Stille på lesesalen

Denne novellen er vist 13887 ganger.

Lyset er dimmet, ingen tilstede, bortsett fra et par studenter som fremdeles sitter på pcene like over gangen, kun skjermet av en tynn glassdør. Bakerst i lesesalen står vi. Hun er kåt og vil bare ha én ting; meg, inni henne. Hun er lett å lese, måten hun kysser meg på; rolig og forsiktig mens hun

stryker meg fra rygg og ned til rumpa hvor hun tar et godt tak mens hun puster tungt ut. Hun har ikke en anelse om hva som kommer til å skje de neste minuttene. Det er mørkt i den delen av lesesalen vi er i. Jeg kan såvidt se de kvinnelige formene, den deilige sprettrumpa som får alle gutter til å snu seg på gata, og Ikke minst det lange blonde håret og det lekende blikket; en kvinne som vet akkurat hva hun vil ha og hvordan hun vil ha det. Men idag er det ikke hennes show.

 

Jeg stopper opp. Ser meg rundt. Ingen tilstede, lesesalen stenger snart. Jeg gir henne et lurt blikk, tar tak i hånden og drar henne med til bakerste rad. Uten å protestere følger hun med og gjør nøyaktig det jeg leder henne til. Lett men bestemt løfter jeg henne opp på pulten hvor jeg så starter å kysse henne på leppene før jeg beveger meg nedover halsen, løfter vekk genseren for å kysse hennes

bare skuldre, samtidig som jeg presser hardt på de runde brystene hennes. Varmen hun utstråler får meg nesten til å miste all kontroll. Det hjelper heller ikke på når jeg kjenner duften av hennes   parfyme som får sansene til å krible fra topp til tå.

 

Mens jeg sakte men sikkert tenner på alle hennes plugger, kjenner jeg at pusten hennes blir tyngre og tyngre før den eksploderer i et lite stønn idet jeg fører hånda lett ned under buksa, under trusa. Hun er våt og klar. Den trange buksa må av. Jeg vil ha henne nå. Jeg må ha henne nå. Buksa knappes lett av i farten. Etter blikket å dømme har hun aldri vært så klar for å bli penetrert, dypt og hardt. Akkurat slik hun liker det. Men hun skal ikke få det så lett. Jeg skal leke med henne, få henne til å bli så kåt at hun til slutt bare må utånde de tre mest sexy ordene: TA MEG, NÅ! Jeg gir meg ikke lett. Sprer beina mens jeg kysser aldri så lett på bena, oppover de glatte nybarberte leggene.  Ingenting tenner meg mer enn å se en kvinne nybarbert og ren. I det jeg beveger meg fra leggene og oppover lårene kan jeg se henne stramme i underlivet. Denne dama er så kåt at hun ikke lenger holder ut.

 

"Lukk igjen øynene dine", kommanderer jeg. Med et nysgjerrig, nesten litt skeptisk blikk, gjør hun som jeg sier. Nå er det jeg som har kontrollen. Uten å nøle fører jeg de lette kyssene en runde til over

hele kroppen før jeg begir meg nedover og gir henne det første slikket. Ved første kontakt kaster hun hodet bakover mens hun tar tak i bakhodet mitt og presser meg inntil. Jeg fortsetter å slikke henne

som aldri før. Korte strøk til harde, raskere og raskere for så å stoppe helt opp, det pirrer henne til å gispe etter luft. Ingenting er bedre enn å kjenne den varme saften på tunga og på leppene mine mens jeg hører hvordan hun kjemper med å holde igjen lydene som hadde blitt hørt langt utover lesesalen.

 

Nå er det nok lek. Jeg reiser meg opp, tar av meg buksa raskere enn hun får samlet seg før jeg rolig presser meg inn i henne. Hun er trang, men så utrolig våt at det ikke er noe problem. I det jeg er

inne, stønner hun inn i øret mitt: TA MEG, TA MEG HARDT. Jeg tar godt tak rundt den deilige rumpa hennes før jeg tar henne, hardt, så hardt at hun må bite seg i leppene for å ikke lage lyder. Hele raden av de gamle lesesalspultene begynner å knirke, men jeg kunne ikke brydd meg mindre.

 

Ut av intet ser jeg en skikkelse stående i døråpningen. Døra er halveis åpen.  Hun er på vei inn, men stopper opp i døråpningen. Det er ikke mulig at noen skal inn på en lesesal kl.2130 på en

fredagskveld! Å bli tatt ville vært katastrofalt. I 2 sekunder så jeg for meg hvor pinlig det hadde vært å bli tatt med buksa nede. Snu, ikke gå lenger inn, snu. Hun snur, døren går igjen. Jeg puster lettet ut,

bøyer meg ned og gir henne et vått kyss mens jeg fortsetter med å støte henne. Følelsen av å være inni henne er ubeskrivelig deilig. Den varmen følelsen sprer seg gjennom hele kroppen, fra

nedenunder og opp, for så å gi meg den samme rusfølelsen på vei ned igjen. Sex med henne er som et forlenget øyeblikk av den beste rusen som finnes.

 

Den største faren ser ut til å være over. Hun vil ha mer og liker ikke at jeg stopper opp. Hun tar et godt tak i rumpa mi og fører meg dypt inn i henne. Jeg liker ikke at hun tar kontrollen, så jeg tar 

hendene hennes vekk fra rumpa mi, presser henne forover.  Dette  liker hun veldig godt, en mann som tar kontrollen og vet nøyaktig hva  han skal gjøre. Hun lukker øynene og lener seg bakover. Jeg slikker  meg selv på tommelen før jeg så masserer henne lett på klitten mens  jeg støter hardt på. Fortere og fortere, hardere og hardere. Jeg ser  at hun strever med å holde igjen lydene. For å gjøre det enda bedre  for henne, stopper jeg helt opp…  fortsetter rolig… Tar den helt ut før jeg fører den hardt inn igjen, helt til jeg ikke kommer  lenger, helt til hun biter seg i underleppa og klyper meg hardt i armen. Helt til det er så utrolig godt at jeg ikke klarer å holde meg lenger og støter til én siste gang… Hele kroppen min rister, bena mine svikter nesten. Den deilige følelsen… Den fantastiske følelsen av å komme inni henne..  Jeg bøyer meg ned og kysser henne på panna, småbiter i ørene hennes. Vi puster begge lettet ut. Jeg tar på meg buksa, sjekker om kysten er klar. Vi sniker oss ut av lesesalen, ned trappa og later som om ingenting har skjedd. Mandag er vi tilbake i denne stille lesesalen hvor vi har lest i hver eneste dag, hvor fortsatt skal sitte å lese i hver eneste dag framover…

    

Legg igjen en kommentar