stående slik. Så på hverandre, og smilte.

Vet du, sa han, jeg hadde alskens planer for hvordan dette skulle gjøres første gang,.Med masser av tid, mye kos og klining, men slik ble det jo ikke. Kanskje vi kan ha det til gode til senere? Natten er enda ung?

Men først litt champagne……..

Legg igjen en kommentar